Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules [ Spoilery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Raczej Jasia nie rozciągną w 5 dni tak, aby dał rade założyć STF Showowi. Chyba że zmontują jakiegoś spota, gdzie unieruchomi noge Showa i założy mu chwyt na szyję, czego nie chciałbym zobaczyć, gdyż jako antyfan Ceny licze na Showa :) Na poziom emocjonalny sie nie nastawiam, jak zwykle wyjdzie im najlepszy usypiacz gali, jak na JD

20502835285345d49c46e75.jpg

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

9

• vodkabols

8

• RR

7

• -Raven-

6

Top użytkownicy w tym temacie

Skoro Khali'emu założył STFU, to Showowi też może dać radę, Co do jednego jestem pewny. Jeśli Cena ma przegrać, to bankowo świadomie nie będzie tapował (co najwyżej straci przytomność). Od 2004 nie poddał się (raz pomógł mu chyba Jercho, ale nie biorę tego pod uwagę) i nie wydaje mi się, żeby ktoś taki jak Cenaminator poddał się nawet tak ogromnemu wrestlerowi, jakim jest BS.

Fatal 4 Way - z 4 zawodnikami, walka zawsze powinna być co najmniej dobra, a akcja nieustanna. No i dobrze by było, gdyby pojedynek trwał więcej niż marne 10 minut. Skład tej walki nie powala na kolana, ale ma nadzieję, że przynajmniej wrestlerzy nie zawiodą naszych oczekiwań.

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Raczej Jasia nie rozciągną w 5 dni tak, aby dał rade założyć STF Showowi.

Przecież to jest tak specjalnie bookowane, że niby Janusz fizycznie nie daje rady Showowi założyć STFU, bo niby ten "taki jest wielki". Wystarczy, że Wight wygnie się leciutko do tyłu i Cenaminator zapnie chwyt a marki będą znowu miały kupę w majtach, jaki to Janusz jest cudotwórca :twisted:

Co by jednak nie mówić - pod kątem tego, że BezCenny ma niedługo zacząć kręcić film i zniknąć z TV, to jego wygrana w tej walce wcale nie jest tak pewna (choć jak znam życie, to Vince pewnie znowu nas "zaskoczy" i Jan jednak powiezie drągala)

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Android

To miał być taki żarcik :D Dobrze znamy WWE i regułę, że dominujący w feudzie zazwyczaj ma pecha na koniec ale mam nadzieje że tym razem nas tak "mile" nie zaskoczą i po Show'owskim punishmencie Cena będzie mógł spokojnie grać w filmie :twisted:

20502835285345d49c46e75.jpg

Ja mam takie pytanie troszke z innej pulki. Jak ogladacie na zywo gale to o ktorej to jest godzinie i na jakiej stronce

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

www.justin.tv zaczyna się z niedzieli na poniedziałek o 2

8434236214bec043e1f826.jpg

ok dzieki. Moze obejrze ale raczej sobie sciagne :D

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Na pewno nie obejrze live, bo mam w poniedzialek zaliczenie, poza tym moje ogladanie PPV live konczy sie na drugim meczu i chrapie w najlepsze niezaleznie od jakosci pojedynkow :P

Od kilku lat ogladam wylacznie RR, WM, SummerSlam i Survivor Series (i to tez nie jest regula, bo czasem i tego nie ogladam) plus jakies tygodniowki - jesli naprawde wydarzy sie cos ciekawego lub jakis storyline po przeczytaniu raportu wyda sie wciagajacy. Nie dbam o to czy Cena pokona Big Showa (to juz bylo 5 lat temu na WM :P) ani o to czy Triple H po raz 10. powroci :P. PPV sciagne wylacznie dla Tommy'ego Dreamera. Od 8 lat jestem jego fanem. Przez ten czas obejrzalem sporo jego walk z prawdziwego ECW (poczatkowo na VHSach) - jego feud z Sandmanem, Ravenem, Shanem Douglasem. Jednak czego Vince nie stworzyl, Vince nie uszanuje. Naprawde przykro bylo patrzec jak przez ostatnie lata Dreamer byl ponizany w WWE, a pozniej w nowym ECW. Czy teraz to wszystko sie skonczy i czy mistrz wypromowany w przeciagu dwoch tygodni bedzie wiarygodny? Dla mnie, o dziwo, tak. Dlatego, ze Tommy nadal jest bardzo over z publicznoscia, ktora nie zapomniala tego co robil 10 i wiecej lat temu, a wszystko czego brakowalo jego postaci to wyzwolenia tej agresji, pewnosci siebie, woli walki i zwyciestwa. Mysle, ze jego postac w ostatnim czasie odnalazla wlasnie te utracone cechy i to dzieki kilku tylko segmentom w TV. Bardzo podobal mi sie ten ostatni z ECW on Sci-Fi, kiedy Dreamer pomogl face'owi - Christianowi - w obronie pasa po czym poczestowal go DDT. To byl moment kiedy naprawde zamarkowalem :D i uwierzylem na nowo w Tommy'ego. Uwazam, ze Dreamer podpisal kolejny kontrakt, a my po prostu zostalismy specjalnie wprowadzeni w blad. Licze na to, jak i na zwyciestwo Dreamera w niedziele. I mam nadzieje na krew i moze nawet podpalenie kogos :twisted:

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

• Reputacja:   1

Na Twoim miejscu Marcin bym się nie łudził - to lekkie wzmocnienie Tomaszka posłuży jedynie temu, by Jack Swagger go zniszczył. Tym sposobem dwie sprawy zostaną załatwione - Jack zdobędzie pas, poza tym umocni swój dorobek wysyłając ukochanego weterana na emeryturę, a Christian straci tytuł nie musząc leżeć na plecach i wpatrywać się w światła. Przecież widać na co się zanosi, załóż swoje bookerskie buty :D Bez złudzeń panowie, bez złudzeń. ;) Gdyby to jeszcze był klasyczny ECW three way dance, ale nie - triple threat, wszystko pasuje do układanki.

...

Update: oczywiście zrobiliby tak gdyby byli dobrymi bookerami :lol:

Edytowane przez Spinebuster
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

• Styl:  Jasny

Krótko:

1. Batista vs Orton, na pewno Orton wygra , liczę na jakieś ładne Rko :)

2. Jeff vs Edge, myślę że wreszcie docenią Jeff'a

3. Fatal Four Way for U.S title, myślę że Matt zakręci się obok pasa :)

4. Rey vs Chris, mam nadzieje że Rey obroni pas ale z Chrisem to różnie bywa :)

Jak to ktoś kiedyś napisał : W Macmanoskiej federacji nie może być więcej niż 2 heel"ów championów :)

Gale raczej obejrze Live

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

WWE Championship=Orton vs Batista- walka w stalowej klatce więc by może wygra Batista choc Orton to chytry lis

John Cena vs Big Show-Cena pewnie wygra i będzie uchodził za niezniszczalnego

Vickie Guerrero vs Santina Marella- Nie lubię Hog Pen Matchy ale myślę że wygra Vickie

IC Championship=Rey Mysterio vs Jericho-Walka bez zasad i spodziewam się wygranej Reya

Punk vs Umaga- Oj biedny Cm Punk dostanie od tego grubasa Umagi

World Heavyweight Championship=Jeff vs Edge- oby wreszcie wygrał Jeff ponieważ należy mu się tytył Heavyweight Championa

ECW Championship=Christian vs Swagger vs Dreamer-Może wygra Dreamer a może nie nie mam typowania

US Championship= Kofi vs MVP vs Regal vs Matt Hardy -Matt się koło pasa kręci i może go w końcu zdobędzie

1597910734a1bfc7057cb4.png

1. WWE Champion Randy Orton vs Batista (Steel Cage Match):

Orton wygra gdyż dopiero od niedawna trzyma pas, a Batisty jakoś nie widze jako Champa

2. John Cena vs Big Show (Submission Match):

Jezeli nie uda sie zalożyc STFU to Cena byc moze zalozy inny submission co chyba jest niemozliwe

3. Miss WrestleMania Vickie Guerrero vs. Santina Marella (Hog Pen Match)

stawiam na najgoretsza dive w WWE :D

4. Intercontinental Champion Rey Mysterio vs. Chris Jericho (No Holds Barred Match)

chris ma miec feud z takerem a taker i pas ic to cos chyba nie na miejscu

5. CM Punk vs. Umaga (Samoan Strap Match)

rewanz za JD

6. World Heavyweight Champion Edge vs. Jeff Hardy (Ladder Match)

jezeli edge teraz przegra to na the bash dostanie walke o pas ... a na the bash konczy sie kontrakt jeffa to znow edge mialby zyskac pas ... za niedlugo w ilosci posiadanych pasow przebije rica flaira

7. ECW Champion Christian vs. Jack Swagger vs. Tommy Dreamer (Triple Threat Hardcore Rules Match)

jeden z najlepszy wrestlerow w WWE

8. United States Champion Kofi Kingston vs. MVP vs. William Regal vs. Matt Hardy (Fatal Four Way Match)

dopiero zdobyl pas i juz by musial go stracic

REST IN PEACE

matibed, używaj PRZECINKÓW, bo nie skumałem z początku o co ci chodzi.

Wg mnie:

WWE Championship in steel cage

Randy Orton © vs. Batista

W klatce wygra Orton. Myślę, że Legacy mu w tym pomoże. :twisted:

Submission Match

John Cena vs. The Big Show

Specjalnie dla dzieci: Wygrywa Jasiek Psina 8)

Hog Pen Match for Miss Wrestlemania

Vickie Guerrero © vs. Santina Marella

Dla komedii, w chlewie wygra Santina/o. :D

No Holds Barred for Intercontinetal Championship

"Y2J" Chris Jericho vs. Rey Mysterio ©

Y2J pokona Underdoga i znowu będzie szukał respectu u publiki.

Samoan Strap Match

CM Punk vs. Umaga

CM Punk pokona samoańskiego tłuściocha po Go 2 Sleep ku uciesze fanów.

Ladder match for World Heavyweight Championship]

Edge © vs. Jeff Hardy

Vinnie chce zatrzymać Jeffa więc da mu szansę z pasem (kontrakt Jeffa kończy się w LIPCU).

ECW Championship Hardcore Triple Threat match]

Christian © vs. Jack Swagger vs. Tommy Dreamer

Po cichu liczę na wygraną Tomka i powrót ECW Original.

Fatal 4 way for US Championship

Kofi Kingston © vs. Matt Hardy vs. William Regal vs. MVP

Matt i jego gips dadzą popalić reszcie. 8-)

Edytowane przez Mr.Hardcore

Jeśli masz coś do mnie : I've got 2 words for ya!!!

Życiem kieruje szczęście, nie mądrość. - Cyceron

Hey, [you] tell me how Your life is better than mine...

15962289644a34bbfe79a05.png

Chciałbym aby wygrał Orton. Niby walka w klatce ale spodziewam się ingerencji Legacy, Flaira. I mam takie dziwne przeczucie co do młodego DiBiase, ma przejść ten face turn a coś go nie przechodzi. Może teraz? Sama walka będzie nuuuuuuuuuuuuuuuuudna, pewnie obejrzę tylko końcówkę i nic więcej...

2. John Cena vs Big Show (Submission Match):

Wygra Show po założeniu swojego nowego submissiona. Cena ma odejść aby kręcić film, więc pewnie po walce Show trochę porzuca nieprzytomnym Ceną aby uwiarygodnić nieobecność bezCennego. Kolejna walka w której obejrzę tylko końcówkę :D

3. Miss WrestleMania Vickie Guerrero vs. Santina Marella (Hog Pen Match)

Wiem że ten pojedynek jest nie potrzebny na tej gali, bo mozna by w zamian wstawić pojedynek TT, ale obejrzę go tylko ze względu na Santino :D

4. Intercontinental Champion Rey Mysterio vs. Chris Jericho (No Holds Barred Match)

Kompletnie nie mam pojęcia kto może wygrać w tym pojedynku, ale nie mam wątpliwości że będzie to dobry match. Z jednej strony chciałbym żeby Ci panowie pofeudowali jeszcze z sobą, bo ich walki ogląda się ciekawie, ale z drugiej jako mały mark Jericho chciałbym żeby to on jednak zdobył pas ^^

5. CM Punk vs. Umaga (Samoan Strap Match)

Jestem pewien wygranej Punka, chyba WWE nie zamierza szmacić Mr. Mitb. Nie wiem jak wypadnie pojedynek, bo to zależy od stypulacjii jak panowie sobie z nią poradzą. Mam nadzieję że nie będzie źle.

6. World Heavyweight Champion Edge vs. Jeff Hardy (Ladder Match)

Obstawiam wygraną Edga, niezależnie czy Hardy podpisał kontrakt czy nie. Widać że Vince chyba poszedł po rozum do głowy i zaczął uwiarygadniać Edga jako mistrza bo te jego reigny od PPV do PPV były już irytujące. Podejrzewam że ten match będzie showstealerem, zarówno Hardy jak i Edge mają doświadczenie w pojedynkach z drabiną. Liczę na jakiś konkretny bump np Spear, Swanton, Edgecution z wysokiej drabiny lub też innych ciekawych akcji.

7. ECW Champion Christian vs. Jack Swagger vs. Tommy Dreamer (Triple Threat Hardcore Rules Match)

Stawiam na kogoś z dwójki Christian - Dreamer. Swagger raczej odpada bo jakoś nie był aż tak wyraźny w tym feudzie jak chociaż Dreamer. No i zastanawia mnie jak techniczny styl Swaggera wypadnie w hardcorowym machu z gościami którzy wiedzą co to hardcore.

8. United States Champion Kofi Kingston vs. MVP vs. William Regal vs. Matt Hardy (Fatal Four Way Match)

Pewnie wygra Kofi, nie widzę sensu aby odbierać mu pas po kilku dniach od zdobycia. Myślę że Kingston, MVP i Regal będą trzymać poziom, nie wiem jak Hardy który od długiego czasu jest bez formy... Pożyjemy, zobaczymy ^^

To moje typy ;)

Chciałbym aby wygrał Orton. Niby walka w klatce ale spodziewam się ingerencji Legacy, Flaira.

Gdyby Flair się pojawił, to WWE dałoby wyraz całkowitej niekonsekwencji swoich ruchów. Skoro Triple H pauzuje już ponad miesiąc, to pojawienie się emeryta Naitcha w 6 dni po kopnięciu w głowę, byłoby co najmniej niezrozumiałe.

Wszyscy skreślacie Cenę, ale póki nie wróci Hunter, John będzie walczył. Ponadto zdjęcia do jego filmu mają się zacząć dopiero w lipcu (tak przynajmniej pisano), a sam Cena mówił, że chce godzić wrestling i kręcenie filmu, więc kto wie czy w ogóle zniknie z telewizji.

Jeśli już coś skreślać to szanse na zdobycie mistrzostwa przez Cenaminatora, na czas produkcji filmu.