Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NWA-TNA na kanale Eurosport - szczegóły

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o nie Andrzej Janisz ten baran co na niczym sie nie zna (zobaczcie jak komentuje mecze lub k-1, komplety kretyn, gorszy od Szaranowicza nawet)

dobrze, ze bedziesz Przemko :)

...
  • Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 15,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
o nie Andrzej Janisz ten baran co na niczym sie nie zna (zobaczcie jak komentuje mecze lub k-1, komplety kretyn, gorszy od Szaranowicza nawet)

dobrze, ze bedziesz Przemko :)

Romo - niepotrzebnie napierniczasz na Janisza. To naprawdę równy i miły facet, który orientuje się w temacie MMA.

Edytowane przez FH

Opublikowano
no przyznam, ze ja dzis wkurzny caly dzien i mnie ponioslo. moze i mily koles, ale slaby komentator i slaby znawca mma (moze teraz sie polepszyl, bo jak ogladalem na pocztaku k-1 z jego komentarzem to mi sie rece zalamywaly, potrafil mylic zawodnikow i wymyslal kosmosy)
...
Opublikowano
ROMO-kolo w twoim okienku to Paulo DiCanio z meczu z Lazio_Roma??; :D

458954520447d6ce7641a4.jpg

Opublikowano
hehe...zajebista sygnatura ;)
Opublikowano

hehe tak jest Strong Fan :-) (byl burdel przez ten gest Paolu :) )

dzieki Luk ;-) pozdrawiam

...
Opublikowano
nie rozumiem, to kto w koncu bedzie komentowal ten impact, Przemko czy FH316, jeden pisze jedno, drugi pisze co innego...
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Opublikowano
nie rozumiem, to kto w koncu bedzie komentowal ten impact, Przemko czy FH316, jeden pisze jedno, drugi pisze co innego...

Przemko i Janisz pierwszy Impact, Janisz i ja - drugi Impact. Wczoraj z Janiszem Stinger komentował Pro Wrestling Bushido, a w najbliższy piątek Bushido będzie z Janiszem robił Deliquent. Tyle wiem :)

Opublikowano

Przeglądam piątkowy program ES, spogladam na godzine 22:15 a tam..."Zawody w USA - Inne"

hehe

No mam nadzieje ze program zagosci na stałe na antenie ES.

[ Dodano: 2005-02-24, 11:49 ]

tak przegladam ostatnie newsy i nie widze wiadomosci o podpisanju kontraktu Pawła Nastuli z Pride FC (!!!)

Nie wiem moze to przeoczyłem.

"Mistrz Olimpijski w Judo z Atlanty Paweł Nastula weźmie udział w najbardziej prestiżowym turnieju MMA na świecie Pride FC. Będzie już czwartym złotym medalistą olimpijskim, który wystąpi na gali w Japoni po Hidehiko Yoshidzie, Rulonie Gardnerze i Takimoto. Jego debiut nastąpi w turnieju Pride GP 2005 wagi średniej 26 czerwca w Saitamie."

info: http://budo.net.pl/vortal.php

kilka fotek

http://www.prideofficial.com/free/news/img/photo_b/1108802423.jpg

http://www.prideofficial.com/free/news/img/photo_b/1108802425.jpg

http://www.prideofficial.com/free/news/img/photo_b/1108802427.jpg

I jeszcze jeden news, jesli ktos nie słyszał to na Sylwestrowej gali K-1 był obecny Pudzianowski. Mówi sie ze K-1 jest bardzo zainteresowane Mariuszem i moze podpisza z nim kontrakt.

Juz widze walke Pudzianowski vs Sapp :lol: