Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules [ Spoilery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jestem trochę rozczarowany tym, że Punk ma pas ale myślę że Jeff go odbierze na najbliższym RAW.

to nie mysl bo sie zmeczysz :D

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

9

• vodkabols

8

• RR

7

• -Raven-

6

Top użytkownicy w tym temacie

Dopiero teraz dzielę się wrażeniami z gali , bo wcześniej gdy pisałem komentarz komputer odmawiał mi posłuszeństwa . Ja bym tej całej gali nie nazwał „ extreme „ , ale widocznie takie są standardy WWE … Opener trzymał całkiem przyzwoity poziom , choć nie ukrywam , że oczekiwałem dłuższej i lepszej walki . Brawa dla Kofiego i dla MVP , widać było , że panowie się starali , tego samego niestety nie można powiedzieć o Regalu i o Hardy’m . Ten pierwszy ograniczył się tylko i wyłącznie do suplesów ( czy on nie zna innych ciosów ? ) , Matt natomiast z tą swoją zagipsowaną ręką ( po cholerę dali mu walczyć ? ) walczył na tak zwanego pasożyta . Odnosiłem wrażenie , że unikał walki i próbował pimować co się da . Wygrywa Kofi , z czego się cieszę , szkoda tylko , że te jego Trouble in Paradise było niepodobne do niczego . Zajebiście za to podobała mi się następna walka pomiędzy Chrisem Jericho a Reyem , panowie stworzyli kolejny raz świetne widowisko . Muszę przyznać , że ani przez chwile się nie nudziłem . Tempo walk było bardzo szybkie , a świetnych akcji było masa . Rey trochę polatał w powietrzu , Chris za to ładnie parę razy uniknął 619 ( pewnie wkurwiając tym marków ) , mocno się jednak zdziwiłem gdy Y2j po codebreakerze nie spinował małego . Końcówka też była niczego sobie , choć skoda , że walka skończyła się zwykłym roll upem . Dobrze , że ten ich feud jeszcze trochę potrwa . Cholernie mnie też ciekawiła kolejna walka – samoan strap match , a to może dlatego , że nigdy nie widziałem walki w tej stypulacji . Niestety , zawiodłem się bardzo . Panowie trochę tam poobijali się , ale sama walka była nudna i ograniczała się do prób dotknięcia narożników jak najprostszymi sposobami . Mało finezyjne … Liczyłem na to , że Punk i Umaga bardziej się w tej stypulacji zmasakrują . Dobrze , że przynajmniej Punk wykonał GTS przed dotknięciem czwartego narożnika , ale nawet i to nie zrekompensowało nam bardzo słabego widowiska . Czas na następną walkę o pas ECW . Tu specjalnie nie narzekałem , działo się całkiem sporo , choć hardkor ograniczał się tylko do obijania się jakimiś kijkami , koszami , lub dla odmiany pokrywami od koszy . Cholera liczyłem przynajmniej na jakieś stoły a tu dupa . Fani CZW pewnie posrali by się ze śmiechu gdyby to zobaczyli . Podobnie jak wy cieszę się , że Tommy zgarnął pas . Ciekawe kto mu teraz go odbierze … Oby to nie był Kozlov . No to przyszła pora na walkę w klatce pomiędzy zwierzątkiem a Legend killerem . Walka tak szumnie zapowiadana , tak elektryzowano ten feud , a tu klapa . Pytam się WTF ? Walka trwała chyba jakieś 6 -7 minut ( nie pamiętam zresztą h** z tym ) , a Orton nie pokazał nam w niej właściwie nic , poza marnymi próbami wydostania się z klatki . Batistę pominę … Dobra , przechodzę do następnej walki Big Show vs Cena . Zobaczyłem trochę i przewinąłem i chyba słusznie zrobiłem . Oszczędziłem sobie drogi przez mękę . Dalszy komentarz chyba zbędny . Za to Ladder match to bezapelacyjnie najlepsza walka tego słabiutkiego PPV . Nie będę się rozpisywać bo bym się powtarzał . Nieźle za to wyrolowano Jaffa , który nie nacieszył się długo swoim ciężko wywalczonym pasem . Az zacieram ręce , bo pewnie Cm Punk i Jeff pofeudują ze sobą .

Ocena gali : 5/10

to nie mysl bo sie zmeczysz :D

Nie odbieraj mu nadziei :grin:

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Jestem trochę rozczarowany tym, że Punk ma pas ale myślę że Jeff go odbierze na najbliższym RAW.

Jeff nie zdobedzie WHC przecierz po The Bash on konczy z wrestlingiem na nieokreslony czas :P Fajna walka byla Y2J vs Rey Mysterio i Jeff vs Edge :P moja ocena gali 7.5/10

17604122554b61f252eba43.jpg

Nie chce się spierać, ale Yokozuna trzymał chyba pas jeszcze krócej na WM 9. Ale i tak najkrócej posiadał pas Andre The Giant, który od razu po zdobyciu przekazał go Tedowi DiBiase. Giant cieszył się tytułem około 40 sekund :)

Ale oni mieli krotko pasy WWF Champ (obecny WWE), a nie Heavy.

Pas Heavy zastąpił pas WCW i istnieje formalnie od 2002 i to ten pas zdobył Hardy, miał go najkrócej ze wszystkich i to sie jak najbardziej zgadza.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

nie zdobedzie WHC przecierz po The Bash on konczy z wrestlingiem na nieokreslony czas

Nie polecam Ci wierzyć wszystkim wiadomościom w internecie :) WWE tak łatwo nie wypuści swojego bardzo cennego towaru :)

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

• Reputacja:   191
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Komp odmawiał posłuszeństwa, więc dopiero teraz podzielę się opinią o walkach :

1. Fatal four way : Równie dobrze z tego mógłby być pojedynek Kofi vs MVP, bo tylko oni coś robili. Ale w sumie jak na opener źle nie było.

2. No holds barred - WTF?? 1 krzesło! Ale mimo to pojedynek był bardzo dobry (jak wszystkie Rey'a i Y2J'a), końcówka fajna. 2-ga walka tego PPV.

3. Samoan Strap Match - nie oglądałem wcześniej żadnego Strap Matchu, więc dla mnie walka była dobra. Parę fajnych spotów, fajna końcówka. Ogólnie nie było źle.

4. Hog Pen - Taka "odskocznia" od reszty walka wyszła WWE znakomicie, miało być komediowo - i było.

5. ECW Title Match - Nareszcie! Dreamer ma pas! Ale wracając do tematu, to hardcoru w tej walce nie było. 3 kosze, kendo sticki. I tyle. Gdzie się podziało dawne ECW...

6. Steel Cage WWE Title Match - wielkie rozczarowanie. 7 minut?? WTF?! Prawie nic przez całą walkę, a na końcu Batista Bomb z dupy. Walka słaba.

7. Submission match -

szkoda klawiatury ; P w 100% przewidywalny przebieg walki
- zgadzam się z tym. Stawiałem na Big Showa, ale jednak Jasiu jest wszechmocny :P

8. Ladder Match - walka godna ME. Ciekawe użycia drabin, dużo fajnych ruchów, po prostu cudo. No i wreszcie CM Punk wykorzystał walizkę!

Całą galę oceniam na 7/10

6427638215a28716991f4b.jpg

Ta gala akurat nie byla zbyt ekscytujaca. Spodziewalem sie czegos wiecej. Za malo uzytych przedmiotow. A walka Batisty zdecydowanie za krutka. Zgadzam sie z tym co napisal Tomos

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals