Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A mi przyszło ostatnio do głowy takie coś, że JBL mógłby reaktywować pas Million Dollar ;)

Przeszedłby na emeryturkę, a zarządzałby tym pasem ;)

Gimmick nawet skojarzyłby się z tym :)

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

33

• Krzychu

32

• -Raven-

30

• Koper137

24

Top użytkownicy w tym temacie

Coś podpatrzyłem.Oglądałem trailery do WM'ki 25 i trafiłem na trailer Hall of Famera.I 3/4 reklamy zajmuje.....SCSA Steve Austin może to oznacza że on wystąpi za Flaira bo na początku trailera 46 sekundowego pojawił się na 3 sekundy Flair a potem SCSA.Może Y2J będzie musiał się zmierzyć z większym i lepszym od siebie przeciwnikiem?? Zobaczymy. 8-)

A mi przyszło ostatnio do głowy takie coś, że JBL mógłby reaktywować pas Million Dollar ;)

Przeszedłby na emeryturkę, a zarządzałby tym pasem ;)

Gimmick nawet skojarzyłby się z tym :)

Całkiem nie głupie co napisałeś ostatnio czytałem wywiad z Ted'em Di Biaste Jr. który mówił że chętnie reaktywowałby ten pas. Jeżeli JBL przegra powie że historycznym wydarzeniem jest reaktywacja pasa i feud z młodym DiBiaste o ten pas.....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

@UP o tak powie że historycznym wydarzeniem będzie reaktywacje pasa i powie dosłownie że będzie feudował ( tak dla jaj) z Ted'em...
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

A może powrót tego dawnego Bradshawa ? Kurde już nie wiem. Nikt jeszcze nie przeszedł na emeryturę będąc IC Champem może on tego dokona ? Nie mam już pojęcia :D
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Ok czas napisac kilka zdań odnośnie walk na zbliżającej się już wielkimi krokami WrestleManii.

Orton vs. HHH - ja licze tu na bardzo dobry pojedynek. Build up był w miarę solidny chociaż niepotrzebnie zrobili ten segment z wbiciem sie Huntera do domu RKO, nie kupiłem tego zupełnie, segment żywcem wyjęty z kreskówki. Poza tym bardzo dobre, mocne angle z Ortonem eliminującym po kolei McMahonów, który tak jak wspominał zdaje się xero zajebiście wczuł się w gimmick i odgrywa go po mistrzowsku. Co do rozstrzygnięcia liczę na wygraną Randy'ego, który ostatnimi czasy jest najbardziej wyrazistą postacią w WWE, a Hunter jak to Hunter, po 2 miesiącach nie mogę już na niego patrzeć z pasem. Legacy nie powinno odegrac większej roli, gdyż jak sądze wyniszczą się wzajemnie z McMahonami i dostaniemy czystą końcówkę.

Edge vs. Cena vs. Big Show - tu już chyba nie będzie tak kolorowo jak w poprzedniej walce. Patrząc na walki jakie toczyła ze sobą ta trójka na tygodniówkach to nie spodziewam się niczego wykraczającego ponad przeciętność. Build-up mocno kulał, niektóre segmenty były nawet zabawne, ale kurwa żesz to jest walka o pas na WM-ce i jak dla mnie za dużo było w tym wszystkim komedii. Rezultat walki nie obchodzi mnie zbytnio, pewnie wygra Cena.

Money in the Bank - obsada mogła by byc lepsza, nie wiem co robi w tym pojedynku Henry, zamiast niego spokojnie mogli dac Evana, MVP też mógłby zamienic się miejscami z Reyem. Walka zapewne będzie dobra z kilkoma fajnymi spotami, jednak chyba potencjał ma najgorszy ze wszystkich dotychczasowych MITB. Co do zwycięzcy bardzo liczę na Christiana, który wyróżnia się spośród pozostałych uczestników formą w ostatnich tygodniach i chyba najłatwiej będzie go wypromowac na wiarygodnego contendera z uwagi na jego skillsy zarówno w ringu jak i na micu.

Undertaker vs. HBK - murowana najlepsza walka gali. Mini-feud obu panów był prowadzony bardzo dobrze i chyba jest to jedyna walka na tegorocznej WM-ce na którą czekam z niecierpliwością. Jeżeli panowie dostaną wystarczającą ilość czasu to z pewnością skroją nam klasyk. 17-0.

Rey vs. JBL - walka sklecona na odwal się, bez żadnego build-upu. Jak już wcześniej wspominałem wolałbym w tej walce w miejsce Reya widzieć MVP, JBL wtedy mógłby zdobyć oba pasy i odejść na emeryturkę dokonując historycznej rzeczy. A tak to oklepie Reya i wróci do komentowania co wszystkim wyjdzie na dobre.

Miz & Morrison vs. Carlito & Primo - tu walka może wyjść naprawdę nieźle, chociaż niepotrzebnie dodali stypulacje lumberjack, która moim zdaniem bardziej zaszkodzi niż pomoże. Oba teamy walczyły ze sobą już wielokrotnie i wychodziło to dobrze, teraz z większą ilością czasu powinno być jeszcze lepiej. Miz & Morrison zunifikują pasy co będzie znakomitym posunięciem WWE biorąc pod uwagę znikomą liczebność drużyn w fedzie McMahona.

Jericho vs. Steamboat, Piper & Snuka - no cóż nie dostaliśmy Stone Colda i mamy to co mamy. Piper i Snuka ledwo co mogą się ruszac, co do Ricky'ego to licze na jakąś niespodziankę z jego strony. Wygrają legendy po interwencji Flaira lub/i Rourke'a. Jericho biorąc pod uwagę jego znakomity poprzedni rok zasługiwał na Manii na coś lepszego.

25-Divas Battle Royal - walka będzie raczej krótka i chaotyczna. Jeśli WWE postawi na komedie to moim faworytem jest... Santino przebrany za babke lub coś w tym stylu eliminujący Beth na końcu. Jeśli będzie to walka na poważnie powinna wygrać powracająca Gail Kim. Fajnie będzie znowu zobaczyć Sunny ;)

Cóż, na tegoroczną Wrestlemanie dostaliśmy dwa odgrzewane kotlety w main-eventach, walkę legend, rozczarowujące starcie Jericho z legendami i kilka mniej lub bardziej interesujących pojedynków w midcardzie. Z czysto wrestlingowego punktu widzenia gala może wyjśc naprawdę dobrze, ale jednak brakuje czegoś specjalnego, w końcu to 25. edycja największego wrestlingowego show na świecie.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Co do walki MITB i postaci Christiana (odnoście felietonu SPoP'a) to sądzę, że faktycznie jest on najbardziej prawdopodobnym zwycięzcą tego pojedynku. Zastanawiam się jednak ile jest prawdy w tej "niechęci" Vinca do CC a ile "internetowego hype'u" mającego zmylić smartów?

Jeżeli miałbym strzelać, to obstawiłbym, że Vince na prawdę nie trawi Christiana (Mr M. to egomaniak, który nie wybacza zdrady i z pewnością nie zapomniał "dezercji" Cage'a) co nie zmienia jednak faktu, że Christian może mygrać MITB i... przegrać późniejszego shota o pas HW.

Bardzo sztampowym motywem (podobnie jak wygrane ostatnimi laty w turnieju Royal Ruble - co też się wg mnie zmieni na obecnej WrestleManii) jest to, że ten kto zdejmuje walizeczkę - bankowo zdobywa później mistrzowski tytuł (RVD, 2xEdge - raz w zastępstwie za Kennedy'ego, CM Punk). Jest to na tyle przewidywalne, że antycypuje iż Vince zmieni to w tym roku (podobnie jak nie zabookuje obecnemu zwycięzcy Royal Rumble pojechania Trypla z pasa) - pozwoli wygrać walizkę nielubianemu przez siebie (ale lubianemu przez fanów, co się McMachonowi przełozy na kasiorkę) Christianowi, tylko po to, by w tym roku zaskoczyć smartów i zajobować Capitana Charismę w walce o tytuł HW.

Uważam, że Cage nigdy nie osiągnie takiego statusu w WWE jak miał w TNA, ale jak mówą - życie to sztuka wyboru. Czasami lepiej być Panem w piekle (TNA) niż sługą w niebie (u Vince'a), ale Christian poleciał na kasę i poniesie wszelkie związane z tym konsekwencje.

SPoP - pytałeś (retorycznie, of course) w felietonie po co przed WrestleManią zapodali na gali taką samą walkę jaka będzie na największym PPV roku (JBL vs. Rey)??? Odpowiedź jest prosta - WWE ma fanów za takich debili, że sądzi iż stosując tego typu myk, że Mysterio ogrywa Bradshaw'a na gali - spowoduje "olbrzymie" zaskoczenie, kiedy to JBL rozwali krasnala na WrestleManii. Ot, taka McMachonowska logika...

Zastanawia mnie fakt, że Showowi czysto podłożyli Cenę na gali... Niby nic, bo to "tylko" gala, ale CZYSTA wygrana z Cenaminatorem to nie w kij dmuchał i zastanawiają mnie implikacje tego wydarzenia. Widzę tu 2 opcje - WWE chce podpromować Showa, by w miarę wiarygodnie przejął pas na WrestleManii (opcja mniej prawdopodobna) albo... Janusz musi zapłacić frycowe (żeby nie był zbyt dużym pewniakiem dla marków) aby później w "zaskakujący" sposób:) odzyskać tytuł na WrestleManii (opcja bardziej prawdopodobna). Ogólnie obstawiam, że jednak w myśl zasady "gdzie dwóch się bije - tam trzeci korzysta" to właśnie (niestety) BezCenny opuści WrestleManię z pasem.

Myślę, że walka Takera z Michaelsem nie tylko skradnie ten show, ale będzie też jedną z najlepszych walk roku u Vince'a. Zajebiście podoba mi się to, jak bookowana jest postać HBK przed tą walką (bez kompleksów, bez typowego strachu przed Grabarzem, wykorzystująca mind games'y DeadMana i robiąca z niego na każdym kroku wała. Chociaż w sumie to też nienajlepiej wróży dla Michaelsa...) i obstawiam, że sama walka będzie bardzo wyrównana (coś a'la Taker vs. Batista) i pomimo raczej oczywistego wyniku (nie wierzę, że Vince podłoży streak Grabarza komuś takiemu - kogo nie trzeba już mega promować - jak HBK) sądzę, że emocje będą do samego końca.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Faktem jest, że w feudzie Huntera z Ortonem wiele rzeczy jest nielogicznych, nie zmienia to jednak mojego ogólnego wrażenia, że feud z taką odrobina brutalności był potrzebny i jest to jakiś powiew świeżości, w stosunku do tego co widzieliśmy w ostatnich latach. To w końcu WrestleMania i , nawet w dobie WWE 4 Kids, od czasu do czasu można się na coś takiego zdobyć.

Jeśli spojrzeć tylko na to, jak obaj wrestlerzy odgrywają swoje role, to jak już wcześniej podkreślaliście, wychodzi im to świetnie. Są bardzo wyraziści w tym co robią.

Feud Takera z Michaelsem odbieram jako taki old-school w lekko unowocześnionej wersji, co bardzo mi przypadło do gustu. Ciekawe segmenty z Michaelsem na Smackdown i Raw, walka zapowiada się smakowicie.

A co do Triple Threat Matchu - ciężko wytypować kto wygra, mam nadzieję, że WWE wykona podobny myk, jak rok temu i Edge pozostanie mistrzem. Obecnie większość z nas zastanawia się nad tym, kto przejmie pas od Edge'a, a ja mam nadzieję, że to właśnie on po raz kolejny udowodni, że jest Ultimate Opportunist.

[ Dodano: 2009-04-03, 18:10 ]

A co do Sunny, nie wiem, czy widzieliście jej zdjęcia sprzed kliku dni, bo ja po ich zobaczeniu nie jestem pewien czy fajnie będzie ją zobaczyć ;) CHoć przyznam, że gdyby jej figura była choćby zbliżona do tej z połowy lat 90. to chętnie zobaczyłbym ją jako Miss WrestleMania.

A co do Sunny, nie wiem, czy widzieliście jej zdjęcia sprzed kliku dni, bo ja po ich zobaczeniu nie jestem pewien czy fajnie będzie ją zobaczyć CHoć przyznam, że gdyby jej figura była choćby zbliżona do tej z połowy lat 90. to chętnie zobaczyłbym ją jako Miss WrestleMania.

Figura Sunny już od dłuższego czasu przypomina tą jaką prezentuje Vickie G. (chyba, że na maksa robiła formę przed WM'ką). Pamiętam jak jeszcze kiedyś, chyba jeszcze było to w ECW) Sunny pojawiła się i pomogła wygrać bodajże Dreamerowi. Na koniec walki, kiedy wszyscy tauntowali, jeden z wrestlerów (nie był to Tommy, ale pamiętam, że kawał chłopa to było) chciał podnieść Sunny w górę i... wyjebali się we dwoje na glebę :twisted: Myślę, że Sunny z figurką jak za czasów WWF to raczej mission impossible.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Hmm a ja mam wrażenie że to Kane wygra MitB, już przez jakiś czas jest bardzo pushowany, wygrywa wszystkie tag teamy z zawodnikami MitB, wygrał Battle Royal (pokonując na końcu Christiana i bodajże CM Punka).

Zresztą takiemu zawodnikowi należy się to, chciażby dla tego że ma 42 lata i już w przyszłości może nie wystąpić w MitB, liczę na zdobycie walizki przez niego.

Co do innych walk - Ciekawie się zapowiada Diva Battle Royal które wygra zapewne Sunny lub Maryse (Vince niedawno chwialił tą dive) możliwe że 25 divą będzie Santino Marella, chociaż pewnie koleżanki zaraz go wyrzucą tak jak to było na Royal Rumble; Marella - Kane.)

Potrójna walka o pas będzie nudna (3 'siłaczy' ? nuda) i zapewne wygra Cena (mam nadzieję :smile: ).

HHH z Ortonem...hmm...tutaj naprawdę ciężko postawić kto wygra...obaj panowie wykonują świetnie swoją pracę i feud też się udał, jestem za HHH ale i tak pewnie wygra Orton.

Taker vs HBK - nie mam wątpliwości że wygra Deadman....chociaż przydała by się wreszcie odmiana i wygrana kogoś innego niż Grabarza.

Dziadkowie vs Jericho - śmieszna sprawa panowie którzy pownni siedzieć w kapciach w domu i oglądać seriale (Piper - 55 lata, Snuka - 66 - nie wyobrażam sobie żeby skoczył z 3 liny :D, Steamboat - 56) ale i tak wygrają, takiej szansy Vince nie zmarnuje.

Domyślam się że JBL wygra i przejdzie na emerture z pasem (1 raz w historii) a chłopak z afro wygra tag teama :)

Hmm a ja mam wrażenie że to Kane wygra MitB, już przez jakiś czas jest bardzo pushowany, wygrywa wszystkie tag teamy z zawodnikami MitB, wygrał Battle Royal (pokonując na końcu Christiana i bodajże CM Punka).

Zresztą takiemu zawodnikowi należy się to, chciażby dla tego że ma 42 lata i już w przyszłości może nie wystąpić w MitB, liczę na zdobycie walizki przez niego.

Kane wygrywa, bo mozna powiedzieć, ze jest budowany na faworyta walki MitB, ale czy został budowany specjalnie na faworyta, czy tylko do szmacenia w walce to juz się okaze na WrestleManii. Co do pozostałych walk:

Chris Jericho vs Legendy - Została dodana stypulacja Elimination Match, cóż dodali ją może, żeby bardziej uwiarygodnić wygraną Chris'a Jericho i udowodnić, że to on jest lepszy od wszystkich i dlatego został Superstar of the Year

The Undertaker vs. Shawn Michaels - Na Wrestlemanii mogą dodać stypulacje Buried Alive Match, gdzie to Shawn pogrzebie Undertakera wraz z pomocą Paula Bearer'a(hmm, może głupie, ale to tylko moje pomysły)bo jak wiadomo WWE chciało się skontaktować z Paul'em i prosić o to, aby się pojawił na WrestleManii, później się okazało, że Paul Bearer odrzucił tą propozycje, lecz to może być fejk rzucony ze strony WWE i Bearer się pokaże na Wrestlemanii.

Triple H © vs. Randy Orton

Tutaj pewnie wygra Randy Orton, coś mi mówi, że jeśli na ostatnim Raw pojawiła się cała rodzina McMahonów i nałoiła dla Legacy to w takim razie Randy Orton pewnie wygra i słusznie, bo proma w jego wykonaniu były piękne.

Edge © vs. Big Show vs. John Cena

Tutaj po cichu liczę na wygranie Big Show'a, co do tej wygranej nie mam scenariusza.

25- Diva Battle Royal

Tworzy mi się obraz Maryse, Gail Kim, Trish Stratus, Beth Pheonix zostaną jako ostatnie na Diva Battle Royal, po czym Maryse podstępnie wykorzysta wszystkie 3 ostatnie uczestniczki Battle Royal

Matt Hardy vs. Jeff Hardy

Extreme Rules Match... to coś musi mówić, wielkie bumpy w końcu to WrestleMania! Liczę na wygraną Matt'a Hardy'ego i jakieś fajne zakończenie feudu przez np. Jeff'a Hardy'ego

7894118684ede4cf290d46.jpg

Chris Jericho vs Legendy - Została dodana stypulacja Elimination Match, cóż dodali ją może, żeby bardziej uwiarygodnić wygraną Chris'a Jericho i udowodnić, że to on jest lepszy od wszystkich i dlatego został Superstar of the Year

A dla mnie ta stypulacja jest tylko po to, by uwiarygodnić przegraną Jericho. Chris rozjedzie 2 dziadków, ale trzeci (z pomocą Flaira i/lub Rourke'a) wydyma Jericho a marki będą sobie to mogły wytłumaczyć: "no tak, to niby dziadki, ale było ich trzech i Chrisowi nie wystarczył jeden pin czy tap out".

A dla mnie ta stypulacja jest tylko po to, by uwiarygodnić przegraną Jericho. Chris rozjedzie 2 dziadków, ale trzeci (z pomocą Flaira i/lub Rourke'a) wydyma Jericho a marki będą sobie to mogły wytłumaczyć: "no tak, to niby dziadki, ale było ich trzech i Chrisowi nie wystarczył jeden pin czy tap out".

to jest jedyna sensowna, argumentacja wprowadzenia tej stypulacji.

Od siebie dodam że jednego na pewno spinuje po "Codebreakerze" a drugi będzie tapował po "Boston Crabie", tym trzecim będzie natomiast Ricky Steamboat.

Triple H vs. Randy Orton

jak orton zdobędzie pas wwe to bardziej ze szmacić sie pasu już chyba nie da co PPV to wwe champion zmienia właściciela HHH potem Edge potem Jeff później znowu Edge i potem znowu HHH i teraz znów zmiana? według mnie zwycięstwo ortona jest nie realne powód m.in to co napisałem powyżej a drugi to Vince się nie da upokorzyć w finałowej batalii bo przedłużenie tego feudu nie ma zbytnio sensu

25- Diva Battle Royal

pewnie wystąpi ta stara babka nie pamiętam jak się nazywa i face'owe divy pomogą jej wygrać ;]

Edge © vs. Big Show vs. John Cena

w tą walkę na pewno się wmiesza vickie ale każdy może zdobyć pas ale chyba największe szanse ma Cena

The Undertaker vs. Shawn Michaels

17:0 jest pewne... pewnie jeszcze po zwycięstwie undertakera schodzącą w glorii zwycięstwa undertaker zobaczy że HBK się rusza i sie wróci i odeśle go do "piekła" tak jak edge

Matt Hardy vs. Jeff Hardy

tutaj też wynik raczej jest pewny zwycięstwo jeffa po jakimś ciekawym swantom bomb

Chris Jericho vs. Legendy

wydaje mi się że w tej walce może sporo namieszać ale nie Rick ani Rourke a sam SCSA

Jericho trzyma ostatnią legendę w boston crabie i pojawia się theme SCSA ten odwraca uwagę Chrisa przez Chris zostaje odklepany i przegrywa na ring wchodzi SCSA zapodaje mu finishera i zaczyna świętować zwycięstwo z legadami do których dzień wcześniej dołączył

Money In The Bank

skoro Kane jest budowany na faworyta tzn. że Finlay też jest budowany na faworyta bo też robił czystki drabina na ringu pewne jest że Mark Henry nie będzie miał za dużo do powiedzenia ale może będzie chciał wejść na drabinę i na którymś ze stopni drabina się przewróci pod jego ciężarem MVP raczej też nie ma szans na zwycięstwo ma od niedawna pas którego będzie bronić pewnie przeciwko Sheltonowi więc Shelton też odpada Kofi również nie ma raczej szans no chyba że nagroda za Elmination Chamber a później słodka zemsta na edge'u ale wątpię w to. Kane i Finlay według mnie też nie zdobędą walizki chociaż szanse maja większe niż Ci wyżej wymienieni ja obstawiał bym pomiędzy Christianem a CM Punkiem z większa szansą dla CM punka wiadomo CM Punk sprawdził się w roli Mr. Money In The Bank znakomicie zgarniając drugi raz pod rząd walizkę miał by kolejny rekord na swoim koncie.

• Urządzenie:  Android

Myślę, że Sunny z figurką jak za czasów WWF to raczej mission impossible.
Pamiętam ją z 15-lecia RAW i wyglądała tam zajebiście.

http://www.youtube.com/watch?v=fzqSlMQWHGw

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"