Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tommy Dreamer

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak, jest tylko jeden problem, Dreamer jako mistrz zupełnie nie zadziałał. Kiedy opadł już kurz, publika ani trochę na niego nie reaguje i nie kupuje go jako posiadacza najważniejszego pasa w brandzie. Również walki o pas wyraźnie ucierpaiały na poziomie pod rządami Tommy'ego. Coś mi się wydaje, że ten title reign szybko się skończy i pas wróci do młodziaków bądz Christiana.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/15317-tommy-dreamer/page/2/#findComment-139266

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• czester666

3

• -Raven-

2

• Dobo

2

• rocket

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   359
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Tak, jest tylko jeden problem, Dreamer jako mistrz zupełnie nie zadziałał. Kiedy opadł już kurz, publika ani trochę na niego nie reaguje i nie kupuje go jako posiadacza najważniejszego pasa w brandzie.

To raczej nic dziwnego. Trzeba być skończonym idiotą, by jobbować gościa jak szmatę przez ostatnie kilka lat, później podpromować go przez 2 tygodnie w tandetnym angle'u ("Wygram pas lub zakończę karierę"), dać tytuł i liczyć, że ludzie łykną to jak ciepłe bułki. WWE nie przestaje mnie zadziwiać...

Uwielbiam Dreamera za całokształt tego, co robił w starym ECW, ale zdecydowanie nie byłem za tym, by dawać mu pas po takiej zajebistej "promocji" (dla mnie wygląda to jak kpina Vince'a z Tommy'ego) oraz nie kupuję go jako mistrza. Szkoda, że po takim szmaceniu tego, świetnego kiedyś, wrestlera - Vince nie miał jaj (skoro już zamierzał zrobić go mistrzem ECW) by solidnie przypushować Dreamera przez kilka miesięcy i dać mu pas, tak co by nie trąciło to kpiną i czystym żartem.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/15317-tommy-dreamer/page/2/#findComment-139288

• Reputacja:   1

I ten post Ravena obnażył to czego nie mogę pojąć w dzisiejszym wrestlingu...

Gość jeszcze kilka tygodni temu był zwykłym jobberem a gdy wygrał pas naraz stał się niepokonany...

Tak samo jest w kwestii powrotów...

Każdy wrestler który wraca po dłuższej lub krótszej przerwie potrafi poobijać grupę wrestlerów...

Ale już tydzień po gali od tej samej grupki dostaje oklep i jest bezradny....

Oczywiście każdy powie że to wrestling jest i w ogóle...

No ok, ale chyba przydałoby się trochę realistyczności w walkach...

Bardzo to razi po oczach...

(O przypadkach typu Horswoogle vs Khali lub Flair obijający Legacy nie wspomnę)

W przypadku Dreamera działa to na takiej samej zasadzie...

Z cioty stał się kozakiem...

Nie wiem czy WWE robi z nas idiotów myśląc że my to kupimy?

Bo chyba nikt normalny nie powie że staruszek potrafi dokopać grupie młodych wilczków...

Podsumowując:

Jeśli by pushowali Dreamera powoli , powiedzmy przez kilka miechów jak wspomniał Raven może byłbym w stanie go kupić ale w obecnej sytuacji jestem przeciwko Dreamerowi z pasem który w moich oczach jest obecnie przykładem mistrza wziętego "z dupy" i doskonale pokazuje to w jakim "poszanowaniu" władze WWE mają pas ECW...

https://forum.wrestling.pl/topic/15317-tommy-dreamer/page/2/#findComment-139293

• Reputacja:   0

A mi się to podoba... ciesze się że dostał pas ale zamiast teraz tak grzać każdego to może lepiej był go wcześniej podpushowac i dopiero dać pas więc macie troche racji on przegrywał z Delaney (może ktoś go pamięta) właściwie z kim by nie walczył łomot dostawał.Teraz dostał pas i prosze...
https://forum.wrestling.pl/topic/15317-tommy-dreamer/page/2/#findComment-139682