Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NSX - Unforgotten PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zaczynam wstawiać moje gale z Booking.jun.pl tutaj... nie zraźcie się, że wstawiam je w trakcie trwania Storyline... jeśli będziecie czytać po kolei to jakoś się wkręcicie :] pierwsze 7 gal było dość słabe :P

no to zaczynamy :]

...::::Petardy::::....

<>

TG: Witamy państwa w Berlinie! Przed nami 3 godzinne show NSX! Tym razem pay per view! Co za emocje nas dziś czekają!

JFS: A dla państwa komentować będą jak zawsze Todd Grisham i ja... Jerry Future Slayer! We własnej osobie! Unforgotten zostało jedną z najbardziej oczekiwanych gal tego miesiąca, dlatego będzie wyjątkowa!

TG: Między innymi dlatego, że czeka nas dziś Elimination Chamber Match!

JFS: A towarzyszyć będą nam,jak zawsze, firmy Snickers i Reebok!

TG: Mamy jeszcze informację dla widzów przed telewizorami! Otóż przed chwilą odbył się dark match Jigsawa z Ballsem Mahoneyem i...

JFS: Tak jak zapewne większość obstawiała! Balls Mahoney wygrał! Rozgromił Jigsawa, istnieją już spekulacje na temat kontuzji Jigsawa.

TG: Podobno podczas walki wyskoczyła mu rzepka!

JFS: Jeśli to prawda, a oby nie, Jigsaw może zakończyć swą wrestlerską karierę!

TG: Ok! Było to krótkie streszczenie tego czego nasi telewizyjni fani nie widzieli, lecz czas zająć się kolejnymi pojedynkami!

JFS: Łooł! Już nie mogę się doczekać!

KZW: The Following contest is for the NSX Tag Team Championship!

Większość hali jest podniecona, lecz to nic specjalnego!

KZW: At the way to the ring... the team of Carlito & Atlas Ortiz... Team Carrabian!! And their opponents! The team of Alex Shelley and Ken Shamrock!!

Gong!

Pojedynek zapowiada się ciekawie. Zacznie Carlito i Ken Shamrock! Ken Shamrock atakuje kilkoma punchami w twarz! Są tak silne że Carlito natychmiast pada! Ken siada na przeciwniku i chce go obić po twarzy, lecz Carlito blokuje! Odbija się od liny! Flying DDT! Niezły cios! Ken Shamrock się podnosi! Wjeżdża w Carlito potężnym uderzeniem z kolana! Obydwaj zawodnicy lądują w narożniku Kena i Alexa! Shamrock poprawia kilkoma Chopsami i zmienia się z Shelleyem! Ale nie zejdzie od razu z ringu! Chyba mają jakiś wspólny move! Shamrock Irish Whip! Carlito odbija się od liny w tym czasie Alex Shelley wskakuje na top rope! Skacze! Crossbody z 3 liny! What an impact! Carlito się zwija! Shelley nie traci czasu! Zakłada crossface! Carlito po chwili się uwalnia! Chce kopnąć Shelleya! Nie, ten blokuje! Ale Carlito nie zwleka i uderza swą drugą nogą prosto w twarz Alexa... Carlito pada... powoli się czołga do Ortiza! Jest zmiana! Jest zmiana! Ortiz uderza clotheslinem Shelleya! Atomic Drop! Atlas Ortiz ma maksymalne momentum! Czy będzie neckbreaker!? Nie! Shelley kontruje! Bulldog! Ortiz pada, Shelley pinuje! 1...2... kick out! Alex zmienia się ze swym tag team partnerem, Shamrock tauntuje! Podchodzi do przeciwnika! Chop sequence a tuż po tym 3 belly to belly suplex pod rząd! Ortiz jest wykończony! Ortiz ledwo stoi na nogach, Alex Shelley łapie go spoza ringu! Sędzia go ostrzega! Carlito biegnie z pomocą swemu przyjacielowi! Ken Shamrock chce uderzyć swego przeciwnika lecz Ortiz nagle odchyla głowę! Shamrock swą potężną pięścią trafia Shellye'a! Oprócz tego musi posmakować backstabber'a! Shelley pada! Leży jak nieprzytomny! W tym czasie Shamrock chce wykonać Big Boot na Atlasie! Nie! Ortiz się pochyla! Drop Kick! Ortiz wchodzi na narożnik! Shamrock wstaje chwiejąc się na nogach! Hurracanrana! Hurracanrana! Ken łapie się za szyję z bólu! Ortiz pinuje! 1...2...3!!!!

KZW: Here are your winners, and still NSX Tag Team Champions! Teeeeam Carrribean!!!

TG: Woww! Co za mecz! Carlito i Ortiz nadal mistrzami!

JFS: Todd patrz! Shamrock jest tak zdenerwowany że podnosi krzesło!

Carlito: I co teraz!? Myślisz że uderzysz mnie krzesłem... i jesteś COOOL!? Nigdy!

Shamrock stoi naprzeciw Carlito, Shelley obok niego, Ortiz schodzi z ringu!

Atlas: Ken wyluzuj!

Shamrock wychyla krzesło w strone Carlito!

TG: Carlito watch out!

JFS: What!!??? Shamrock uderza krzesłem Alexa Shelleya!!!

TG: Coś nieprawdopodobnego

*krótka przerwa*

TG: Ladies and gentlemen wracamy na halę w Berlinie, właśnie zakończył się pierwszy mecz!

Na titantronie pojawia się replay.

KZW: The following is a Diva dance competition! At the way to the ring, Torrie Wilson! And her oponent... Gail Kim!!

TG: Wwwwooow! Co za laski! Nie mogę się doczekać aż zdejmą szlafroczki!

JFS: Wiesz co Todd, ja też!

Jako pierwsza tańczy Torrie, przebrana za pielęgniarkę! Pokazuje niesamowity taniec! Fani szaleją!

TG: Widziałeś to! Jerry widziałeś to! Ja chcę taką pielęgniarkę po walce z Garrym za tydzień!

JFS: Tak, Torrie jest niesamowita! Ale Todd, dlaczego mówisz że za tydzień!?

TG: Nie wiesz że Marciniak przełożył kilka meczy na następny tydzień!?

JFS: Niestety nie zostałem poinformowany!

TG: A więc teraz ty i nasi fani już wiecie!

Jako druga tańczy Gail Kim przebrana za kota! Jest boooska! Chodzi na czworakach i zachowuje się jak kocica! Fani są naprawdę pod wrażeniem!

Na ring wchodzi Ric Flair! Fani szaleją!

Ric: Siemacie aniołki! Widząc was nie mogę powiedzieć niczego innego jak... Wooooooooo!! Jesteście boskie! Ale dobra... dosyć tego dobrego, czas na wylosowanie zwyciężczyni! Arrreee yooouuu reeeeadyyyy!?

Fani krzyczą: Heelll Yeeaah!

Ric: Jeśli jesteście za Torrie to... zróbcie dla niej hałas!

Fani zaczynają wielki okrzyk!

Ric: Ok, Ok, ale myślę że stać was na więcej! Jeśli jesteście za Gail Kim, właśnie tą sexy Azjatką to... zróbcie dla niej hałas!!!!

Fani znów krzyczą na całą halę!!

Ric: A więc laseczki... remis!! Podajcie sobie rękę na znak pokoju, machnijcie jeszcze raz tyłeczkiem i spadamy na szampanika co!!?? Wooooo!!

Gail Kim się szeroko uśmiecha po czym razem z Torrie rusza za Flairem.

TG: Wiesz co Jerry... zrobiło mi się gorąco.

JFS: Todd, chyba poproszę o woreczek z lodem... nawet nie wiesz jak mnie te panienki rozgrzały!!

TG: Dobra Jerry, dosyć tego dobrego... czas na kolejny mecz!

JFS: Co ciekawego zobaczymy, za chwilę się okaże Panowie i Panie! Zostańcie z nami!

KZW: The following contest is for the Intercontinental Championship, and it will be Last Man Standing Match! At the way to the ring, The Intercontinental Champion Crossbones! And his opponent... Brodie Lee!

Tym razem lekki cheer dla Crossbonesa i mocny heal heat dla Brodiego. To jeszcze nie te emocje po które fani dziś przyszli!

Gong!

Zaczyna się brawl pomiędzy zawodnikami. Po kilku ciosach Crossbones stwierdził że nie wytrzyma, blokuje punch i wykonuje Arm Drag na przeciwniku! Perfekcyjnie wykonany! Crossbones zdejmuje gąbki z narożników! Uderza o goły narożnik głową Brodiego! Jeden, drugi, trzeci raz! Brodie łapie się za czoło, Crossbones wchodzi na narożnik! Turnbuckle bulldog! Co za cios! Crossbones jest niesamowity! Crossbones odbija się od lin... Brodie kontruje! Clothesline! Cios był tak silny że Crossbones okręcił się w powietrzu! Uderza o matę z wielką siłą! Brodie zakłada one leg boston crab! Po chwili przypomina sobie że walczy w last man standing meczu! Crossbones się zwija kiedy Lee schodzi z ringu, wyjmuje coś spod ringu! To stół!! Brodie układa go wzdłuż wolnego miejsca pomiędzy ringiem a stołem komentatorskim! Lee wraca na ring! Crossbones odbija się od lin! Będzie próbował zrzucić Brodiego poza ring... prosto na stół! Nie! Brodie kontruje! Crossbones napewno wypadnie! Jednak nie! Crossbones mocno trzyma się lin i wykonuje akrobatyczne salto które pomaga mu wrócić na ring! Brodie Lee się rozbiega! Będzie Big Boot! Nie! Crossbones wykonuje side effect! Po czym skacze! Nobody home! Co za impact! Brodie Lee się zwija! Crossbones schodzi poza ring i wdrapuje się na stół! Woła przeciwnika... chce walczyć na stole! To niesamowite! Sędzia odlicza Brodiego: 5...6...7... Brodie wstaje! Bierze rozbieg po czym wykonuje ślizg! Chyba chce podciąc Crossbones na stole! Nie! Crossbones go przeskakuje! Odbijając się nogami od top rope wraca na ring! Fani są pod wrażeniem! Brodie Lee leży na stole! Crossbones się rozbiega! Crossbody poza ring! Crossbones pada na stół! Niestety był on pusty! Brodie zdążył zejść! Crossbody prosto w stół! Sędzia odlicza Crossbonesa: 1...2...3...4...5... Crossbones wstaje! Obraca się i... Bum! Dostaje z monitora, wyjętego ze stołu komentatorskiego, prosto w głowę!! Crossbones krwawi... Sędzia powoli go odlicza! 1...2...3...4...5...6...7...8...9...10! Gong! To koniec!

KZW: Here's your winner and new Intercontinental Champion! Brodie Lee!

TG: Brodie wygrał! To nieprawdopodobne!

JFS: Powinien zostać zdyskwalifikowany za używanie monitora i stołu!

TG: Wcale nie Jerry... w takiej stypulacji nie ma dyskwalifikacji!

JFS: Ok rozumiem! Patrz... Brodie po prostu wziął pas i poszedł... tak bez słowa nie wypada! Haha! Nawet się nie pochwalił że wygrał! Crossbones jest zawiedzony!

TG: Co nas czeka teraz!?

*Backstage*

Widzimy Papę, Juliusa Smokesa, R-Trutha i Low Ki. Wszyscy razem dyskutują na jakiś temat:

Julius: No jasne! Widzę że trochę nas się tu zebrało panowie! Papa słyszałem że nawijasz!? Razem z Low Kim odradzamy ekipę The Rottweilers! Potrzebujemy takich ziomali jak ty! Jesteś z nami...?

Low Ki: Czy może przeciwko nam!?

Papa: Yeah man, wiadome że stoję po waszej stronie!

R-Truth: Pamiętajcie też o mnie! To ja wpadłem na ten pomysł!

Julius: Jasne Truth ale to ja przewodzę naszym Crew!

Papa: A ja mam zamiar jak najszybciej zaprezentować swój gorący freestyle!

Julius: Wiadomka ziomek! Zajmiemy się tym... ma to się odbyć na wspólnej gali z NEWF!

Low Ki: Damy ci jakiegoś frajerka z NEWF, pociśniesz go trochę!

Papa: No jasne stary!

R-Truth: Dobra spieprzamy stąd!

*Wracamy na halę*

KZW: The Following contest is a Handicap Match! At the way to the ring... Axl Rotten!!! And his opponents... R-Truth & Bobby Lashley!

Fani szaleją! Mecz zapowiada się naprawdę świetnie!

TG: Co za mecz! Na pewno będzie to niesamowite widowisko!

JFS: Tak! Nasi fani są naprawdę podnieceni! Ja też nie mogę się doczekać!

Gong!

Naprzeciw Rottena staje R-Truth! Rotten ma swoje ulubione krzesło! Od razu pokazuje Truthowi co na nim pisze... This Is Gonna Hurt... to właśnie na nim pisze lecz Truth się nie przejmuje, od razu rusza do przeciwnika! Będzie Clothesline! Nie! Rotten kontruje! Seria sparing punchów! R-Truth na kolanach! Axl Rotten ma okazję! Chairshot prosto w twarz!!!! Co za cios! Rotten jest bezwzględny, tauntuje i zaczyna krzyczeć: Come on!! Come on! R Truth ledwo wstaje, ale da radę! Blokuje kopnięcie Rottena, uderza go kolanem! Rotten leży! Kiwa głową jakby chciał powiedzieć: Nie! Axl nagle wstaje! Bierze rozbieg! Spear! Truth się zwija! Rotten zaczyna go okopywać! Schodzi poza ring i wyciąga belkę owiązaną drutem! Tym razem kiwa głową jakby chciał powiedzieć: Tak! I bestialsko się uśmiecha! Truth zdążył się zmienić z Bobbym! Axl na wejście otrzymuje front powerslam! Axl się podnosi i zostaje znów powalony! Tym razem za pomocą potężnego shoulder attack! Rotten znów się zwija! Lashley zmienia się z Truthem! R Truth się rozbiega! The Flying Jalapeno! Rotten pada... momentalnie się podnosi lecz bardzo się chwieje! R Truth znów bierze rozbieg! Tym razem Running NeckBreaker! What an impact! R Truth poraz kolejny bierze rozbieg! Atomic Drop! Axl Rotten się pochyla! Teraz wystarczy dobić przeciwnika Scissor Kickiem! Nie! Rotten kontruje! Pedigree! Co za cios! Axl Rotten czeka aż Truth znów wstanie i wykonuje T-Bone Suplex! R-Truth odbija się od maty i spada poza ring! Informuje sędziego że się poddaje! R-Truth odpada! Teraz został tylko Lashley! Tylko a zarazem aż! Bobby Lashley to nie byle zapaśnik! To potężny i bardzo silny zapaśnik! Axlowi nie będzie łatwo, szczególnie dlatego żę Truth zdążył go bardzo mocno wymęczyć! Rotten rusza w stronę Lashleya! Chop Sequence... Bobby się łapie za brzuch ale po chwili kontruje potężnym Backbreakerem! Podnosi przeciwnika... Powerbomb! Co za move! Axl Rottem się zwija! Bobby pinuje: 1...2... kick out, Axl Rotten łapie za belkę owiniętą drutem! Uderza nią Bobbyego, ten pada. Rotten łapie go od tyłu, dociska mu drut do czoła i zaczyna pocierać! Bobby krwawi! Axl nie odpuszcza! Pociera coraz mocniej! Bobby Lashley w końcu się uwalnia! Mamy Gorilla Press! Czy będzie dominator!? Bobby łapie przeciwnika! Już chce wykonać swój finisher lecz Rotten kontruje! DDT! DDT! Szybko po tym wykonuje Lariat! Lashley jest wykończony! Nadszedł czas na Severe Skull Trauma! Tak Axl Rotten wykonuje swój kończący move! To chyba koniec! 1...2...3... Axl Rotten zwycięzcą! Proszę państwa co za mecz!

TG: Coś niesamowitego! Jeden zawodnik pokonuje dwóch przeciwników!

JFS: Axl Rotten pokazuje klasę! Po takim meczu na pewno zyskał rzeszę fanów!

TG: Oczywiście że tak! Fani uwielbiają takich jak on!

JFS: A tymczasem zapraszamy na kolejny mecz!

KZW: This match is scheduled for one fall... At the way to the ring Low Ki!! And his opponent! Eric The Showstopper Young!!

Zawodnicy łapią się w klincz! Young okazuje się silniejszy, odpycha przeciwnika... Low Ki odbija się od lin, Young chce wykonać atomic drop lecz Low Ki kontruje! Dragon Clutch! Low Ki trzyma chwilę swego przeciwnika w submission holdzie po czym wykonuje Knife Hand Chop! Super Eric zaczyna krzyczeć z bólu! Low Ki chce szybko zakończyć ten mecz! Wykonuje The Matrix! Nie! Eric kontruje! Pendulum Backbreaker! Co za cios! Obydwaj zawodnicy się zwijają! Sędzia ich odlicza: 1...2...3...4...5... Low Ki powoli się podnosi, wykonuje german suplex! Pinuje! 1...2...kick out! Eric Young się uśmiecha i daje do zrozumienia przeciwnikowi że to jeszcze nie koniec! Eric Young wykonuje drop kick! Szybko po tym top rope elbow drop! Low Ki się zwija! Super Eric czeka aż Low Ki wstanie! Superkick! Nie! Low Ki się pochyla! Podcina przeciwnika! Co za techniczne zagranie! Low Ki jest niesamowity! Podnosi Erica i uderza go dwoma headbuttami! Eric lekko krwawi! Senshi się rozbiega i wykonuje one leg drop kick prosto w twarz! Teraz Young naprawdę krwawi! Łapie się za czoło lecz po chwili orientuje się że walka nadal trwa! Eric Young wykonuje Death Valley Driver! Teraz obydwaj są wykończeni a sędzia po raz kolejny ich odlicza! 1...2...3...4...5...6...7...8... Low Ki wstaje! Uderza Erica kilkoma chopami! Wykonuje Dragon Wing! Nabiera coraz więcej momentum! Kilka Stiff Kicków po czym Eric pada! Low Ki czeka aż Young się podniesie! To chyba koniec! Low Ki szykuje swój ulubiony move! Tak! Ki Crusher 99! Co za impact! Young o mało nie stracił przytomności z bólu! Low Ki pinuje... Fani razem z sędzią: 1...2...3... !!!

KZW: Here's your winner! Low Ki!

TG: Low Ki zwycięża po bardzo zaciętej walce! Coś czuję że powrót najgroźniejszych psów w mieście będzie nie zapomniany!

JFS: Też tak myślę! Już nie mogę się doczekać aż zobaczę ich w akcji!

*Backstage*

Ric Flair rozmawia z Rickym Steambotem

Flair: Nadal nie wiem kto będzie szóstym zawodnikiem dzisiejszego main eventu.

Ricky: Ja też nie mam pojęcia!

Flair: Może pójdę zagadać do szefa!? Coś na pewno zdradzi!

Kid Kash: Nie Ric... nie musisz! Ja wiem najlepiej kto dziś stanie do walki jako szósty w elimination chamber!

Flair: Ty tak!? Co ty możesz wiedzieć!?

Ricky: Dobra Ric wyluzuj, daj mu powiedzieć. No dalej Kid! Kto jest tym szóstym!?

Kid Kash: Hahaha! Ja!!! A co myśleliście!?

Ric: Buahah... aha dobrze wiedzieć... ale do jasnej cholery w jaki sposób dostałeś się do main eventu!?

Kid Kash: Money! Money Ric!

Ricky: Materialista! Spadaj stąd! Ale już... i radzę ci się porządnie przygotować na ostre lanie!

TG: Kid Kash szóstym zawodnikiem Elimination Chamber... to niemożliwe!

JFS: Czemu nie Todd? Moim zdaniem Kid Kash da sobie radę!

TG: To ty chyba nie wiesz z kim się spotka w tej piekielnej konstrukcji!

JFS: Dobrze wiem kto z nim będzie walczył! Z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć że Kid Kash jest w stanie narobić zamieszania w tej o to stypulacji, przeciwko takim zawodnikom!

TG: Ok! Jeśli tak uważasz... tym tematem zajmiemy się później! Na razie czas na kolejny mecz!

KZW: The following contest is a Triple Threat match! The winner of this match will be no.1 contender for Intercontinental championship! At the way to the ring... Kofi Kingston!!

Fani szaleją!

KZW: And his opponent... Chris Masters!

Ogromny heal heat ze strony fanów!

KZW: And their opponent... Primo Colon!!

Primo uzyskuje spory cheer.

Gong!

Primo puszcza klasyczne oczko do Kofiego! Czyżby chcieli razem wykończyć Chrisa Mastersa!? Kofi rusza w stronę Mastersa, odpycha go w narożnik, odsuwa się i po chwili wskakuje mu na barki! Uderza go kilkoma punchami! Primo stoi z boku i obserwuje swych przeciwników! Chris Masters nagle kontruje punch, układa sobie Kofiego w dogodną pozycję! Powoli się podnosi trzymając Jamajczyka na barkach! Powerbomb!! Co za cios! Ale Masters nie puścił Kingstona! Chyba go podniesie i wykona kolejne powerbomb! Nie! Primo Colon uderza go low drop kickiem prosto w twarz! Chwila nie uwagi i Masters się zwija! Kofi powoli się podnosi... Primo zdążył wdrapać się na narożnik! Jego przeciwnicy stoją na przeciw niego! Primo skacze! What an impact! Obydwie ręce trafiają clotheslinem... lewa Kofiego, prawa Mastersa!! Co za cios Primo wykonuje bardzo płynne lądowanie zakończone fikołkiem! Co za technika! To niesamowite! Colon tauntuje! Rozbiega się, chce wykonać Hurricanrana na Mastersie lecz ten w powietrzu przekłada przeciwnika! Powerslam! Kofi nie czeka i od razu się rozbiega i wykonuje running neckbreaker na Chrisie! Nie da się stwierdzić kto w tej walce dominuje! Widać że zawodnicy są głodni zwycięstwa i idą łeb w łeb! Chwila! Masters uderza Primo Polish Hammerem! Nie! Primo kontruje! Primo z Kofim uderzają Mastersa! Osłabiają go lecz nie wystarczająco mocno! Masters odpycha Primo a Kofiego powala Polish Hammerem! Idzie za czarnoskórym przeciwnikiem! Czeka aż ten wstanie! The Iron Cross! Co za cios! Kofi się zwija! Masters na pewno wygra! Nie! Jest jeszcze Primo który szybko powala Chrisa potężnym stunnerem! Po chwili Colon pomaga wstać Kingstonowi! Zawodnicy chcą walczyć jeden na jednego! Primo whipuje Mastersa! Kofi wykonuje na nim drop kick! Masters wypada poza ring! Primo i Kofi patrzą sobie w oczy, przyjacielsko uśmiechają się do siebie! Łapią się w klincz! Kofi okazuje się silniejszy! Wykonuje atomic drop! Rozbiega się i... Crossbody! Kofi jest gotowy na Cool Runnings! Boo!! Boo!! Niestety trzeciego Boo! nie usłyszymy! Primo kontruje! DDT! Primo rusza w stronę Kofiego! Ma zamiar pinować! 1...2... Kofi akrobatycznie się posuwa! Powstaje klasyczną sprężynką! Super Kick! Primo pada! Kofi odbija się od lin! Double Leg Drop! Kofi pinuje: 1...2...3...!!

KZW: Here's your winner and number one contender! Kofiiii... Kingsttooooonnn!!

TG: Świetnie! Kofi świetnie!

JFS: Proszę państwa Primo podaje sobie rękę razem z Kofim, pokazują sobie znak pokoju... powoli schodzą z ringu dyskutując na temat meczu! Masters powoli wstaje i także rusza w stronę szatni!

Kamera pokazuje konstrukcję elimination chamber! Ta powoli zjeżdża na dół! Fani od razu zaczynają krzyczeć i szaleć na całą salę!

TG: Widzisz Jerry, to jest to po co ci fani tu przyszli!!!

JFS: Zaraz ogłuchnę!

TG: No widzisz, tak bardzo oczekiwali naszego main eventu! Jestem w stanie szczerze przyznać że jestem w pewnym sensie jednym z nich! Sam nie mogę się doczekać aż zawodnicy zaczną walkę w tej piekielnej klatce!!

JFS: Ja też Todd, ale musimy czekać cierpliwie!

Chwila ciszy... po chwili na ring wchodzi sześciu zawodników!! Fani są bardzo podnieceni! Każdy zapaśnik wchodzi do wyznaczonej przez sędziego kapsuły! Na ringu zostaje tylko Ricky Steamboat i Gangrel!!

KZW: Ladies and gentlemen, this Elimination Chamber match is for the title of General Manager! Na ringu zobaczymy Rica Flaira, Gangrela, Mr. Kennedyego, Bookera T, Rickyego Steamboata i Kid Kasha!

Gong!

Zaczynamy main event! Gangrel rusza w stronę Rickyego, atakuje go chopem! Steamboat odpiera trzecie uderzenie i oddaje punchem! Steamboat się rozbiega! Clothesline! Gangrel pada! Po chwili wstaje, bierze rozbieg i wykonuje hip toss.

Steamboat pada! Gangrel zakłada leg lock po elbow dropie! Po chwili utrzymania w submission Gangrel odpuszcza! Steamboat wykonuje DDT! Odbija się od lin i wykonuje running nobody home! Gangrel się zwija! Ricky wchodzi na narożnik, czeka aż Gangrel się podniesie! Missile Drop Kick! Steamboat pinuje! 1...2... kick out! Gangrel się podnosi lecz ciężko mu ustać na własnych nogach, Steamboat wykorzystuje moment nie uwagi i wykonuje Bulldog! Ricky zdecydowanie dominuje! Steamboat nie odpuszcza! Zakłada crossface! Nie! Gangrel kontruje! Double Arm Suplex! Co za cios! Na titantronie pojawia się liczba 30, zaczyna się odliczanie! Kto wejdzie na ring jako trzeci!? Gangrel nabiera momentum po uderzeniu Corkscrew elbow! Czy będzie implant!!

Bzzzz (dźwięk który oznacza pojawienie się kolejnego zawodnika)

Gangrel wykonuje The Implant! Nie! Zostaje zaatakowany od tyłu przez Mr. Kennedyego! Drop Kick prosto w plecy! Steamboat się posuwa na bok... widocznie chce odpocząć! W tym czasie Kennedy wykonuje belly to belly suplex na Gangrelu! Gangrel nie ma już sił! Kennedy pinuje! 1...2... kick out! Gangrel ledwo się podnosi i dostaje Heel Kick od Rickyego Steamboata! Gangrel wypada poza ring... uderza prosto w klatkę! Mr. Kennedy rusza za nim... nie traci czasu! Wykonuje Mic Check! Pinuje: 1...2...3!! Gangrel odpada! Ricky Steamboat spogląda na Kennedyego! Zawodnicy odpoczywają! Kennedy poza ringiem a Ricky na ringu!

Bzzzz!

Lampa tym razem wskazuje Kid Kasha! Kapsuła się otwiera lecz ten nie wychodzi... w jego oczach pojawia się strach! Mr. Kennedy jest bardzo sfrustrowany faktem iż staje w ringu... z tchórzem! Rusza do kapsuły Kid Kasha! W środku kapsuły zaczyna się brawl! Ricky Steamboat rusza w ich stronę, łapie obydwu i miota tak mocno że obydwaj przelatują przez linę i wpadają na ring! Kennedy i Kash powoli wstają! Stemaboat bierze rozbieg spoza ringu, wskakuje nogami na top rope i wykonuje Flying Clothesline na obydwu przeciwnikach! Steamboat pinuje Kid Kasha: 1...2... kick out! Kash się podnosi, Mr Kennedy też zdążył otrzeźwieć! Bierze rozbieg i potężnym clotheslinem powala Kid Kasha!

Bzzz!!

Kto tym razem!? Booker T! Tak Booker T we własnej osobie, Kennedy bestialsko się uśmiecha, właśnie na to czekał! Booker wskazuje palcem na Kena! Woła go na walkę poza ringiem! Kennedy rusza w jego stronę. Tymczasem na ringu toczy się równa walka Rickyego Steamboata z Kid Kashem! Booker rozbiega się i wykonuje Spinebuster! Momentalnie podnosi Kennedyego i potężnym whipem rzuca go w kapsułę, ta pęka! Kennedy się trochę pociął! Booker się uśmiecha zaczyna kopać Kennedyego! Na ringu wciąż toczy się walka Steamboata z Kashem! Ricky bierze rozbieg, wykonuje Leaping Judo Chop, whipuje Kasha od lin... Atomic Drop! Steamboat tauntuje! Wchodzi na narożnik... Flying Body Press! To chyba koniec! 1...2...3 Kid Kash odpada.

Bzzzz!

Ric Flair pojawia się jako ostatni! Bierze rozbieg i uderza low blow Rickyego Steamboata który był zdezorientowany! Ric pinuje: 1...2...3! Steamboat odpada! Na ringu pozostaje Booker T, Ken Kennedy i Ric Flair! Booker znęca się nad krwawiącym Kennedym, Flair rusza w ich stronę Booker uderza Flaira punchem w twarz! Ric pada na metalową konstrukcję, w tym czasie Booker T wciągnął Kennedyego na ring, pinuje: 1...2... kick out! Kennedy bierze rozbieg! Clothesline! Nie! Booker kontruje, school boy pin! 1...2... kick out! Booker jest bardzo zdenerwowany, uderza Kena potężnym Harlem Sidekickiem! Kennedy pada na matę, Booker go podnosi, uderza kickiem prosto w brzuch! Kennedy się pochyla! Booker bierze rozbieg, będzie scissor kick! Nie! Na ring wrócił Ric Flair, podciął Bookera i zaczął go uderzać punchami po twarzy... Booker się zwija, w tym czasie Flair zakłada wykończonemu Kennedyemu Figure Four Leglock! Po krótkiej chwili Booker wraca na ring, bierze rozbieg chce kopnąć Flaira w twarz! Nie! Flair puszcza Kena i się odsuwa! Kennedy dostaje soccer kick prosto w twarz... traci przytomność! Sędzia ogłasza knockout, Booker i Ric Flair, tylko ci dwaj pozostali na ringu... obydwaj są wykończeni, pierwszy naciera Booker chcący wykonać Suplex, lecz nic z tego, Flair kontruje i wykonuje neckbreaker! Zawodnicy wypadają poza ring po tym jak Booker wykonuje Clothesline szybko po podniesieniu się! Leżą na metalowej konstrukcji, Booker podnosi się pierwszy, chwyta Rica za włosy i pociera jego twarzą o klatkę! Ric krwawi tak mocno że sędzia ogłasza kolejny knockout! Booker wchodzi na ring, podnosi ręce z radości lecz czeka go Saito Suplex!

TG: Masa Saito! Co on tu robi!?

JFS: Sędzia wpuścił go do klatki! Lecz czego on tu szuka!?

Masa pinuje Bookera: 1...2...3!

Sędzia po krótkim zastanowieniu się pomaga wstać obydwu zawodnikom, trzyma obydwu za ręce.

Fani są zniesmaczeni tą całą sytuacją!

Sędzia podnosi rękę Masy Saito!!!

Fani(zaczynają rzucać puszkami po napojach i podobnymi przedmiotami): Booooo!! You Suck! You Suck! You Suck!...

KZW: Ladies and gentelmen here's your winner and new GM of NSX... Masa Saiitttoooo!!!

TG: C...C...Cooo... To niemożliwe!

JFS: To obłęd, jak sędzia mógł wybrać Masę!?

Masa Saito: Hah... Haha! Ekhem! Jako iż jestem nowym general managerem NSX, chciałem się przedstawić... otóż jestem Masa Saito! I jestem tu po to aby rządzić!!!

na twarzy Saito pojawia się groźna mina, uzyskuje ogromny heat od fanów.

Masa: Chciałem tylko dodać że gale Non Stop Xtreme będą teraz troszkę inne!Dlaczego!? Dlatego że pozyskaliśmy tak wspaniałego Gm'a!

Fani: You Suck! You Suck!

NSX Schodzi z anteny

One Love [you]

869141827488f7434d2d32.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Michu107

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 61 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 955 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 547 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 873 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2025 - Dzień 6 Data: 15.03.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Aichi Prefectural Gymnasium Publiczność: 2.752 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Najgorszy RR Winner ever... Zły wybór, zawodnik nudny ale to już pisałem po RR.  Teraz po czasie uważam to za równie wielką pomyłkę bo feud jest do bani a on nic sobą nie prezentuje 
    • CzaQ
      Chyba za bardzo głosów już nie przybędzie - w końcu minęło kupę czasu od RR, więc wyniki jasno pokazują, że dobro zawsze wygrywa   Jebać Cię Gey Uso!  
    • ManiacZone
      Drodzy Maniacy. Ostatnio odnowiliśmy współpracę z portalem MyWrestling, gdzie będą pojawiać się kolejne materiały związane z Maniac Zone Wrestling ! Od najbliższej gali logotyp MyWrestling zawita do ringu na stałe ! 💪🏻 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom Cinderella Tournament 2025 - Dzień 3 Data: 15.03.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: TV-Show Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 1.378 Format: Live Platforma: Samurai! TV Komentarz: Ami Sourei, Katsuya Ichikawa, Makoto Oe, Mitsunori Fukuda & Natsupoi Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...