Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Co musiało by się stać abyście przestali oglądać wrestling?

TakerFanKrk

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Tak myślałem nad tym tematem ponieważ były dyskusje nad tym jak zainteresowaliście się wrestlingiem więc pomyślałem założyć temat odwrotny...

Oczywiście nie wchodzą w grę tłumaczenia typu "jak mi sie znudzi"...

Chodzi mi o to jak wrestling musi upaść abyście definitywnie pożegnali się z wrestlingiem, ponieważ jak wiadomo co tydzień oglądamy gale czy to WWE czy TNA czy to innych federacji...

A jak wiadomo coś co jest dobre nie zawsze musi trwać wiecznie...

Coś zaczyna nas zrażać do czegoś co kiedyś było naszą pasją...

I chciałem się Was zapytać, co musi się stać we wrestlingu aby przekroczyć granice Waszej cierpliwości...

Jeśli o mnie chodzi to jaklo zagorzały fan Undertakera tylko on trzyma mnie przy wrestlingu i podjąłem decyzję że gdy Taker zakończy karierę jako jego wierny fan także zakończę swoją przygodę z wrestlingiem...

Nawet teraz gdy Takera nie ma to nie widzę przyjemności z oglądania bo odczuwam bardzo jego brak w TV...

A jak jest z Wami?

Zapraszam do dyskusji...

Edytowane przez TakerFanKrk

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

4

• maly619

3

• Euz

2

• Pacio_Fan

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows

Oglądam tylko WWE i mimo iż ludzie tak narzekają, ja jestem zadowolony i nie mam zamiaru przestawać oglądać WWE. Raczej wątpię, żeby mogło się wydarzyć coś, co mogłoby spowodować, że przestanę oglądać wrestling. Dodatkowo, wrestling nie jest jakąś moją wielką pasją; lubię oglądać, ale bez przesady.

Jedyna rzecz jaka mogłaby spowodować, że przestanę oglądać wrestling musiałaby dotyczyć mojego prywatnego życia.

Jeśli miałbym dziewczynę, ona by była przeciw. Zostawiłbym Wrestling to jedyny powód.

Praca i kobieta wystarczy :D Gal juz nie ogladam, czasem przeczytam jakies newsy lub raporty.Doszedlem do wniosku ze wole inaczej spedzac wolny czas a nie tylko na kompie.

dziewczyna - odpada, moja ukochana rozumie i lubi wrestling

brak wolnego czasu - odpada, zawsze trochę znajdę żeby obejrzeć gale chociażby na wyrywki

świńska grypa - ptasia mnie nie zatrzymała, ta też nie da rady

a tak na serio to pewnie WWE musiałoby upaść, albo z wrestlingu musieliby odejść Undertaker, HBK,Kane,Edge i CM Punk :D

Podobnie do Cezeta. Dziewczyny nie mam więc z tym nie mam problemów. Brak czasu? Na pewno nie. 7 godzin miesięcznie zawsze się znajdą, a tygodniówek nie oglądam to mnie nie interesuje, chyba, że TNA to coś innego. Czasami lookne iMPACT! Ogólnie oglądam Gale PPV WWE jaki TNA. A teraz jeszcze są wakacje więc mam sporo wolnego czasu. WWE nie musi istnieć, bo przeżyje bez WM'ki, ale z TNA jest inaczej. Żebym przestał oglądać tą federacje GM'em musiał by zostać McMahon.

• Urządzenie:  Windows

Ja oglądam WWE i Tna więc myślę że nic by mnie nie skłoniło do skończenia z wrestlingu chyba że obie federki zostały zamknięte to wtedy moze choć może bym an Roh się przeniósł sam nie wiem.

WWE nie musi istnieć, bo przeżyje bez WM'ki, ale z TNA jest inaczej. Żebym przestał oglądać tą federacje GM'em musiał by zostać McMahon.

Mi wystarcza to, że Russo jest tam bookerem :twisted:

Dziewczyna? to zaden powód, żebym nie wiem jak się druga osobe kochało to nie spędza się z kimś 24g na dobe i nie ogląda sie zawsze tych samych rzeczy.

Praca? To praca ma mi zając rozrywke? Nie rozumiem argumentu pracy. Praca taka normalna (czyli niestety moja) typu 8godz -5dni w tyg jest zabieraniem wolności, to dla takiego gowna nie bede rezygnowal z przyjemnosci.

Jak by booking i poziom w kazdych federacjach dostepnych zszedl na dno jak np; w TNA? tez nie powod, przestałem oglądać TNA a WWE ogladam tylko ppv na przewijaniu bo mam alternatywe ale nawet jak bym juz nie mial alternatywy, ogladalbym dalej ale pewnie bardzo mało i rzadziej.

Dla mnie jedyny powod to jakbym nie mial skad brac wrestlingu np: wyladowal gdzies na krancu swiata na dluzej i bez internetu ;-)

Hmmm podoba mi się ten temat.A więc ja sam nie wiem... często czuje taki sentyment do wrestlingu i wracam lecz było wiele razy że już powiedziałem że nie bd oglądał.Np. lubie edge'a ale te ciągłe zmiany pasa i nabijanie go przez ostatnie miesiące były dla mnie poprostu nie do przyjęcia.To zacząłem oglądać TNA i potem znów WWE i teraz oglądam TO I TO.Napewno nie oglądał bym WWE jak by dali Cenie pas na rok albo coś :x .Noi coraz bardziej mnie wkurza w WWE to że jest only for kids i to też jeden z powodów których niedługo pewnie rzuce WWE i tylko TNA bd oglądał.

Na wrestling czas zawsze się znajdzie, w końcu to nie są jakieś maratony, 3 godzinki to nie tak dużo, szczególnie gdy sobie je człowiek rozłoży. Wrestlingu jako takiego nie planuje przestać oglądać - zawsze będzie świetna CHIKARA, zawsze pojawi się też coś zajebistego z BJW. WWE też ostatnio ogląda mi się z przyjemnością. TNA natomiast oglądam coraz rzadziej, jeśli już to pojedyncze walki. Smutne to, zważywszy na to, że swego czasu to właśnie na PPV TNA czekałem najbardziej, pierwsze pełne PPV tego fedu jakie obejrzałem to świetne bodajże Genesis 2006 z trzema walkami wahającymi się w okolicach 4 gwiazdek. Od tamtego cxzasu wszystko zmieniło się o 180 stopni.

Beznadziejny booking, to czego najbardziej nie znoszę we wrestlingu króluje w TNA od dłuższego czasu. Co innego jeśli wrestlerom nie wyszła po prostu walka, cóż zdarza się, ale jeśli walka jest zabookowana w sposób, który z góry skazuje ją na niepowodzenie to ja tego pojąc nie mogę. Tak więc coś co strasznie odpycha mnie od oglądania wrestlingu to booking wołający o pomstę do nieba i to mógłby być powód z którego rzuciłbym to w cholerę ;)

Musiałaby się stać jakaś wielka tragedia , żebym przestał oglądać wrestling :P Może jakieś plany życiowe ( praca ? ) , ale jak na razie zawsze znajduje czas na to by podelektować się galami . Za rok piszę maturę , więc to na pewno spowoduje , że wrestling pójdzie trochę na bok , lecz nie oznacza to , że zrezygnuję z niego . Dziewczyna ? Na razie jej nie mam i nie wiem czy by stanowiła problem , gdybym ją miał . Trudno mi to określić . Inne powody ? WWE by mnie musiało w pewnym momencie maksymalnie wkur*** , żebym przestał to oglądać . Ale wtedy pozostaje mi jeszcze TNA , które prawie zawsze oglądam z przyjemnością .

Bomba jądrowa.Ok na poważnie,pewnie po wakacjach bede kuc,żeby znowu wycisnąc czerwony pasek[tak jak w 6 klasie],więc wrestling troche sobie odpuszcze.Dziewczyna też by nie stanowiła problemu,ale i tak jej nie mam(miałem,ale to było to tylko złudzenie).

Mam żonę, pracę, za kilka miesięcy będę zmieniał pieluchy i wiem jedno - jeżeli się chce to wolny czas na wrestling zawsze się znajdzie. Argument praca/dziewczyna to żaden argument. No chyba, że ktoś z was trafi do obozu pracy albo skumacie się z żeńskim odpowiednikiem Hitlera. I paradoksalnie, po ślubie ma się więcej czasu na swoje hobby, jakim by ono nie było, ale to temat na grubszą gadkę.

A co musiałoby się stać abym przestał ogladać wrestling?

1. Brak internetu.

2. Brak wolnej kasy na oryginalne DVD.

3. Brak federacji Indys, Puro, Lucha.

3. Brak federacji Indys, Puro, Lucha.

I wszystko w temacie ^ ^ .