Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co musiało by się stać abyście przestali oglądać wrestling?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Boże...12-latki już dają sobą pomiatac swoim "maniurkom" :roll:

No ale każdy ma free will i robi co chce.

Co by się musiało stac...zapewne musiałyby upaśc wszystkie federacje...gdyż oglądałbym wsio co leci obojętnie czy to puro, lucha, indy, enterntejment...no może oprócz ultraviolentu.

Jeśli zostałoby same CZW i pochodne to koniez z wrestlingiem.

No i pewnie na łożu śmierci tyż...a tak to nawet (prawdopodobnym) potomkom zaszczepie miłośc do tego sportu. Yep, sportu :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

4

• maly619

3

• Euz

2

• Pacio_Fan

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ja przestałbym ogladac wrestling jesli WWE zwolniloby wszystkich fajnych wrestlerow(THE UNDERTAKER JOHN CENA HBK HHH CM PUNK BATISTA itd.itp.) i nie mialbym kogo i co ogladac
It's Survey time !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2965727844b5870ee2bcd6.jpg

• Urządzenie:  Windows

Heh chyba wyłącznie gdyby wszystkie federacje oprócz WWE przestały by istnieć a z WWE wylecieli takie gwiazdy jak Orton, Hardy, Edge, The Miz, Jericho a Jaśiek całkowicie zdominowałby ring - zostałby Undisputed WWE Champion i wygrywał każdą możliwą walkę oczywiście razem z Batkiem z który by został Unified Tag Team Champion :?

Straszna....

Hey, Everyone! Look at me, I'm the BAD guy!!!

9728086454a4913ca0aec9.jpg

nic nie musialoby sie stawac

po prostu musial by mi sie znudzic wrs;]

Obecnie to jedyne co mogłoby spowodować taką sytuację to brak wolnego czasu,którego jest mniej niż kiedyś.

Dalej to upadek wszystkich federacji(choć nie do końca może to spowodować ponieważ są przecież stare i świetne gale :D ), a jeszcze dalej to znudzenie.

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

Wrestling oglądam 4 lata. To nie jest jakiś wielki staż, ale nawet ;-) Co musiało by sie stać? upadek WWE i TNA. Od TNA zaczynalem teraz oglądam WWE. Szkoda będzie jak przestane za rok z powodu stawiania na entertejment w współczesnym wrestlingu. Bo każdy widzi, ze coraz więcej gadani niż walki, a ja wlasnie walke, dobrą walke lubie najbardziej!

Żebym ja przestał oglądać wrestling musiałaby nastąpić następująca rzecz- znudzenie. Nic innego mnie nie odciągnie. Ani upadek wszystkich federacji (są stare gale), ani brak internetu (mam je na dysku). A argument że ktoś (dziewczyna? :lol: ) mi zabroni to śmiech na sali. Brak czasu to też fikcja. Niech nikt mi nie wmawia że w ciągu najbardziej zawalonego dnia przynajmniej pół godziny się nie opierdala. A to że zamist w tym czasie włączyć galę swojego ulubionego "sportu" robi się inne rzeczy to inna sprawa.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Pytanie retoryczne... bo od ok. 2 miesięcy nie oglądam wrestlingu. Czasem zdarzy mi się spotkanie na Extreme lub eurosporcie, ale generalnie przerzucam się na mma, co przy moim ciągłym braku czasu łączy się z wyborem MMA albo Wrestling, padło na to drugie - szybsze, ciekawsze... prawdziwsze. Co prawda w wakacje miałem nadrobić zaległości, ale jakoś straciłem zapał do oglądania powolnych, naładowanych sterydami facetów ( o cholera, zaraz stanę się prawdziwym wrogiem wrestlingu :P ).

Ja też oglądam WWE, i mi się strasznie podoba. Wszyscy mówią że kiedyś było lepiej, ale ja akurat wtedy nawed nie wiedziałem co to wrestling :). To dzisiejsze WWE jest super! A do tematu to chodźby nie wiem co się stało to i tak będe ogłądał wrestling :D.

17604122554b61f252eba43.jpg

• 3 tygodnie później...

Ja także oglądam tylko WWE i wg mnie jest super :smile: niemam zamiaru sie z nim rozstawać ;d dużo osób narzeka ale co mnie obchodzi ich opinia :razz: nigdy nieprzestane oglądać wrestlingu

Kiedyś wwe było lepsze ale cóz oglądac lubie:P najlepsze sa gadki szkoda ze nie ma Rocka i Stone Colda juz ehhhhh.
Know your role and shut your mouth

Z edge'em zacząłem oglądać wrestling i z Edge'em skończę. Jeżeli Rater R skończy karierę to będe pewnie zaglądał tylko od czasu do czasu co się tam dzieje.

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Co musiałoby się stać??

Hmm...

Chyba nic...

Nie wyobrażam sobie żeby przestać oglądać.

Oglądam go od 5 lat...

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

musialbym sie znudzic
[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29914]UFC: it's damn real! - pierwsze diary o MMA[/url]

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=18744]Ring of Honor: Trochę inny booking.[/url]

ZAPRASZAM!

• Urządzenie:  Windows

1.Jeśli powiedziała by mi dziewczyna??

-Wcale nie musiałaby o tym widzieć.

2. Jeśli karierę skończyłby mój ulubiony wrestler, wraz z którym zacząłem oglądać wrestling?

-Czyli musiałbym to zrobić za jakiś rok, jak Sting, który jest już dziadkiem skończy karierę? No way, zawsze znajdzie się jakiś nowy, dobry i charyzmatyczny.

3. Jedynym dobrym powodem, jest znudzenie i rutyna, lub tanie się totalnym smarkiem :(