Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co musiało by się stać abyście przestali oglądać wrestling?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   293
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Powiem tak - dopóki mam dostęp do wrestlingu, to go będę oglądał. Why? Banalne - bo to lubię :D Z pewnością nie przestanę go oglądać dla jakiejkolwiek baby (geeez, chłopaki - nie bądźcie pantoflarzami :twisted: ), z powodu pracy (czas na rozrywkę zawsze się znajdzie), czy innego hobby (uważam, że wszystko można pogodzić. Najwyżej oglądałbym rzadziej, ale oglądał).

Nie ma też takiej kichy, po której stwierdziłbym, że kończę z tym sportem. Jest tyle świetnych fedów (Indys), że kiedy zmęczy mnie mainstream - odchamię się Indys a później, jak każdy nałogowiec - powrócę do WWE (oglądając nadal - chociażby w mniejszym stopniu, ale zawsze - Indys, of course), które zarówno kocham (wychowałem się na tym fedzie i choćby z sentymentu będę oglądał nawet najgorsze gówno jakie zapodaje Vince. Nie oznacza to oczywiście że musi mi się to podobać...) jak i nienawidzę (za to jak bardzo zeszmacił federację McMachon, w porównaniu z tym co pamiętam, gdy oglądałem WWF w latach 90).

Jeśli o mnie chodzi to jaklo zagorzały fan Undertakera tylko on trzyma mnie przy wrestlingu i podjąłem decyzję że gdy Taker zakończy karierę jako jego wierny fan także zakończę swoją przygodę z wrestlingiem...

Szczerze mówiąc ciężko mi to traktować poważnie i wierzyć, że tak zrobisz. Wrestling ogląda się dla... wrestlingu a nie jednego wrestlera. Natura nie znosi próżni - zabraknie Takera - zamarkujesz innemu wrestlerowi (ja miałem podobnie po odejściu Breta Harta), moge się założyć :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

4

• maly619

3

• Euz

2

• Pacio_Fan

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Aktualnie nudzi mnie TNA i WWE, przekonałem się już do ROH, teraz próbuje do Lucha Libre i reszty Indys. Jeśli się do tego przekonam to rzucę TNA i WWE( aktualnie oglądam tylko PPV). Do puro się nie przekonałem i próbowałem wmówić sobie że to lubię. Jeśli chodzi o naukę to raczej nie stanowi ona problemu. W czasie nauki ściągam gale, a po nauce ją oglądam :D. Jedyne co mogło by mnie oderwać od wrestlingu to brak internetu, chociaż zawsze jest ESC i Eurosport. Edytowane przez Hrystek
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

przestał bym oglądać gdybym nie miał jak oglądać albo wszyscy zawodnicy których lubię odeszli :(
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

Zakład? Mogę Cię zapewnić -Raven-, że ja nigdy nie rzucam słów na wiatr

Gdybyś był na prawdę takim fanatykiem, jak piszesz (w co trudno mi uwierzyć) - nie oglądałbyś teraz w ogóle wrestlingu, pod nieobecność Calaway,'a a dopiero wrócił do oglądania, po powrocie Grabarza. Tak przynajmniej na logikę (jeśli faktycznie oglądasz wrestling wyłącznie dla jednego zawodnika) :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja tak samo jak Ganzes nie oglądam wrestlingu już wogóle...czasem przeczytam raport lub wyniki ale tak nie oglądam...ew. Screeny z gali...wolę iść na dwór a nie siedzieć w domu.
Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

Gdybyś był na prawdę takim fanatykiem, jak piszesz (w co trudno mi uwierzyć) - nie oglądałbyś teraz w ogóle wrestlingu, pod nieobecność Calaway,'a a dopiero wrócił do oglądania, po powrocie Grabarza. Tak przynajmniej na logikę (jeśli faktycznie oglądasz wrestling wyłącznie dla jednego zawodnika)

Hmmm ..jakbym czytał post do siebie. Z tym , że ja oglądam wrs. cały czas korzystając z dobrodziejstwa You Tube i hasła "undertaker" w wyszukiwarce na tym zacnym portalu.

Tam właśnie pomyślałem sobie , że wrestling raczej oglądałbym cały czas - nie bacząć na takie problemy jak czas / kobieta / praca...bo od tego na chwilkę da się odpocząć przed tv/monitorem .... ale...

Jednego bym nie zniósł na pewno i o ile nie zakończyłoby to całkowicie mojej przygody z wrestlingiem to na pewno definitywnie zakończyłoby to moją przygodę z WWE.

Mianowicie mam jeden niespełniony koszmar , który miejsca mam nadzieję miał nie bedzie nigdy :

John Cena przerywający Streak Grabarza....

915802072594e34bce782c.jpg

Od wrestlingu mogą oderwać mnie chyba z 3 rzeczy 1) brak czasu 2)brak dostępu do jakiegokolwiek źródła oglądania, śledzenia jakiejkolwiek federacji 3)moje odejście z tego świata. Czas się tam zawsze znajdzie, gorzej kiedyś było ze źródłem oglądania bez TNT i internetu.

Dziwią mnie wypowiedzi niektórych forumowiczów, że nie oglądają już wrestlingu. No to jesteście fanami czy nie? A jaki jest stan waszej wiedzy, skoro nie jesteście na bierząco. Nie rozumiem takiego podejścia.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Kiedyś sobie mówiłem, że jak Cena będzie ze wszystkimi wygrywał, to pomyśle nad rezygnacją z oglądania wrestlingu, co oczywiście z dzisiejszej perspektywy wydaje mi się śmieszne i niedorzeczne. Wychowałem się na WWf/E i tak, jak część z Was nie sądzę, żebym kiedykolwiek przestał oglądać federację McMahona, nawet, gdyby zaserwowali największe gówno jakie można podać. Pomijam oczywiście kwestie fizycznej niemożności oglądania gal.

Nawet, gdyby WWE zniknęło, wraz z całym rosterem, to po prostu pewnie przerzuciłbym się na inną federację, której do tej pory nie miałem czasu oglądać.

Ostatnio jak Ganzes i KENTA rzadziej oglądam wrestling. Live mi się nie chce. Na ściąganie wolny net. Rzadko kiedy wyniki sprawdzam z tygodniówek. Ciągle w piłkę gram. TO jest moja pasja, wolę to niż wrestling co jest tylko dodatkiem .
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

ja bym przestał oglądac wrestling jakby przywrócono starych wrestlerów jak Hogan,the giant,piper, i przy nich tak nielubiani batista i cena to są super technikami
BEZ KOMENTARZA

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ja też nie oglądam wrestlingu i nie narzekam ;) Więc wrestling mogę przestać oglądać w każdej chwili inna sprawa nie mogę żyć bez forów o wrestlingu. Próbowałem swojego czasu rzucić wrestling, ale nie wytrzymałem. Gal mogę nie oglądać, ale na forum muszę wejść ;). A wrestlingu nie oglądam ponieważ nie mam dźwięku w komputerze :D.
http://wywiady-psw.blogspot.com/ - mój blog Wywiady PSW

366034736498156ba4f22c.jpg

Ja dodam jeszcze że ja przez neta nie oglądam bo limit 1gb i w telewizji tylko na eurosporcie i też jak poprzednik wiadomości codziennie czytam i z tego raczej bym nie zrezygnował :smile:
BEZ KOMENTARZA

Myślę, że musiałbym mieć dostęp tylko do obecnego WWE, pewnie z ciekawości bym oglądał produkt Vinniego, po miesiącu już by mi się robiło nie dobrze, a po 2-3 miechach, to byłby koniec z tą rozrywką, lub...

Po prostu znudzenie wrestlingiemi i to jest bardzo realistyczny scenariusz, który powraca do mnie mniej więcej co miesiąc i tak co jakiś czas muszę sobie robić przerwy przynajmniej 2-3 tygodniowe bo po prostu nie daję rady oglądać choćby najlepszych walk, wrestling wydaje się serwowany w kompletnie nie strawny sposób, jednie w czasie takiego "okresu" udało mi się obejrzeć bez rozłożenia na kilka części walkę Kobashiego z Samoa Joe... Głównie dzięki wspaniałej publice, która mnie rozłożyła na łopatki ... Kiedy oglądałem pierwszym razem, to czułem się jakbym właśnie siedział w dalszych rzędach, tej małej hali, a tak to kiedy dopada mnie znudzenie tym "sportem" to nie ma but'a, żebym oglądał jakąkolwiek walkę... Chyba, żeby trwała maksymalnie 2 minuty...

Od oglądania wrestlingu powstrzymał by mnie jedynie wybuch trzeciej wojny światowej . Obecnie nic , ale to nic mnie nie powstrzyma . Wciągnołem w to show moją żone ( teraz uwielbia wrestling , ma swoich faworytów i kupuje gadgety ) , moje dzieciaki powoli załapują o co biega w " tym wrestlingu " i też zaczynają być fanami .

Wychowałem się na starym dobrym WWF"ie i WCW z lat '90 , brakuje mi tamtych gal . Obecnie oglądam WWE i TNA , to co się tam dzieje nie zadowala mnie w 100% i nie podoba mi sie to w którą strone ten biznes idzie , ale kocham ten SHOW i zawsze bede go oglądał .

Martti perkele, Saatanan Martti..!!

13191284164a450e0e3a692.jpg

Od ogladanie wrestlingu oderwał by mnie jedynie brak internetu, bo czasu mam bardzo dużo, dziewczyny niemam.