Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

UPW #1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witamy na Underground Pro Wrestling!

data: 17 czerwiec 2009r.

czas: 20:00

miejsce: Warszawa, Polska.

Przed pierwsza walka, backstage.

Stone Cold Steve Austin (S)

Pracownik (P)

S - Wszystko gotowe?

P - Tak... sprawdzalismy przed chwila fajerwerki, naglosnienie... wszystko gra.

S - Niech sie wszystko uda a bedzie dobrze. Trzeba zrobic dobre wrazenie.

P - Niech sie pan nie... (Stone Cold przerywa)

S - Co ty pieprzysz? Dla Ciebie nie jestem pan, lecz dyrektor tej federacji! To dzieki mnie

tu pracujesz! Rozumiesz?

P - Tak... przepraszam dyrektorze.

S - Dobrze. A teraz wypierdalaj, juz tu nie pracujesz.

Pracownik odchodzi ze lzami w oczach. Austin siada za biurkiem, wyciaga piwo i zaczyna pic.

Gale UPW TV #1 czas zaczac!

Widzimy wychodzacego J.R.`a oraz Jerry`ego The King`a Lawler! Kibice bardzo cieplo witaja

dwóch komentatorów.

J.R. (J)

Jerry The King Lawler (K)

J - Witamy panstwa na pierwszej w historii gali Undeground Pro Wrestling! Zapewniamy, ze bedzie

dzisiaj duzo emocji... zostancie z nami!

Na ringu znajduje sie Tony Chimel:

Tony Chimel (T)

T - Ta walka to pierwsza runda o tytul Intercontinental Champion! Beda 2 walki, które wylonia

finalistów. Oni natomiast stocza walke o pas na PPV - It`s all about the title!

Na ring wychodzi przy glosnym pop`ie RVD! Rob Van Dam! RVD stoi na ringu i czeka na przeciwnika.

Nagle wybuchaja ognie! Wszyscy juz wiedza kto bedzie przeciwnikiem Rob`a! To Kane! Kane wchodzi

powoli na ring i czeka na gong.

Koncówka: Kane ma przewage. Wykonuje Side Walk Slam po czym odbija sie od lin i wykonuje elbow

drop! Kane pokazuje podrzynanie gardla. Lapie Rob`a do Tombstone`a lecz RVD wykonuje hurricanrana!

Kane szybko wstaje lecz Rob Van Dam wykonuje drop kick! The Big Red Monster upada. Rob szybko to

wykorzystuje i wskakuje na naroznik. Kibice wiedza o co chodzi! Chant`uja razem z nim! R-V-D!

Rob wykonuje frog splash i pinuje! 1...2...3! Rob Van Dam wygrywa walke i kwalifikuje sie do finalu

który odbedzie sie na gali PPV "It`s all about the title!"

Wygrany: Rob Van Dam

Poprzez: Pin

Dlugosc walki: 8:56

Backstage. Widzimy Edge`a, który rozgrzewa sie. Podchodzi do niego Lita.

Edge (E)

Lita (L)

L - Edge... nie musisz sie tak rozgrzewac. Przeciez jestes najlepszy. Pokonasz kazdego. Moze

mnie rozgrzejesz?

E - Chodz...

Edge z Lita wchodza do pokoju Edge`a.

Biuro szefa. Za biurkiem siedzi Stone Cold Steve Austin. Nagle ktos puka.

S - Prosze.

Wchodzi Ric Flair.

Ric Flair ®

S - Co ty tutaj robisz?

R - Chcialbym poprosic cie a zarazem przedstawic mojego zawodnika, który pokona kazdego kto stanie

mu na drodze!

S - Oj watpie... Prosze prezentuj! Ale jeśli twój zawodnik przegra, to ty i ten debil wypadacie

z federacji. Ok?

R - Spoko.

W tej chwili obraz znika i przenosimy sie na ring.

T - Ta walka to druga runda o pas Intercontinental Champion! Zmierza sie w niej...

"You think you know me"!! Fani glosno witaja Edge`a wraz z jego dziewczyna - Lita. Edge wchodzi

na ring i czeka na przeciwnika. Przy swoim them`ie wchodzi Bubba Ray Dudley!

Koncówka: Bubba prowadzi. Wykonuje na Edge`u scoopslam i po chwili elbow drop. Próba pin`u

1...2! Edge tak latwo nie da sie pokonac. Bubba podnosi Rated R Superstar`a i wrzuca na

naroznik. Dlugo przymierza sie do ciosu i wkoncu wykonuje! Superplex! Edge bardzo ubolewa.

Dudley rozbiega sie od lin i wykonuje leg drop! Wstaje i wola: " Bubba!!! Get the table!"

Schodzi z ringu i wyciaga stól jednak przeszkadza mu Lita, która powala go drop kick`iem! Lita

na tym nie konczy i zaczyna bic Dudley`a po twarzy. Edge ocknal sie i schodzi z ringu. Zaczyna

kopac Bubba`e po czym wrzuca go na ring. (stól jest na ringu) Edge opiera stól o naroznik,

podnosi Dudley`a i wykonuje spear na stól! Szybko pin`uje przeciwnika! 1...2...3! Edge

wygrywa walke i kwalifikuje sie do finalu o pas Intercontinental Champion na najblizszej gali

PPV!

Wygrany: Edge

Poprzez: Pin

Długość walki: 14:59

Backstage. Widzimy stojacych Randy`ego Orton`a oraz Batiste.

Batista (B)

Randy Orton (O)

O - Sluchaj... czytalem cos o tobie na portalu plotkarskim...

B - Tak? Co?

O - Ty naprawde masz romans z Maryse?

B - Ooo... A skad oni wiedza?

O - Czyli naprawde masz z nia romans?

B - No stary... Ona jest taka...

O - Ty chu**!

Orton lapie Batiste i ciska nim w sciane. Zaraz zaczyna kopac po czym podnosi i znowu

ciska w sciane.

B - Co... co cie opetalo!

O - To moja dziewczyna!

Orton podnosi krzesla i uderza Batiste. Dave`owi zaczyna leciec krew z twarzy. Orton podnosi

Batiste i wykonuje RKO na podlodze!

O - To jeszcze nie koniec...

Orton odchodzi zostawiajac krwawiacego Batiste.

Wracamy na ring.

T - Ten mecz to pierwsza runda turnieju o World Heavyweight Champion! Zasady takie jak poprzednio.

"Woooooooo!" Na ring wychodzi Ric Flair z mikrofonem.

R - Przedstawiam wam mojego super zawodnika! Rozgniecie on każdego!

Słychać theme Big Daddy V!!! Widzowie zaczynają się śmiać.

R - Nie śmiejcie się! Zaraz zobaczycie, że pokona on swojego przeciwnika! Dobrze, że jest to

No Holds Barred match!

Nagle odzywa się tajemniczy głos:

G - Chyba dla mnie dobrze...

"Say you prayers little one, dont forget my son to include everyone!!!" Wszyscy wiedzą kto to

jest! Sandman! Sandman z kendo stick`iem wchodzi na ring i odrazu zaczyna uderzać Big Daddy V!

Walka: Sandman uderza Big Daddy V kilkakrotnie kendo stick`iem. Sandman odbija się od lin

i uderza drop kick`iem Daddy`ego. Daddy V upada a Sandman wchodzi na narożnik i wykonuje

flying elbow drop! V nie może wstać, więc Sandman bierze krzesło i zakłada na szyje Big Daddy

V! Big Daddy poddaje się lecz Sandman dalej trzyma dźwignię! Z buzi Big Daddy V zaczyna lecieć

krew. Ric Flair nawet nie pomaga swojemu zawodnikowi tylko ucieka. Sandman w końcu puszcza dźwignię

i zaczyna chant`ować z publicznością "Na na na na na na na na, hey hey hey GOODBYE!"

Wygrany: Sandman

Poprzez: Submission

Długość walki: 3:17

Backstage. Widzimy leżącego Batistę, któremu pomagają sanitariusze. Nagle do pokoju wbiega

Randy Orton i kopie w twarz Dave`a!

O - Pożałujesz, że umawiałeś się z moją dziewczyną... Spotkamy się jeszcze! Na następnej gali

stoczymy walkę Last Man Standing!

A na następnej gali:- pierwsza w historii UPW walka Last Man Standing!

- na następną galę zapraszamy do Wrocławia!

- kontynuacja konfliktu pomiędzy Batistą i Orton`em!

- druga walka półfinalowej o pas WHC oraz dwie walki o pas UPW Champion!

Wracam do pisania :) Proszę o oceny, co poprawić itd. Następny odcinek będzie jak napiszę.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• thejehmes

2

• Cypex

1

• Existanz3x

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Świetna gala!,walki nie za krótkie,i ciekawe feudy oceniam na 9+/10

Gala ogólnie bardzo mi się spodobała,czekam na kolejny odcinek :)

Walki stanowczo za krótkie, backstage ujdzie, ale również mógłby być bardziej rozwinięty (gdyby było więcej walk, zmieściło by się więcej backu :smile: )

Styl porządny, nie doszukałem się kłujących w oczy błędów, myślę, że jakbyś troszeczkę popracował, to mogłoby coś z tego być :)

Po więcej rad, uwag i jakiś przykładowych gal zapraszam na http://www.booking.jun.pl

12135614384eeb824360301.jpg

Zamierzam bardziej skupić się na backstage`u niż na walkach ale OK, rozbuduje walki :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      No to co, to pora coś napisać jakieś przewidywania dotyczące tej gali, więc lecimy!   Men's War Games Match - Od początku powiem, że to jest chyba najbardziej napakowany War Games Match odkąd ta walka powróciła, star power z tego pojedynku się wylewa, ta klatka, z której wychodzą zawodnicy to ja nie wiem czy wytrzyma takie napięcie, jak będą w niej tacy zawodnicy jak Punk, Cody, Reigns, Jey, naprawdę jest moc i widać było, że trochę na szybko budowana ta rywalizacja była, bo Seth wypad
    • Bastian
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. Dominik Mysterio 4. Stephanie Vaquer (c)  
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • Kejrol
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena (c) 4. Stephanie Vaquer (c)   
    • KyRenLo
      Godziny zostały do ostatniego pojedynku (Gala Premium rzecz jasna – Później już zostaje tylko finałowa walka na WWE Saturday Night's Main Event) legendarnego Johna Ceny, który to zmierzy się z Dominikem Mysterio. Żeby oddać Cenie hołd wrzucam jego pojedynek z dawnych lat. Rywal akurat nieprzypadkowy. Nigdy tego nie widziałem. Fajny klimat trzeba przyznać.
  • Dodaj nową pozycję...