Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

WHW - Tuesday Night Unleash Anger #3!

thejehmes

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Widzimy jakąś salę, pełno reporterów, przed nimi stoi biurko i jedno krzesło. Po chwili na salę wchodzi GM WHW Vickie

Guerrero! Siada na krześle i zaczyna rozmowę z reporterami:

Vickie - Witam wszystkich tutaj zgromadzonych, nie mam zbyt wiele czasu tak więc proszę zadawać szybko pytania.

Reporter #1 - Może pani podać listę zawodników którzy wystąpili na gali Unleash Anger #2 gościnnie?

Vickie - Oczywiście, oto pełna lista zawodników... Gościnnie wystąpili:

Reporter #2 - Przepraszam że przeszkadzam ale czy może pani uzasadniać czemu wystąpili tylko gościnnie?

Vickie - Dobrze, pierwszy zawodnik który wystąpił gościnnie to JBL nie zgodził się on na wynagrodzenie, woli występować

w jakiejś innej federacji. Drugi zawodnik to Hulk Hogan który chce prowadzić swoją federację, życzę powodzenia (Vickie

zaczyna się śmiać). Cryme Time oraz Kofi Kingston wystąpili także gościnnie powodu nie podam. Są jeszcze jakieś pytania?

Reporter #3 - Tak. Ile będzie organizowanych gal PPV?

Vickie - Na chwilę obecną nie wiadomo... obecnie mamy w karcie dwie gale PPV a mianowicie: Closed in Cage oraz

Big Battle. Gale PPV na 100% dojdą do karty.

Reporter #4 - Jeszcze ja mam pytanie...

Nagle słychać jak jakiś wielki samochód wjeżdza w czyjś samochód. Na ulicę wybiegają wszyscy reporterzy oraz Vickie

Guerrero.

Vickie - To moje auto!

Unleash Anger #3 z 17 lutego 2009r. |+16| czas zacząć!

Wybuchają fajerwerki, hala po brzegi zapełniona. Widać teraz że na Unleash Anger przyszło więcej osób niż na 1 i 2 galę. Słychać teraz theme World Honor Wrestling. Na ring wychodzi Vickie Guerrero.

Vickie - Niestety widzieliście co stało się podczas konferencji prasowej. Nikt nie zginął, lecz ktoś zniszczył mój samochód! Ktoś chciał mnie skrzywdzić! Chcę się dowiedzieć kto to zrobił! Jeśli jest to ktoś z wrestlerów proszę o wyjście na ring!

Nikt nie wychodzi. Vickie zaczyna krzyczeć.

Vickie - wyjdź na ring bydlaku! Mój samochód kosztował ponad milion dolarów! Wyjdź na ring!

Nikt nie wychodzi. Vickie rezygnuje z krzyczenia i idzie na backstage.

Na ringu pojawia się Chris Hawk który jest ring announcerem.

Chris - Ta walka to 1 vs 1! Zawodnicy to:

"Booyaka, booyaka". Na ring wychodzi Rey Mysterio przy średnim popie. Staje na ringu i czeka na przeciwnika. "I hear voices..." Randy Orton z pewną miną wychodzi na ring. Walka zaczyna się:

Walka - Rey Mysterio odrazu odbija się od lin lecz Randy kopie go w jaja! Sędzia ogłasza dyskwalifikację na korzyść Rey`a Mysterio!

Komentator - Nie samowita walka! O ile walką to można nazwać!

Randy Orton jednak nie poprzestaje na tym. Czeka aż Rey Mysterio wstanie i wykonuje RKO!

Komentator - To prawdziwy potwór!

Orton czeka aż Mysterio podniesie głowę i wykonuje soccer kick! Randy z takim "piekielnym" uśmieszkiem schodzi z ringu.

Powtórka z dzisiejszego akcydentu na prakingu przed salą gdzie odbywała się konferencja prasowa. Pokazane jest także amatorskie nagranie, widać że kierowca wysiadł i szybko uciekł.

Proma: Dzisiaj walka: #1 contender do United States Champion, Jakub Joggowski vs Big Show - #1 contender do WHW Champion oraz Champ vs Champ Vladimir Kozlov vs HBK!

Widzimy wchodzącego na ring Vladimira Kozlova z mikrfonem. Kozlov zaczyna mówić:

Vladimir - Jestem potworem który zniszczy każdego w ringu! Nikt mnie nie pokona! Nie ma nawet odważnych. Jednak chciałbym spróbować zawalczyć z osobą która także uważa się za potwora. Jest to Kane! Mówi on że jest potworem. Chciałbym to sprawdzić! Kane! Czy zgadzasz się na walkę ty przeciwko mnie na następnym Unleash Anger? Żeby Cię

przekonać dodam że będzie to twoja ulubiona stypulacja! INFERNO MATCH! Tak więc zgadasz się czy nie ?

Widać na titantronie Kane`a który z uśmiechem kiwa głową. Vladimir Kozlov schodzi z ringu. Chris Hawk zapowiada następną walkę.

Chris - Ta walka to Battle Royal do United States Champion! W walce będzie walczyło 10 zawodników. Ostatni który zostanie na ringu otrzymuje title shot na Closed in Cage!

Wrestlerzy wchodzą po kolei - Jeff Hardy, Matt Hardy, Edge, Christian, Shane, McMahon, Jeff Jarret, Sabu, RVD, Kurt Angle oraz Abyss!

Końcówka: Walka trwa już 27 minut, wyeliminowani zawodnicy to - The Hardyz, Edge, Christian, Jeff Jarret, Sabu. Na ringu są jeszcze Shane McMahon, Rob Van Dam, Kurt Angle oraz Byss. Shane rzucił się na Kurt`a a RVD na Abyss`a. Przez dłuższy czas Shane na ślepo obijał Kurt`a. Po chwili Shane próbował wyrzucić Angle`a lecz ten przytrzymał się lin.

Abyss leży poobijany. Rob wchodzi na narożnik i wykonuje frog splash! Zaraz po tym Shane podnosi Abyss`a i wykonuje combo punching with daning! Abyss jednak nie upada po serii ciosów. Angle wykorzystuje to i wykonuje na Abyss`ie, Angle slam! Po tym ciosie wszyscy wypychają Abyss`a z ringu! Abyss wyeliminowany. Na ringu zostali Shane, Kurt oraz RVD. Shane znowu ruszył na Angle`a! Rob postanowił odpocząć i siada na narożniku. Kurt leży obity przez Shane`a który podbiega do Rob`a i wyrzuca go za ring! Rob Van Dam wyeliminowany! Shane nie traci czasu, podnosi Kurt`a i próbuje wyrzucić Angle`a z ringu clothesline`m lecz Kurt przytrzymuje rękę Shane`a i oboje spadają w tym samym czasie! Nikt nie wie kto wygrał. Na titantronie kilkakrotnie pokazywana jest powtórka. Nagle gra theme WHW i na titantron wychodzi Vickie Guerrero.

Vickie - Skoro nie można odczytać kto wygrał to zapowiadam walkę na następny tydzień. Shane McMahon vs Kurt Angle o miano pretendenta do United States Champion! Ojjj... To nie jest już United States Champion tylko United States Hardcore Champion! Miłego oglądania... (słabo słychać) mój samochód...

***REKLAMY***

***PROMO*** JUŻ ZA TYDZIEŃ - PIERWSZA GALA WHW W HD!!! ZAPRASZAMY!!!

Na ringu stoi Chris Hawk i tradycyjnie zapowiada walkę:

Chris - Ta walka to walka o miano pretendenta do pasa WHW...

Nagle na titantron wychodzi Vickie Guerrero

Vickie - Ja zapowiem swojego zawodnika. Pierwszy zawodnik który wyjdzie na ring to potwór mierzący ponad 2 metry! BIG SHOW!!!

Zaczyna grąc theme Big Show`a który powoli idzie w stronę ringu

Vickie - Ten mecz to także Last Man Standing match!

Chris Hawk - Jako drugi wejdzie... Jakub Joggowski!

Cisza... nie gra żadna muzyka. Fani nie wiedzą co się dzieje...

Vickie - O. A to niespodzianka. Stchórzył!!! Hahaha! Walkę wygrywa Big Show jeżeli Jakub nie pojawi się w ciągu 10 sekund! 10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1...! Big Show wygrywa walkę i miano pretendenta do tytułu WHW Champion! Big Show gratuluję!

Big Show z uśmiechem schodzi z ringu.

Komentator - Mam zaszczyt przedstawić państwu kartę jeszcze nie pełną na Closed in Cage która odbędzie się 1 marca, czyli w niedzielę o godzinie, około 20:00 tylko na forum.attitude.pl!!! Narazie karta jest następująca... aha, chciałbym zaznaczyć że walk będzie 7 na każdym PPV. W karcie jak narazie są 3 walki: Mecz o Divas Championship -

Maryse vs Layla, mecz o United States Hardcore Champion, Kane vs Shane McMahon lub Kurt Angle i mecz o WHW Champion - HBK Shawn Michaels vs Big Show! Jednak zaznaczam, karta może się zmienić, między innymi: na następnym Unleash Anger

odbędzie się mecz Brothers of Violence vs Hardy Boyz & Christian & Edge, i jeżeli Hardy Boyz i Edge i Christian wygrają pojedynek to do karty zostanie dodana walka Hardy Boyz vs Christian i Edge. Na 100% dojdzie jeszcze jakaś walka, tak więc do zobaczenia!

Na ringu stoi Chris Hawk:

Chris: Ta walka to Champion vs Champion!

Pierwszy wychodzi Vladimir Kozlov przy gigantycznym heat`cie. Po nim wychodzi HBK przy ogromnym pop`ie.

Końcówka: Shawn ogromnie krwawi. Vladimir zakłada head lock, po chwili puszcza i zaczyna kopać przeciwnika. Pin 1...2! Kozlov schodzi z ringu, bierze stół i wchodzi na ring lecz dostaje Sweet Chin Music od HBK`a! Vladimir Kozlov spada z ringu i zmęczony kładzie się na stole komentatorskim. HBK po chwili wchodzi na narożnik i wykonuje flying elbow

drop! Stół komentatorski łamie się! HBK wstaje i punch`uje Kozlov`a lecz nie spodziewanie do akcji wkracza Big Show który zadaje Shawn`owi KO PUNCH! Sędzia ogłasza dyskwalifikację na korzyść HBK`a! Jednak to nie koniec. Big Show podnosi HBK`a i wykonuje chokeslam! Jak będzie kontynuowany feud zobaczymy na tydzień!

Jednak jeszcze przenosimy się na backstage gdzie widzimy już idącego Big Show`a. Zatrzymuje się koło jakiś drzwi i zaczyna pukać. Na drzwiach pisze "Vickie Guerrero". Nikt nie odpowiada. Big Show postanawia wejść i sprawdzić co się dzieje. Widzimy twarz zaskoczonego i przerażonego Big Show`a. Kamera po chwili pokazuje nam Vickie leżącą na

złamanym biurku

WHW Unleash Anger schodzi z anteny!

- Michelle McCool wraca w następnym tygodniu.

- Triple H był obecny na zapleczu.

- Z przecieków wynika że WHW podpisało kontrakt z 2 zawodnikami, jeden z nich to Chris Jericho.

- Do WHW dodany nowy pas mistrzowski, szczegóły za tydzień.

- Rating poprzedniego Unleash Anger to 4.5 !!! Unleash Anger #2 zmiotło wszystkie inne programy emitowane w tym samym czasie.

WIELKI SPOILER!!!! KARTA NA CLOSED IN CAGE!!! WCHODZISZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!!

1. Rey Mysterio vs Randy Orton

2. Divas Championship - Maryse vs Layla

3. Street Fight - dwa powroty po kontuzjach ??? vs ???

4. New Wrestler Fight - ??? vs ???

5. Battle Royal - wygrany otrzymuje World Heavyweight Champion

6. USH Championship - Vladimir Kozlov vs Shane McMahon

7. WHW Championship - Shawn Michaels vs Big Show

https://forum.wrestling.pl/topic/14025-whw-tuesday-night-unleash-anger-3/

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bledy, bledy, bledy:

- "Nie samowita walka"

- "akcydent" (wt?)

- "potwor" x milion

- "nie pelna"

- "na drzwiach pisze"

- przecinki

https://forum.wrestling.pl/topic/14025-whw-tuesday-night-unleash-anger-3/#findComment-125495

Wiem, wiem tą galę pisałem na szybko bo mi wszystko format z dysku usunął... Następna będzie lepsza.
https://forum.wrestling.pl/topic/14025-whw-tuesday-night-unleash-anger-3/#findComment-125536

Co usunął ? Przecinki ? :P
https://forum.wrestling.pl/topic/14025-whw-tuesday-night-unleash-anger-3/#findComment-125553

Usunął napisaną już galę jak mniemam.
https://forum.wrestling.pl/topic/14025-whw-tuesday-night-unleash-anger-3/#findComment-125557

Tak chodzi o galę oczywiście :P jutro powinienem dodać Unleash Anger #4 a w niedzielę powinno być Closed in Cage :P
https://forum.wrestling.pl/topic/14025-whw-tuesday-night-unleash-anger-3/#findComment-125561

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Patrzcie. Właściwie to słuchajcie co znalazłem: Kurwa no słowo upadek, to jest jednak potężne nadużycie. To chyba musiał fan WWE przygotowywać ten materiał.   Liv Morgan:
    • KyRenLo
      Zależy, od której strony na nią spojrzeć Jest w porządku, ale jej koleżanka Steph wygląda na teraz lepiej. Zobaczymy, co to będzie w przyszłości. Rywalizacja między Paniami jest nieunikniona.  New Year's Evil:  
    • KyRenLo
      WWE ranks the Top 10 rivalries of 2024:   Dobra lista? Zdecydowanie zasłużone pierwsze miejsce. Miło widzieć, że Panie zostały wrzucone na podium.
    • Mr_Hardy
    • KyRenLo
      WWE Women's United States Title Tournament Final Match (vakant) Jesteśmy obecnie w fazie półfinałowej i wygląda to tak: Bayley vs. Chelsea Green Michin vs. Tiffany Stratton Bayley taki pas nie jest potrzebny. Tiffy ma walizkę i czekamy na udaną realizację. Wychodzi, że najlepszy zestaw na finał to Green vs. Michin, bo właśnie takie zawodniczki powinny rywalizować o tytuł US. Natomiast coś mi mówi, że któraś z tych bardziej uznanych Bayley/Tiffy w finale się znajdzie.  Liv Morgan (c) vs. IYO SKY Ringowo i wizualnie powinno być ładnie. Wynik, jednak chyba z góry znany. Walka Liv vs. Rhea to droga, na której jesteśmy i dziwne byłoby, gdyby Liv gdzieś w trakcie straciła tytuł. Gunther (c) vs. Finn Balor Kolejna walka ze sporą szansą na dobry poziom. Czy jest możliwa niespodzianka? Moim zdaniem nie. Priest się pewnie pojawi, a Gunther obroni tytuł. Cody Rhodes (c) vs. Kevin Owens Dodałbym tutaj jakąś stypulację, ale nawet bez niej będzie dobrze. Mogę sobie napisać, że fajnie byłoby zobaczyć KO na chwilę z pasem, ale nie sądzę, że Blondas przed WM straci tytuł. Spoko to wygląda. Zobaczymy, czy już po fakcie też będę chwalił. Jak wam się podoba karta na teraz? Myślicie, że coś zostanie jeszcze dodane? Będą jakieś niespodzianki (Nie chodzi o wyniki)? Jaki finał turnieju o pas US pasowałby wam najbardziej? I jaka zawodniczka powinna zdobyć ten tytuł na starcie?
  • Dodaj nową pozycję...