Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules [ Spoilery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Fazi gdy byś przeszukał foru byś wiedział, ale ok. Wszystkie gale oglądamy tu: justin.tv.

Zainteresowałem się walką Christiana, ponieważ ciekawi mnie to czy obroni pas. Chociaż nie powiem, że nie chciałbym zobaczyć Dreamera z pasem.

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

9

• vodkabols

8

• RR

7

• -Raven-

6

Top użytkownicy w tym temacie

ECW Champion Christian vs. Jack Swagger vs. Tommy Dreamer (Triple Threat Hardcore Rules Match)

Czuję, że to będzie ciekawa walka szczególnie dlatego że uczestniczy w niej Tommy Dreamer i według mnie to właśnie on wygra tą walkę.

Longer on się pytał raczej o kanał w telewizji

a więc Fazi, w polsce gale WWE czy też TNA na żywo nie są emitowane.

Extreme Sport emituje gale RAW i SD! ale ze sporym poślizgiem.

Żeby być na bieżąco możesz albo siedzieć z kubkiem mocnej kawy od drugiej w nocy

na tej stronie http://www.justin.tv/

lub na spokojnie ściągnąć ją na drugi dzień dzięki linkom które bardzo szybko pojawiają się w Multimedia Zone

Myśle że walke znowu przerwie Swagger Tiffany wyjdzie i powie że w takim razie ustawiam walke Dreamer vs Swagger vs Christian w jakieś stypulacji np. Extreme Rulez (czyli coś dla Tommy'ego) lub Dreamer vs Chriatian

Oczywiście na Extreme Rulez

Nie chciałbym się chwalić ale przewidziałem mniej więcej tą sytuacje na tydzień przed ogłoszeniem :PP

Po zachowaniu Dreamera można wywnioskować że jest bardzo pewny siebie, a więc zostanie nowym mistrzem. Powód: jeżeli Tommy odejdzie to strasznie mały roster jakim jest ECW straci kolejnego zawodnika, a raczej Vince nie planuje przenmiesienia kogoś z FCW do ECW, bo i ile wiem to jakiś nowicjusz ma zadebiutoweać na SD!...

Cieszyłbym się gdyby się okazało że to właśnie Tommy jedyny ECW Original zostanie mistrzem, bo może ściągnie to starych fanów ECW przed telewizory co jednak jest bardzo wątpliwe...

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Moim zdaniem są 2 wyjścia :

- dreamer zdobywa pas i zostaje

- christan wygrywa , co się równa z odejściem dreamera. Tommy zostaje zajebiscie pożegnany przez fanów po czym na kolejnym ecw widzimy dreamera jako GM ecw

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

a więc Fazi, w polsce gale WWE czy też TNA na żywo nie są emitowane.

Extreme Sport emituje gale RAW i SD! ale ze sporym poślizgiem.

Żeby być na bieżąco możesz albo siedzieć z kubkiem mocnej kawy od drugiej w nocy

na tej stronie http://www.justin.tv/

I to jest pokazywnane w tym ekranie po prawej tak?

Nic nie trzeba usatawiac?

14195629615519c4906401d.gif

I to jest pokazywnane w tym ekranie po prawej tak?

Nic nie trzeba usatawiac?

Ustawiać nic nie musisz ... A jak masz szybkiego neta , to będziesz się pewnie cieszyć dobrą jakością ( nie będzie ci się tnąć itp ) ...

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Longer - nie ma co porównywać Judgement Day do Sacrifice, bo tak jak lubię TNA, tak JD wciąga po prostu nosem Sacrifice, które to było baaardzo słabiutkim PPV i pozostawiło po sobie kiepskie wrażenie. Poza tym - ostatnio TNA mocno obniżyło loty i tak jak jeszcze 1-2 lata wstecz każde PPV made in Dixie kasowało z biegu każde PPV Vince'a, tak teraz bardzo różnie to bywa i często to show McMachona jest stosunkowo lepszą rozrywką niż te z TNA.

hmmm... ja juz naprawdę nie rozumiem. Ze mną cos jest nie tak. MOIM zdaniem Sacrifice było bardziej emocjonujące niż JD. Widze, że większość forum zaczęła się jarać galami WWE mimo, że te wypadają dla mnie żałośnie. TNA ciągle wypada lepiej i to w storyline'ach i w szczególności w walkach. Nie wiem moze po prostu wwe mi się przejadło i nie widzę aktualnie żadnych pozytywnych elementów. Jest to dla mnie ciągle wwe 4 kids. Jeśli w pojedynku o pas ECW nie ujrzę krwi (do cholery jasnej przecież Dreamer jest obsadzony!) lub pas pozostanie przy Christianie to życzę miłego oglądania vince'owego serialu wszystkim fanom.

11301703464970cd8e3af3a.png

Cała gala nie zapowiada się za ciekawie, ale cóż począć. Niestety nasz kochany Vince taką prowadzi politykę żeby jak najbardziej się do siebie zniechęcić (co z resztą mu się nieźle udaje). Mam nadzieję że Rey z Y2J i Edge vs. Jeff zrobią z tej gali nieco lepsze widowisko na którym raczej będzie można pospać. Co do pozostałych walk nie zapowiada się nic ciekawego. Stawiam na zwycięstwa Ceny z Big Showem (chociaż nie wiem jak założy STF), wygrana Christiana o pas ECW i CM Punka nad Umagą.

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jeśli w pojedynku o pas ECW nie ujrzę krwi (do cholery jasnej przecież Dreamer jest obsadzony!) lub pas pozostanie przy Christianie to życzę miłego oglądania vince'owego serialu wszystkim fanom.

A przy kim ma pozostać pas, skoro Dreamer chyba nadal nie zdecydował się przedłużyć kontraktu z WWE? Chyba nie sądzisz, że Vince ukłoni się w stronę Tommy'ego, da mu wygrać tytuł i zawakuje go na drugi dzień, po odejściu Dreamera (niepokonanego mistrza ECW)?

Poza tym, Dreamer który jobbuje Bóg wie ile czasu wszystkim jak popadnie, byłby cholernie naciąganym Champem gdyby teraz zdobył pas. Bez porządnego wypromowania nie chciałbym (chociaż to jeden z moich ulubionych wrestlerów) oglądać Tommy'ego z pasem, bo byłby to po prostu żart (to tak jakby teraz przedraftować Jimmy Wang Yang'a do ECW i dać mu tytuł. Tak samo naciągany myk jak w przypadku Dreamera).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

walka rey mysterio vs Y2J wszystko naprawi ja tez lubie batiste :P

17604122554b61f252eba43.jpg

I z Remem Mysterio, i z Ravenem się po części zgadzam. Rem, faktycznie może Ci się przejadło WWE (w sumie, jeśli ktoś nie wychował się wyłącznie na tej federacji to się nie dziwie, nie wiem, jak w Twoim przypadku, ale rozumiem rozżalenie). Niestety, mimo nazwy PPV - Extreme Rules, czy jakkolwiek, by nie zabrzmiało, nie łudziłbym się nawet zobaczyć krew, chyba ze nieplanowaną. Dla mnie to porażka, gdyż ma ona ogromny wpływ na dramaturgię pojedynku.

Co do Dreamera, faktycznie, nie przedłużył on kontraktu, czyli na 99% nie ma co spodziewać się zwycięstwa Tommy'ego. Z drugiej strony, gdyby spojrzeć na Trish Stratus, która w swoim oficjalnym ostatnim występie, zdobyła Women's Title, nie można być niczego pewnym w WWE. Ja jednak też myślę, że McMahon nie da pasa Dreamerowi i nie dałby, nawet jeśli ten zdecydowałby się przedłużyć kontrakt. A tak, jak piszesz, Raven, danie mu pasa byłoby po prostu drwiną.

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

gdyby spojrzeć na Trish Stratus, która w swoim oficjalnym ostatnim występie, zdobyła Women's Title, nie można być niczego pewnym w WWE

Trish to chowaniec Vince'a (McMachon ją wykreował od zera), a Tommy to tylko "przybłęda" z ECW. Nie ma co porównywać tych dwóch postaci i tego, jakie ma Vinnie do nich podejście.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Zgadzam się i wziąłem to pod uwagę, dlatego napisałem, że nawet gdyby Dreamer przedłużył kontrakt, to i tak pewnie nie dostałby pasa. Z drugiej jednak strony, skoro od czasu draftu każdy ma dostać szansę, to zdobycia pasa przez Dreamera (nie mowie ze na ER), nie można byłoby wykluczyć.

A co do walki na drabinie - mam nadzieję, żę WWE postara się naprawdę dobrze rozpisać ten pojedynek, bo nie mam ochoty na pseudo-hardcore, jaki widzieliśmy np. podczas I Quit Matchu na Backlash. Potencjał walki jest ogromny i pomimo, że zawodnicy nie są w tej formie co kilka lat temu, to jednak wciąż stać ich na bardzo dużo.

Mam nadzieję, że WWE wreszcie zdecyduje się zrobić coś Extreme (jak sama nazwa PPV wskazuje), bardziej niż walki Hardych na Back'u i WM-ce. Jedna gala na rok może chyba odbiegać od WWE for kids...