Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

NSX - 10. Tygodniówka(najpierw Bash For Cash :])

Michu107

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

JR – Jim Ross TG – Todd Grisham DW – Don West TC – Tony Chimel

...::::Petardy::::....

<>

*Kamera znajduje się w szatni*

Jest to szatnia New World Order, można rozpoznać to po ogromnym napisie na ścianie oraz o tym, iż znajdują się w niej Hulk Hogan, Kevin Nash i Ric Flair.

Ric: Chłopaki, ja naprawdę odchodzę, po co wam kiedy...

Do szatni wchodzi Scott Hall, Kevin Nash od razu rzuca mu się w ramiona!

Ric: No właśnie... kiedy macie Halla w swoich szeregach! Ja naprawdę się już nie przydam!

Hulk: Stary, nie żartuj! Naprawdę odchodzisz?

Ric: Nie żartuję Hulk, odchodzę, dacie sobie radę, uwierz mi!

Hulk: Dobra, dobra! Flair pamiętaj, doceniam to, że byłeś z nami! Doceniam wszystko co robisz dla federacji! Dzięki ci! Żegnaj bracie!

Flair łapie za torbę, żegna się z Hallem i Nashem po czym opuszcza szatnię.

*Kamera znajduje się na hali*

JR: Witamy państwa na jubileuszowej gali NSX! Dziś odbędzie się dziesiąta gala federacji! Znajdujemy się w Montrealu, w środku zapełnionej hali Bell Centre!

TG: Tak! Jesteśmy tuż po jednej z ważniejszych gal roku, Bash For Cash! Gala po PPV zawsze jest ciekawa! Miejmy nadzieję, że dzisiejsze Show nie będzie słabym wyjątkiem!

Na ringu znajduje się już JBL. Z niecierpliwością czeka na swojego debiutanckiego przeciwnika.

TC: And his opponent... Eric Young!

Bradshaw uśmiecha się diabelsko...

Gong!

Zawodnicy łapią się w klincz, Eric Young zaczyna się szarpać!

JBL popycha go, Showtime odbija się od lin!

Superkick! Nie!

Bradshaw się odsuwa do tyłu po czym po odbiciu od lin uderza Clotheslinem!

Clothesline From Hell!!

Eric Young pada na matę, powoli próbuje się podnieść lecz jednak nie ma sił!

JBL zaczyna wykonywać Elbow Dropy!

Pierwszy!

Drugi!

Trzeci!

Czwarty!

Piąty!

Szósty!

Sędzia w końcu spogląda na Younga, zauważa, że zawodnik nie jest już przytomny!

Sędzia ogłasza Knockout!

Gong!

TC: Here's your winner... John Bradshaw Layfield!

Fani obdarowują go ogromnym Heel Heatem! JBL zakładając kurtkę i kapelusz zaczyna mówić do mikrofonu.

JBL: Starczy! Dosyć tego! Hah... ta walka była dziecinnie prosta. Na koniec dodam tylko, że właśnie wykupiłem prawo do czegoś co nazywacie Team Main Event! Mhmm... od dziś Toland i PCO są moimi pracownikami! Niejaki A-Train słysząc o tym, że wykupiłem ich... po prostu odszedł do innej federacji! Co najlepsze, został wymieniony na mnie... Boga Wrestlingu!

JBL dumnie podnosi głowę, rzuca mikrofon i schodzi na Backstage przy ogromnym Heacie fanów!

*Backstage*

Ric Flair właśnie puka do biura Michała Marciniaka.

Marciniak: Tak! Proszę wejść! Aaa, to ty Ric! Co u ciebie!?

Ric: Witaj Michał! Mam pewną ważną sprawę do omówienia.

Marciniak: Kontynuuj.

Ric: Jak wiesz, zdobyłem w federacji tytuł mistrzowski. Kilka dni temu zostałem ogłoszony Zawodnikiem Roku. Jest to dla mnie cudowne osiągnięcie.

Marciniak: Ric, chodź ze mną. Powiesz mi wszystko po drodze.

Panowie wychodzą z biura, ruszają w stronę innego pomieszczenia. Po drodze Flair dyskutuje z Marciniakiem.

Marciniak: No właśnie Ric! Jesteś Zapaśnikiem Roku. Czemu zszedłeś z ringu podczas Bash For Cash?

Ric: Właśnie... właśnie Michał, to zejście z ringu dotyczy sprawy.

Marciniak: Ale jakiej sprawy? Wytłumacz mi to w końcu!?

Ric: Nie miałem już sił Michał, zrozum, mam swoje lata. Chciałbym na razie odpocząć. Wiesz, nie chcę walczyć przez jakiś czas!

Marciniak: Nie ma sprawy Ric! Jak długi chcesz mieć urlop?

Ric: Nie Michał! Żaden urlop, ja właśnie chcę zostać w federacji... chodzi o to, że... hmmm, co sądzisz o tym abym został współwłaścicielem federacji. Jestem tu od początku, mam praktycznie największe doświadczenie.

Marciniak chwilę się zastanawia po czym kładzie rękę na barku Flaira i tuli go do siebie.

Marciniak: Ric, zawsze marzyłem aby współwłaścicielem mojej federacji był ktoś taki jak ty! Oczywiście, że się zgadzam!

Ric: Świetnie! Świetnie przyjacielu! Od czego zaczniemy swoją współpracę!?

Marciniak: Co sądzisz o małej wygodzie?

Panowie stają przed drzwiami na których widnieje napis, VIP.

Marciniak: No dalej, wchodź!!

Szefowie weszli do Vipowskiego Pokoju-Balkonu, mają stąd świetny widok na ring. W pomieszczeniu mają całą butelkę wina oraz tańczącą dla nich Gail Kim! Zawodnicy rozsiedli się na wygodnych fotelach i zaczęli oglądać galę.

Ric: Wooooo!!

*Powracamy na ring*

TC: The following contest is scheduled for one fall... at the way to the ring, Dean Malenko! And his opponent, coming to the ring with Scott Hall & Hulk Hogan... Kevin Nash!

Nash przybija piątkę z pozostałymi członkami NWO po czym wchodzi na ring.

Gong!

Zawodnicy zaczynają od klinczu!

Dean Malenko zdobywa przewagę, wykonuje Side Headlock Takedown!

Chwila w Submission, Nash kontruje!

Kevin wykonuje Whip od lin na przeciwniku... Clothesline!

Malenko szybko wstaje, zawodnicy znów łapią się w klincz!

Tym razem Diesel zdobywa lekką przewagę, popycha przeciwnika w liny...

Big Boot! Jednak nie trafiony!

Malenko się pochyla po czym uderza silnym Leg Lariatem!

Dean przypina!

1...kick out!

Dean Malenko uderza Chopem, wprowadza przeciwnika w narożnik!

Kilka Punchów, lecz to nie wystarczy aby pokonać Nasha!

Big Sexy kontruje, uderza Chopem...

Dobija Atomic Dropem!

Kevin Nash zdobywa przewagę, podnosi przeciwnika!

Diesel wprowadza Malenko w narożnik po silnym Whipie!

Zaczyna się niszczycielska seria ciosów!

Nash zaczyna od Knee In The Corner, dobija dwoma Corner Back Elbow Smashami!

Na koniec Kevin dusi przeciwnika stosując Corner Boot Choke!

Kevin Nash w końcu puszcza Deana, ten robi kilka pijanych kroków i wpada na barki przeciwnika!

Idealna pozycja do Jackknife Powerbomb!!

Jednak Dean Malenko zeskakuje z barków przeciwnika i wykonuje Backslide Pin!

1...2...kick out!

Malenko mimo braku sił stara się jak może...

Arm Drag, Malenko przytrzymuje rękę przeciwnika na chwilę!

Nash szybko kontruje, walka nabiera tempa!

Diesel wykonuje Irish Whip... Big Boot!

Nie! Malenko znów się pochyla, odbija od lin i wykonuje Drop Kick!!

Obydwaj zawodnicy leżą!

Hulk Hogan zaczyna robić zamieszanie poza ringiem, sędzia musi interweniować!

Razor Ramon także podgrzewa atmosferę kradnąc krzesło spod tyłka Tonyego Chimela!

W tym czasie Dean i Kevin zaczęli już bardzo twardy Brawl!

Kevin Nash jest silniejszy, zdobywa przewagę!

Diesel zakłada Sleeper Hold, sędzia zapanował już nad sytuacją i może sprawdzić stan Malenko!

Sędzia podnosi rękę Deana do góry po czym ją puszcza!

Ręka Deana opada!

Widać, że ten zawodnik nie ma już sił!

Sędzia znów sprawdza rękę Deana... ta znów opada jakby zawodnik stracił przytomność!

Sędzia decyduje się na ostatni test...

Tym razem Dean Malenko utrzymuje rękę w górze!

Fani nie wierzą! Dean uderza łokciem, szybko po tym wykonuje Cutter!

Zawodnicy z New World Order zaczynają niepokoić się o Kevina Nasha!

Hulk zaczyna zaczepiać sędziego, ten wychyla się przez liny i próbuje uspokoić Hulkstera... to na nic!

Razor Ramon złapał Deana Malenko za nogi spoza ringu dzięki czemu ten się wywrócił!

Kevin Nash wstaje, Scott Hall od razu podaje mu Steel Chair!

Diesel z całą siłą uderza wstającego Malenko Chairshotem!

Dean krwawi lecz utrzymuje się na nogach!

Kevin Nash rzuca mu krzesło do ręki!

W tym momencie sędzia się odwraca!

Big Sexy udaje, że się zwija!

Sędzia kończy mecz dyskwalifikacją, sądzi, że to Malenko przewinił!

Gong!

TC: Here's your winner as the result of Disqualification... Kevin Nash!

Nash odchodzi dumny razem z Hoganem i Hallem, Dean mimo to, iż ma zakrwawione czoło, nie myśli o tym lecz wyjaśnia sędziemu, że nic nie zrobił! Po krótkiej chwili Malenko postanawia zejść z ringu niedowierzając przy tym.

DW: To jakiś żart!

JR: Oooo! Nasz ulubiony Don West w końcu się odezwał! Niezły debiut kolego, ta decyzja sędziego była naprawdę niezłym żartem! Nie mogę w to uwierzyć!

*Backstage*

Kamera pokazuje nam szatnię The Rottweillers, nie jest ona zbytnio zadbana, wygląda jak typowa kanciapa.

R-Truth: Senshi cholera! Co ty zrobiłeś na Bash For Cash!?

Low Ki: Wyrzuciłem cię z ekipy, tyle mam do powiedzenia!

R-Truth: O czym ty pieprzysz człowieku!?

Low Ki kładzie rękę na plecach siedzącego u nich Rockyego Romer.

Low Ki: Widzisz Killings... oto przykład oryginalnego Wściekłego psa! Ty nigdy nim nie byłeś rozumiesz!?

R-Truth: Nie wierzę! Co ci odbiło...

Nagle w stół uderza potężna ręka Papy.

Papa: Low Ki! Jesteś zasranym śmieciem! Jeśli uważasz, że R-Truth nie jest prawdziwym Rottweillerem to ja też nim jestem! Prowadź sobie pieprzoną reaktywację oryginalnych Rottweillerów, ale wiesz... nie ujdzie ci to na sucho! Szykujcie się na Handicap Match. Zobaczymy które psy są naprawdę wściekłe! R-Truth... idziemy człowieku!

Low Ki spogląda na Juliusa Smokesa z niedowierzaniem na twarzy, ten jednak zbytnio się nie przejmuje... Papa i R-Truth wychodzą trzaskając drzwiami z całej siły!

*Inna część zaplecza*

Pat Patterson ma chyba coś do powiedzenia.

Pat Patterson: Panie i panowie mamy szokującą wiadomość, z tego co nam wiadomo Kid Kash został dziś mocno poszkodowany fizycznie, niestety nie znamy żadnych szczegółów. Wiemy tylko, iż Kid Kash nie wystąpi dzisiaj w meczu o pas Interkontynentalny!

*Wracamy na halę*

JR: Kid Kash poszkodowany? A to ciekawe!

TG: Myślę, że przydało by się więcej informacji ale teraz zajmijmy się meczem!

TC: The following contest is scheduled for one fall and it's for The Intercontinental Championship! At the way to the ring... He's The Intercontinental Champion... Kofi Kingston!

Kofi wchodzi przy ogromnym Popie fanów, jest jak zawsze uśmiechnięty i gotowy do walki!

TC: And his opponent... Austin Aries!

Fani mają różne zdanie na temat Ariesa, zawodnik pokazuje klasę w ringu lecz czasem lubi przewinić. Mimo to w hali dominuje Cheer!

Zawodnicy robią rundkę wokół ringu, nagle przerywa im znany Theme!

TC: And their opponent... Hurricane Helms!!

Fani szaleją na wejście zamaskowanego Hurricane! Widać, że przypominają się stare dobre walki tego zawodnika! Zamiast zwykłego One Fall Matchu, mamy bardzo ciekawy Triple Threat!

Gong!

Walka zaczyna się atakiem Austina Ariesa na Kingstona!

Aries dociska Kofiego do narożnika, uderza kilkoma Chopami lecz dołącza do nich Hurricane!

Helms od razu uderza Punchem w plecy Ariesa po czym wykonuje Whip od lin...

Hurri-Kick! Austin Aries pada!

Kofi i Helms łapią się w klincz!

Kofi Kingston zdobywa przewagę, zakłada Crucifix!

Chwila w Submission lecz Hurricane kontruje ładnym Snapmarem!

Teraz na nogach stoi tylko Helms, wykonuje Taunt!

Nagle spod ringu wychodzi karłowata kopia Hurricane!

To Bam Bam przebrany za Hurricane Helmsa!

Mini Helms robi rundkę wokół ringu z rękoma ułożonymi jakby leciał!

Na końcu Mini-Helms poprawia szatę i puszcza oczko do oryginalnego Helmsa!

Austin Aries w końcu się podnosi, Helms chce zaatakować go z rozbiegu

lecz nadziewa się na mocny Clothesline!

Kofi Kingston w końcu wstaje, od razu odbija się od lin i wykonuje Crossbody na Ariesie!

Austin szybko wstaje, Kofi dobija Drop Kickiem!

Kingston się rozpędził, teraz atakuje Helmsa lecz ten kontruje!

Hurricane wykonuje perfekcyjnie wykonany The TopSpin Facebuster po czym wspina się na narożnik!

Helms wykonuje Taunt i po chwili wykonuje Soomersault Plancha na Kofim!

Austin Aries powoli się zbiera, od razu funduje Low Blow zbierającemu się Helmsowi!

Aries powoli wciąga Kingstona na narożnik... zawodnik jest gotowy do Superplex!

Nagle na narożnik wspina się Hurricane Helms!

Robi się niebezpiecznie, Helms osłabia Ariesa Punchem!

Aries wykonuje nagły ruch!

Mamy potrójną akcję!! Kofi Kingston był na samej górze, trzymany w rękach Ariesa dostał Superplex!

Do tego Austin znalazł się na barkach Helmsa i dostał Electric Chair Slam!

Kofi był tak wysoko, iż po uderzeniu w ring wypadł poza niego!

Mini-Helms od razu odsuwa się od niego aby sędzia nie myślał, że szykuje się jakiś niedozwolony atak ze strony karła!

Aries zwija się z bólu, mimo to wstaje jako pierwszy!

Jest naprawdę wściekły, wykonuje Atomic Drop na Hurricane!

Helms szybko wstaje, Aries wykonuje Brainbuster!

Teraz Austin zdobył dużą przewagę, Kofi leży w bez ruchu poza ringiem, Helms łapie się za głowę z bólu!

Aries wspina się na narożnik, wykonuje Frog Splash na Hurricane i przypina!

1...2...kick out!

Helms i Aries się podnoszą, spoglądają sobie w oczy po czym łapią się w klincz!

Aries zdobywa przewagę, wykonuje Whip od lin!

Hurricane nagle wykonuje Springboard Hurracanrana!

Austin się zwija, Hurricane Tauntuje!

Helms podnosi Ariesa, ten szybko kontruje!

Diamond Buster!

Nie!! Helms kontruje...

The X-Plex! Co za Impact!

Aries się zwija, Hurricane przypina!

1...2...kick out!

Aries jest naprawdę wściekły, od razu wykonuje Whip od lin na Helmsie!

Austin także odbija się od lin aby nabrać prędkości!

Nagle na ring wbiega Kofi Kingston i wykonuje Cool Runnings na Helmsie!

Nie!

Helms się pochyla, kopniak trafia w twarz Austina Ariesa!!

Hurricane szybko wykonuje Roll-Up Pin!

1...2...3!!!

Gong!

TC: Here's your winner and New Intercontinental Champion! Hurricane Helms!!

Hurricane i Mini-Helms triumfują razem w z podnieconymi fanami!

JR: Mamy nowego mistrza Interkontynentalnego! Co za mecz!

TG: Hurricane i Mini-Helms schodzą na zaplecze przy wielkim Cheerze... ale czekajcie panowie, chyba General Manager ma nam coś do powiedzenia!

Na ring wchodzi piękna Eve Torres, fani szaleją!

Eve Torres: Witam! Witam wszystkich! Jak wiemy, z federacji odszedł dziki Samoańczyk, Sika! Masa Saito zostaje sam, Eric Young także nie ma Tag Team Partnera. Jako wspaniała GM doszłam do wniosku, iż zorganizujemy bardzo ciekawy mecz o pas Tagów... za tydzień odbędzie się Tornado Tag Team Table Match... Bret Hart i jego kuzyn zmierzą się z Insane Clown Posse!

Fani szaleją, Eve Torres puszcza buziaka w ich stronę lecz nie schodzi na Backstage.

DW: Hmm, ciekawy mecz... ale czy ICP dadzą radę!?

JR: Wiesz Don, słuszna uwaga ale w Table Matchu mają dość spore szanse... w zwykłym meczu technika i umiejętności Hart Foundation zdominowały by na pewno. Natomiast Table Match daje więcej swobody i sądzę, że brak DQ pomoże Clownom!

Nagle w hali rozbrzmiewa Theme Breta Harta! Fani obdarowali go porządnym Heel Heatem!

Bret: Cholera Eve! Jesteś naprawdę piękna, ale wiesz co!? Nie przyszedłem tutaj z pieprzonymi komplementami. Przyszedłem tu aby uświadomić tobie i tym marnym fanom, że za tydzień będę trzymał w rękach Pas Heavyweight, oraz pas Tag Team!

Eve Torres: Z jakiej racji miałabym ci wierzyć? Pas Wagi Ciężkiej należy do Stone Cold'a, a walka o pas Tagów dopiero za tydzień, nie bądź taki pewien!

Nagle za plecami Breta Harta staje Stone Cold! Fani szaleją z radości! Bret jeszcze nie zdążył go zauważyć.

Bret: Wiesz Eve... za tydzień ja i Jim wygramy pas Tagów... dziś chcę trochę cofnąć się w czasie!

Stone Cold: What!?

Bret: Cholera! Austin!? W sumie dobrze, że jesteś!

Stone Cold: What!?

Bret: Steve, dziś chcę cofnąć się w czasie... razem z tobą! Pamiętasz Wrestlemanie 13? Pamiętasz nasz Submission Match!? Powtórzmy to dziś, na tym cholernym ringu... stawką ma być twój pas!?

Stone Cold: What!? What!? Chcesz walczyć o to cacko!? Wiesz... na to trzeba zasłużyć! Ale dobra cwaniaku! Pokażę ci co to zapasy! Zmierzę się z tobą dziś ale w Steel Cage Matchu... wiesz czemu!? Bo Stone Cold tak powiedział!

Fani są wniebowzięci... Speeche Stone Colda są niezapomniane!

Eve: Spokój! Panowie, wyluzujcie! Macie swój mecz, ale tak naprawdę ja tu ustalam zasady! Aby nie poszkodować żadnego z was, walczycie dziś w Steel Cage Submission Match! W meczu liczy się tylko ucieczka z ringu, albo Submission... żadnych pinów... żadnych dyskwalifikacji! A teraz oddajcie mi mikrofony i zejdźcie z ringu!

Stone Cold puszcza mikrofon na ziemię po czym przepuszcza Eve... schodzi na Backstage. Bret Hart był dość zdenerwowany, chyba szykował się do jakiegoś ataku lecz ostatecznie odszedł do szatni bez wszczynania żadnych bójek!

*Przerwa na reklamy*

Na ringu jest już Michał Marciniak, Ric Flair, w tyle stoi także Pat Paterson i kilku innych pracowników NSX.

Michał Marciniak: Witam! Ja tylko na chwilkę. Jestem tu aby oficjalnie oznajmić, że Ric Flair jest współwłaścicielem Non Stop Xtreme! Gratulacje Ric!

Pat Paterson podaje jakieś papiery Marciniakowi, ten szuka w nich czegoś po czym zaczyna dalej mówić:

Michał Marciniak: Dokładnie w twoje ręce wpada 40% udziałów. Jesteśmy współpracownikami!

Nagle spod Titantronu wychodzi ubrany w garnitur John Bradshaw Layfield, zawodnik jest ubrany w garnitur, powoli zdejmuje kapelusz. Po chwili zaczyna klaskać Flairowi z szyderczą miną.

JBL: Brawo Flair! Brawo... 40% tak. Panie Marciniak...w takim razie ja biorę 10%! Jeśli się pan nie zgadza to możemy porozmawiać inaczej. Przejmuję 10% udziałów!

Michał Marciniak: Bradshaw kto cię tu wpuścił!? Z całym szacunkiem ale... ZNIKAJ STĄD! Nie dostaniesz żadnych udziałów, żegnam!

JBL: Popełniasz błąd człowieku... ci ludzie są tutaj dla mnie, oni przyszli oglądać Boga Wrestlingu... Johna Bradshawa Layfielda! Jak śmiesz mnie wyrzucać!? Nie przyjmiesz mojej łaski!?

JBL dostaje ogromy Heel Heat od fanów.

Michał Marciniak: Jakiej łaski!? O czym ty w ogóle mówisz!?

Spod Titantronu wychodzi Dean Malenko, za jego plecami stoją ogromny Bobby Lashley i gotowy do walki Roddy Pipper!

Fani szaleją!

Michał: Mhmmm, przy okazji dodam, iż Dean Malenko zostaje oficjalnym komisarzem federacji a dziś będzie Special Enforcerem w meczu Breta Harta i Steve'a Austina! Za moimi plecami mam już trzech innych oficjeli, Rica Flaira; Pata Pattersona i Deana Malenko, po co mi jakiś Bradshaw!? Panowie, wyprowadźcie go... NATYCHMIAST!

Bobby Lashley i Roddy Pipper łagodnie łapią JBL'a, ten jednak stawia opór. Dominator i Rowdy Roddy wyprowadzają go po małej szarpaninie.

*Backstage*

Przed nami postać Jonathana Coachmana, fani od razu zaczynają śmiać się i Cheerować!

Coachman stoi przy maszynie ze Snickersami, chyba chce kupić jednego! Widocznie maszyna się zacięła, Jonathan uderza w nią lecz to na nic.

Po chwili podchodzi do niego Triple H. Hunter klepie Jonathana po plecach śmiejąc się przy tym po czym odchodzi.

*Inna część zaplecza*

Kamera pokazuje nam bardziej dynamiczną sytuację. John Bradshaw Layfield nie ma kapelusza, ma za to lekko udartą marynarkę, jego twarz jest czerwona ze wściekłości. Zawodnik wchodzi do swej szatni po czym woła Tolanda i PCO. Wszyscy trzej ruszają na Pippera i Bobbyego Lashleya! Zaczyna się ciężki Brawl, Roddy Pipper dominuje swoimi bokserskimi umiejętnościami, Lashley siłą. Mimo to Tank i PCO się nie poddają!

W tym momencie do walki dołącza Triple H! John Bradshaw Layfield zaczyna uciekać!

Kamera pokazuje widok zza pleców JBL'a, zawodnik otwiera drzwi do jednego z pomieszczeń. Nagle przed nim pojawia się postać Kane bez maski! Big Red Machine od razu złapał go za szyję, wciągnął do pomieszczenia i trzasnął drzwiami! Chyba lepiej nie mówić co tam się dzieje!

W tym samym czasie PCO i Toland są już w innej części zaplecza, cały czas uciekają przed Hunterem, Lashleyem i Roddym Pipperem!

Nagle na drodze PCO i Tanka staje jak gdyby nigdy nic Dolph Ziggler!

Zawodnicy nawet nie zwrócili na niego uwagi!

Dolph Ziggler: Hi! I'm Dolph... Damn!!

*Powracamy na halę*

JR: Powracamy na halę w Montrealu, atmosfera jest naprawdę gorąca dlatego nie przedłużajmy, dorzućmy drewna do ogniska! Przed nami Main Event!

Na ring powoli spuszczana jest klatka.

TC: The following is a Steel Cage Submission Match! At the way to the ring... Bret Hart!!

Hitman wchodzi jak zawsze pewny lecz zostaje wygwizdany przez fanów. Nagle w hali rozbrzmiewa dźwięk pękającej szyby, fani od razu reagują Cheerem!

TC: And his opponent, he's The World Heavyweight Champion... Stone Cold Steve Austin!!

Na ring wchodzi jeszcze Dean Malenko jako Special Enfrocer. Komisarz Malenko zapina kłódkę od klatki.

Gong!

Zawodnicy zaczynają klinczem, Bret zdobywa przewagę!

Hart wciąga przeciwnika w narożnik po dość silnym Whipie i zaczyna uderzać go Chopami!

Bret Hart łapie za głowę Austina, uderza nią w narożnik po czym zaczyna pocierać jego twarzą po klatce!

To musiało boleć!

Stone Cold w końcu kontruje uderzeniem z łokcia po czym wyrzuca Harta za liny!

Hitman powoli się podnosi, Austin dobija go Drop Kickiem!

Klatka trochę się zatrzęsła! Stone Cold kontynuuje atak!

Austin uderza Stompami po ciele Harta!

Steve podnosi Breta, Whip od lin... Austin wskakuje na Breta, powala go i zaczyna bić Punchami po twarzy!

Stone Cold wstaje, podnosi ręce do góry i wyciąga środkowe palce po czym wskazuje je na Breta Harta!

Excellence Of Execution jednak wstaje i uderza Steve'a Clotheslinem!

Hitman zakłada Crossface!

Austin nie Tapuje, uwalnia się z Submission!

Zawodnicy zaczynają wymianę Punchy!

Nagle Texas Rattlesnake wykonuje Spinebuster i zaczyna Tauntować!

Austin wchodz na narożnik po czym wykonuje Driving Elbow Drop!

Steve natychmiast zakłada Ankle Lock Submission!

Bret Hart odczuwa ból ale jednak kontruje!

Hitman wykonuje Snap Suplex!

Steve Austin szybko wstaje, Bret dobija go Inverted Atomic Dropem!

Hitman próbuje założyć Sharpshooter ale Stone Cold się nie daje!

Steve kontruje kopniakiem po czym dobija Breta Clotheslinem!

Austin wspina się na klatkę i próbuje się wydostać z ringu!

Bret Hart w ostatniej chwili ściąga Austina na ring!

Steve leży po dość mocnym uderzeniu o matę!

Bret Hart odbija się od lin i wykonuje Leg Drop!

Steve Austin szybko wstaje!

Zawodnicy znów zaczynają Brawl!

Ale co się dzieje poza ringiem!? Dean Malenko zostaje zaatakowany przez Bookera T!

Booker chyba chce ukraść pas mistrzowski!

Dean Malenko musi się jakoś bronić! Nie jest mu łatwo ale jakoś daje radę!

Na ringu także robi się ciekawie, Steve Austin wykonuje Bulldog!

Stone Cold wykonuje Whip od lin na przeciwniku i zakłada mu Sleeper Hold!

Bret Hart szybko się uwalnia, wykonuje Whip od lin i Hip Toss!

Stone Cold momentalnie wstaje, uderza Chopem po czym wykonuje Irish Whip!

Nie! Hitman kontruje i to on wykonuje Whip!

Stone Cold nadziewa się na Tilt A Whirl Backbreaker!

Co gorsza, Bret Hart momentalnie zakłada Sharpshooter!

To chyba koniec! Stone Cold krzyczy z bólu!

Hitman cały czas dociska!

To niesamowite, Stone Cold się uwalnia!!

Texas Rattlesnake funduje Bretowi Stomp w brzuch i...

Stunner!! Stunner!!

Austin widząc, że Booker T zdobywa przewagę nad komisarze,

od razu wspina się na klatkę i wychodzi z ringu!

Gong!

Austin atakuje Bookera T! Ten chyba sądził, że po prostu weźmie pas i ucieknie!

Jednak nie! Stone Cold uderza Swiss Uppercutem, dobija kilkoma Stompami po czym pokazuje Bookerowi środkowy palec!

Texas Rattlesnake łapie za swój pas po czym schodzi na zaplecze pewnym krokiem!

NSX schodzi z anteny.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 433 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 790 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 809 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Gość 35mst
      Czy gdzieś w Polsce (najlepiej wschodniej) można obejrzeć PLE WWE z innymi fanami wrestlingu? Chodzi mi o wydarzenia organizowane np. w jakimś barze, coś w stylu tego co organizuje Wrestletalk przy większych wydarzeniach typu Royal Rumle czy Wrestlemania.
    • Jeffrey Nero
      Wyskoczyli przez okno z tym nie pamiętam nazwy stworem ptakiem i odlecieli.
    • KyRenLo
      Dungeons & Dragons: Złodziejski honor W jaki sposób Edgin i jego kumpela Holga uciekli z więzienia?
    • Attitude
      W nocy z soboty na niedzielę w Atlancie, Georgii doszło do gali WWE Bad Blood 2024. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie od razu dostaliśmy Hell in a Cell Match CM Punka z Drew McIntyre'em. Pojedynek potrwał nieco ponad pół godziny. Nie zabrakło nawiązań do całej ich historii, jak chociażby moment, gdy McIntyre chciał użyć pinezek w kolorach z bransoletki Punka. Ostatecznie Punk wygrał po GTS'ie w kolano owinięte łańcuchem. Link do filmu Nia Jax pokonała Bayley i zatrzymała mistrzostwo kobiet. Nie zabrakło zamieszania z ingerencją Tiffany Stratton. Link do filmu Damian Priest pokonał Finna Balora, mimo interwencji Carlito i JD McDonagha. Link do filmu Następnie przeszliśmy do zapowiadanego ogłoszenia CCO - Triple H'a. Okazało się, że zaprezentował... WWE Crown Jewel Championship. Mistrzowie i mistrzynie zawalczą ze sobą o te tytuły w Arabii Saudyjskiej. Link do filmu Na ogłoszenie Triple H'a zareagował World Heavyweight Champion - Gunther, który zawalczy o męski Crown Jewel Championship, jeżeli w poniedziałek pokona Samiego Zayna na Raw. Gunther przy okazji skorzystał z obecności... Goldberga wśród publiczności. Mistrz nawiązał do jego niedawnych słów, gdy skonfrontował się z Bretem Hartem, że wolał właśnie Billa, jako jego faworyta. Austriak stwierdził, iż wtedy kłamał. Jednocześnie obraził Goldberga, że ma nadzieję, iż "jest lepszym ojcem niż był zawodnikiem". Sprowokowany Goldberg chciał wtargnąć do ringu, ale nie pozwoliła na to ochrona. Zamiast tego Gunthera dopadł Sami Zayn. Link do filmu Liv Morgan zachowała WWE Women's World Championship po walce z Rheą Ripley. Pomogła w tym... powracająca Raquel Rodriguez. Link do filmu Link do filmu W main evencie Cody Rhodes i Roman Reigns pokonali Solo Sikoę i Jacoba Fatu. Zaingerować chcieli pozostali członkowie Bloodline... wtedy kluczowy okazał się powrót Jimmy'ego Uso! Link do filmu Po pojedynku Bloodline kontynuowali atak na Rhodesie. Reigns i Uso pomogli mistrzowi odeprzeć ofensywę. Jednakże show kończyliśmy... powracającym The Rockiem. Póki co nie wiadomo jednak, po której stronie opowie się Final Boss. Link do filmu Skrót: Link do filmu Top 10: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      Prawda. Royal Rumble też było średniawe, ale tam dostałem wygraną Bayley, więc ocena troszkę wyższa. Chociaż oczywiście obie gale były po prostu przeciętne. A ja tam jednak początkowo dałem się zrobić w balona, bo już morda mi się cieszyła, że będzie nowy pas dla Pań. KO/Cody: To wpadli na pomysł. Jakby nie można było tego zrobić jakoś na samej gali, ewentualnie na Smackdown.
  • Dodaj nową pozycję...