Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Scotty Goldman zwolniony!, szlachetny pomysł Hulka Hogana, s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE zwolniło Scotta Coltona, występującego jako Scotty Goldman. Po kilku występach Scotty został odesłany do federacji rozwojowej na Florydzie, gdzie miał poprawiać swoje mic-skillsy. Powodem zwolnienia, nie są jak być może niektórzy przypuszczali, cięcia kosztów, lecz po prostu brak pomysłu Creative Teamu na poprowadz...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-scotty-goldman-zwolniony-szlachetny-pomysl.html
  • Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Vince twierdzi, że nowa-stara gwiazda WWE, nie ma potencjału na bycie Main Eventerem.

Tak jest, oczywiście, za to potencjałem takim dysponuje Batista. Nie wiem o co chodzi Vinniemu, pewnie jak dla niego Christian ma za małą klatę i nie lubi lizać jajek przełożonym. Teraz to mnie pan właściciel zdenerwował, nie powiem.

Goldman prezentował się całkiem przyzwoicie, mimo iż za często nie występował. No ale widocznie menedżerowie wiedzą lepiej od widza co jest dla niego dobre a co złe.

9591089054c460696b3c7d.jpg

Opublikowano
A jeśli można wiedzieć jak doszło do tego wypadku z udziałem Nicka ? Widziałem tylko zdjęcia nieźle zmasakrowanej Toyoty Supry , ale nie wiem jakie były okoliczności .
Opublikowano

Chrisitian pasuje na maineventera bardziej niż połowa aktualnych wrestlerów na tej pozycji...

źle się dzieje w WWE

Opublikowano
A moim zdaniem Christian nie pasuje do WWE, tam są dziecinne zagrania, poza tym dzieci WWE go nie po lubią chyba że zrobi team z Ceną :twisted: Batuś pewnie wróci na SumerSlam albo tuż przed by zgarnąć No.1 Contender i wygrać pasiaka na PPV
"Łatwiej jest się staczać, niż staczać walkę codzień.."

5870264874924971869009.jpg