Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jedyna walka która może coś jeszcze uratować to HBK vs Taker, ale też nie sądze żeby Taker który jest bez formy mógł cokolwiek zdziałać w ringu.

Czym opierasz swoją tezę ? Tym, że w ostatnich segmentach Taker dostawał od HBK`a ? Ja osobiście uważam, że te wszystkie sytuacje po których Taker obrywał, są tylko po to by umocnić nas w wierze, że HBK naprawdę może przerwać streak.

Z drugiej strony mam nadzieję, że obejrzymy niespodzianki nie mniejsze, aniżeli te z NWO ;)

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

33

• Krzychu

32

• -Raven-

30

• Koper137

24

Top użytkownicy w tym temacie

Tezę ową opieram na tym, że ostatnia naprawdę dobra walka Takera to HiaC z Edgem (mnie nie porwała, ale to kwestia gustu), od tamtej pory nie rozpieszcza swoimi walkami (może się mylę, ale oglądałem jedynie walki na PPV, tygodniówek nie). Jednak powiem tak, widziałem kilka segmentów z udziałem HBKa i Takera, i oprócz tego że były śmieszne, to jednak HBk nadal rządzi na micu, i udało mu się porządnie rozkręcić taką w sumie z dupy wziętą rywalizację.

Echhh jak ja uwielbiam to narzekanie na WWE ze strony fanów indys czy puro. Ludzie, w WWE nie uświadczycie top-rope brainbusterów, jakichś 1080 dive'ów, zajebistych reversali, stiffowych kicków, lariatow i typów upuszczających się na łeb za pomocą milionów suplexów. Styl WWE jest bardziej metodyczny, wolniejszy, stonowany, ale przy odpowiednim podejściu do produktu można naprawde znakomicie się bawic oglądając mainstream, bo bardzo dobre walki w WWE zdarzają się cześciej niż raz na pół roku (tak jak niektórzy tu zdają się twierdzic). Jak wspominałem klucz to odpowiednie podejście, a jeżeli już naprawde nie jara kogoś produkt WWE to po co marnowac czas oglądając go? Tylko po to żeby wpasc potem na forum i ponarzekac?

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

Ktoś z was chłopaki planuje oglądanie na justinie?

213559901458cecbdd39123.jpg

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Tezę ową opieram na tym, że ostatnia naprawdę dobra walka Takera to HiaC z Edgem (mnie nie porwała, ale to kwestia gustu), od tamtej pory nie rozpieszcza swoimi walkami (może się mylę, ale oglądałem jedynie walki na PPV, tygodniówek nie).

Czyli wg Ciebie Taker źle zawalczył na No Way Out? :shock: Bo wg mnie był najlepiej spisującą się postacią w tym Chamberze.

Uważam, że w ciemno można stawiac kasę, że walka Takera i HBK'a będzie trzymała poziom (obaj Panowie to klasa sama dla siebie i nie odwalą lipy na największym PPV roku!) i śmieszą mnie ludzie, którzy przed obejrzeniem PPV pierdolą, że na pewno WrestleMania będzie zjebana :? Przy takim podejściu i nastawieniu - bankowo zepsujecie sobie całą zabawę, ale to już Wasz problem.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ktoś z was chłopaki planuje oglądanie na justinie?

Chyba ja. A co?

Nic:) Fajnie jak się czasem ktoś po polsku odezwie:)

i śmieszą mnie ludzie, którzy przed obejrzeniem PPV pierdolą, że na pewno WrestleMania będzie zjebana

Przed EC Raw z NWO też wszyscy narzekali, a tutaj WWE nas po raz kolejny zaskoczyło ^^

i śmieszą mnie ludzie, którzy przed obejrzeniem PPV pierdolą, że na pewno WrestleMania będzie zjebana :? Przy takim podejściu i nastawieniu - bankowo zepsujecie sobie całą zabawę, ale to już Wasz problem.

w sumie masz rację, sam narzekam ale może jak zmienię podejście to będę się bawił jak należy :P

To zawsze jest Wrestlemania...Cała otoczka, pompa z jaką to wszystko jest przygotowane no i MiTB. To wystarczy. W tamtym roku dobrze pamiętam MiTB, Flair vs HBK i pamiętny Sweet Chin Music, oraz Edge vs Taker. W tym roku nakręcam się oczywiście walką Taker vs HBK, po cichu liczę też na Ortona vs HHH. Reszta walk musi po prostu miło zaskoczyć, a że wymagania mam niezbyt wygórowane to wcale nie musi to być trudne. No i na niespodzianki czekam. Może pojawienie się StoneCold'a może rozlegający się nagle "The Real American". Coś takiego zawsze sprawia, że markuję:)

w końcu oni powinni wiedzieć czego oczekujemy od najważniejszej gali roku :D

a co do oglądania na justin.tv to ja tez sie pisze, tyle ze nie wiem czy nie zasnę

bo rano mam próbę z zespołem i wolałbym żyć :twisted:

• Urządzenie:  Windows

Ja mam jutro rano studia, ale dla WM warto się poświęcić :D zwłaszcza, że jak dla mnie to zapowiada się super.

Rok temu widziałem tylko dwie gale wrestlingowe, w tym nie opuściłem żadnej (by WWE oczywiście), a wszystko przez to, że WWE pokazuje wysoki poziom gal i ciekawe feudy. Przez wysoki poziom poprzednich gal od WM oczekuję bardzo wiele i mam nadzieję się nie zawieść. Jednak znam siebie i wiem, że WWE nie musi dać mi wiele, aby mnie zadowolić ;)

Tak jak każdy czekam na Taker vs HBK - ta walka musi być genialna. Reszty nie chce mi się opisywać :P

IMO to co "planuje" JBL to będzie coś na prawdę dużego, jest jako super star of day na WWE.com, walka jest z dupy więc jakoś się pokaże, może kogoś wyeliminuje/wykupi z MITB i wygra 2gi pas? Może pomoże HBK wygrać z Takerem? Jak dla mnie to co ma 'zaprezentować' to będzie właśnie to coś czego brakuje w czystej karcie WM25, w końcu promowana jest na tą 'największa' więc i coś historycznego musi się zdarzyć. Większość walk jest już praktycznie obstawiona na 100%
Time to retire - i will join TNA.

a mi się wydaje że on sie wrypie do walki o WHC

i teraz nie żartuje :D

Ja również mocno zastanawiam się nad obejrzeniem WM live, ponieważ jutro popołudniu mam mało czasu, a do wtorku czy środy nie wytrzymam :D hm... taktyka prosta do 1 w nocy (to jest godzina rozpoczęcia??) nauka a później 4h najlepszego show na świecie ;)

teraz kolej na moje analizy:

WWE Championship: Triple H vs. Randy Orton

Znakomity feud, wielu ludzi narzeka że to odgrzewany kotlet, ale ja uważam inaczej, pełny dramaturgi scenariusz, osobiste porachunki, idealna walka/feud jak na Main Event 25 WrestleManię. Ostatnimi czasy, na każdym PPV, 4-5 razy z rzędu, dochodziło do zmiany właściciela pasa WWEC, jednak to nie żaden trop, wydaje mi się że szanse obu zawodników są 50:50, ja jednak chciałbym zobaczyc wygrywającego Ortona i długi reign z pasem aż po SS albo i dalej :) Liczę na dramatyczną, trzymającą w napięciu walkę do ostatniej kropli potu lub krwi ;)

World Heavyweight Championship: Edge vs. John Cena vs. Big Show (Triple Threat Match)

Cena jest mi obojętny, ale licze na to że to Edge zachowa pas, i za tydzień na RAW przejdzie właśnie na ten brand, kontynuując feud z Ceną. A Big Show zapewne w da się w płomienny romans z Vickie :lol: . Ta walka zapewne gdzieś 3 od końca w kolejności, mimo to licze na mocne uderzenie i dobrą współpracę trzech panów. Zapewne w walce namiesza... Vickie, ale nie zdziwiłbym się gdyby po wygranej np. Cage'a w MITB, CC "cashował" i wygrał pas po wcześniejszej wygranej Edge'a

Intercontinental Championship: JBL vs. Rey Mysterio

Jedyne co mnie ciekawi w tej walce, to to, co takiego historycznego zrobi JBL, przecież to nie ma miec związku z pasem IC, zastanawiające... myślę jednak że Rey powinien wygrac gdyż w ringu prezentuję się 20x lepiej niż giełdowicz :D licze na niezłą walkę.

Jeff Hardy vs. Matt Hardy (Extreme Rules Match)

Mimo słabej formy Matta, jestem gotów stwierdzic ze to będzie dobry pojedynek, to są bracia którzy od dziecka ze sobą trenowali, będą napewno zajebiście współpracowali i stworzą znakomity pojedynek, godny WM-ki. Stypulacja dodaje tu dodatkowe napięcie :)

WWE Tag Team Champions vs. World Tag Team Champions (Unified Tag Team Championship Lumberjack Match)

Bardzo dobre rozwiązanie ze zrezygnowaniem z jednego z pasów. Zdecydowanymi faworytami są M&Ms :D i mam nadzieję że to oni dokonają tego, co jak co, ale historycznego wyczynu. dodatkowe bonusy tej walki to drwale oraz bliźniaczki :D

Shawn Michaels vs. Undertaker

HOHOHO! ta walka musi skraśc cały show! :) wielkie oczekiwania w stosunku do tej walki mają chyba wszyscy, przewiduję wręcz idealny mecz z wysoką ilością gwiazdek. to będzie coś nie samowitego, gdyby to była walka o pas to bym skakał ze szczęścia ale cóż :) będzie dobrze :)

Money in the Bank Ladder Match

KANE KANE KANE, niech chociaż raz mu dadzą coś wygrac, on jeszcze da rade wygrac WHC lub WWEC, mam nadzieje że albo on, albo Christian, walka mimo Henry'ego gwarantuje dużą dawkę emocji, zapewne Henry szybko odpadnie. Dodatkowo zapewne mocne akcje w wykonaniu Sheltona i CM Punka, aż doczekac się nie można tej WrestleManii :)

25-Diva Battle Royal

szczerze to jajko mnie to obchodzi, ale stawiam na Mickie lub Maryse

Chris Jericho vs. WWE Legends

Jedna z najgorszych walk w Karcie, w rzędzie stoi z 25-Diva Battle Royal, wygra Jericho ale później dziadki wraz z Rourke i pewnie Stone Coldem spiorą dotkliwie Y2J'a :)

Ogólnie zapowiada się mocne PPV ze strony WWE, mam nadzieję że się nie zawiodę, czuje głód PPV, ostatnie przecież było 1,5 miesiąca temu, nie mogę się doczekac :D

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron