Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

I oto przybył...I tak to zakończył...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

„Bo gdy słyszysz te kroki…wiesz, że on jest bliżej, niż kiedykolwiek…bo gdy słyszysz ten oddech…wiesz, że on chce tego bardziej, niż kiedykolwiek…bo gdy widzisz jego cień…wiesz, że to początek…pierdolonej Apokalipsy, która odbije się echem i zostanie zapamiętana na tysiące…jeśli nie na miliony lat…Przychodzę Was sądzić, jak pieprzony Mesjasz Wojny i niestety…nie widzę tu żołnierzy z krwi i kości, którzy zostawili swoje serce na polu bitwy…nie widzę ani jednego skurwysyna, który do samego końca potrafił utrzymać w dłoniach karabin i przeć do przodu, nie zważając na to, że śmierć czyha za każdym pieprzonym krzakiem, za każdą spaloną chałupą…śmierć jest w powietrzu, jest w wodzie…na ziemi i pod nią…Dezercja…dezercja…to jedyne, co widzę…dezercja karana tą samą śmiercią, od której każdy z Was, śmierdzące małe szczury spierdalał, ile sił w nogach…a Kat jest już w drodze…Kat ma numer każdego z Was…Ucieczka? Za późno…Litość? Nie praktykuję…Walka? Niemożliwa…Nagroda? Nieuchwytna…Śmierć? KONIECZNA!”

Kayle Scythe

Księga Śmierci (Rdz 2.2. – „I oto przybył…”)

- Idę po Was, skurwiele…

Fale morza słyszalne z dalszej odległości zakłócają lekko szept…

- A kiedy dotrę na miejsce…lepiej, żeby każdy z Was miał pod ręką najnowszy bolid Ferrari…

Czerń…to wszystko, co wzrok zwykłego śmiertelnika może dojrzeć w pomieszczeniu…

- Bo jestem szybszy…niż pieprzony Flash…jestem głodniejszy od Bubby…jestem końcem Waszej kariery…

Odgłos wybieranego numeru…

- Jestem końcem Waszych marzeń…początkiem pierdolonego bólu i agonii…Jestem Kayle Scythe…skurwiele…

Odgłos wybieranego numeru

- EWF World Heavyweight Champion…Kayle Scythe…A wszystko, co było dla Was ważne…Wszystko, co kochaliście…wszystko, o czym marzyliście…stanie się NICZYM…Wasza rzeczywistość okaże się iluzją…Wasze najgorsze i najbardziej przerażające sny…rzeczywistością…

Dźwięk mówiący o nawiązaniu połączenia…

Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip….biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip…

- Bo liczy się tylko jedno…misja MUSI zakończyć się sukcesem, bo prawdziwy żołnierz nie zawodzi…Prawdziwy żołnierz wie, że nic innego się nie liczy…tylko ta pieprzona misja…

Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

- Prawdziwy żołnierz morduje oddziały wroga…nigdy nie zdradza własnych…

Kobiecy głos z telefonu – Tak? Słucham?

- Żołnierz ma swoją armię…

Kobiecy głos z telefonu – Nie rozumiem…Biały, to chyba do Ciebie!

- Armia to jedność…zgranie…harmonia…której nie można zakłócić…

Biały – Jak? Tee…znowu mnie wkurwiasz?

- Lecz czasami…

Biały – Co to, kurwa, ma być?

- Czasami żołnierz musi działać w pojedynkę…

Biały – Słuchaj, skurwysy…

Bii bii bii bii bii bii bii bii bii bii bii bii bii

- Bądź spokojny…eksterminacja to przeznaczenie tego ścierwa…Trzy groby czekają…puste…zimne…ciemne…czekają na swoich właścicieli…Tylko jeden otrzyma order…lecz zwycięży cała armia…

Trzask drzwi…

„Im dłużej tego pragnę…tym bardziej jestem w stanie to posiąść…Im bardziej napieram do przodu…tym większe barykady rozbijam w pył…Im szybciej pnę się w górę…Tym mniejsze szanse ma każdy z Was…szmaty…Im lepiej rozumiem moje własne przeznaczenie…tym szybciej nadchodzi Wasz sąd ostateczny…Słyszę w głowie szum, którego żaden z Was nie chciałby usłyszeć…ale ja…ja kocham ten szum…nie wyobrażam sobie życia bez tego hałasu w mojej głowie…a ten hałas…układam w słowa…a te pieprzone słowa w zdanie…a zdanie to brzmi…Każdy z was umarł w przyszłości…przyszłości, którą jestem…przyszłości, która uśmierca przeszłość i jednostki zbyt słabe…a każdy z Was jest jednostką zbyt słabą…egzystencja, która jest marzeniem pionków na szachownicy, po której rozbijają się królowe i konie…to tylko marzenie…spokojnie…postaram się, by śmierć była natychmiastowa…”

Vanillah Killah

Księga Odrodzenia (Rdz 5.3. – „I tak to zakończył”)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Scythe

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie