Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

NLH 17.04.09 Friday ShowTime

Pacio_Fan

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://windycity.blox.pl/resource/tramwaje.jpg

Panorama Nowego Orleanu

<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

TO NLH!!!!!!

Sala ciemnieje na Ringu stoi Joey Styles

http://pictures.xbox-scene.com/hsdemonz/ECW-OneNightStand-June122005/001JoeyStyles_edited.jpg

-Witam,na pierwszej tygodniowej gali NLH

YEAHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Jak wiecie w środowej Gali kontuzji doznał Sting

UUUUUUUU!!!

-Spokojnie,Spokojnie po serii badań Lekarze prognozują że sting wróci na Ring ża Niecałe 3 tyg

-A dziś zostanie wyjaśnionych kilka najważniejszych zasad NLH

-Po pierwsze w Naszej gali będą rozgrywane walki PPV co miesiąc zaczynając od dziś są to :

Destination,Death Ring,Save me,No Limit, Wrestlehardcore i Backlash,przed każdą Wielką galą PPV Odbędzie się na NLH HARDCORE Royal Rumble-a zwyciężca Dostanie możliwość wyzwania każdego z Rosteru,Jeśli Chodzi o najważniejszy pas federacji NLH który zwyciężca zatrzyma na 2 lata będzie o Niego walka w WRESTLEHARDCORE!

Co tydzień będziemy śledzić NLH WEEK

Reklamy

Dziś W Nowym Orleanie Zobaczymy 3 pojedynki kwalifikacyjne z 8 zaplanowanych,zwyciężca kazdej pary spotka się w Półfinale a następnie w Finale Zwyciężca Dostaje szanse Walki o Pas World Champion NLH a Przegrany o Pas Interconinental

DZIŚ W NLH!!!!!!!

**** FINLAY-R-truth*******

******Shelton-matt hardy********

*******Funaki-Abyss**********8

W Trakcie walk Roddy Piper wyjaśnij sprawe Rosteru NLH I Kurta Angle!

&BackStage&

Shark Boy-W**** mnie to rozumiesz!

Chavo-Wiem stary ,co zrobisz ?

Shark-Co ja zrobie,nie nie my musimy razem coś zrobić,nie możemy go dopuścić do NLH,rozumiesz

Chavo-Wiem wypapli wszystkim jak się tu znależliśmy

Shark-Ku...... ku........... ku.......!!!!!!!!

Lilan Garcia-przed państwem zaplanowana na dziś wieczór walka o promocje do półfinału walk o Pasy Continental i World Champion

Jako pierwszy FINALY!!!!!!!!!!

Na trybunach widzimy Irlandzkie Flagi!

Oczywiście jest i Hornwoogle ojj... chyba ma W swoim plecaczku jakieś narzędzia które napewno nie spodobają się R-TRUTHOWI

A teraz Człowiek dla którego nie istnieje Ból

R-TRUTH!!!!!

I jest ale nie sam w towarzystwie piękniej kobiety ale nie jest ona diva... hmmm? Kto to może być

Gong!

R-TRUTH podchodzi do Finlaya i rzucza go za ring ten leży troszke oszołomiony,jednak wstaje bierze krzesło i TRASH ! po krzeszełku,Finlay podchodzi Do Hornswoogla-ten podaje mu TARKE??? To w każdym razie coś w rodzaju irlandzkeij Tarki-Finlay łapie R za głowe i Przejeżda po nim tarką –Twarz Trutha nie jest czerwona ze wstydu troche ubyło mu Krwi-Truth leży oszołomiony i wykorzystuje to Finlay Podnosi go I Enzuigiri- to on to potrafi ?! Widać że Przewaga staruszka jest nie podwazalna,co teraz tak Post Post i Post Nick leży poza ringiem Hornwoogle podchodzi do nicka i rzucza w niego igłami ale co odsuwa się ledwo nieprzytomny R-Truth I IGŁY TRAFIAJĄ W FINLAYA –no coś nieprawdopodobnego,R-truth podchodzi do rywala i Pinfail

1

2

NIE!!

Rusza nogą chyba w ostatniej setnej sekundy,ależ ma niefart Czarnoskóry Wrestler „biednemu wiatr w oczy”

Po chwili odpoczynku wstaje Finlay Podchodzi I THE CELTIC CROSS R-Truth poza ringiem sedzia odlicza bo Finlay pozostał na nim

1,2,3,4,5,6,7 R-Truth wstaje podnosi się bierze drabine(stoi 3 metry od ringu) 8,Rzucza nią w finlaya 9 ten Upada zakrwiawiony 10 ALE MIMO TO WYGRYWA FINLAY,, Truth POZA RINGIEM tak niewiele brakowało

Mamy Pierwszego Półfinaliste ****FINLAY*****

&BackStage&

Kamera najeżdza na gabinet prezesowski

Stone Cold-Słuchaj Rody o co chodzi z Tym kurtem

Roddy-Zaraz sobie wszystko wyjaśnimy na Ringu

Knock!Knock!

Rody-o jesteś AJ zawołaj jeszcze Jeffa,nie pozwole sobie na Powtórke sytuacji ze Środy

&BackStage&

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1f/Kurt_Angle.jpg

Widzimu parking W hali Podjeżda Limuzyna kto to wysiada Oo sam Kurt Angle

W towarzystwie Christiana Cage

Reklama

Tylko dziś wyjaśnienie spraw z poprzedniej gali NLH

RING-WIDZIMY na nim:

Jeffa,Roddiego i AJ

Roddy-Wiem że podjechałeś,prosze zaszczyć nasz swoją obecnością Kurt

I mamy kurta na ringu z Christianem

Kurt-jestem tu by wyjaśnić pewną sprawe ,2009 2 styczeń pamiętasz dzwoniłeś wtedy i powiedziałeś ze krucho u ciebie z kasą rozwód alimenty bla bla bla... no i powiedziałeś słuchaj kompletuje Roster do extremalnie hardcorowej gali chce żebyś był jej liderem powiedziałęm no nie wiem wiesz że cie lubie ale mam kontrakt z TNA Ale po 2 Dniach wiedząć że nie bedę mógł liczyć na te same zarobki zgodziłem się bo chciałęm pomóc kumplowi i wejść w coś nowego

Patrze sobie w piątek 6 stycznia i w necie widze NOWA GALA NLH –właściciele ściągają FACE NLH STINGA!!

Roddy –słuchaj to nie tak to nie tak miało być j a ja . ja Jestem tylko 1/3 NlH rozumiesz Stone I Nick włożyli w to najwięcej kasy ja chciałem cie na Face ale co ja moglem zrobić masz kase decydujesz,,,,ale słuchaj mam pomysł jak pewnie wiesz Sting doznał kontuzij więc Proponuje Podkreślam Nie wiem co Sting Na to Proponuje Walke O pozostanie w NLH !

Publika !-WHAT!!!! HAHAH!

TAK TAK TAK TAK WALKA ODBEDZIE SIĘ NA DEATH RING Wyrazasz zgode

Kurt-Ja żartujesz Jasne ,

Dobrze a więc na Gali powrotnej Stinga i będzie to Wrestlehardcore spotkasz się z Nim Dobra!

Deal

Reklamy

Tego Roku w Wietrznym(CHICAGO) mieście poczujecie chłód.......

HARDCORU!!!!!!!!!!!!!!111

!!!! >

Najlepsi zawodnicu Wrestlingu Tylko raz w Roku spotkają się Razem na najBardziej Krwawej gali tego lata NIE MOŻE CIĘ TAM ZABRAKNĄC JUŻ Wkrótce w Sky Sport………….

GONG

Lilian-Przed nami 2 walka o prawo kwalifikacji do półfinałowego meczu o pas Intercontinetal

Jako pierwszy SHHhhhhhelton Benjamin!!!!!!

Tak widzimy już go wchodzącego na Ring,łatwego życia nie bedzie miał..

A Jako DRUGI MATTT HARDYYYYYY!!

ŁUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

Ktoś tu nie cieszy się wielkim szaczunkiem ...

GONG

Na pączątek Klincz,udaje się Mattowi uwolinić z Rąk Sheltona No i teraz potężna dżwignia na kręgosłup Matta-ależ go to musi boleć sędzia podnosi rekę opada!!!,podnosi drugi raz i zatrzymuje ręke w środku opadania Matt,Shelton podnosi Hardego Crooked Arm Lariat-oojjjj teraz Splash Odbicie od lin I CloseLine oooo,Shelton wyciąga z pod ringu stół rozkłada go (żeby to się dla niego żle nie skończyło ) Matt ciągle nieprzytomny Shelton już Gotowy na Wyrzut Matta za Ring na Drewno podnosi go i ale cooo! Stomp Matta-Shelton nieprzytomny Matt Podnosi go i rzucza na stół-Podchodzi do zakrwawionego Sheltona

-Myślałeś że wygrasz ty idioto myślałeś że wygraśż!!!?

Matt wchodzi na liny i Elbow z Powietrza,bierze krzesełko I Potężny cios w Nogi,teraz dżwignia,Shelton nie może wytrzymać z BÓLU!!!

Takkkk podaje się Shelton—Mina Matta bezcenna

W wyniku poddania Rywala zostaje MATTTHARDY!!!!!!!!!

5 Minutowe porządki na Hali i czas na III walke wieczoru

Natalya-Przed państwem ostatnia walka dnia

OTO I ON FUNAKI!!!!

Japończyk już na ringu(oj ża dużych szans to on nie ma)

A teraz teraz Aby SSSSSSSSSSSSSSSSS

Wchodzi Bestia i zaczynamy

Abyss Od razu chce wyjaśnić kwestie pojedynku i robi to 3x Black Hole Slam i nieprzytomny funaki poza Ringiem Abyss podchodzi do Publiki-oni go kochają ktoś podaje mu Metalową rurke-Abyss ją Bierze Podchodzi do Funakiego i Trasss!! ,to musiało boleć tera wchodzi na Liny Skacze Trzymając wprost na Funakiego swojego stalowego Przyjaciela Skok I Rurka ląduje w Brzuchu japonyczka Podchodzi Przykłada 1,2,3 I tak Wygrywa

http://www.prowrestlingboots.com/abyss.jpg

Abyss(Ależ Nudna walka)

A więc znamy 3 Ćwierćwifalistów

FINLAY

MATT

Abyss

A my spotykamy się za tydzień

Wyprodukowano dla Sky Sports 2009 Copryighthttp://windycity.blox.pl/resource/tramwaje.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak poszla Ci matura z polskiego?

Panorama Nowego Orleanu też niczego sobie tylko, że miasto na tym zdjęciu jest po huraganie Katrina...

Panorama Nowego Orleanu też niczego sobie tylko, że miasto na tym zdjęciu jest po huraganie Katrina...

No już zmieniłem.

jak poszla Ci matura z polskiego?

Nie pisałęm jeszcze

Wiem że mam pełno błędów no ale ja to pisze na szybko i jakoś mi nie zależy.Jeśli bede Pisał kolejne gale będe bardziej na to zwracał uwage

Thx za uwagi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 426 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 790 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 809 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024