Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

    Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

    W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

     

Proble z płytą


arek27

Rekomendowane odpowiedzi


  • Posty:  106
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  08.07.2008
  • Status:  Offline

Hej mam płyte z grą kiedyś było wszytko ok ale teraz juz nie...gdy wkładam ją do napędu pisze takie coś ,,przyciągnij pliki do tego folderu aby dodac je na dysku" co zrobić aby był pliki co kiedyś???
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

  • arek27

    6

  • TakerFanKrk

    4

  • Shadow

    1

  • Esespe

    1

Top użytkownicy w tym temacie


  • Posty:  2 885
  • Reputacja:   1
  • Dołączył:  24.05.2008
  • Status:  Offline

A inne płyty napęd czyta?
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  106
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  08.07.2008
  • Status:  Offline

Tak

 

[ Dodano: 2009-04-11, 17:22 ]

Gdy wciskam prawy przycisk myszki i patrze własciwości i pojemność pisze zajęte 3.67gb a wchodze w napęd i nic niema tylko to co podałem wyżej

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  2 885
  • Reputacja:   1
  • Dołączył:  24.05.2008
  • Status:  Offline

A jakiej firmy jest krążek?

Ja miałem potworne problemy z krążkami firmy Esperanza.

Ogólnie myślę że to może być wina płyty...

Bardzo jest porysowana?

Jak ją przechowujesz?

A próbowałeś skopiować ją na inną płytę? Ewentualnie pożyczyć od kolegi jeśli ma i sprawdzić czy u Ciebie będzie chodzić...

Możesz jeszcze przeczyścić laser tak na wszelki wypadek...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  106
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  08.07.2008
  • Status:  Offline

Krązek jest dobrej firmy bo przeciez juz ta gra działała gra jest mało porysowana a gdy robie kopie to tak samo nowa płyta odczytuje jak tamta....niewiem co jest zle zrobione...
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  1 548
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  27.12.2007
  • Status:  Offline

Czy ta płyta jest w formacie RW ? Jeśli tak to może jej zawartość skopiowałeś kiedyś na inny komputer ?
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  106
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  08.07.2008
  • Status:  Offline

Nie ja mam ją od tygodnia i cały czas jest u mnie
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  2 885
  • Reputacja:   1
  • Dołączył:  24.05.2008
  • Status:  Offline

A może laser przeczyść tak jak mówiłem, możliwe że Ci laser pada w napędzie bo skoro przedtem chodziło a teraz nie to innej przyczyny nie widzę...
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  106
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  08.07.2008
  • Status:  Offline

no tak ale komp jest nowy ma 2 tygodnie i wszyskie gry działają....
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  395
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  07.06.2008
  • Status:  Offline

A jaki masz system operacyjny?Xp czy Vistę?Miałem keidyś podobny problem z Vistą . Zainstalowałem Xp i już było sii.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  106
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  08.07.2008
  • Status:  Offline

No mam Viste ale wszyskie gry działaja a nie będe instalowac XP bo mam orginalną VISTE
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  2 885
  • Reputacja:   1
  • Dołączył:  24.05.2008
  • Status:  Offline

Jedyne co mogę Ci poradzić to sprawdzić płytę u kumpla... Jeśli będzie u niego chodzić to będziesz miał jasną odpowiedź na pytanie...
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...