Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

TheCrims.com

Koper137

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

TheCrims to gra przeglądarkowa polegająca na różnego typu kradzieżach, Dziwkach i tak dalej . Jeśli gracie w tą oto grę pochwalcie się swoim sprzętem oraz statami ! Pokażcie swój lokal a my na pewno coś w nim kupimy ! Oto Mój Profilek :

CapitainCharisma

Złodziej

Morale: Bardzo wysokie

Respekt: 135

Energia: 8%

Inteligencja

163

Charyzma

104 Siła

170

Wytrzymałość

102

Kasa

$742

* Kredyty: 0

* Colt M4A1

* Stan techniczny: 100%

* Kurtka skórzana

:) Kasy tak mało gdyż ostatnio bardzo dużo pokupywałem między innymi broń za kilka tysięcy oraz Pub . Pozdro !

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W sumie Shadow ma rację, po kiego grzyba reklamować coś, co:

1) Każdy już praktycznie zna

2) Posiada taką, a nie inną tematykę (dziwki, narkotyki itp, czyli w sumie treści zabronione :D)

1) Każdy już praktycznie zna

Może dużo osób zna, ale mogę się założyć, że znaczną liczba są osoby, które nie znają.

2) Posiada taką, a nie inną tematykę (dziwki, narkotyki itp, czyli w sumie treści zabronione :D )

Tak samo gra GTA w, która na pewno grałeś. Nie mówię, że tylko ta, ale są inne gry, które maja taka a nie inna tematykę(np: Postal)

Na post Shadow, nie będę odpowiadał, bo uważam, że tak samo bym napisał jak Koper137.

Więc w grę już nie gram, ale mogę się pochwalić moim wynikiem:

pamiętam, że miałem coś koło 60tyś respektu 8)

Co do samej gry, to nie polecam, bo jak zacząłem w nią grac to była 8tura, kiedy skończyłem to nastała 27 :shock: Czyli jest bardzo, ale to bardzo wciągająca, i jeszcze jedno, chodzi mi kredyty za, które, można wyjść z więzienia i szpitala. Tak ta gra mnie wciągnęła, że cała kasę, która miałem na komórce to wydawałem na nie. Więc grę od rad zam. Na szczęście ja już przez nią przeszedłem i zdrowy rozsądek powiedział mi, abym przestał, i tak się stało. W tej chwili moje konto zostało pozostawione w spokoju z ilością respektu 5, chyba, że coś się zmieniło.

Cytat:

kradzieżach, Dziwkach i tak dalej

... czyli wszystko to co imponuje małolatom.

To nie oznacza że Ci co w to grają są dziecmi Hemp Gru i Firmy , i krzyczą na ulicach CHWDP , Poprostu fajnie się gra :P

Ok bez zbędnego pisania, przechodzimy do rzeczy, a nie się kłócimy dalej sprawa wyjaśniona :D Koper137, polecam ci kupować hurtownie, a pub to jak już to tylko dla ciebie, żeby cię nikt nie poturbował :D Utrzymuj wymagania w pubie na poziomie swojego respektu. Używaj kalkulatora liczącego na jaki napad, możesz atakować, uwierz mi to ratuje życie. Bądź oszczędny w w sensie wchodzenia do klubów. Znajdź gang na jak będziesz miał poziom respektu mniej więcej 1000, bo wcześniej nie ma sensu i uważaj, aby ktoś cie nie zrobił w konia grzecznie mówiąc. Jak chcesz pomyśleć o wyższym respekcie czyli +10tyś, to muszę ci opisać trochę więcej, bo jest to cala historia z tak zwanymi "kukłami". Może ci nie podobać, że daje ci takie rady, ale widząc, że masz taki respekt. Nasuwa się, aby dać parę porad, ale nie przejmuj się każdy tak ma :D Ja tak samo.

Dla mnie kukły , to po prostu cheaty...zakładają kilka kont . Robią tryb kukły i atakują swoje konta . Najgłupsza rzecz jaka może być...

To nie są cheaty, tak każdy robi. Mówię ci jak by każdy grał w tej grze bez kukieł lub innych rzeczy to najlepsza osoba by miała 20k, pod koniec tury. kukły to prosta sprawa, która każdy używa od tych mniej więcej top 500. Gdyby były to cheaty, to już by byli ci użytkownicy zbanowani, bez kukieł ta gra by padła, tam się zaczyna dopiero hardcore. Chociaż trzeba nad tym spędzić dużo czasu. Pamiętam mojego kolegę, który cały dzień przesiadywał ze swoimi kolegami(mieli konto wspólne) i jeden się zajmował kontem, a dwóch pozostałych robiło kukły, które były późnym wieczorkiem zassane... ahhhh. Dlatego ta gra jest tak nie bezpieczna ze względu na uzależnienie. Chociaż niektórzy mówią, że jest warto przesiadywać tyle czasy, bo w końcu jest jakaś nagroda pieniężna, a jak pamiętam kiedyś była nawet materialna. Każdy odbierze tą grę na własny sposób dla nie których jest to oderwania od życia codziennego. Po prostu jest to rozrywka tak jak wrestling.

Też w to kiedys grałem :D, ale juz nie gram. Na początku rundy zacząlem.

Moje statystyki:

Hajman

Biznesmen

Morale: Bardzo Wysokie

Respekt: 470

Energia: 100%

Inteligencja-553

Charyzma-356

Siła-367

Wytrzymałość-559

Kasa

$82,109

* Kredyty: 0

* Glock

* Stan techniczny: 100%

* Błyszcząca zbroja

Mam rowniez Dom Publiczny oraz Pub

Na początek najlepiej zrobić morderce nie napisze, że, można się pobawić z zabijanie, bo wcale tak nie jest, mordując zyskujesz dużo respektu, a respekt odgrywa dużą role, można też się pobawić jak kolega wyżej, czyli duża ilość respektu= szacunek w śród innych jest to bardzo dobra technika, bo osoby boja się nas zaatakować. Inny sposób jest jak najbardziej naciskanie na sile i wytrzymałości, każdy wtedy myśli następująco -"Wow, ale gnojek to sobie kolejna ofiarę dziś zaliczę", czyli atakujący myśli, że nasz respekt jest równy sile i wytrzymałości, ale tak nie jest dlatego sam nas atakuje a my wygrywamy i zabieramy mu respekt, mało tego nie tracimy Energi na atak. ten sposób bardziej polecam niż ten inny który napisałem. Prosiłbym osoby, które pisze tu w temacie napisały dlaczego graja w tą grę i czy się podoba czy nie, może to nie mój temat, ale każdy chce poznać opnie, aby wiedzieć czy gram w to czy nie gram

Jestem w szpitalu :( Gram ponieważ jest to gra ciekawa, oparta na czymś. Nigdy oprócz pobytu w szpitalu nie ma tam nudy . Gram bo to lubie .

Nie chce się czepiać, ale wymógłszy opisać jak to się stało, i tp :D Każdy chce przeżyć i ci współczuć, pamiętaj nie kupuj kredytów, bo to strata kasy, szczególnie pod koniec tury :) Powiedz jak to się stało to postaram ci doradzić jak uniknąć tego następnym razem.

Byłem w burdelu i jakiś pacjent mnie zaatakował :D

Nie rozumiem, wtedy kiedy ja grałem to nie było jakiś pacjentów, może po prostu zostałeś zakażony. Burdel to złem miejsce, zrób tak jak napisałem parę postów wyżej: Zrób pub dla samego siebie z wymaganiem respektowym i ustal sobie tam najniższe ceny jakie się da( i tak za nie nie będziesz płacił) I kiedy energia ci spadnie to wchodzi do niego, ale oszczędnie :D

Wiesz co Shadow. Nie potrzebnie w ogóle tutaj napisałeś. Przez to na forum wszczynane są kłótnie. Ja gry nie reklamuje . Chcę porozmawiać tylko z graczami .

I ja się pochwalę :)

FAKEnta

Gangster

Morale: Normalne

Respekt: 1033

Energia: 0%

Inteligencja - 1001

Charyzma - 723

Siła - 1002

Wytrzymałość - 708

Kasa

$1,626,515

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 431 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 790 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 809 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024