Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

FH Newspack #21 (2005.01.04)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Walka Hunt vs Silva, a konkretniej werdykt był - lekko mówiąc - kontrowersyjny. Jednak Silva był zawodnikiem lepszym, poza tym - lżejszy o ponad 30 kg!! Silva przygotowywał się pod Sakurabę, gościu ma wg. mnie jajca i nerwy ze stali, że na 5 dni przed galą zgodził się na innego przeciwnika.

Hunt musi się jeszcze dużo nauczyć, jeżeli mowa o parterze, to Silva trenował przez dobre kilkanaście lat, dopiero ostatnio otrzymał czarny pas. Nie wiem, co by było, gdyby walczył z zawodnikiem o podobnej masie i sile, tym bardziej, że przegrał z ważącym 79 kg. Yoshidą. Poza tym, sędziowie zrobili mały przekręt... Teraz mają argumenty aby obniżyć Silvie stawkę w nowym kontrakcie.

Fedor to wymiatacz, nie ma co gadać, obecnie jest zdecydowanie najlepszy. Cro Cop ma szansę tylko w stójce, ale Fedor nie będzie się bawił, to wg. mnie jeden z nieliczych fighterów którzy podczas swoich walk myślą.

Nogueira pewnie zostanie w Pride, problem w tym, że ostatnio mało dobrych zawodników w tej dywizji. Odejście Herringa to jednak spore osłabienie, mam jednak nadzieję, że pojawi się Sergiei Kharitonov, no i czekam aż kontuzję wyleczy Josh Barnett, wg. mnie jedyny koleś, który może sobie poradzić z Fedorem.

46204812740b7d45acaa48.gif

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moim zdaniem to Hunt ma jajca, ze dowiedzial sie krotko przed walka ;-) i oprocz 2 rundy, byl dla nie duuuzo lepszy niz Silva.

Hunt to doskonala stujka (i twarda szczena) + slabiutki parter :(

niech teraz Hunt sobie poobija jakis sredniakow w pirde i niech cwiczy ile wlezie parter, to pod koniec roku bedzie mogl powalczyc z najlepszymi :)

...