Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules [ Spoilery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Cm Punk vs Umaga - Według mnie WWE trochę sobie strzeliło samobója , bo gdyby na Judgment Day CM wygrał z Umagą , to nie moglibyśmy obstawiać w 99,9 % zwycięstwa Punka na tym PPV . Stypulacja ta mnie jednak bardzo ciekawi , bo szczerze przyznam się , że nigdy nie widziałem jeszcze walki o takich zasadach . Czyżby to właśnie na tej gali Punk zrobił pożytek z walizeczki ?

Co do pozostałych walk to w ciemno możemy obstawiać , że Rey z Jericho kolejny raz stworzą świetne widowisko . Obstawiałbym zwycięstwo Chrisa i że feud między tymi panami dalej będzie kontynuowany . Ja tam bym chciał na zakończenie tego feudu I Quit Match , jak jednak będzie to zobaczymy . Nie obawiam też się o walkę Edge vs Jeff Hardy . Obaj chyba czują się bardzo dobrze w takiej stypulacji ( a zwłaszcza Jeff ) więc na pewno zobaczymy świetne widowisko .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

9

• vodkabols

8

• RR

7

• -Raven-

6

Top użytkownicy w tym temacie

AX .

Jeżeli tak się stanie to i tak mam pewność, że nie będzie to koniec Legacy, ponieważ mogliśmy przeczytać w wywiadzie z Ortonem, że do Stajni ma dołączyć Kennedy, a to będzie moce zasilenie.

Chyba chodzi Ci o Harrego Smitha, co do Extreme, ciekawie zapowiada się Edge vs Jeff w Ladder Match i No Hols Barred z Reyem i Chrisem, też mam nadzieje, że z ECW będzie może Christian vs Jack vs Tommy ? Byłoby ciekawie... Ja liczyłbym jeszcze na pojedynek o US, może z kimś z Legacy ? Chciałbym zobaczyć Teda albo Codiego w jakimś Title Matchu... :)

8434236214bec043e1f826.jpg

Rey Mysterio vs Jericho - to jak dla mnie bedzie ckiekawa walka. Myślę że wygra Rey Mysterio.

Jericho vs REy- to juz było setki razy, lecz tak jak z piwkiem...poproszę jeszcze raz :P

HArdy vs Egde- bosko..cuda na drabinie chce!! Tego pragnę, tego rządam! Tylko bez Matta, może zaakceptuje pojawienie się Punka

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Tegoroczne Extreme Rules nie zapowiada się w jakikolwiek sposób ciekawie. Gdyby WWE bardziej się postarało na pewno mielibyśmy szansę oglądać znacznie lepsze pojedynki niż te co do tej pory są zapowiedziane.

Rey Mysterio vs Chris Jericho- Co ta walka robi na karcie PPV? Ile można oglądać tych samych zawodników walczących przeciwko sobie? Do tego dochodzi jeszcze bardzo nudna stypulacja walk więc dużo od tego pojedynku nie oczekuję. Znając życie Mysterio ostatecznie triumfuję ponieważ nie zapowiada się aby ktoś temu wrestlerowi w najbliższym czasie odebrał pas.

Umaga vs Cm Punk- Prawdę mówiąc ta walka bardzo mnie interesuje głównie ze względu na dość ciekawą stypulacje (jak do tej pory nigdy nie miałem okazji oglądać tego rodzaju walki no ale cóż zawsze musi być pierwszy raz). Tutaj również jestem niemal pewny iż wygra CM Punk, a tego samego wieczoru wykorzysta walizkę w walce Jeff Hardy vs Edge co by było dość banalnym rozwiązaniem.

Hardy vs Edge- Ehhh może jakby ta walka odbyła się z kilka lat temu to by było na co oczekiwać, ale nie teraz. Nie należy się spodziewać zbyt dużo hardcoru, ale jestem już do tego przyzwyczajony, że WWE woli stawiać na bezpieczeństwo emocjonalne młodszych fanów niż na dobrą walkę. Jak już wspomniałem wcześniej spodziewam się tego, że w walce zainterweniuje Cm Punk i ostatecznie on opuści halę z pasem mistrzowskim.

Big Show vs John Cena- Nic tylko pogratulować... Nie dość, że dwójka dość przeciętnych wrestlerów to jeszcze stypulacja godna dark matchu na RAW. Czego można spodziewać się po walce? Otóż to, że niczego. Jestem niemal pewny w 100 procentach, że walka toczyć się będzie w przerażająco nudnym tempie. Tutaj dość ciekawi mnie wynik otóż to, że gdzieś przeczytałem iż WWE chcę wypromować sumbisson Big Showa, a ta walka jest idealnym do tego momentem. A więc jak wspomniałem walka będzie nudna, a zwycięży Big Show.

Orton vs Batista- Kolejna walka która zapowiada się żałośnie. Może ze względu na drewnianego Batiste może dlatego, że owa walka odbędzie się w klatce, a może z tych dwóch powodów?... Tutaj można być na 100% pewnym, że nie będzie jakiejkolwiek interwencji ze strony Legacy lub McMahona. Ta stypulacja jest najgorszą jaką WWE mogło wymyślić do tej walki, przecież jest dużo o wiele bardziej lepszych/widowiskowych chociażby First Blood Match (oczywiście jest to tylko moje zdanie). Wynik walki jest dosyć łatwy do przewidzenia bo jak każdy wie WWE wspominało, że chcę ustabilizować sytuacje z częstą zmianą pasów mistrzowskich więc spodziewam się tylko i wyłącznie wygranej Ortona.

Jak poprzednicy spodziewam się, że WWE sięgnie trochę po rozum do głowy i zrobi jakąś ciekawą walkę pomiędzy Dreamerem (oczywiście Extreme rules match) byłaby to na pewno osłoda tej gali.

Edytowane przez Kosa

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

Kosa Pytasz się co pojedynek Rey Mysterio vs Chris Jericho robi w Karcie?! Proste! Oglądałeś ich mecz z Judgement day ?A co do ladder matchu jak ktoś wcześniej wspomniał wwe akurat tej stypulacji nie chrzani !

@TOPIC

1.Dave Batista vs Randy Orton (cage match)

A więc tak walka pewnie będzie przedłużana przez subbmision'y i tego rodzaju akcje.Pod koniec wejście Legacy , wrzucenie krzesełka i ucieczka z klatki randi'ego.

2.Big Show vs John Cena (subbmision match)

Nosz kur*a ! Nie dość że ich kazde walki są jak subbmision match to kur*a taka ch*jowa stypulacje . Walka bedzie wyglądała tak że zawodnicy będą turlali się po ziemi z swoimi śmiesznymi subbmisionami i może jakiś KO punch a na koniec cudowne ozdrowienie bezcennego i STFU.

3.Jeff Hardy vs Edge (ladder match)

Może wyjść coś naprawdę ciekawego z tego ale pewnie wtargnie Matt a Cm punk to wykorzysta i zdejmie pas.

4.Y2J vs Mysterio

Jeśli stworzą coś tak dobrego jak na judgement day w stypulacji No Holds Barred moze to by walka wieczoru bo kto nielubi Ogladac jak Heel (Y2J) okłada małego face'a (Rey).Wygra Y2J i pociągną dłuższy feud ( może do Summerslamu gdzie stawka bedzie maska reya ? )

5.Cm punk vs Umaga

Uwazam że wygra Cm punk no bo przecież nie można tak z Mr.money in the bank no nie ?? :D Pewnie dotknie 4 naroznikówi po walce

Podsumowujac narazie brakuje mi ECW championship.Jak bedzie to pewno wsadza ich w FCA co bezie totalna przeginka ze strony wwe.

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Oglądałeś ich mecz z Judgement day ?

Może na tobie takie walki wywierają wrażenie, na mnie jednak nie. Według mnie to była przeciętna walka którą bez problemowo można było stoczyć na SmackDown!.

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

Na pewno dodadza dreamer vs cc w jakiejś stypulacji ciekawej i ta walka moze byc jedna z lepszych tej gali , umaga vs punk bedzie 2 gą walka tego wieczoru pod względem ciekawości ;)

cena vs big show to jakieś nieporozumienie i ta stypulacja ....

reszta średnio ciekawa

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Wiesz Kosa ta walka jak na standarty wwe wyszła całkiem ciekawie.

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Umaga vs Cm Punk- Prawdę mówiąc ta walka bardzo mnie interesuje głównie ze względu na dość ciekawą stypulacje (jak do tej pory nigdy nie miałem okazji oglądać tego rodzaju walki no ale cóż zawsze musi być pierwszy raz). Tutaj również jestem niemal pewny iż wygra CM Punk, a tego samego wieczoru wykorzysta walizkę w walce Jeff Hardy vs Edge co by było dość banalnym rozwiązaniem.

Ciekawa stypulacja? hmm... będą przywiązani do siebie + jakiś itemek (tak stawiam), moim zdaniem będzie to druga z najnudniejszych walk gali (po cenie i showie).

8434236214bec043e1f826.jpg

O co chodzi w walce Hog Pen Match? Bo Santina ma w niej wziąść udział o Miss Wrestlemania na ER
REST IN PEACE

O co chodzi w walce Hog Pen Match? Bo Santina ma w niej wziąść udział o Miss Wrestlemania na ER

To jest zwykły mud match. Jest nawet na dailymotion taka walka.

Dla mnie Extreme rules jest nie ciekawy, ale kto wie...może w tym roku będzie coś ciekawszego. Słyszałem, że Jeff ma zrobić to z Edgem czego nie udało się mu zrobić z Mattem

na WM 25th czyli leg drop przez Drabinę w tym specyficznym stylu. Niestety to były tylko czyjeś przypuszczenia/źródła więc nie możemy liczyć na to, że tak będzie.

Słyszałem, że Jeff ma zrobić to z Edgem czego nie udało się mu zrobić z Mattem

na WM 25th czyli leg drop przez Drabinę w tym specyficznym stylu

czyli...chuja zdobędzie pas :P Walka w tym przypadku będzie rozpisana na zbytnie ryzyko Jeffa, które wykorzysta Egde.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Cieszy że każda walka odbędzie się w ciekawej stypulacji.

A fakt że karta pod względem uczestników jest taka sama jak na poprzednim PPV

może oznaczać ze naprawdę będzie co oglądać (żeby zatrzeć ostatnie "średnie" wrażenie)

Orton vs Batista

tutaj spodziewam się kolejnego mega klopsa

Orton ostatnio chrzani jak nigdy

a Batista jak zawsze

Jeff vs Edge

mówimy że nie będzie źle bo stypulacja leży obu zawodnikom, ok oby

ale tak samo się mówiło podczas I Quit Jeffa z Mattem...

Ale mimo wszystko jestem dobrej myśli, licze na Twist Of Fate albo Speara z drabiny :D

Rey vs Y2J

znowu najlepsza walka wieczoru?

Rey jest ostatnio w bardzo wysokiej formie, a Chris zawsze potrafi coś dobrego skręcić.

Big Show vs Cena

opoooornie opooooornie! oboje ruszają się jakby chcieli a nie mogli

zapewne skończy się STFU Ceny bo nie wiem jakim submissionem może wygrać Show :/