Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Bracia Hardy i ich walka będzie pewnie zapchajdziurą

:x

Zapchajdziurą to może być walka JBL-Rey Mysterio

Albo Jericho-Dziadki

adrian20-11 no w sumie to trudno zdecydować która jest lepsza tzn. ciekawsza z jednej strony pojedynek 2 braci z drugiej streak Takera i Mr Wrestlemania jedno jest pewne bedzie co oglądać

Już się napaliłem żeby WM 25 pobrać

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

33

• Krzychu

32

• -Raven-

30

• Koper137

24

Top użytkownicy w tym temacie

Walka Hardych będzie zapchajdziurą...nie spodziewajcie się cudów przy obecnej formie Matta :)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Walka Hardych będzie zapchajdziurą...nie spodziewajcie się cudów przy obecnej formie Matta :)

A co niby jest nie tak z obecna forma Matt'a?

Wydaje mi sie ze ten ich Xtreme match moze byc nawet ciekawy.

Osobiscie czekam tylko na walki Taker vs HBK, HHH vs Orton (fajnie podkrecaja te feudy) oraz Money in the Bank (cholernie ciekawi mnie kto wygra tegoroczna walizke).

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

Wg mnie MITB wygra Mark Henry :D

A tak naprawde to chciałbym żeby wygrał Christian albo CM Punk

PS.Może niech ktoś założy oddzielny temat o Money in the Bank chyba że bezpośrednio można pisać tutaj :?:

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Powiem szczerze, że irytuje mnie feud Edge'a i Showa o miłość Vickie... Jest to o tyle kuriozalne, że jaka Vickie jest - każdy sam widzi (raczej nie jest to typ kobiety dla której można stracić glowę) a tutaj Panowie gotowi są niemal się pozabijać i postawić na szali pas mistrza HW (jest wielce prawdopodobne, że w myśl zasady "gdzie dwóch się bije - tam trzeci korzysta", WrestleManię z pasem opuści właśnie Cena) byle tylko zdobyć obiekt swych westchnień. Sorry, ale ja (i chyba każdy kto ma oczy i... wagę:) nie kupuję tej "ślepej miłości do Guerrero" i całego tego żałosnego angle'a. Gdyby tu chodziło jakąkolwiek divę, to spoko - ale o Vickie??? Oczywiście można to sobie tłumaczyć tym, że obaj Panowie mają GM'kę w dupie a chodzi im tylko o wpływy z nią związane, ale te amory i pocałunki z Vickie G. trącą mi po prostu zoofilią i są baaardzo ciężko strawne dla oka:)))

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

PS.Może niech ktoś założy oddzielny temat o Money in the Bank chyba że bezpośrednio można pisać tutaj :?:

mozna tutaj, a nawet trzeba : P

Może obu właśnie takie babki kręcą? ^ ^ Perwersi są wśród nas Raven :P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   1

Powiem szczerze, że irytuje mnie feud Edge'a i Showa o miłość Vickie... Jest to o tyle kuriozalne, że jaka Vickie jest - każdy sam widzi

No to wyobraź sobie jak taki feud musi irytować fana Edge'a. Szlag mnie już trafia jak widzę co robią z moim ulubionym zawodnikiem mainstreamu. Nie dość, że kolekcjonuje tytuły mistrzowskie pozostawiając za każdym razem wrażenie, że był papierowym mistrzem, to jeszcze jest w keyfabie jest prezentowany jako ktoś kto nie potrafi wygrać czysto walki. I to nie tyle z jakimiś amerykańskimi herosami pokroju Ceny czy Batisty, ale nawet z niektórymi midcarderami :? Para Edge'a i Lity była według mnie najlepszym, heelowym duetem na bazie romansu, w historii całego wrestlingu. Oboje pasowali do siebie niesamowicie i odwalali kawał entertainmentu w federacji. Związek z Vickie był początkowo kontrowersyjny i o to chyba chodziło. Dosyć jasnym przekazem było że Edge uwiódł ją dla własnych korzyści a nie z miłości. Teraz jednak robi się mętlik i już ciężko powiedzieć, o co tak naprawdę chodzi. Moim cichym marzeniem jest obrona pasa przez Edge'a, a następnie wypięcie się przez niego na panią GM.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

a ja bym się zastanowił nawet jak bardzo ten feud musi irytować samego Edge'a!

on ma predyspozycje do świetnych feudów z takimi zawodnikami jak Taker,HBK,HHH czy Randy Orton, gdzie mógłby ogrywać swoją rolę psycho-heela.

A odwalanie opery mydlanej stawiając w centrum walenia Guerrero a dookoła niej Showa Cene i najbardziej zeszmaconego tym wszystkim Edge'a jest nie na miejscu :/

3-on-1 Handicap Match

"Rowdy" Roddy Piper, Jimmy "Superfly" Snuka & Ricky "The Dragon" Steamboat (/w Ric Flair) vs. Chris Jericho

Nic specjalnego sie nie zapowiada, nuda w ringu, oby dali jhakis śmieszny segment bo innaczej do przewinięcia.

WWE Intercontinental Championship

John "Bradshaw" Layfield © vs Rey Mysterio

Zapchajdziura, jedynie można zobaczyc ze wzgledu na te chuczne zapowiedzi JBL, moze zdejmie maske Reyowi?

Unified Tag Team Championship - Lumberjack Match

John Morrison & The Miz © vs Carlito und Primo ©

Nie wiem jak Colons prezentują się w ringu bo jako tag team nie widziałem ich walki. Wkońcu jednak unifikacja pasow tag-team, team Miz/Morrison fajnie sie prezentuje moze nie bedzie zle. Tu dla mnie niewiadoma.

WrestleMania 25 Diva Battle Royal

Szkoda ze jakiegos mini turnieju chociaz nie zrobili, bedzie chaos i ciagniecie za wlosy.

Brother vs. Brother - Extreme Rules Match

Jeff Hardy vs. Matt Hardy

Słaby feud, mało wiarygodny, po drugie to bracia walczyli ze soba wielokrotnie, to nie będzie słynna walka jak między Hardych ani poziomem ani czekaniem na ta walke.

Stypulacja w ktorej lepeiej wypada Jeff wiec coś czuje ze wygra Matt.

Money In The Bank Ladder Match

CM Punk vs. Kane vs. Mark Henry vs. Finlay vs. Montel Vontavious Porter vs. Shelton Benjamin vs. Kofi Kingston vs. Christian

Money in the bank nigdy nie wypadał źle, jednak w tym roku dali do rywalizacji zawodnika którz ciekawe czy wejdzie wogóle na drabine bez załamaniamowa o Henrym który nie wiem co tam robi.

Reszta dobrze obstawiona, licze na ten match.

Interpromotional Match

Shawn Michaels vs. The Undertaker

Świetnie obsadzona walka, 2weteranów pamiętajacy poczatek lat 90-tych w federacji a Micheals nawet lkoncowke lat 80-tych. Pojedynek legend które nadal w ringu zjadają większosc obecnego rosteru. To powina byc walka tez o pas. Jednak na nia najbardziej czekamm i najbardziej licze, szczegolnie jak bodajze 2 czy 3 lata temu mielismy swietna koncowke na royal rumble tych 2zawodnikow.

WWE World Heavyweight Championship - Triple Threat Match

Edge © vs. The Big Show vs. John Cena

Strasznie nie pasuje mi tu Big Show. John i Edge maja ze soba 20walk prawie ale przy Edgu Jasio jeszcze wypada strawnie, po co wiec 3zawodnik? DDo tego glupi scenariusz o milosc do grubej brzyduli.

WWE Championship Match

Triple H © vs. Randy Orton

Oby wyszlo cos ok jakis brawl, moze hc. 2zawodnicy mocno sredni w ringu ale miedzy soba potrafili juz zrobic dobry match, dlatego dobry main event.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Osobiscie uwazam, ze caly ten storyline 'wszyscy kochaja Vickie' bedzie akceptowalny tylko jesli Edge przejdzie face turn i ewentualnie wyjedzie z WM z pasem. Przypomina mi sie tutaj speech Foleya sprzed Summerslam, ktory dalej pasuje idealnie. Nikt nie chce ogladac Copelanda latajacego w bialym garniturze i blagajacego o milosc zony. No litosci, przeciez w koncu to Rater-R Superstar!

Według mnie tegoroczna WrestleMania nie zapowiada się w jakiś sposób świetnie, ale trzeba liczyć na to, że WWE nas jakoś zaskoczy. Wypowiem się na temat co sądzę o poszczególnych walkach:

"Rowdy" Roddy Piper, Jimmy "Superfly" Snuka & Ricky "The Dragon" Steamboat vs Chris Jericho- Na myśl mi przychodzi pytanie co ta walka robi na największej gali roku? Przecież to będzie największa porażka tej gali emeryci walczący z najlepszym wrestlerem 2008 roku.

Przed zapowiedzeniem tej walki miałem nadzieję iż Chris zostanie dodany do Money In The Bank, ale moja nadzieja szybko została zniszczona. Walkę prawdopodobnie przewinę jeżeli mnie w niczym nie zaskoczy.

JBL vs Rey Mysterio- Po tej walce również nie spodziewam się niczego nadzwyczajnego. Mam cichą nadzieję, że chociaż Mysterio podtrzyma poziom tej walki, ostatnio gdzieś czytałem, że JBL ma zakończyć swoją karierę posiadając pas IC więc tutaj się spodziewam zwycięstwa JBL'a.

Matt Hardy vs Jeff Hardy- Mam nadzieję, że po tej walce ten feud zostanie zakończony bo jest na bardzo przeciętnym poziomie. Do rzeczy tutaj również nie spodziewam się jakieś pięknej walki stojącej na dobrym poziomie powodów jest dużo chociażby ten iż Matt Hardy nie jest już w stanie poprowadzić jakieś ciekawej walki. Chyba każdy pamięta jego występy gdy posiadał pas ECW championa. Z Jeffem jest troche lepiej co nie znaczy, że on podtrzyma poziom walki. Tutaj jestem niemal pewny, że wygra Jeff ku uciesze młodszej widowni, a po walce poda sobie ręce ze swoim bratem.

The Undertaker vs HBK Shawn Michaels- Walka godna jubileuszowej WrestleManii. Obawiałem się, że Ci wrestlerzy nie są już w stanie stoczyć jakieś walki która stoi na dobrym poziomie, ale po obejrzeniu Undertakera w EC na No Way Qut zmieniłem zdanie. Tych wrestlerów mogliśmy już oglądać w ringu, ale nie w bezpośredniej walce. Pamiętamy ich starcie na Royal Rumble 2007, gdzie ostatecznie zwycięstwo odniósł Undertaker po naprawdę dobrym pojedynku z HBK. Wynik tej walki to wielka niewiadoma ponieważ nie wiemy co siedzi w głowie WWE. Z jednej strony Vince może chcieć zrobić z Shawna Michealsa pogromce legend na WrestleManii, a z drugiej niepokonanego Undertakera. Z niecierpliwości czekam na ten pojedynek i mam nadzieję, że walka nie zaskoczy moich oczekiwań.

Big Show vs Edge vs John Cena- Ostatnie problemy z kolanami Edge'a sprawiły, że jestem pewien iż ten wrestler nie utrzyma pasa w tej walce. Na myśl nasuwa się pytanie Big Show czy John Cena? Nie chciałbym ponownie widzieć Ceny z tym pasem. Po cichu liczę, że Big Show nareszcie dostanie jakiś sensowniejszy pas niż ECW champion.

Randy Orton vs Triple H- Tutaj nie spodziewam się zbytnio ciekawej walki ze względu na Triple H. Ta walka była dla mnie pewna od momentu gdy Stephanie otrzymała RKO od Ortona. Randy załatwił już 3 McMahonów to teraz liczę iż to samo zrobi z Triple H z miłą chęcią zobaczyłbym jakiegoś kopniaka na HHH, oraz świętującego Ortona z pasem.

MitB- Obsada Money In The Bank na tej Wrestlemanii nie zachwyca. Nie wiem co w tej walce robi Mark Henry, który nic nie wniesie do tej walki, a nawet obniży poziom. Nie zachwyca mnie również obecność Cm Punk'a bo miałem nadzieję, że będzie bronił swojego pasa IC na WM. Przed piątkowym SmackDown spodziewałem się, że na MitB zobaczymy jakąś potyczkę pomiędzy braćmi Hardy, ale obaj się nie zakwalifikowali. Są szanse, że Kane wprowadzi do tej walki trochę brutalności, ale w jego obecnej sytuacji w WWE jetem niemal pewny iż nie ściągnie walizki.

Powiem szczerze, że irytuje mnie feud Edge'a i Showa o miłość Vickie... Jest to o tyle kuriozalne, że jaka Vickie jest - każdy sam widzi (raczej nie jest to typ kobiety dla której można stracić glowę) a tutaj Panowie gotowi są niemal się pozabijać i postawić na szali pas mistrza HW

Ja się tak tylko zastanawiam ile im muszą płacić by latać za czymś takim jak Vickie ( najdelikatniej mówiąc jej atrakcyjność jest wątpliwa ... ) . Oczywiście mam nadzieję , że skończy się ten cały cyrk po WM . A nawiązując do zajebistych historyjek miłosnych WWE - pamiętacie Viscerę i Lilian Garcię ?? :)

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

MitB- Obsada Money In The Bank na tej Wrestlemanii nie zachwyca. Nie wiem co w tej walce robi Mark Henry, który nic nie wniesie do tej walki, a nawet obniży poziom. Nie zachwyca mnie również obecność Cm Punk'a bo miałem nadzieję, że będzie bronił swojego pasa IC na WM. Przed piątkowym SmackDown spodziewałem się, że na MitB zobaczymy jakąś potyczkę pomiędzy braćmi Hardy, ale obaj się nie zakwalifikowali. Są szanse, że Kane wprowadzi do tej walki trochę brutalności, ale w jego obecnej sytuacji w WWE jetem niemal pewny iż nie ściągnie walizki.

I tu sie z tobą nie zgodzę. Według mnie tegoroczne MITB będzie o niebo lepsze niż w ubiegłym roku. Obsada jest bardzo dobrze dobrana, zwłaszcza że jest tam Mark Henry. Napisałeś ,,Nie wiem co w tej walce robi Mark Henry'' odpowiedź jest prosta będzie walczył. Myślę że jeżeli w pobliżu będzie Tony Atlas to on ma bardzo wilelką szansę właśnie wygrać ta walkę. Obecność CM Punk w MITB jest bardzo trafna gdyż jest to ubiegłoroczny zwycięzca MITB ni i chyba najbardziej doświadczony zawodnik w WWE. No a o innych członkach MITB mozesz przeczytać w moim poście powyżej^^.

on ma bardzo wilelką szansę właśnie wygrać ta walkę

I jak sobie wyobrażasz Marka Henrego posiadającego walizkę? Na kim on by miał ją wykorzystać? Zmarnować ją na pas ECW, czy może walczyć z Triple H, ewentualnie z Edge'm jeżeli nic się nie zmieni. Już większe szanse na zgarnięcie walizki ma Finlay (który i tak ma małe). Raczej wątpię, aby zawodnicy z ECW liczyli się w "walce o walizkę". No może Christian, ale to jest inny przypadek niż 2 wcześniej wymienieni wrestlerzy, a czemu? Na to pytanie sam raczej dasz sobie radę odpowiedzieć :-)