Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

svr 10-nowy rodzaj walki

Jaki rodzaj walki chciałbyś ujrzeć? 20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki rodzaj walki chciałbyś ujrzeć?

• Lumber Jack Match
      5%
      1
    • Special Guest Referee
      15%
      3
    • Punjabi Prison Match
      35%
      7
    • Casket Match
      25%
      5
    • Stretchers match
      15%
      3
    • Ambulance Match
      5%
      1

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W związku z nadchodzącą premierą piątej odsłony serii SmackDown vs Raw, postanowiłem stworzyć sondę, która ma na celu podzielić się tym, jaki rodzaj walki chcielibyście ujrzeć w grze SmackDown vs Raw 2010 ,której jak wiemy premiera ma miejsce dopiero pod koniec roku.
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Lumber Jack i Special Quest Reffere już było, a ja wolę coś nowego. Nie wyobrażam sobie raczej stretcher matchu, ani Ambulance matchu. Wybiorę jednak walkę w bambusowej klatce i myślę że była by nawet możliwa do realizacji.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Opublikowano
  • Autor
Czy Stretchers Match jest nie do zrealizowania? Z tego co wiem stypulacja ta mogła już się pojawić w SvR 09. Pamiętam była sonda na oficjalnej stronie SvR z zapytaniem o nowy rodzaj walki. Do wyboru był Inferno Match, Stretchers Match, reszty nie pamiętam. Najwięcej głosów otrzymał Inferno Match i THQ zatwierdziło tą stypulację i później pojawiła się ona w grze.
Opublikowano

A ja bym chciał żeby te wszystkie stypulacje pojawiły się w SVR 2010 ;)

Jednak jeśli o chodzi o jedną stypulację to w ankiecie oddałem głos na Pubjabi Prison Match

Najbardziej mnie ciekawi jakby THQ przeniosło do gry ten rodzaj walki...

Opublikowano

Wszystkie mecze poza Punjabi Prison (na który zresztą oddałem głos) najprawdopodobniej byłyby baaardzo nudne. Special guest? Było. Lumberjack? Nuda.

Stretcher? Nie widzę tu ciekawych zastosowań wózka, więc też nuda. Jedynie Punjabi Prison mógłby być w miarę fajny

6427638215a28716991f4b.jpg

Opublikowano
Czy Stretchers Match jest nie do zrealizowania? Z tego co wiem stypulacja ta mogła już się pojawić w SvR 09. Pamiętam była sonda na oficjalnej stronie SvR z zapytaniem o nowy rodzaj walki. Do wyboru był Inferno Match, Stretchers Match, reszty nie pamiętam. Najwięcej głosów otrzymał Inferno Match i THQ zatwierdziło tą stypulację i później pojawiła się ona w grze.

Tak i według mnie zafundowali nam straszny shit( Inferno Match). Match z noszami byłby pewnie podobnym shitem. Walenie przeciwnika do bólu, a na koniec wsadzenie przeciwnik na noszę po przez mini grę jak to było w przypadku Buried Alive Matchu. Potem kolejna mini gra z pchaniem przeciwnika do mety. Zdziwiłbym się gdyby THQ pozwoliło nam na dowolne pchanie noszy. Pewnie po nie udanej próbie nosze po prostu spadają na start :D Lepiej niech zrobił ten podwójny Steel Cage. Gdzie Steel będzie zastąpione przez bambus i inne dodatkowe bajery.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Opublikowano
ja najbardziej chciałbym Special Guest Referee match i myślę że bedzie on dostepny w svr10. Punjabi Prison match też byłby fajny ale nie sądze żeby było do zrealizowania.