Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pytanko :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Moze i jestem jakims Super-Noobem ale nie bardzo wiem o co chodzi w tym Extreme Wrestling Federacion.Jest to w dziale gier wiec nasuwa się pytanie czy jest to jakas gra? prosze o pomoc:)

Dziekuje Za Uwage

Posrdawiam

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jeśli wiesz co to e-fed to powinno Ci wyjaśnić sprawę, jeśli nie to coś naskrobę jak będę miał więcej czasu.
Opublikowano
  • Autor
ok.przyznam sie ze nie wiem :)
Opublikowano

http://ewf.freehost.pl/regulamin.htm

szczególnie punkt 2 .

a w skrócie :

1. wymyślasz gracza ( jaknabradziej ciekawego ale bez przesady , musi byeć w sobie cień wrestlera )

2. wymyślasz jego charakterystyczne zachowania , catche ( ulubione powiedzenia )

3. wymyślasz moveset ( czyli jakie będzie Twój zawodnik najczęściej wykonywał ruchy . )

3. jakieś inne bajerki typu themes , zachowania przy wyjściu .

4. decydujesz czy ma być facem czy heelem . ( face - lubiany , heel - nielubiany )

5. wysyłasz to mailem do gamea

6. game , jako , że jest imperatorem bookuje Ci walke na kolejnej gali .

7. piszesz erpoza . o erpozach ( RPach ) poczytasz w regulaminie plus na RP Boardzie jakieś przykładowe . co najważniejsze : nie kopiuj czyjegoś stylu bo to poracha wchuj , najlepiej sobie wymyśl własny . ale kierować sie czy inspirowac innymi erpozami możesz , wręcz na początek polecam .

8. wysyłasz tegoż erpoza , na pierwszej gali dostajesz wpierdol ale sie nie zniechęcasz i piszesz erpozy na każdą gale .

9. jesteś coraz lepszy bo lepiej Ci idzie pisanie erpozów . / jestes ciągle chujowy bo nie umiesz pisać erpozów . ( tu 2 wyjścia : albo poćwicz bo trening to wiesz co albo daj se siana . )

1o. jak już będziesz świetny w pisaniu erpozów i będą najlepsze to będą wołali na Ciebie , że jesteś ksero z ksera , czy coś takiego . ale nie przejmuj sie boz wykle to chuja wiedzą . :lol:

11. ( najważnieszy punkt . ) nigdy nie będziesz lepszy od psycho . trudno , taka reguła . :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Opublikowano
E-fedy to w najwiekszym skrocie gry RPG, gdzie kazdy z graczy wciela sie w wybrana przez siebie postac i odgrywa role w tzw. RPach, czyli tekstach bedacych w sumie zapowiedzia swojej walki. Kazdy gracz ma przeciwnika, ktorego musi takze obrazic, osmieszyc, wyszydzic w swoim RPie, od poziomu tegoz RPa zalezy forma jaka przedstawi w walce na gali, im lepszy tekst, tym walka bedzie np. dluzsza, ciekawsza, a jak wybije sie sposrod wszystkich wspolzawodnikow, to nawet wygra ;).
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Gdy zapisałem się do EWF, muszę czekać na następną kartę, która pokaże się na forum, tak? Tam, będę zapisany do któregoś z dark match'ów. Później zostaje mi napisanie RP'a i czekanie na gale, tak? Wole zapytać, żeby później było lipy.
Opublikowano
Gdy zapisałem się do EWF, muszę czekać na następną kartę, która pokaże się na forum, tak? Tam, będę zapisany do któregoś z dark match'ów. Później zostaje mi napisanie RP'a i czekanie na gale, tak?

Dokładnie tak.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Opublikowano
Są wolne miejsca?? Tzn.mogę się zapisać?? :-)
Opublikowano
Wydaje mi się, że tak. W końcu Roster jest nieograniczony, a walki trwać będą zawsze. Zapisuj się spokojnie.
Opublikowano
Ok ,teraz wychodzę.Jak wrócę zapisze się ;]