Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

pytanka :]

Chibi77

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Yo.

Jestem nowy na forum, a wrestlingiem od niedawna się interesuje, może miesiąc, ale już większość rzeczy kojarzę :]

Więc mam dwa pytania :

1. Z jakim opóźnieniem kanał extreme sports channel emituje gale? Chciałbym to wiedzieć bo to na razie jedyny kanał na którym mogę oglądać WWE(bo czasem youtube mnie po prostu muli :/) Potrzebne mi to np. żeby odnajdywać walki na necie, więc potrzebuję konkretnej daty.

2. Istnieją kanały w internecie na których można oglądać walki live?

3. Właśnie widziałem ciekawą walkę, walczyli Y2J i Edge, a potem dołączali się po kolei : Jeff Hardy, CM Punk, a co za tym idzie Umaga, aż w końcu Rey Mysterio. Walka odbyła się podczas SmackDown. No i właśnie. Pasowałoby mi podać datę tej walki(związane z punktem 1) i gdzie mógłbym to ściągnąć(ewentualnie oglądnąć on-line)? Bo wadą Extreme jest wyłączanie w najciekawszych momentach (z tego co wiem, to CM Punk chyba wtedy użył walizki z MoneyInTheBank żeby zmierzyć się z Edgem, a tamten uciekł w publikę, a chciałem zobaczyć koniec :]

// i jeszcze trzy pytanka się nasuwają.

4. Większa część walk jest jak wiemy ustawiana, ale czy np. po wygranej bądź przegranej taki powiedzmy CM punk wie, że wyleci Umaga i zacznie go okładać pasem, czy jednak nie całkiem?

5. Gdzie mogę zobaczyć stare walki Edge'a i innych zawodników WWE kiedy byli jeszcze przebierańcami(Cookie Monster) itp. Chodzi mi głównie o Edge'a.

6. Acha, i może jeszcze: Jaka wg. was była najciekawsza walka w której wygrał Goldust? Chodzi mi o WWF.

Z góry dzięki za pomoc :]

https://forum.wrestling.pl/topic/15685-pytanka/

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. ESC ma 4 tygodnie opóźnienia. Pełne gale znajdziesz w odpowiednim dziale na forum.

3. "Bo wadą Extreme jest wyłączanie w najciekawszych momentach" - jesteś w błędzie. Akurat pierwsze i ostatnie 10 minut gali Extreme zawsze daje w całości więc to co widziałeś na końcu ostatniego SmackDown nie było pocięte. Punk nie zrealizował wygranej bo zaatakował go Umaga, a potem zrobiło się zamieszanie promujące Judgment Day i show dobiegł końca.

4. Tak, wie.

5. Wystarczy YouTube :)

6. Według mnie miał dobry feud z Razorem Ramonem (bodajże w 1995) i zrobił strawną walkę z Vaderem na Royal Rumble 1998.

https://forum.wrestling.pl/topic/15685-pytanka/#findComment-138665

2. Napewno możesz oglądać gale PPV na żywo poprzez stream. Zresztą na każde PPV zbiera się kilka osób i ogląda na żywo. Ponadto dawno temu korzystałem z jakiegoś programu (bij zabij nie przypomne sobie :/ ) gdzie leciały sobie walki różne.
https://forum.wrestling.pl/topic/15685-pytanka/#findComment-138687

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Patrzcie. Właściwie to słuchajcie co znalazłem: Kurwa no słowo upadek, to jest jednak potężne nadużycie. To chyba musiał fan WWE przygotowywać ten materiał.   Liv Morgan:
    • KyRenLo
      Zależy, od której strony na nią spojrzeć Jest w porządku, ale jej koleżanka Steph wygląda na teraz lepiej. Zobaczymy, co to będzie w przyszłości. Rywalizacja między Paniami jest nieunikniona.  New Year's Evil:  
    • KyRenLo
      WWE ranks the Top 10 rivalries of 2024:   Dobra lista? Zdecydowanie zasłużone pierwsze miejsce. Miło widzieć, że Panie zostały wrzucone na podium.
    • Mr_Hardy
    • KyRenLo
      WWE Women's United States Title Tournament Final Match (vakant) Jesteśmy obecnie w fazie półfinałowej i wygląda to tak: Bayley vs. Chelsea Green Michin vs. Tiffany Stratton Bayley taki pas nie jest potrzebny. Tiffy ma walizkę i czekamy na udaną realizację. Wychodzi, że najlepszy zestaw na finał to Green vs. Michin, bo właśnie takie zawodniczki powinny rywalizować o tytuł US. Natomiast coś mi mówi, że któraś z tych bardziej uznanych Bayley/Tiffy w finale się znajdzie.  Liv Morgan (c) vs. IYO SKY Ringowo i wizualnie powinno być ładnie. Wynik, jednak chyba z góry znany. Walka Liv vs. Rhea to droga, na której jesteśmy i dziwne byłoby, gdyby Liv gdzieś w trakcie straciła tytuł. Gunther (c) vs. Finn Balor Kolejna walka ze sporą szansą na dobry poziom. Czy jest możliwa niespodzianka? Moim zdaniem nie. Priest się pewnie pojawi, a Gunther obroni tytuł. Cody Rhodes (c) vs. Kevin Owens Dodałbym tutaj jakąś stypulację, ale nawet bez niej będzie dobrze. Mogę sobie napisać, że fajnie byłoby zobaczyć KO na chwilę z pasem, ale nie sądzę, że Blondas przed WM straci tytuł. Spoko to wygląda. Zobaczymy, czy już po fakcie też będę chwalił. Jak wam się podoba karta na teraz? Myślicie, że coś zostanie jeszcze dodane? Będą jakieś niespodzianki (Nie chodzi o wyniki)? Jaki finał turnieju o pas US pasowałby wam najbardziej? I jaka zawodniczka powinna zdobyć ten tytuł na starcie?
  • Dodaj nową pozycję...