Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules [ Spoilery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po pierwsze... wiemy doskonale co WWE może zrobić w "Extreme Rules" match`u... Pewnie słaba walka z wykorzystaniem krzesła, nic więcej... Mogliby w tej walce Falls Count Anywhere zrobić ...

Po drugie... Samoan Strap... To nic innego jak zwykły Strap match... i co tu jest extreme powiedzcie mi? przywiązani przeciwnicy ? to jest extreme? dajcie spokój...

Po trzecie... Ladder Match może być najlepszą walką na ER ponieważ doskonale wiemy jakie WWE potrafi zrobić walki spod takiego znaku, mam nadzieję że tego nie spieprzą...

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

9

• vodkabols

8

• RR

7

• -Raven-

6

Top użytkownicy w tym temacie

Widzę, że Extreme Rules powoli pokonuje Backlash, który z założenia miał być galą na której następują rewanże za WrestleManię. Trochę denerwuje to, że już pięć walk powtarza się. Ja osobiście lubię walki, które może nie są zapowiedziane, bądź poprzedzone dłuższym storylinem, ale mają na celu pokazać umiejętności zawodników, bądź postawić po prostu na dobry wrestling. We wczesnym TNA cenię sobię to, że niektórzy zawodnicy pojawiali się raz na trzy gale, ale zawsze było to coś świeżego, nie oglądało się tych samych walk. TNA czasami na PPV robiła właśnie takie walki X Dywizji, które nie były nawet zapowiadane, a na ogół wychodziły najlepiej z całej gali. Niestety WWE zbytnio nie może postawić na jakość walk (chociaż aż tak źle z nimi nie jest), musi więc skupić się na storyline'ach, tyle, że oglądanie po raz kolejny Cena vs Big Show mnie nie kręci. Mimo, że to ma być specjalna gala, wszystkie te stypulacje wyglądają jakoś nijako, z tego co widzę najlepiej może wypaść walka Edge vs Hardy, no i może Y2J vs Rey, tylko, że nie widzę w tej walce dużej dawki hardcore'u.

Narazie jest taka sama karta jak na Judgment Day :D

Powinni nazwac ta gale JJudgment Day Revenge, a nie jakies Extreme Rulez, jchyba te Extreme tez dla jaj.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Styl:  Jasny

UUU, widzie że będzie smaczny Maint Event ( Jeff vs Edge ) Ladder Match :), a zresztą szkoda że nie ma table match'u :(
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Kiedyś czytałem że niby Edge wypowiadał się że myśli o tym coby więcej nie wystąpić w meczu z gimmickiem Ladder, boje się tylko czy po walce będzie w dobrej formie, bez niego WWE raczej stanie się tak nudne jak stypluacje w meczach TNA.

Ogólnie to tak jak wszyscy widze ze "EXTREME rules" będzie rewanżem po JD chociaż myśle że taka ilość rewanzy jak to było po Backlash nie nastąpi i WWE nie będzie robić takiego czegoś już "zawsze" [tzn PPV - rewanzowe PPV, 'nowa karta' - rewanz] bo to bedzie kolejny krok do calkowitej nudy w WWe.

Time to retire - i will join TNA.

Co do rewanzu Batista vs R.Orton © sadze ze to wlasnie batista wyjdzie zwyciesko z klatki :). Kolejna walka to big show vs john cena bez watpienia big show. Rey Mysterio © vs Jericho i tutaj mialem problem mysle ze to bendzie jericho poniewaz Rey bendzie prowadzil foud z Edge'm. Jeff Hardy vs Edge ta walke wygra Edge co jest na 90% pewne. CM Punk vs Umaga totaj wygra mr money in the bank :) pozdro

17604122554b61f252eba43.jpg

No i kolejnym razem pojedynki SD! bedą ciekawsze niz RAW-u, Cena vs Show w submission ? :-x

8434236214bec043e1f826.jpg

Ludzie, pierwszy raz się zdarzyło, że na kolejnej gali po JD mamy taką samą kartę, a Wy od razu klasyfikujecie to pod rodzącą się tradycję...

Ladder Match może być perełka gali, bo i Jeff i Edge świetnie wypadają w takich walkach.

Coś czuję, że Cena pojedzie Big Showa, dostanie titleshota na Night Of Champions, gdzie po kopnięciu butem w głowę zostanie wyeliminowany do czasu końca zdjęć do jego nowego filmu.

Jestem ciekaw jak wypadnie Umaga w Strap Matchu, w którym obstawiam rewanż i zwycięstwo Punka.

Rey vs Jericho nie jest o pas z tego co się orientuję, więc wydaje mi się, że Jericho zrobi przykrość markom i pokona Reya. Tak, czy inaczej, mam nadzieję, że zmontują nie gorszą walkę niż na JD.

Nie lubię natomiast walk w klatce (nie mówię o HIAC), bo to strasznie pozerska stypulacja. Co to za problem, by osoba z zewnątrz przeszła przez siatkę, tym bardziej, że Orton będzie miał do pomocy Cody'ego i Teda. Niemniej czuję, że jeśli Batista nie przegra po interwencji Legacy, to mogą zrobić z niego znowu ostatniego głupka przegrywającego walkę przez własną głupotę (jak chociażby na Vengeance 2007).

AX ma tutaj rację pierwszy raz zdarzyła się taka sytuacja gdzie mamy taką samą kartę, najwyraźniej jeszcze nie wszystko jest rozwiązane i feudy będą jeszcze trwały.

Najbardziej mnie ciekawi walka Batista vs Randy Orton, jednak mam przeczucie, że to Drewniak wygra i zdobędzie pas. Jeżeli tak się stanie to i tak mam pewność, że nie będzie to koniec Legacy, ponieważ mogliśmy przeczytać w wywiadzie z Ortonem, że do Stajni ma dołączyć Kennedy, a to będzie moce zasilenie.

Rey Mysterio może przegrać, ponieważ krążą plotki, że doznał kontuzji na tapingu do zeszło tygodniowego superstars, ale to tylko plotki wolałbym zobaczyć zwycięstwo Chrisa, i mam nadzieję, że walka będzie również emocjonująca jak na JD.

Umaga przemówił :D pierwszy raz usłyszałem głos Samoańczyka, a wydawało mi się że promowali go, że nie mowi po angielsku... mniejsza z tym..

Tak jak poprzednicy uważam że walki ze SD! będą o niebo lepsze od walk RAW, starczy spojrzeć tylko na stypulacje... RAW - submission match w którym są Cena i Show i prawdopodobnie będzie to bardziej nudna walka niż HHH vs Kozlov z Sarvivour Series (przed interwencją Vickie, Edga itp...), Cage Match w którym Batista jakiś rewelacyjny nie jest i pewnie będzie się bardziej zajmował tym by Legacy nie weszło do klatki niż samym Ortonem..

NA SD! mamy - Walke bez zasad Rey vs Y2J i sądze że będzie conajmniej tak dobrze jak na JD. Chodź z drugiej strony może to nie wyjść tak dobrze ze względu na to że Cris będzie się pastwił nad Rey'em, a ten w cudowny sposób pokona Jericho robiąc jakieś niecodzienne 619, no chyba że będzie to walka non-title wtedy razcej wygra Jericho...

Samoan STARP Match - rewanż za JD (zresztą nie pierwszy) i tutaj już raczej na 99% powienien wygrać Punk. Przewiduje dużą ilość duszeń :P...Jeżeli by się jednak stało że wygra Umaga to można się spodziewać straty walizki przez Punk'a bo przez przegrane WWE raczej go nie wypromuje....

No i perełka a zarazem ME czyli Ladder Match - JR podczas SD! mówił że mija 10 lat od pierwszej walki (TLC) Tornado Tag Team Match o pasy TT (czy jakoś tak ) (wie może ktoś który TT wtedy wygrał :P ja niepamiętam) wracając licze na dużo wysokich lotów Jeff'a, może jakiś spear z drabiny jak to zrobił za starych dobrych czasów. W zeszym roku Undertaker przegrał w TLC o pas WHCi był to ME, w tym roku może pokonać Hardego w Ladder MAtch też o pas WHC i też w ME, jeszcze niech w przyszłym roku walczy z Rey'em Mysterio lub jakimś innym face'm o pas WHC w walce Tabble MAtch i można go będzie nazwać King of Extreme Rulez.....

Została jeszcze walka o pas ECW - myśle że to będzie Dreamer vs Christian w stypulacji np.Extreme Rulez, dadzą pas Dreamerowi na 2-3 miechy potem ogłosi że zamierza przejść na emeryturke i zostanie GM ECW.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Wygrał chyba Edge z Christianem, bo pamiętam, że później, aż do TLC z Ceną, Edge był promowany jak ten, który nigdy w TLC nie przegrał.

• Reputacja:   1

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/10302938

Tak coś przeczuwałem, że będzie Ladder Match. Nic dziwnego dwóch faciów, którzy czują się w tej stypulacji bardzo dobrze, tak samo bardzo dobrze wychodzą walki Ladder Match z ich udziałem. Wydaje mi się, że walka będzie stała na bardzo wysokim poziomie (jak na WWE)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/10302924

Nie najgorsza stypulacja jak dla tych panów. Reya znów wsadzili do No Hols Barred (patrz Cyber Sunday 2008 vs. Kane). Nie wiem czy szykują tu dłuższy reign Reya z IC Title ale stawiałbym raczej na Jericho.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/10302954

Mocna stypulacja, Cm Punk hasa i popuści pasa :D Na pewno trochę pociągnie. Stawiam w tym rematchu na Mystera Money in the Bank.

[ Dodano: 2009-05-23, 11:46 ]

Mamy więc 5 walk. Miło by było gdyby dali ECW Championship Match z udziałem Tommy'ego Dreamera. Jak narazie Maryse nie ma problemu z obroną pasa Divas, a jak wiemy na SD! Michelle McCool zdobyła prawo no. 1 contender na WWE Women's Championship. Zamiast głupich segmentów, mogliby dać Pudding Match Melina © vs Michelle McCool :D

wwe sux

same odgrzewane kotlety;[

jeszcze zeby byly jakies ciekawe feudy, a tu walki te same, feudy denne albo ich brak, poziom walk fatalny

chyba nie bedzie sensu ogladac tej gali;[

jeszcze zeby byly jakies ciekawe feudy
Mimo że już minął był całkiem niedawno a dokładniej feud ... McMahon's vs. Legacy...
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Hmm według mnie to teraz powinien wygrac Jericho i to w walce o pas. Potem jeszcze ze 2 razy pojechac Reya, aż w końcu ten aby otrzymac kolejną a zarazem ostatnią szanse walki o pas w desperacji postawi swoją maskę na szali, którą to uprzednio Jericho próbowałby oczywiście zerwac kilkakrotnie..Jak dla mnie idealna kulminacja tego feudu, no ale zobaczymy.

Co do walki Edge vs Hardy to jakoś nie czuje tego feudu, ale sama walka powinna wyjśc na najwyższym poziomie.

Umaga vs Punk - jak dla mnie ciężko przewidziec jak to będzie jeśli chodzi o poziom, strap równie dobrze moze pomóc, ale jeszcze bardziej prawdopodobne że będzie przeszkadzał wrestlerom. Co do rozstrzygnięcia to nie mam wątpliwości że CM wygra. No bo bez przesady jobbowac Mr. Money In The Bank na 3 PPVs z rzędu i to gościom pokroju Kane'a i Umagi? Już maksymalnie pogrzebaliby jakiekolwiek szanse na jakiś wiarygodny reign w przypadku użycia walizeczki przez Punka w późniejszym terminie. Wierzę że nie strzelą sobie w stope i tak sie nie stanie.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg