Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling ludzie!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Otóż czy ma ktoś link do jakiegoś fajnego wrestlingu 3D?? Najlepiej nowego i żeby był na PC no chyba że ktoś ma strone z emulatorem na PSX'a i wie gdzie jest SmackDown5

No to spoko.Ale ludzie błagam was HELP!!!!!!!!!!

Mam WWE RAW (pirackie :x ) i jest do niczego wystarczy jeden suplex i walke mam wygraną nie mówiąc już o tym że na wejściach nie ma muzyki wrestlerów.

NO-MERCY nawet niezłe ale przestażałe :mad: WCW NITRO Bez komentarza mała ilośc walk,mało wrestlerów,stare,grafika to na amige może być. A na playstion nie mam szans i we SMACKDOWN 5 nigdy nie zagram ludzie wiecie jaki to dla mnie boł :?: :!: Nie mam szans pogranai w jakiś fajny wrestling nie :!: :!: :!:

[ Dodano: 2005-01-20, 07:42 ]

Nikt z was nie ma żadnej gry :?:

83813299141e3d52213efb.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KoRnFaN

7

• SixKiller

3

• Urban

3

• Dejv

2

Top użytkownicy w tym temacie

Hmmm no offense ale z postu wygladasz mi jak ktos kto uczy sie compa i gier z CD Action

Ale po kolei:

-Czy nie laska pzeszukac internet prosze pana? Serwisow z grami jest w cholere, mamy swoje polskie www.sgk.info.pl, gry.wp.pl oraz zagraniczne www.gamespot.com tak wiec nastepnym razem jak czegos szukasz to zacznij tam.

-Wiesz uwazam ze jakby byla jakas dobra gra na PC to by miala wlasny topic tutaj wiec prosze o chwilke zastanowienia :-)

-Powiem ci w co mozna grac na PC: WWE Raw (o tym pozniej), oraz znakomite WWF Smackdown 2 na emulatorze PSX (polecam bleema albo emurayden) oraz No Mercy (tu klania sie project 64) i zadnych nowszych nie ma (jesli nie liczyc TEW i Wrestling spirit ale to managery)

-Moge ci podrzucic stronke z emulatorem ps 2 ale znajac jego mozliwosci to o ile sie uruchomi to pograsz z jakimis 4 klatkami na sekunde w porywach (jakby byl sprawny emulator to info by sie tu pojawilo, jaki z tego wniosek? czytaj forum)

-WWE Raw - 2 sprawy po pierwsze przestan grac na easy i przerzuc sie na hard, sprawa druga nie wiem skad zes wzial tego raw ale prawdziwy WWE Raw jest na 2 plytach i wszyscy wrestlerzy maja muzyke wejsciowa (jesli masz wersje 2 plytowa i nie masz muzyki przy wejsciach to moze byc problem karty dzwiekowej - ja mialem ten sam problem)

-(tak patrze w chwili olsnienia a tam mistrz Hogan w tagu) - Czlowieku keep up the good work i pamietaj ze bycie mlodym nie zwalnia z podstawowych zasad poruszania sie po forum :]

<<<<<<< I am The Judge >>>>>>>

Hmmm no offense ale z postu wygladasz mi jak ktos kto uczy sie compa i gier z CD Action

Ale po kolei:

-Czy nie laska pzeszukac internet prosze pana? Serwisow z grami jest w cholere, mamy swoje polskie www.sgk.info.pl, gry.wp.pl oraz zagraniczne www.gamespot.com tak wiec nastepnym razem jak czegos szukasz to zacznij tam.

-Wiesz uwazam ze jakby byla jakas dobra gra na PC to by miala wlasny topic tutaj wiec prosze o chwilke zastanowienia :-)

-Powiem ci w co mozna grac na PC: WWE Raw (o tym pozniej), oraz znakomite WWF Smackdown 2 na emulatorze PSX (polecam bleema albo emurayden) oraz No Mercy (tu klania sie project 64) i zadnych nowszych nie ma (jesli nie liczyc TEW i Wrestling spirit ale to managery)

-Moge ci podrzucic stronke z emulatorem ps 2 ale znajac jego mozliwosci to o ile sie uruchomi to pograsz z jakimis 4 klatkami na sekunde w porywach (jakby byl sprawny emulator to info by sie tu pojawilo, jaki z tego wniosek? czytaj forum)

-WWE Raw - 2 sprawy po pierwsze przestan grac na easy i przerzuc sie na hard, sprawa druga nie wiem skad zes wzial tego raw ale prawdziwy WWE Raw jest na 2 plytach i wszyscy wrestlerzy maja muzyke wejsciowa (jesli masz wersje 2 plytowa i nie masz muzyki przy wejsciach to moze byc problem karty dzwiekowej - ja mialem ten sam problem)

-(tak patrze w chwili olsnienia a tam mistrz Hogan w tagu) - Czlowieku keep up the good work i pamietaj ze bycie mlodym nie zwalnia z podstawowych zasad poruszania sie po forum :]

wwe raw jest do niczego powiem dlaczego:

Ściągnąłem to przez przypadek z kazzy.

Sprawdziłem tworzenie postaci zapowiadało się świetnie.

Ale potem brak muzyk,brak titantronów,brak ciekawych walk,

stare wrestlingowe czasy,Gdy walcze we tag team to czasami atakuje mnie mój własny partner.

Ale SMACKDOWN 2??!! STARY MUSZE TO MIEĆ BĘDE JESZCZE SZUKAŁ!!

Eee... wiesz co z emulatorem nie ma problemu ale ze znalezieniem Smackdown jest mógłbyś mi pomóc :?:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

SmackDown! 2: Know Your Role to jedna z najlepszych gier p wrestlingu jakie kiedykolwiek się pojawily... nie jest doskonała z wielu powodów ale jest naprawdę świetna i niestety muszę przyznać, że nawet najnowsze SmackDown! vs. RAW nie ma takiego klimatu... Jeśli o emulatorach mowa to ja polecam VGS (sam z niego korzystałem testując emulatory).

Co do WWE RAW... KornFan ma chyba tę 80 mb wersje, która własnie krązyła po ustrojstwach typu Kazaa itp... w niej faktycznie nie ma ani titan tronów ani nawet theme'ów. Każdemu fanowi marzącemu o dobrej grze traktującej o wrestlingu polecam zakup konsoli... ja sam tak zrobiłem (oczywiście nie dla samych gier o wrestlingu...) i nie żaluję, a konsole poszly sporo w dół jesli chodzi o cenę, więc po kilkumiesięcznym zbieraniu każdy powinien na coś tam uskładać... troche dołoży babcia czy ciocia i mozna kupować. Na PC nie było i jeszcze przez długo czas nie będzie dobrego wrestlingu... a na pewno nie na tyle dobrego aby pobił wersje konsolowe.

1005187806541accfacb3d6.jpg

ja tam kupilem ps2 tylko dla smackdown'ów :P no i gta sa :D

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Ej będziecie mówić teraz kto co kupił czy ktoś poda mi jakąś stronke.Bo emulator już mam.

ej koles jak o cos prosisz to zrob to grzeczniej a nie tak to mozesz kupic wino "czar pgr-u) w monopolowym troche kultury
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Spokojnie na nikogo się nie wydarłem :wink:

Ja tam bym Ci proponował uzbierać sobie na PS2 bo na PC raczej sobie nigdy nie pograsz na dobrym wrestlingu.

Ja tam bym Ci proponował uzbierać sobie na PS2 bo na PC raczej sobie nigdy nie pograsz na dobrym wrestlingu.

Taa... uzbieram i będe przez 10 lat szukał SmackDowna.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Damn... człowieku, jak kupisz PS2, to nie będziesz miał żadnego problemu ze znalezieniem gry, bo ma ją tutaj conajmniej kilkanaście osób, a poza tym jest milion sklepów zajmujących się ich sprzedazą...

1005187806541accfacb3d6.jpg

Graj w smacka 2 na elumatorze ja gram i jestem zadowolony oczywiscie to nie to samo co bym mial ps2 ale zawsze cos poki nie uzbieram na konsole
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

OK czy może ktoś mi dać SMACKA 2 i Emulator :?:

czlowieku, ten Smack zajmuje ponad 700 mega jesli dobrze pamietam....

jasne ja Ci moge dac aha i jak jeszcze chcesz dam ci GTA SA na PC i ogolnie dam ci PS2 nie ma sprawy stary masz co chcesz (pomysl i sciagnij sobie z neta) a jak teraz zapytasz skad masz sciagnac to juz nie odpowiem bo moja cierpliwosc sie konczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 30 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...