Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza XCVI

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Kolejna Wrestlepalooza już jest. Jak zawsze zapraszam do jej komentowania, analizowania i oceniania. Tym razem z uwagi na mniejszą ilość walk [wreszcie!] gala jest trochę krótsza od swych poprzedniczek, ale jak zawsze jest piękna i powabna.

Do recenzji proszę o dopisanie swojego typu [najlepiej z uzasadnieniem] na nową asystentkę Esmeraldy. Przypominam, że do wyboru są: Monika 'Aintza" Lewińska, Agnieszka 'Alienor' Sorel oraz Tamara 'Antonella' Ostrowska. Nie jest to żadne oficjalne głosowanie, ale raczej sprawdzenie nastrojów społecznych.

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

2

• damiandziki

2

• nasjazz

2

• Ja Myung Agissi

2

Top użytkownicy w tym temacie

O jejku jej ! już jest :P

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

gala krótsza , fakt ale tutaj jest sprawa odwrotna niż jeśli chodzi o jointy . krótsza niekoniecznie znaczy gorsza . :twisted: dobra gala i co najważniejsze : zaczynają być widoczne feudy , musze przyznać , że troche mi ich brakowało na wyższych półkach przez ten cały turniej . scyther jebanym mistrzem świata , rememba . :twisted: hehe , cytować mógłbym jak zwykle tony'ego tostera razy sto ale dam tylko najlepsze gówno .

Jan Kowalski – Myślę, że w Bangladeszu płaczą z tego powodu.

Tony Hogański – A co jest stolicą Bangladeszu Janku?

Jan Kowalski – Nie mam pojęcia.

Tony Hogański (zadowolony z siebie) – Pierdolona Dakka!

:lol: jeśli chodzi o asystentke to dla mnie zdecydowanie wygrywa monika lewińska . i nie chodzi o to , że ma jako rywalki niedoszłe sprzedawczynie z mięsnego i fryzjerki , bardziej mam na myśli to , że jak Ty jadłeś cheeriosy z mlekiem przed szkołą w 1997 roku to monia latała z majkiem i robiła wywiady z K-J'em i Tonym Rockiem . :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Gala jak zwykle trzymała poziom. Tak jak mó wspomniał, dobrze, że zaczynają się już pojawiać feudy z prawdziwego zdarzenia, w końcu Anarchia już niedługo. Masa rozpierdalających tekstów Tony'ego, których nie chce mi się wklejać. Poza tym

Drzwi do pomieszczenia w którym znajduje się Scotty Whiped jednak się otwierają i widzimy w nich wkurwioną gębę komisarza Szakala. Gdy tylko Whiped to widzi chce się rzucić w stronę łysego aby utrzymać drzwi otwarte, jednak Szakal szybko je zamyka.

Szakal – Kurwa, człowiek zbłądzi to się od razu na niego z łapami rzucają. Muszę zobaczyć kto to, ja go już zapamiętam.

Whiped wkurzony stoi przy drzwiach, które otwierają się i uderzają go w twarz. Scotty upada, a gęba Szakala pokazuje się nam kolejny raz.

Szakal – I dobrze ci tak. Zapamiętam Cię dziadu!

:lol: :lol: :lol:

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Gala, krótsza ale na pewno nie odstawała poziomem od poprzednich. W walce handicapowej byliśmy skazani na porażkę, ale jako że to nie był jakiś wielki squash (nawet wykonałem splash na stół :P ) jestem zadowolony. Segmenty bardzo ciekawe, ciekawe jak rozwinie się sytuacja nowego feldmarszałka. Walki po raz kolejny ciekawe trzymały w napięciu do samego końca. Gala na ogromny + !

PS. Teraz tylko poczekać na kartę

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Gala świetna - Hogański i segmenty jak zwykle stały na b.wysokim poziomie. Gala cały czas trzymała w napięciu - było masę niespodzianek (gratuluje tu Vackowi FTW Title :) - no cóż Mu tym razem się pomylił, ja też zresztą :) ) które sprawiały, że Palooza trzymała w napięciu. Cieszy mnie zwycięstwo mojej postaci i sposób w jaki została ona ukazana. Pierwsze walki na Anarchię już ustalone - jest na co czekać :) Szkoda, że o Evo powalczy Whiped a nie Izzy no ale nie można mieć wszystkiego - pewno i dla mnie znajdzie się jakaś rola na PPV :)

8363302634890420816486.jpg

Pierwsze walki na Anarchię już ustalone - jest na co czekać

To nie na anarchię tylko kolejną paloozę :D

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Reputacja:   1

Gala krótsza? Logiczne, turniej był cholernie rozbudowany. Ale to nie oznacza wcale, że było źle. Walki nie nudziły przy czytaniu (z ranka przy kawce), a segmenty bawiły i wzruszały. Warto odnotować większą aktywność Szakal, który przecież niejednoktrotnie trząsł całym fedem i widocznie obudził się z zimowego snu. Dziękuje za gratulacje, niespodziewałem się zwycięstwa. Bo ostatnim razem, jak myślałem "a może sięuda" to Jupek zabrał HVW World Title, a w realu sor Mintaj wpisał dwóję w index. Niemniej, zdobycie FTW to wielkie osiągnięcie. Co do asystentki, stawiam na Tamarę Ostrowską, bo przy obecnym stanie rosteru (alkoholicy, shizofrenicy, zdołowani ludzie) pomoc psychologiczna się przyda.

Okej Panowie, zacznijmy od tego, że ja tej walki nie przegrałem i tak naprawdę FTW Title nie straciłem, bo obroniłem to, co mialem obronić :D

Może zawieje teraz trochę zarozumialstwem (chociaż tak nie jest, ja po prostu piszę, jak wyglądają moje prywatne odczucia co do walki) ale według mnie wygrałem walkę, w której uczestniczyłem, a pas zmienił później właściciela, ponieważ jako nowy EWF World Champion musiałem stracić FTW, żeby inni tez mieli o co walczyć :twisted:

Co do samej gali, dla mnie genialna :D Dzisiaj nie będę wklejał żadnych fragmentów, bo tych, które są warte uwagi, było naprawdę sporo. Co do feudów, faktycznie robi się klimatycznie i tak jak poprzednicy uważam, że turniej przyćmił trochę dobre storyline'y :D Teraz wszystko zaczyna się rozkręcać. Jestem tylko ciekawy, gdzie znajdzie się miejsce dla mistrza w karcie, skoro główne pojedynki na nastepną Paloozę zostały już obsadzone :twisted:

Jedna sprawa, która mi trochę nie pasuje:

Jeśli faktycznie walka o FTW Title tak naprawdę miała rozstrzygnąć się między Whipedem, a Vaclavem, to uważam, że na pas zasłużył bardziej Scotty. Nie obraź się Vacek, ale czytając Twoją ostatnią erpozę miałem wrażenie, jakby była pisana trochę na siłę. Twoje wcześniejsze prace były przynajmniej o 2 klasy lepsze.

Mimo wszystko, gratuluję nowemu FTW Championowi :)

Jeśli chodzi o wybór asystentki, mój głos leci na Tamarę Ostrowską, ponieważ:

Co do asystentki, stawiam na Tamarę Ostrowską, bo przy obecnym stanie rosteru (alkoholicy, shizofrenicy, zdołowani ludzie) pomoc psychologiczna się przyda.

Leśny świetnie to ujął. To po pierwsze.

Po drugie, to postać, którą wymyśliłem ja i nie obraziłbym się, gdyby na dłużej zawitała w szeregach EWF, ponieważ napisałem dla niej nawet małą biografię i te inne pierdółki. Krótko mówiąc, włożyłem serce w kreowanie jej postaci :twisted:

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Scy, wiadomo, że z racji posiadania World Title musiałeś odstąpić FTW dla innych, innaczej czekalibyśmy na jakiś zastój formy, tudzież doszło do jakiegoś skriu dzabu, a tak wilk syty i owca cała. Obrażać też nie mam się za co, bo każdy ma swoje zdanie (a co za tym idzie - swego faworyta) i jak napisałem pod rpem, uważałem go za średniaka. Niemniej, Game podjął taką, a nie inną decyzję, więc widocznie aż tak średni to on nie był. Za gratulację dziękuję.

Co do Tamary, to przyznam, że to jedna z bardziej dopracowanych, żeńskich postaci, jakie pojawiły się w EWF ostatnimi czasy.

Teraz moja kolej :]

Pierwsza sprawa : walki - ciekawe, pisane "luźnym" językiem , szybkie. Moim zdaniem wielki plus gali. Tylko Imperatorze : prosimy o trochę hardcore'u! :] W końcu to Extreme WF, nie ? ;)

Druga sprawa : Tony mistrzem jest i basta! Młodzi uczcie się jak budować gimmicki :]

Trzecia sprawa : FTW ... co do tego, że Scy tą walkę faktycznie wygrał chyba wątpliwości nie ma. Vaclav ciężka przeprawa przed Tobą, więc nie daj ciała i udowodnij, że zasłużyłeś , Skoti - nie marudź, tylko do roboty. Pokora, cierpliwość a dotrzesz tam, gdzie chcesz.

Suma sumarum : jak ta gala co ją ma Teenie Mini Weenie w ŁDZcie zorganizować będzie tak dobra jak ta wykreowana przez klawiature Gamea, to wszyscy byśmy mu musieli podwójnego czisa z kolą postawić (więcej nie wypada).

.... tak tylko dodam, że fajnie, że Tool został w końcu doceniony :) Dzięki. Pokój.

co do nowej pracownicy : mój głos także leci na Tamarę - podczas tego castingu jakoś tak wyszło, że najbardziej wpasowuje się w klimat EWF.

Edytowane przez Camp

A i mój głos leci do Pani Psycholog :) To najbarwniejsza i bardzo humorystyczna panienka moim zdaniem - ma potencjał.

8363302634890420816486.jpg

Skoti - nie marudź, tylko do roboty. Pokora, cierpliwość a dotrzesz tam, gdzie chcesz.

Ja nic jeszcze nie napisałem, ale widzę, że koniecznie chcesz.

Co do wyniku main eventu nie mam zastrzeżeń, wygraleś Vaclav, gratuluje Ci, ale dla mnie to Scyther wygrał ;P

Idąc dalej, ja troszkę powklejam, bo mam taką kurwa ochotę ;P

Esmeralda Martinez – Drogie panie, witam w kolejnej odsłonie naszego konkursu!

Entuzjazm drogich pań.

Ja mam dziwne ponoć poczucie humoru dlatego mnie to bawi. ;P

Shambler pięknie porobił swoich tag partnerów :P Walka w stypulacji hardcore baardzo długa, ale to fajnie i w ogóle kawaii ;P Izzy prawie jak Cena w czasach swego pushu jak terminator ;P

Nagle drzwi otwierają się gwałtownie, do wspaniałego biura wpada zdyszany Psycho! Shambler jest trochę zaskoczony, za to Esmeralda w ogóle.

Shambler – Oooo, kogo ja widzę..

Psycho (olewając Shamblera, do Esmeraldy) – Zdążyłem!?

Esmeralda Martinez – Tak, w samą porę. Ten pan właśnie wychodził.

Shambler – Hm, może jeszcze chwile zostanę jeśli planujecie coś ciekawego.

Esmeralda Martinez – Już ci mówiłam, co planuje. Zaplanowałam również coś dla ciebie...

Psycho (siadając na sofie, wchodzi w słowo) – ... Obejrzyj drzwi ze strony korytarza, dziadku. Jest serial do obejrzenia.

Esmeralda Martinez – Bardzo ciekawa wersja reżyserska jednego z odcinków!

Biały (do zdziwionego Shamblera) – Rozumiesz, czy Esme mówi za szybko dla twojego aparatu słuchowego!? (nie czekając na odpowiedź) Spierdalaj bo zadzwonię po Twoją pielęgniarkę!

:lol: to jest zdecydowanie najlepszy segment z gali :twisted: :twisted:

Wszyscy może byliby zadowoleni, ale w tym momencie jak znikąd zza plecami EWF Evolution Champa wyrasta Chiaki, mordercza i złowroga towarzysza Whipeda. W prawej ręce trzyma nieodłączny nóż, który przystawia Nasowi do gardła.

Chiaki (szepcząc mu do ucha) – Znów się spotykamy.

Nas Jazzowski (z nadzieją w głosie) – Negocjujmy?

Chiaki – Zbyt często wchodzisz mi ostatnio w drogę... nie podoba mi się to.... wypuść go.

Nas Jazzowski – Najpierw mnie puść.

W tym momencie w lewej ręce Chiaki pojawia się drugi nóż, którego ostrze przystawia do policzka Jazzowskiego.

Chiaki – Chłodny? (chwila ciszy) Wypuść go.

Chiaki w najdelikatniejszej postaci ;P

Plus segment, który nasjazz wrzucił, ale tego nie trzeba drugi raz. Po main evencie, gdy delikatnie mówiąc byłem niepocieszony, rozbawił mnie ostatni segment.

Psycho – Teraz dopiero jest śmiesznie, prawda, szmato!? (podskakuje uderzając o Chrisa) Za góry, za śnieg!!

Teraz kilka słowek ode mnie, walki fajne, jak już wyżej napisałem hardcore match bardzo długi. Komentatorzy zasugerowali wyraźnie gdzie będzie PPV, też fajne miejsce. Szkoda, że Chiaki nie ma swoich "przyjaciół" ale coś tam jeszcze ma, czego GRU nie zabrało ;P

Main Event szybki i ciekawy, dla mnie wygrana Vacka to zaskoczenie dość potężnego kalibru. :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Wymiata transparent "Lewińska jest jak Legia" :D

Co do asystentki dla mnie Tamara.

Co do feudów to zgadzam się - widać je coraz wyraźniej.

Co do sprawy wywalenia mojej postaci - świetne rozwiązanie.

Ogólnie kolejna gala trzymająca poziom i mogąca równać się z popularnością "Tostera". Oby tak dalej.