Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Wrestling ludzie!!

KoRnFaN

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  11.01.2005
  • Status:  Offline

Otóż czy ma ktoś link do jakiegoś fajnego wrestlingu 3D?? Najlepiej nowego i żeby był na PC no chyba że ktoś ma strone z emulatorem na PSX'a i wie gdzie jest SmackDown5

No to spoko.Ale ludzie błagam was HELP!!!!!!!!!!

Mam WWE RAW (pirackie :x ) i jest do niczego wystarczy jeden suplex i walke mam wygraną nie mówiąc już o tym że na wejściach nie ma muzyki wrestlerów.

NO-MERCY nawet niezłe ale przestażałe :mad: WCW NITRO Bez komentarza mała ilośc walk,mało wrestlerów,stare,grafika to na amige może być. A na playstion nie mam szans i we SMACKDOWN 5 nigdy nie zagram ludzie wiecie jaki to dla mnie boł :?: :!: Nie mam szans pogranai w jakiś fajny wrestling nie :!: :!: :!:

[ Dodano: 2005-01-20, 07:42 ]

Nikt z was nie ma żadnej gry :?:

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KoRnFaN

7

• SixKiller

3

• Urban

3

• Dejv

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  07.11.2003

Hmmm no offense ale z postu wygladasz mi jak ktos kto uczy sie compa i gier z CD Action

Ale po kolei:

-Czy nie laska pzeszukac internet prosze pana? Serwisow z grami jest w cholere, mamy swoje polskie www.sgk.info.pl, gry.wp.pl oraz zagraniczne www.gamespot.com tak wiec nastepnym razem jak czegos szukasz to zacznij tam.

-Wiesz uwazam ze jakby byla jakas dobra gra na PC to by miala wlasny topic tutaj wiec prosze o chwilke zastanowienia :-)

-Powiem ci w co mozna grac na PC: WWE Raw (o tym pozniej), oraz znakomite WWF Smackdown 2 na emulatorze PSX (polecam bleema albo emurayden) oraz No Mercy (tu klania sie project 64) i zadnych nowszych nie ma (jesli nie liczyc TEW i Wrestling spirit ale to managery)

-Moge ci podrzucic stronke z emulatorem ps 2 ale znajac jego mozliwosci to o ile sie uruchomi to pograsz z jakimis 4 klatkami na sekunde w porywach (jakby byl sprawny emulator to info by sie tu pojawilo, jaki z tego wniosek? czytaj forum)

-WWE Raw - 2 sprawy po pierwsze przestan grac na easy i przerzuc sie na hard, sprawa druga nie wiem skad zes wzial tego raw ale prawdziwy WWE Raw jest na 2 plytach i wszyscy wrestlerzy maja muzyke wejsciowa (jesli masz wersje 2 plytowa i nie masz muzyki przy wejsciach to moze byc problem karty dzwiekowej - ja mialem ten sam problem)

-(tak patrze w chwili olsnienia a tam mistrz Hogan w tagu) - Czlowieku keep up the good work i pamietaj ze bycie mlodym nie zwalnia z podstawowych zasad poruszania sie po forum :]

Hmmm no offense ale z postu wygladasz mi jak ktos kto uczy sie compa i gier z CD Action

Ale po kolei:

-Czy nie laska pzeszukac internet prosze pana? Serwisow z grami jest w cholere, mamy swoje polskie www.sgk.info.pl, gry.wp.pl oraz zagraniczne www.gamespot.com tak wiec nastepnym razem jak czegos szukasz to zacznij tam.

-Wiesz uwazam ze jakby byla jakas dobra gra na PC to by miala wlasny topic tutaj wiec prosze o chwilke zastanowienia :-)

-Powiem ci w co mozna grac na PC: WWE Raw (o tym pozniej), oraz znakomite WWF Smackdown 2 na emulatorze PSX (polecam bleema albo emurayden) oraz No Mercy (tu klania sie project 64) i zadnych nowszych nie ma (jesli nie liczyc TEW i Wrestling spirit ale to managery)

-Moge ci podrzucic stronke z emulatorem ps 2 ale znajac jego mozliwosci to o ile sie uruchomi to pograsz z jakimis 4 klatkami na sekunde w porywach (jakby byl sprawny emulator to info by sie tu pojawilo, jaki z tego wniosek? czytaj forum)

-WWE Raw - 2 sprawy po pierwsze przestan grac na easy i przerzuc sie na hard, sprawa druga nie wiem skad zes wzial tego raw ale prawdziwy WWE Raw jest na 2 plytach i wszyscy wrestlerzy maja muzyke wejsciowa (jesli masz wersje 2 plytowa i nie masz muzyki przy wejsciach to moze byc problem karty dzwiekowej - ja mialem ten sam problem)

-(tak patrze w chwili olsnienia a tam mistrz Hogan w tagu) - Czlowieku keep up the good work i pamietaj ze bycie mlodym nie zwalnia z podstawowych zasad poruszania sie po forum :]

wwe raw jest do niczego powiem dlaczego:

Ściągnąłem to przez przypadek z kazzy.

Sprawdziłem tworzenie postaci zapowiadało się świetnie.

Ale potem brak muzyk,brak titantronów,brak ciekawych walk,

stare wrestlingowe czasy,Gdy walcze we tag team to czasami atakuje mnie mój własny partner.

Ale SMACKDOWN 2??!! STARY MUSZE TO MIEĆ BĘDE JESZCZE SZUKAŁ!!

Eee... wiesz co z emulatorem nie ma problemu ale ze znalezieniem Smackdown jest mógłbyś mi pomóc :?:

• Dołączył/a:  09.11.2003

SmackDown! 2: Know Your Role to jedna z najlepszych gier p wrestlingu jakie kiedykolwiek się pojawily... nie jest doskonała z wielu powodów ale jest naprawdę świetna i niestety muszę przyznać, że nawet najnowsze SmackDown! vs. RAW nie ma takiego klimatu... Jeśli o emulatorach mowa to ja polecam VGS (sam z niego korzystałem testując emulatory).

Co do WWE RAW... KornFan ma chyba tę 80 mb wersje, która własnie krązyła po ustrojstwach typu Kazaa itp... w niej faktycznie nie ma ani titan tronów ani nawet theme'ów. Każdemu fanowi marzącemu o dobrej grze traktującej o wrestlingu polecam zakup konsoli... ja sam tak zrobiłem (oczywiście nie dla samych gier o wrestlingu...) i nie żaluję, a konsole poszly sporo w dół jesli chodzi o cenę, więc po kilkumiesięcznym zbieraniu każdy powinien na coś tam uskładać... troche dołoży babcia czy ciocia i mozna kupować. Na PC nie było i jeszcze przez długo czas nie będzie dobrego wrestlingu... a na pewno nie na tyle dobrego aby pobił wersje konsolowe.

• Dołączył/a:  25.09.2004

ja tam kupilem ps2 tylko dla smackdown'ów :P no i gta sa :D

Ej będziecie mówić teraz kto co kupił czy ktoś poda mi jakąś stronke.Bo emulator już mam.

• Dołączył/a:  16.02.2004

ej koles jak o cos prosisz to zrob to grzeczniej a nie tak to mozesz kupic wino "czar pgr-u) w monopolowym troche kultury

Spokojnie na nikogo się nie wydarłem :wink:

• Dołączył/a:  29.11.2003

Ja tam bym Ci proponował uzbierać sobie na PS2 bo na PC raczej sobie nigdy nie pograsz na dobrym wrestlingu.

Ja tam bym Ci proponował uzbierać sobie na PS2 bo na PC raczej sobie nigdy nie pograsz na dobrym wrestlingu.

Taa... uzbieram i będe przez 10 lat szukał SmackDowna.

• Dołączył/a:  09.11.2003

Damn... człowieku, jak kupisz PS2, to nie będziesz miał żadnego problemu ze znalezieniem gry, bo ma ją tutaj conajmniej kilkanaście osób, a poza tym jest milion sklepów zajmujących się ich sprzedazą...

Graj w smacka 2 na elumatorze ja gram i jestem zadowolony oczywiscie to nie to samo co bym mial ps2 ale zawsze cos poki nie uzbieram na konsole

OK czy może ktoś mi dać SMACKA 2 i Emulator :?:

• Dołączył/a:  02.09.2004

czlowieku, ten Smack zajmuje ponad 700 mega jesli dobrze pamietam....

jasne ja Ci moge dac aha i jak jeszcze chcesz dam ci GTA SA na PC i ogolnie dam ci PS2 nie ma sprawy stary masz co chcesz (pomysl i sciagnij sobie z neta) a jak teraz zapytasz skad masz sciagnac to juz nie odpowiem bo moja cierpliwosc sie konczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Jade Cargill ostatnio tak mocno wchodzi wiadomo gdzie WWE, że aż zastanawiam się jak jej musiało być źle w AEW, gdy miała swój streak Wzmianka o fanach w powyższej wypowiedzi też nieźle mnie rozbawiła
    • KyRenLo
      Monday Night Raw. Zaczynamy od Drew, który coś tam pogadał. Dołączył Zayn. Takie tam gadki, a później walka. Sama walka dobra. Może nawet coś więcej niż dobra. Wygrywa Drew co w sumie przesadnie nie powinno dziwić. Jak ktoś lubi dobre walki na tygodniówkach, to nie będzie zawiedziony. Na koniec jakaś tam dogrywka, gdzie Sami dostaje, a Drew krzyczy. Typ z mikrofonem i Becky: No długo na swoją ulubienicę nie musiałem czekać. Typ kurwa się zawiesza, bo nadeszła Nia Jax. Ja też się zawiesiłem na tyle, że połowa RAW przeleciała i musiałem się cofać. Jak można spierdolić taki piękny widok? A no wrzucając w to wszystko Jax. Trochę byłem zły to muszę przyznać. Kolejną wygraną walkę Jax już sobie darowałem i została przewinięta. Później pojawia się Ruda, a bohaterska Nia ucieka z ringu. Wygląda na to, że będzie walka. No nie mogło być lepiej. DIY vs Imperium: Też ładna walka. Wychodzi na to, że w przeciwieństwie do ostatniego odcinka w tym pewnie pochwalę większość walk. Co ja miałem? A zaskoczyli mnie, że DIY wygrali, no ale trudno. Może na WM powalczą o pasy? Zobaczymy. R-Truth w pakiecie z The Judgment Day znowu rozjebał. Dzięki bardzo. Chwilę się pośmiałem po tym irytującym dniu. Przydało się. Oby więcej. Katana/Kayden wygrały walkę. To można pochwalić.  Cody dał gadkę na swoim poziomie. Robi się ciemniej, bo czarny charakter Nakamura znów zarzuca swój klimat. Do Kodeusza należą ostatnie słowa. Dla mnie spoko. Dom i JD vs jeden Creed i drugi Creed: Elegancka walka. Wynik jest, jaki jest. Skoro Creed Brothers mają w jakimś tam czasie przegrać z Priestem i Balorem to tutaj musieli stety/niestety zgarnąć wygraną. Smutnawo się ogląda jak Dom przegrywa, ale chociaż to JD został odliczony.  Walka o pas mistrzowski. Seth vs Jey: No to był kawał pojedynku. Nie ma co ściemniać najlepsza walka na RAW. Raw, które trzeba przyznać pod względem walk stało na fajnym poziomie, ale to walka zamykająca tygodniówkę skradła show. Pochwały dla jednego i drugiego. Wynik był oczywisty, ale nie przeszkadzało to czerpać radości z tego, co się zobaczyło. Po walce Drew zaatakował. Dawać Triple Threat na Royal Rumble. Aaa pewnie go nie będzie. Bracia muszą podczas Royal Rumble Match mieć spinę, żeby pociągnąć to do WM.    
    • Jeffrey Nero
      Czy tylko mi się wydaję trochę dziwne, że podają info CM Punk returns next week skoro on tydzień temu wrócił i nie było go tylko na wczorajszym RAW czy nie wystarczyłoby info, że Punk będzie obecny w następnym tygodniu.
    • Jeffrey Nero
    • MattDevitto
      Materiał na jakieś ppv a nie tygodniówkę
  • Dodaj nową pozycję...