Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling ludzie!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ale im chodzi o to żeby ktoś mi podał jakąś stronkę z emulatorem i smackiem 2 bo ja nic nie znalazłem :mad: Aha i nie piszcie "Przeszukaj jeszcze raz".

83813299141e3d52213efb.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KoRnFaN

7

• SixKiller

3

• Urban

3

• Dejv

2

Top użytkownicy w tym temacie

Chyba jeszcze nie pojąłeś, że pełne giery na PSa (tak pierwszego jak i drugiego) w necie znajdziesz tylko na IRCu, DC++ albo na stronie z torrentami. Kto przy zdrowych zmysłach wrzuci Ci pełną giere na serwa ?? A emulator ?? Jeżeli tego nie potrafisz znaleźć sobie sam (podawali Ci nazwy dobrych emulatorów ale Ty chcesz wszystko mieć podsunięte pod nos) to już nie wiem jak Ci to tłumaczyć inaczej. Naprawde nie idzie wpisac jednej z tych nazw na google i chociażby metodą prób i błędów znaleźć jakąś stronke o tej tematyce. Jezu...

86842594241fe971509c4e.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Darujcie już sobie ten temat... kiedy ja szukalem emulatorow to po prostu wpisalem w Google "emulatory", "romy" itp., więc nie wiem w czym problem. Niech ktos kompetentny to zamknie, a osoby zakładające podobne tematy niech najpierw poszukają danej rzeczy o wlasnych siłach a dopiero w razie większych problemow proszą o pomoc i dokładne linki (!) na forum. Takie jest moje zdanie. To tyle.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Też jestem tego samego zdania.The END.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...