Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Cezet, już sama walka powinna przyciągnąć dużo widzów, a co do wygranej Ceny nie byłbym taki pewien. Tak jak mówiłem Cena już miał swój czas, teraz nadszedł czas na Show'a. A jak Cena wygra to będzie klęska...

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

33

• Krzychu

32

• -Raven-

30

• Koper137

24

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Co to w ogole za argument, ze Show dawno nie mial pasa i teraz jego czas? Paul nigdy jakos specjalnie nie lezal WWE jako mistrz wiec nie wierze, ze postawia na niego na Wrestlemanii. Ja jestem przekonany, ze Edge obroni tytul i moze w koncu zaczna go bookowac jak powinni (a moze i nawet face turn? pachnie mi nim od NWO).

Jeśli jeszcze jakimś cudem okaże się, że Jericho będzie walczył z Austinem albo Hoganem to dla mnie bedzie to zmarnowanie dużo ciekawszej konfrontacji któegoś z tych 2 zawodników z Ceną.

Jest ktoś, kto wierzy, że Jericho mógłby pokonać Hogana albo Stone'a Colda? Jest to kompletnie nierealne. Zresztą nawet jeśli pogłoski okażą się prawdą i przeciwnikiem Y2Ja okaże się Jerry Lawler to walka nie będzie miała dużego potencjału. Jednym słowem - z niewypromowanym w tej chwili Jericho dla mnie walka z punktu promocyjnego będzie klapą, obojętnie kto okaże się jego przeciwnikiem.

Co do MITB - wg mnie zmarnowanie możliwości jakie niesie taka walka. Widziałbym w niej np. Reya, Bourne'a, Sheltona, Morrisona, Christiana, Kendricka, Jericho i Carlito.

Generalnie spodziewałem się czegoś lepszego na WM 25. W tym momencie tylko HBK vs Taker oraz HHH vs Orton (ze względu na bardzo dobry storyline) budzą moje zainteresowanie.

Kur** Ja chce ten Je**** Heel Turn dla Ceny;/ Założe się że wtedy już nie ja jeden markowałbym mu na tym forum... Powrót Rapera? Wtedy było by zajefajniebiście ale cóż do wuemki mało czasu na dobry heel turn. Cały czas umacniam się w przekonaniu że ten pas wygra John. Tak jak koledzy wspominali Jak dwóch się bije tam trzeci korzysta... Pożyjemy zobaczymy.

@UP Jericho jest właśnie Zaje***** wypromowany przez storyline'y...

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Co to w ogole za argument, ze Show dawno nie mial pasa i teraz jego czas? Paul nigdy jakos specjalnie nie lezal WWE jako mistrz wiec nie wierze, ze postawia na niego na Wrestlemanii. Ja jestem przekonany, ze Edge obroni tytul i moze w koncu zaczna go bookowac jak powinni (a moze i nawet face turn? pachnie mi nim od NWO).

Show nie miał dawno pasa, jest w tej walce jednym który, nie miał od dłuższego czasu pasa, możnaby powiedzieć, że Cene 'wepchali' do tej walki, poprostu aby był w walce o pas. Trzeba dać szanse wykazania się dla Paula, na pewno tego nie zmarnuje.

Edge FaceTurn? Pfff... jak coś to Big Show, po wczorajszym Raw mi właśnie jego Face Turnem zapachniało.

A co do bookowania Edge'a, jak już tak go wykreowali na 'złodziejaszka' to raczej już tego nie będą zmieniać, bo po co?

Dla mnie Big Show bardzo dobrze by się spisywał z pasem, przynajmniej miałby pole do popisu, a nie tylko Edge, Cena, HHH(Batiste ominę). Trzeba wnieść jakąś nowość, do 'trzymaczy pasów' :) . Tyle na ten temat.

PS. Bez powodu raczej Show'a by nie wstawiali do walki o pas. Chyba, że walka się zakończy wynikiem nierozstrzygniętym bądź też dyskwalifikacją... Ale to byłby najgorszy scenariusz dla tej walki.

@Xero

Co do DQ. Spokojnie Vickie coś wymyśli :] .

[ Dodano: 2009-03-10, 21:31 ]

Kur** Ja chce ten Je**** Heel Turn dla Ceny;/ Założe się że wtedy już nie ja jeden markowałbym mu na tym forum... Powrót Rapera? Wtedy było by zajefajniebiście ale cóż do wuemki mało czasu na dobry heel turn. Cały czas umacniam się w przekonaniu że ten pas wygra John. Tak jak koledzy wspominali Jak dwóch się bije tam trzeci korzysta... Pożyjemy zobaczymy.

@UP Jericho jest właśnie Zaje***** wypromowany przez storyline'y...

Co do HeelTurnu... Tak... ale to w późniejszym czasie i potrzebna by była zmiana gimmick'u.

Edytowane przez HcK

HcK, walka nie moze sie zakonczyc przez DQ poniewac w meczu trzech osob nie ma DQ ;)

Wszystkie title runy Showa byly slabe i nudne i nie widze jakiejkolwiek przeslanki by teraz mialoby byc inaczej. Poza tym Bigi musialby wygrac na najwazniejszej gali co wydaje sie surrealistyczne. Jego face turn? Nie widze mozliwosci. Przemiana Edge'a w dobrego to mysle calkiem sensowny pomysl, kazda postać trzeba od czasu do czasu odswiezyc a Copeland nie jest znow tak slabym facem jak np Orton. W obecnych warunkach jego turn bylby bardzo prosty - wystarczy jeden spear na Vickie. Adam powinien obronic pas i tyle, chociazby z tego prostego powodu, ze nalezy mu sie zwyciestwo w main evencie WMki.

J2Y vs ???: Obstawiłbym Hulk'a bo do Stone Cold'a mam inne przepuszczenie. Może wokół ringu by stali Hall Of Famerzy.

Lumberjack match z udziałem HoF'owców? Czemu nie, nadało by smaczku temu pojedynkowi :D

World & WWE Tag Team Match: Walka tag team'owa np. TLC pomiędzy Miz'em & Morrisonem, Primo & Carlito oraz Rey'em Mysterio i Evan'em "Air" Bourne. Wygrywa team Reya i mamy nowych Unipsted Tag Team Champion's. Było by ciekawie.

I może to by coś ruszyło dywizję tagów. Co prawda WWE nie zabookjue takiego matchu jak TLC z E&C, Hardyz i Dudleyz, ale zawsze coś, zwłaszcza że M&M, Cytrynusy i Rey i Bourne wiedzą jak zrobić dobry wrestling :D

Co do face turnu Edga, jak kolega na górze wspomniał, to byłoby bardzo łatwe, pamiętamy co się działo przed Summerslam? Fakt, Edge zdemolował Foleya, jednak publiczności się to podobało bo mogli ujrzeć Edga innego niż tego z Vickie.

Wszystkie title runy Showa byly slabe i nudne

RAcja, nawet w WCW za młodu Giant nie był jakimś super champem

Przemiana Edge'a w dobrego to mysle calkiem sensowny pomysl

Lecz nie teraz...ja bym tego nie kupił na przykład. Myśle że reszta fanów również.

Co do HeelTurnu... Tak... ale to w późniejszym czasie i potrzebna by była zmiana gimmick'u

Kiedyś jeden kolega z tego forum uświadomił mi, że ten temat był wałkowany cholernie długo przed pojawieniem sie mojej osoby na tym forum. I nic z tego nie do tej pory nie wynika, Również w świecie WWE też nic się nie zmienia.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Dla mnie Big Show bardzo dobrze by się spisywał z pasem, przynajmniej miałby pole do popisu, a nie tylko Edge, Cena, HHH(Batiste ominę). Trzeba wnieść jakąś nowość, do 'trzymaczy pasów' :) . Tyle na ten temat.

A gdzie Punk, Jeff czy Jericho? Mieli krótko pasy ale to już było coś nowego.

Kur** Ja chce ten Je**** Heel Turn dla Ceny;/ Założe się że wtedy już nie ja jeden markowałbym mu na tym forum... Powrót Rapera? Wtedy było by zajefajniebiście ale cóż do wuemki mało czasu na dobry heel turn.

Heel Turn Ceny tuż przed WM? Jeśli coś takiego by się stało to nieźle Orton kopnął Vinca. John to przecież maszynka do robienia kasy, a teraz musi być dużo szumu bo to przecież Superbowl wrestlingu. Turn Ceny mógł być najwcześniej na WM lub tuż po niej. Powrót rapera? Może od razu remix powszedniej wejściówki? Jakoś tego nie widzie, choć można jeszcze wplątać do tego R-Truth'a. Dwóch raperów przeciwko sobie a później John nagrywa płytę.

Pewnie na WrestleManii zobaczymy walkę o ECW Tittle pomiędzy Swagger'em a ... no właśnie kim. Henry odpada, Kane też. Finlay i Christian są w MiTB. Zostaje Morrison i Miz jeśli nie będzie tego matchu który napisał poprzednim poście. Jeśli jednak będzie to kto? Ortiz? Tyson Kid? Jamie Noble? A może Tazz? Pewnie żaden z nich, wiec została tylko jedna osoba. Tommy Dreamer - ostatni z rodowitego ECW, zdobywa swój upragniony ECW Championship.

Brother vs. Brother: Kiedy Matt zaatakował Jeffa byłem zdumiony. Były przecieki że Matt jest winny tym atakom, ale myślałem ze to będzie Christian lub ktoś z La Famili. Teraz mam nadzieje ze młodszy z Hardych odegra się i stworzą ciekawe widowisko. Nie zdziwi mnie jeśli po meczu wejdzie Lita i doprowadzi do pogodzenia się braci.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows

A skład money in the Bank trochę ciężki Finlay i Henry będą przynudzać

Bzdury opowiadasz. Henry mi zwisa, ale Finlay??? Przecież on już występował w MITB i wypadł na prawdę elegancko (o wiele lepiej niż niektóre młodziaki), prowadząc profesjonalnie sporą część tej walki. Fit z pewnością poradzi sobie w tym gimmick matchu, bądź o to spokojny.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

1@up

masz fantazję nie ma co, tylko że temat nie ten ''marzenia związane z wrestlingiem'' tam się wypowiedz.

Ten topic i tak już mocno ssie od pewnego czasu ale proszę nie zabijaj go do końca swymi ''proroctwami''.

Miało być ładnie o WM a zrobił się ''markowy syf''. Trzymajmy się konkretów czyki tego co jest pewne czyli WWE jest piękne i zrobi nam galę roku z walką roku Taker vs Hbk , zakończeniem feudu roku HHH vs Orton i cud na drabinach oraz przypieczętuje nieszczęsne losy pasów WHC i ECW.

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows

masz fantazję nie ma co, tylko że temat nie ten ''marzenia związane z wrestlingiem'' tam się wypowiedz.

Ten topic i tak już mocno ssie od pewnego czasu ale proszę nie zabijaj go do końca swymi ''proroctwami''.

Mógłbyś rozwinąć, bo nie wiem do czego pijesz? Do tego, że Finlay sobie poradzi w MITB i nie odstawi kichy jak większość tu biadoli? Wystarczy obejrzeć to MITB w którym Fit już występował - wnioski nasuną się same. To nie marzenia, to fakty.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

-Raven- przysięgam że nie widziałem wcale twego posta. Gdy pisałem to powyżej miałem przed oczami tekst kolegi Stuner'a i jego kolejne świetne scenariusze miałem na myśli (pisałem z przerwą na fajkę i po zmontowaniu posta wcisnąłem powrót na forum chyba dlatego tak wyszło ) . Co do tego że Celt poradzi sobie w walce z drabinami również nie mam wątpliwości. Edytowane przez Andrew

A gdzie Punk, Jeff czy Jericho? Mieli krótko pasy ale to już było coś nowego.

Mi bardziej chodziło o jakieś odswieżenie 'trzymacz pasów' a nie, że ten trzymał krótko pas więc musi wygrać. Punk, Jericho, pasy zostały im odebrane w sumie już dawno, więc nie chciałem tam ich uwzględniać .

A skład money in the Bank trochę ciężki Finlay i Henry będą przynudzać

Tutaj trochę mnie zdziwiłeś, Finlay ma przynudzać? Wystarczy zobaczyć jakaś jego jedną walkę w MITB, a od razu zmienisz zdanie.

Finlay ma przynudzać
Celt poradzi sobie w walce z drabina
Do tego, że Finlay sobie poradzi w MITB

Dobra, Filnay z takim doświadczeniem sobie poradzi lecz JAK MNIE ON NUDZI!!Przejadł mi się Horswoggle pod ringiem, czy na ringu oraz Finlay latający z drewnianą pałką. Wszystko jest schematyczne do bólu, i tyle mam do dodania od siebie.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg