Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

PRO WRESTLING NEXUS COMPLETE

pablobjj

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mowa tu o symulatorze walk wrestlingowych.. Mamy do wyboru 430 zawodników i możemy symulowac wiele walk także o pasy.

Oto link

http://www.exeventgames.com/games.php

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jej Myślałem że to bookowanie.

Ale gdy zagrałem to nie moge się od tego oderwać!

Fajne symulacje walk!!

POLECAM KAŻDEMU !

Ja też choć jeszcze mi się ściąga(cholerne 16 kb/s)

Grałem w niedokończoną wersję a ta wersja jest w pełni skończona ze wszystkimi opcjami. Taki następca EWR

Mam takie pytanie : Jak wykonać Finishera ?

Bardzo fajny symulator chociaż nie mógłbym stwierdzić, że jest on w 100% lepszy od EWR. Jedyne co w nim imponuje to liczba wrestlerów i aktualne dane, reszta pozostaje przeciętna i momentami odstaje od symulacji, którą możemy ujrzeć w EWR.

• Reputacja:   2

Mocną stroną tego symulatora są walory estetyczne - menu jest wykonane starannie, ale nie przytłacza. W tym momencie jednak kończy się przewaga nad EWR. Brakuje gwiazdkowego systemu oceniania, który z pewnością dodałby grze kolorytu. Poza tym miło by było wreszcie zobaczyć symulator, który łączy możliwość bookingu i sporą liczbę wrestlerów wraz z możliwością obejrzenia walki. I nie mam na myśli kilkuset oteksturowanych workerów. Wystarczyłaby płynna, dopracowana animacja z podpisanymi ludzikami. Projekt ten ma jednak potencjał i o ile będzie wciąż kontynuowany, być może dostaniemy kiedyś aplikację lepszą od EWR.

sciagnalem, obczaje :)

taki sobie.

Ściągnąłem, pograłem i moim skromnym zdaniem to jest średnie. EWR jest znacznie lepsze

TAk w ogóle to gdzie tu sie wybiera kto ma wygrac? Bo chyba z 3 razy włączyłem JTG vs. Carlito, chciałem żeby wygrał JTG to zawsze wygrywał Carlito

TAk w ogóle to gdzie tu sie wybiera kto ma wygrac? Bo chyba z 3 razy włączyłem JTG vs. Carlito, chciałem żeby wygrał JTG to zawsze wygrywał Carlito

DarkSam to wybierz Carlito vs JTG ;)

Grałem EWR jest lepsze :)

Akurat to chyba nie pomoze bo w tej symulacji decydują ceferki skilli(przynajmniej w wersji beta decydowały)

A tak wogóle EWR jeszcze się rozwija?? Bo jest taka gra jak World of MMA czyli odpowiednik EWR ale z federacjami MMA. Z neta tylko demo można zdownloadować

• 3 miesiące temu...

Symulator lepszy od ewr. Według mnie ewr nie ma sansz z tym emulatorem

Według mnie ewr nie ma sansz z tym emulatorem

Po 1 to nie jest emulator. Nawet jeśli EWR jest gorsze to TEW bije tą gre na łeb i na szyje

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Jak ta aplikacja może być lepsza od EWR skoro z bookingiem ma wspólnego tylko tyle, że zestawiamy ze sobą wrestlerów, a samą walkę symuluje komputer? A gdzie zaawansowany booking, federacje, gale i feudy? Owszem aplikacja interesująca, ale tylko na chwile bo nie niesie ze sobą żadnych długofalowych rozrywek.

• 1 miesiąc temu...

Ściągnalem zadowolony i co ustawiam kto ma z kim walczyć naciskam start i wyskakuje jakiś problem i gra sie wyłącza :(

to daj sobie z tym spokoj. to nie jest gra, tylko aplikacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 439 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 797 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 810 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• -Raven-
      Do brutalnych walk z AEW bez jakiegokolwiek podjazdu. Ludzie się obsrali ze szczęścia, bo w końcu w WWE było krwawo, ale ani pod kątem bookingu ani też nawet bumpów - żadnego szału nie było. Najlepsze HIAC w historii? Tjaaa, chyba jak ktoś ogląda WWE od roku czy dwóch. Jak dla mnie mega przereklamowana walka pod kątem hektolitrów spermy jaka się nad nią obecnie wylewa. Typowy średniaczek (spokojnie do obejrzenia, ale na raz), a robią z tego 5 stara.
    • Aigor
      1. Atlantis Jr. (c) vs. Brian Cage - Singles match for the ROH World Television Championship   2. MxM Collection (Mansoor and Mason Madden) (with TBA) vs. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) (with Billy Gunn) - Tag team match   3. Anna Jay vs. Harley Cameron (with Saraya) - Singles match   4. Mark Briscoe (c) vs. Chris Jericho (with Big Bill and Bryan Keith) - Singles match for the ROH World Championship   5. Darby Allin vs. Brody King - Singles match   6. Jack Perry (c) vs. Katsuyori Shibata - Singles match for the AEW TNT Championship   7. Will Ospreay (c) vs. Ricochet vs. Konosuke Takeshita - Three-way match for the AEW International Championship   8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) vs. Private Party (Zay and Quen) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship   9. Mariah May (c) vs. Willow Nightingale - Singles match for the AEW Women's World Championship   10. "Hangman" Adam Page vs. Jay White - Singles match   11. Hologram vs. The Beast Mortos - Two out of three falls match   12. Bryan Danielson (c) vs. Jon Moxley (with Marina Shafir) - Singles match for the AEW World Championship
    • -Raven-
      1. Atlantis Jr. 2. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) 3. Anna Jay 4. Chris Jericho (with Big Bill and Bryan Keith) 5. Darby Allin 6. Jack Perry 7. Will Ospreay 8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) 9. Mariah May 10. Jay White 11. Hologram 12. Jon Moxley (with Marina Shafir)
    • IIL
      1. Atlantis Jr. (c) vs. Brian Cage - Singles match for the ROH World Television Championship 2. MxM Collection (Mansoor and Mason Madden) (with TBA) vs. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) (with Billy Gunn) - Tag team match 3. Anna Jay vs. Harley Cameron (with Saraya) - Singles match 4. Mark Briscoe (c) vs. Chris Jericho (with Big Bill and Bryan Keith) - Singles match for the ROH World Championship 5. Darby Allin vs. Brody King - Singles match 6. Jack Perry (c) vs. Katsuyori Shibata - Singles match for the AEW TNT Championship 7. Will Ospreay (c) vs. Ricochet vs. Konosuke Takeshita - Three-way match for the AEW International Championship 8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) vs. Private Party (Zay and Quen) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship 9. Mariah May (c) vs. Willow Nightingale - Singles match for the AEW Women's World Championship 10. "Hangman" Adam Page vs. Jay White - Singles match 11. Hologram vs. The Beast Mortos - Two out of three falls match 12. Bryan Danielson (c) vs. Jon Moxley (with Marina Shafir) - Singles match for the AEW World Championship
    • Mr_Hardy
      1. Atlantis Jr. (c) 2. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) (with Billy Gunn) - Tag team match 3. Anna Jay 4. Mark Briscoe (c) 5. Darby Allin 6. Jack Perry (c) 7. Ricochet 8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) 9. Mariah May (c) 10. "Hangman" Adam Page 11. Hologram 12. Bryan Danielson (c)
  • Dodaj nową pozycję...