Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules [ Spoilery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. WWE Champion Randy Orton vs Batista (Steel Cage Match)

Raczej wygra Orton przez KO atakując Animala jakimś przedmiotem rzuconym przez Legacy.

2. John Cena vs Big Show (Submission Match)

Znając życie jasiek wygra przez ledwo założone STF na Showie :D.

3. Miss WrestleMania Vickie Guerrero vs. Santina Marella (Hog Pen Match)

Wygra pewnie główna menadżerka RAW-Vickie z malutką pomocą Chavo :P

4. Intercontinental Champion Rey Mysterio vs. Chris Jericho (No Holds Barred Match)

Zapowiada się ciekawa walkę której mam nadzieje że będzie zwycięzcą Y2J.Jeszcze mam skromną nadzieję że Jericho zaliczy baaardzo długi Title Run. :D

5. CM Punk vs. Umaga (Samoan Strap Match)

Pewnie wygra Punk ośmieszając w jakiś sposób Samoańczyka.

6. World Heavyweight Champion Edge vs. Jeff Hardy (Ladder Match)

Myślę że wygra Jeff przez jakiś skok na Edge z drabiny.

7. ECW Champion Christian vs. Jack Swagger vs. Tommy Dreamer (Triple Threat Hardcore Rules Match)

Zapowiada się najciekawszy match na Extreme Rules.Są 2 wyjścia:

-wygrywa Christian/Swagger i Tommy żegna się z fanami i zostaje generalnym menadżerem ECW.

-wygrawa Dreamer i zostaje na ECW jeszcze przez jakieś 2 lata

Only The Phenomal...Only The Icon...

----> www.booking.jun.pl <----

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

9

• vodkabols

8

• RR

7

• -Raven-

6

Top użytkownicy w tym temacie

Są 2 wyjścia:

-wygrywa Christian/Swagger i Tommy żegna się z fanami i zostaje generalnym menadżerem ECW.

-wygrawa Dreamer i zostaje na ECW jeszcze przez jakieś 2 lata

Ja widzę jeszcze trzecie, najprostsze: Dreamer nie wygrywa pasa i odchodzi z WWE.

Co do Hog Pen Matchu, to wydaje mi się, że będzie to idealna stypulacja, by uraczyć fanów poniżeniem Vickie i Chavo.

ECW jeszcze przez jakieś 2 lata

Z tego co mi wiadomo Dreamer nie podpisał nowego kontraktu z WWE więc scenariusz iż zostanie jeszcze przez 2 lata jest mało realny.

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

A kiedy pojawi sie typowanie do tego? Jestem nowy i nie wiem ile dni wczesniej zawsze bylo dlatego pytam :D

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

dzien lub dwa przed gala - tj. piatek/sobota

• Reputacja:   191
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Teraz ja się podzielę swoimi przemyśleniami na temat tej gali :

WWE Championship Steel Cage Match : Nie wydaje mi się, żeby kloc (czytaj : Batista) wyszedł z klatki pierwszy (tak na chłopski rozum wystarczy pomyśleć :)), a na pewno przy okazji przyjdą Rhodes i DiBiase, więc an 100% wygra Orton.

World Heavyweight Championship Ladder Match : Tu myślę, że wygra Edge. Jeff dostaje teraz push, ale pas raczej nie zmieni właściciela. Może na nastepnej gali? Myślę, że po walce wbije CM Punk i wykorzysta walizkę.

Intercontinental Championship No Holds Barred Match : Rey pasuje do No Holds Barred jak... kurde nie mam weny :). W każdym razie, wydaje mi się, że wygra Y2J i znowu będzie "Hipokryci, teraz jestem mistrzem. I'm the best in the world in what I do" :D

Hog Pen Match : Pewnie wygra Vickie z pomocą Chavo.

ECW Championship Extreme Rules Match : Jeżeli Dreamer przedłużył kontrakt, to wygra pas. Stypulacja jego, więc pas też powinien być jego po tej walce. Jeżeli nie przedłużył, to obstawiam wygraną Christiana.

Submission Match : Ktoś na tym forum pisał, że WWE chce wypromować nowy submission Showa, więc raczej on wygra. Tyle razy Jasiowi nie udawało się założyć STF na Byku, że teraz też tego nie zrobi.

Samoan Strap Match : Trudne do przewidzenia, ale pewnie Umaga rozwali Punka.

6427638215a28716991f4b.jpg

• Urządzenie:  Android

Samoan Strap Match

Szczeże to tylko dla tego matchu obejrzę to PPV. Na ostatnim SD! Umaga stoczył ładny match a teraz Punkiem, no ciekawie zapowiada się ten match i feud- wracam do oglądania SD!

Pewnie wygra Punk ośmieszając w jakiś sposób Samoańczyka.
obyś nie miał racji.

ECW Champion Christian vs. Jack Swagger vs. Tommy Dreamer (Triple Threat Hardcore Rules Match)

Za dużo nie wymagam od tego matchu, ale mam nadzieję że jak już Tommy występuje na PPV to niech w końcu zdobędzie ten pas!

World Heavyweight Championship Ladder Match

Na fajerwerki nie liczę ale może, zrobią dobry pojedynek, z góry stawiam na Edge, jakoś nie widzę Jeffa z WHC....

Miss WrestleMania Vickie Guerrero vs. Santina Marella (Hog Pen Match)

WTF? oglądając to pewnie będę płakać rzygać i śmiać się na raz.

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

• Reputacja:   708
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nowiutka walka i dosyć duże zaskoczenie, bo o pas US, którego dawno nie było na PPV's :P

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/10388164

Fatal Four Way for United States Championship : MVP vs William Regal vs Kofi Kingston vs Matt Hardy

Szczególnie ciekawe jest to, że to nie MVP broni pasa tylko Kofi, który go pokonał na wczorajszym RAW i jest nowym US champem :) Więc chyba raczej wiadome kto wygra.. bo trzymać pas 1 tydzień? :roll: Co ciekawe walka jest bez stypulacji, bo samo w sobie fatal four way nie jest chyba stypulacją? może dodadzą..

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

bo samo w sobie fatal four way nie jest chyba stypulacją? może dodadzą..

wedlug nich jest ... w kazdym badz razie fatal 4 way match jest no DQ. Co wedlug nich juz mozna podliczyc pod "extreme" ...

Nie chce mi sie opisywac poszczegolnych walk... Co do dwoch jestem pewien. Jak donosza serwisy internetowe Jeff i Tommy nie przedluzyli swoich kontraktow z WWE, wiec bankowo nie wygraja swoich match'y.

Wiec nie bedzie nowego WHC/ co do nowego ECW champa mozemy tylko stypulowac ze wygra Swagger, ale i to jest watpliwe.

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

Co do dwoch jestem pewien. Jak donosza serwisy internetowe Jeff i Tommy nie przedluzyli swoich kontraktow z

Jesli to prawda to Jeff moze zaliczyc ladnego bumpa, ktory wedlug markow wykluczy go z wystepow na dlugi czas.

• Reputacja:   1

To może i ja się wypowiem o karcie na Extreme Rules...

1.WWE Championship Steel Cage Match

Randy Orton © vs Batista

Nie oczekiwałbym zbyt wiele od tego pojedynku...Wiadomo nie od dziś że Batista bardzo rzadko potrafi zrobić dobry pojedynek... Zapewne walka będzie się toczyła w tempie rzucania się nawzajem o metalową klatkę aż tu nagle Orton wypali z RKO i będzie po walce... Zapewne zobaczymy także interwencję Flaira ale nie sądzę żeby Randy stracił pas...

2. World Heavyweight Championship Ladder Match

Edge © vs Jeff Hardy

Czuję że tutaj może być zmiana championa z racji zawirowań z osobą Jeffa Hardiego...

A ogólnie co do meczu to liczę na kolejną dobrą walkę z udziałem tych dwóch panów, gdyż z jednej strony Edge (specjalista od Table, Ladders & Chairs Matchy) , z drugiej Jeff (highflyer, szybkie akcje z powietrza)...

Jeden zapewnia dobry hardcore, drugi dobre akcje z drabiny...

Szykuje się naprawdę niezła walka godna meint eventu :D

3. Hog Pen Match

Vickie Guerrero vs Santina

Czuję że wygra Santina jakimś fartem i zobaczymy zabawiającą się GM RAW ze świnkami w chlewiku ;]

4. WWE Intercontinental No Holds Barred Match

Rey Mysterio © vs Chris Jericho

Ci panowie zapewne będą walczyć z Edgem i Jeffem o miano najlepszej walki na ER...

Jakoś Mysterio nie widzi mi się w walce No DQ ale myślę że chłopaki się postarają i zapewnią nam super emocje :)

5. Samoan Strap Match

Umaga vs CM Punk

Tu nie mam problemów ze wskazaniem faworyta...

Na 100 % wygra CM Punk po jakiejś szybkiej akcji zakończonej GTS'em...

6. Submission Match

John Cena vs The Big Show

Walka zapewne będzie słaba jak poprzednie walki tych panów...

Na pewno zakończy się ona zwycięstwem Jasia który odpłaci się Showowi za spowodowanie porażki na Backlash...

7. ECW Championship Triple Threat Hardcore Rules Match

Christian © vs Tommy Dreamer vs Jack Swagger

Oby to był prawdziwy powrót do korzeni gdyż stypulacja mówi sama za siebie...

Wydaję mi się że Christian straci pas na rzecz Tommiego który przedłuży kontrakt z federacją, robiąc jednocześnie pstryczek w nos TNA...

8. WWE United States Championship Fatal Four Way Match

Kofi Kingston © vs MVP vs William Regal vs Matt Hardy

Wydaje się że zwycięstwo Kofiego jako świeżego Champa jest oczywiste i nie trzeba tu nic więcej dodawać

Ogółem karta wygląda obiecująco i pomimo kilku słabo zapowiadających się walk może okazać się jedną z najlepszych PPV w tym roku...

KOntrakt Jeffa wygasa ponoć dopiero w lipcu, więc trochę za wcześnie na skreślanie go z udziału w ringu po tej walce.

• Reputacja:   1

AX, osobiście myślę że dadzą mu wygrać pas aby przedłużył kontrakt...

Submission Match

John Cena vs The Big Show

Moim skromnym zdaniem to może być jedyna walka na tej gali , która okaże się niewypałem ( pomijam " walkę Santino i Vickie ) ... Wiem może wyciągam przedwczesne wnioski , ale na Sądnym dniu mocno się przejechałem na walce obu tych panów . Ich walka była cholernie długa , a ja tylko czekałem na to , żeby jak najwcześniej ona się skończyła . Sceptycznie jestem więc nastawiony do tej walki , ale zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać na tej gali . W ciemno obstawiam , że wtrąci się też Miz , który powinien z Jaśkiem rozpocząć jakiś poważny feud . I wcale nie obstawiałbym w tym matchu pewnej wygranej BEZcennego .

WWE United States Championship Fatal Four Way Match

Cholernie mnie zaskoczyło dzisiejsze Raw i zgarnięcie pasa przez Kofiego . Szczerze powiedziawszy obstawiałem w ciemno , że Kofi pasa nie zdobędzie , a stało się to tak szybko i jeszcze na zwykłej tygodniówce . Walka powinna być ciekawa , mimo iż na 99% Kofi zachowa pas .

Edytowane przez Przemek_1991

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg