Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

    Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

    W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

     

XBOX 360


wrobel94

Rekomendowane odpowiedzi


  • Posty:  45
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  30.06.2008
  • Status:  Offline

W niedługim czasie mam zamiar kupić XBOXa 360.Chcę kupić używaną wersję Elite,która stoi na allegro po ok.900zł.Oczywiście przerobioną.I mam pytanie.Gdzieś czytałem,że do niektórych trzeba oryginalnych płyt.I tu mam pytanie:Czy nie da się ich skopiować na dysk twardy i z niego odtwarzać?Z góry dziękuję.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

  • wrobel94

    3

  • T-Mac

    3

  • SaigeY

    3

  • Tsunayoshi

    1

Top użytkownicy w tym temacie


  • Posty:  326
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  27.11.2008
  • Status:  Offline

Pomimo tego iż nagrasz gre na dysk i tak trzeba grać z włożoną płytą bo inaczej się nie odpali. I nie potrzeba do niektórych gier oryginalnych płyt
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  45
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  30.06.2008
  • Status:  Offline

Dzięki bardzo.Mam pytanie jeszcze jedno pytanie:Czy jak nie mam gry na dysku to z płyty odpali?
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  326
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  27.11.2008
  • Status:  Offline

Tak. Ale w przypadku nieoryginałow lepiej nagrać na dysk szybciej się wtedy wczytują i lepiej chodzą
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  45
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  30.06.2008
  • Status:  Offline

Dzięki wielkie.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  460
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  16.05.2009
  • Status:  Offline

To ja może od razu w temacie, Xbox 360 działa na wszystkich telewizorach czy jakiś lcd plazmy czy coś takiego ?? Pytam bo nie moge tego znaleźć, a zamierzam sobie kupić a mam kłopot z tv..
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  326
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  27.11.2008
  • Status:  Offline

Xbox, działa na wszystkich telewizorach
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  460
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  16.05.2009
  • Status:  Offline

To może jeszcze pytanie, czym się różni xbox 360 arcade od premium i elite? I co radzicie kupić (bez przesady z ceną :)) z góry dzięki :)

 

[ Dodano: 2009-06-10, 15:34 ]

Aha i jeszcze, czy np premimum i elite działają na wszystkich telewizorach ?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  112
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  01.03.2009
  • Status:  Offline

różni się pojebnością dysku twardego. Elite ma 120GB. A co lepiej się opłaca pytasz, zależy czy będziesz ściągać dema. Bo na poczatek z odliczeniem całego systemu i tym podobnych dupereli zostanie ci 103GB.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  3 786
  • Reputacja:   6
  • Dołączył:  21.06.2005
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone

http://pl.wikipedia.org/wiki/Xbox_360

Tu masz wszystko, co jest w jakiej wersji. Bez dysku nawet nie bierz, po co potem dokupywać.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  460
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  16.05.2009
  • Status:  Offline

A tak bardzo jest potrzebne te 120 gb , dem ściągał raczej nie będę, chyba jednak kupie ps3, tylko tu kolejne pytanie, bo nie moge tego znaleźć ani na wiki ani nigdzie, czy ps3 działa na wszystkie telewizory ? :)
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  1 197
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  08.03.2009
  • Status:  Offline

Tak PS3 działa na wszystkie telewizory.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...