Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Co ty KENTA - Gail to jedna z najładniejszych wrestlerek, które miał okazję ten świat zobaczyć. Pierwsza klasa, pewnie miłośnicy (a zwłaszcza jeden) azjatyckich piękności na tym forum podzielą moją opinię :)
  • Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

33

• Krzychu

32

• -Raven-

30

• Koper137

24

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Zgadzam się z przedmówcą. Jeżęli chodzi o to, że jej publiczność dobrze nie przyjęła to pewnie wina młodych widzów, którzy oglądają WWE od 1-2 lat i nie za bardzo są obeznani w temacie, zresztą publiczność WWE na tygodniówkach ssie strasznie już od dłuższego czasu. Dopiero, gdy przychodzi czas PPV i w hali pojawia się bardziej kumata publiczność to łatwiej przychodzi oglądanie, myślę, że WM to będzie idealny przykład. ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows

Co ty KENTA - Gail to jedna z najładniejszych wrestlerek, które miał okazję ten świat zobaczyć. Pierwsza klasa, pewnie miłośnicy (a zwłaszcza jeden) azjatyckich piękności na tym forum podzielą moją opinię

Bezapelacyjnie! Jeżeli ktoś gustuje w naturalnym pięknie a nie - silikonowym plastiku (chociaż nie twierdzę, że ten też jest jakiś zły... :twisted: ) to Gail jest poza konkurencją.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Pierwsza klasa, pewnie miłośnicy (a zwłaszcza jeden) azjatyckich piękności na tym forum podzielą moją opinię

Oj chyba jednak nie :lol:

<+King_of_Kings> ja pierdole, wiekszosc koreanek jest sliczna al gail kim jest zjebana akurat ;P
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

ja się trochę zawiodłem ze Kim pojawiła się w telewizji przed WM25 :/

a co do jej urody to jak na azjatke jest całkiem całkiem

Myślę, że HBK po długiej walce zrobi Takerowi Sweet Chin Music i kiedy będzie myślał, że zakończy jego streak to Phenom zrobi mu Gogoplate.

@up

Raczej zbyt obcykany scenariusz jak na taką walkę. To będzie IMO coś innego, pięknego, pełne "zmartwychwstania", finisherów, submissionów etc.

Co do urody Gail Kim przychylam się ku stwierdzeniu, że jest śliczna. Osobiście podoba mi się uroda Azjatek, a podziwiać, jak wspomniał Raven, naturalne piękno można nie często wśród Divasek.

zgadzam sie z Karpinem walka HBK z Takerem to będzie coś!! Napewno najciekawsz walka na WM25 i chociaż chciałbym żeby wybrał HBK to i tak Taker przedłuży swój streak. :D
The Animal!!

8468233849ce8ea656275.jpg

<+King_of_Kings> ja pierdole, wiekszosc koreanek jest sliczna al gail kim jest zjebana akurat ;P

No to mnie King szczerze mówiąc zaskoczył... :)

zgadzam sie z Karpinem walka HBK z Takerem to będzie coś!! Napewno najciekawsz walka na WM25 i chociaż chciałbym żeby wybrał HBK to i tak Taker przedłuży swój streak. :D

Dla mnie walka nr.2

nr.1 Brother versus Brother,Jeff vs Matt

Ja też bym chciał żeby HBK wygrał :D

Wrestlemania25 zbliża się bardzo wielkimi krokami... Myślę że będzie zdecydowanie lepszym widowiskiem niż Wrestlemania24.

MITB

Według mnie to będzie największe i najciekawsze widowisko tego wieczoru. Zwłaszcza że weźmie w niej udział wspaniały HF Mark Henry :) ... Mówiąc o nim że jest w MITB od razu nasuwa się pytanie czy się wdrapie na drabinę =))? A jakby nawet wszedł to go zrzucą i będą potrzebne nosze. Ale to lepiej że jest on w MITB gdyż ta walka będzie jeszcze ciekawsza :applause: . Nie wiem co tu robi Finley on mi zupełnie nie pasuje do tej walki. Christian myślę że ma tu największe szans ale nie będzie miał pushu więc raczej nie wygra. Kane też raczej nie ma szans... Shelton Benjamin wydaje mi się jednym z największych pretendentów to walizki, jeżeli wygra to pewnie odbierze pas od MVP. Montel Vontavious Porter on już ma pas więc myślę że nie wygra walizki :(

. A więc pozostaje tylko jeden zawodnik a mianowicie to CM Punk. Ubiegłoroczny zwycięzca myślę że wygra i tym razem. Zwłaszcza że jest chyba najbardziej lubianym zawodnikiem z walki o MITB.

Brother vs Brother

Zapowiada się również ciekawie... Matt nieszanowany, nie lubiany, nie zauważany i Jeff kochany, lubiany, szanowany, i bardziej popularny. Myślę że na WM25 zobaczymy zwycięzcę tego feudu. Uważam że po walce podadzą sobie ręce i kibice beda sie cieszyć. Ale to raczej nie wchodzi w grę gdyż Vince poniesie straty...

World Heavyweight Championship Match

Również ciekawa walka... Myślę że Edge i Big Shop mimo że się nie nienawidzą to skupią swoja agresję na Cenie :) . Dobrze mu tak jakby mój najlepszy kolega miał taka morda też bym go bił =)) . Myślę że w walkę 100% zainterweniuje Vickie. Uważam że Edge nie ma szans na zachowanie pasa. Kto wie może przyjdzie Vickie i pomoże dla Big Sopa :D .

WWE Championship Match

To po MITB będzie największym widowiskiem. Wściekły Triple H vs Przerażony Kojot Rendy Orton :) . Rendy Orton z pewnością nie będzie walczył czysto no i sam, a Triple H użyje młotka w potrzebie. Kto wie może to Orton użyje młotka :8 . Myślę że na pewno Ortonowi pomogą Legacy a kto pomoże HHH? Może The Animal może Natura Boy może ktoś z rodziny McMonów(nie wiem czy dobrze napisałem nazwisko ale kij z tym) a może nikt :thinking: ... Ale na pewno będzie na co popatrzeć.

Singel Match

O taj walce wprawdzie mówiąc nie mam żadnego zdania gdyż mnie nie interesuje :|... Na pewno jej nie obejrzę chyba że kto mnie przekona że warto. Myślę że wygra Undertaker i będzie kontynuował swoja pasę zwycięstw na WM.

25-Diva Battle Royal

No no z pewnością będzie na co popatrzeć :t_up: . Myślę że wygra Maryse lub Melina. Bardzo bym się ucieszył gdyby w tej walce pojawiła się Trisha Stratus.

Tag Team Match

Ta walka zapowiada się ciekawie... Myślę ze góra będą bracia Carlito i Primo a Miz i Morison polegną. Co do bliźniaczek Bella to możliwe że się pogodzą i pójdą gdzieś z Cartlito i Primo :D .

WWE Intercontinental Championship

Ta walka również szczerzę mówiąc mnie nie interesuje. W dodatku z tego co słyszałem odchodzi JBL :( .

Jaricho kontra legendy

Ten pojedynek może być naprawdę ciekawy. Zwłaszcza że nie wiemy z kim zawalczy... Gdyby to był Snuka to bym tego nawet nie oglądał... Austin już ciekawiej myślę że od niego wolałbym tylko Goldberga. Flair jest w ROH więc nie. Czyli według mnie to powinien być Goldberg ale pewnie w 98% sie nie pojawi.

Jaricho kontra legendy

Ten pojedynek może być naprawdę ciekawy. Zwłaszcza że nie wiemy z kim zawalczy... Gdyby to był Snuka to bym tego nawet nie oglądał... Austin już ciekawiej myślę że od niego wolałbym tylko Goldberga. Flair jest w ROH więc nie. Czyli według mnie to powinien być Goldberg ale pewnie w 98% sie nie pojawi.

Po pierwsze to Jericho, a po drugie, to przecież wiadomo z kim walczy... Chris Jericho vs. Ricky Steamboat, Jimmy Snuka and Roddy Piper. (Za błędy w nazwiskach przepraszam :D) I raczej ten pojedynek nie będzie zbyt ciekawy... taka zapchajdziura w karcie..

12501231434d3da85730ba0.png

Qatro, wiemy kto walczy z Y2J są to Pipper, Snuka i Ricky "The Dragon"..... Poczytaj wcześniejsze posty a raczej narzekania na tą walke :)

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

adrian20-11 no w sumie to trudno zdecydować która jest lepsza tzn. ciekawsza z jednej strony pojedynek 2 braci z drugiej streak Takera i Mr Wrestlemania :D :D jedno jest pewne bedzie co oglądać :P
The Animal!!

8468233849ce8ea656275.jpg

Bracia Hardy i ich walka będzie pewnie zapchajdziurą (chociaż nie będzie zła i posiada stypulację Extreme Rules) WueMki, stwierdzam to na podstawie tego co ostatnio dzieje się w tym feudzie który pomimo świetnej podpudowy tj. ataki na życie, zazdrość i braterska rywalizacja ( czyli przemawiają przez nich emocje i duma - przynajmniej powinny), nic nie prezentują i na dodatek walczą o przysłowiową pietruszkę ( brakuje tu jakiegoś pasa ) .

Co do legend Wrestlemanii Hbk'eja i Phenom'a to niemam wątpliwości że przyćmi wszystkie inne pojedynki pomimo tego że zwycięzca od dawna jest już znany.

Intryguje mnie jeszcze to co zrobią Orton z Triple'm, mamy świetny feud z rodziną i pasem w tle. Orton świetnie zaczął ten rok wygraną na RR, NWO, teraz powinno być WM i zdobycie głownego trofeum będzie jak wisienka na torcie, ale czy upokorzonyTriple znowu kolejny rok z rzędu jobbnie na najważniejszej gali. Sądze że nie.