Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

frag movie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewnie większości z was gra w jakąś grę, nie koniecznie przez internet, może ktoś zarejestrował swój filmik(fragmovie) na internecie aby go upamiętnić:) Więc, może ja podam swoje:)

1: Cod jedynka(call of duty) to był/jest mój pierwszy fragmovie( i tak mam tylko trzy:P), więc wyszedł nie za bardzo:

Jak by co te napisy angielskie to nie ja robiłem :D

http://www.youtube.com/watch?v=1XljLcoQmY0

2: Tu jest już trochę lepiej widać, że to różnica dwóch lat:

3: No i trzeci ostatni chyba najlepiej wyszedł choć nie przykładałem się do niego zbytnio i zrobiłem go dziś(zajęło mi to coś koło niespełna godziny)

Teraz pora na was:P O demnie to wszystko:)

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam do ciebie pytanie. Jakiego programu używałeś do nagrywania ? Korzystałem z CamStudio lecz przy nagrywaniu swoich poczynań, strasznie zacinał mi się komputer co było widoczne również na filmiku.

Co do gry. Nigdy w nią nie grałem ale muszę przyznać, że robi nawet pozytywne wrażenie. Z CoD swoją przygodę zacząłem dopiero na 3 części lecz nigdy nie miałem okazji zagrać w nią przez internet. Są w ogóle jakieś servery non steam ? Czy jedynie steam jest dostępny ?

It's Easy Bein' Sleazy

Opublikowano
  • Autor

Więc tak, ja nagrywam to programem fraps, którego instalke znajdziesz tutaj, lecz jeżeli nie masz zarejestrowanej wersji to, możesz nagrywać tylko przez jedne 30sekund :mad: U mnie to raczej nie sprawia trudność bo i tak używam krótkich fragmentów z gry :grin: Tak zacina się gra, mi również i fps spada do 20 ale jakoś gram dalej:)

Co do serverów to raczej nie ma non steam.