Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Bryan Danielson odchodzi z ROH?

RazorR

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Wygląda na to, że już niedługo nie zobaczymy Bryana Danielsona w federacji Ring of Honor. Kontrakt zawodnika z federacją kończy się już w maju, i mówi się, ze sam zawodnik nie chce przedłużyć kontraktu.

Bryan zamierza poświęcić się walkom w formule MMA. W chwili obecnej Bryan rozpoczął trening w należącej do Randy Cu...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-bryan-danielson-odchodzi-z-roh.html

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bryan zamierza poświęcić się walkom
:)

Jeżeli Bryan odejdzie z ROH to nie wiem jaki będzie sens oglądania tego fedu. Od zawsze widziałem go w MMA, bo technicznie jest obecnie jednym z najlepszych wrestlerów.

Miejmy nadzieje, że jednak zostanie przy wrestlingu.

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Windows

Również mam szczerą nadzieję, że ten news to wyłącznie plotka. Bryan nie tylko jest jedyną osobą trzymającą mnie przy Ring of Honor i jedną z niewielu, dla których szczerze markuję. Jeśli wybrałby sztuki walki, wrestling pożegnałby się z postacią wybitną i niezastąpioną. Pamiętam jednak informację twierdzącą, że Danielson trenuje MMA tylko w celu poprawienia swoich skillsów. Oby to właśnie okazało się prawdą.

Jeżeli Bryan odejdzie z ROH to nie wiem jaki będzie sens oglądania tego fedu.

No bez przesady Euz...Danielson to nie ROH...są przecież Black, Aries, Lynn, bracia Briscoes czy Nigel. Owszem to bardzo charyzmatyczna postać i jeden z najlepszych wrestlerów w historii ale bez niego najlepsza amerykańska federacja nadal będzie najlepszą amerykańską federacją.

Mnie jako pierwszego polskiego hatera Danielsona ta informacja ani ziębi ani grzeje. Jednakże wątpie żeby Smok opuścił czerwono-czarny ring ;)

Lepiej żeby to okazało się plotką (taką jak rzekomy debiut Kurta Angle'a ), lecz jeśli to prawda co jest bardziej prawdopodobne i będzie wielką stratą nie tylko dla ROH ale całego wrestlingowego świata, wypada życzyć mu powodzenia.

Milos co do poprawiania slillsów ringowych to wydaje mi się że Bryan raczej tego nie potrzebuje w przeciwieństwie do 90 % kolegów po fachu walczących np. w WWE i TNA. Swoją drogą to obserwuję ,że coraz więcej młodych wilków pro wrs odnajduje w formule MMA i niedługo takie transfery najbardziej uzdolnionej młodzieży będą normą.

Tak to jest jak się trenuje pod okiem Regala hehe.

Biggmac, według mnie Black i spółka mogą jedynie czyścić spocone stopy Danielsona. Jeszcze rok temu byłem jego totalnym antyfanem, ale gdy zmieniłem trochę swój pogląd na wrestling, szybko wskoczył on do czołówki moich ulubieńców. ROH bez Danielsona to już nie będzie to samo ROH.

Kluczowymi słowami jest podejście do wrs...Ciebie kręci co innego a mnie co innego. Dlatego nie pisze, że Danielson ssie bo byłoby to niemal bluźnierstwo :P Jednakże mówiąc, że Black może czyścic stopy Smoka również spoooooro przesadzasz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 426 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 790 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 809 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024