Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sie działo na wczorajszym RAW. Po pierwsze zajebiste promo HBK dotyczące Streaku Takera robi się gorąco żeby jeszcze tak dali stypulacje Buried Alive Match to by było mega wydarzenie no ale zwykłą walką nie pogardze ;D. Promo Ceny jako jedno z nielicznych jego prom mi się podobało i myśle że to jednak on wygra WHC. Z Randy'ego Ortona zrobili totalnego psychola czuje że walka pomiędzy nimi na WM nie obejdzie się bez interwencji "kundli" Ortona jak to pas Supron określa :P. Do walki MITB widze 2 faworytów CM Punk i Christian. Tylko z tym Christianem to jest tak Vinnie mów że nie widzi go w ME a wczorajszy 8-man TT Match zakończył on więc tutaj mam mieszane uczucia. Można wywnioskować też że walizki nie zdobędzie MVP i Shelton bo będą ze sobą feudować o USA Championship. Kofi chyba jeszcze nie teraz. Finly za stary... Henry :roll: więc zostaje CM Punk........

[ Dodano: 2009-03-24, 13:51 ]

IC Rey vs JBL - (WTF? Czyżby nowym pracownikiem JBL był Wiliam Regal???) wracając Rey będzie walczył na WM pierwszy raz od WM 21 gdzie zdobył WHC. Ostatni raz możliwość walki o pas miał na RR i NWO 2008 gdzie doznał kontuzji. Obecnie prezentuje się znakomicie i sądze że mogłby wypromować pas IC który w ostatnim czasie bardzo zmalał na wartości. Z drugiej strony JBL (dalej go nie lubie :P) zapowiada że zrobi coś historycznego.... Oby nie było coś w stylu Edga że w pierwszej walce przegrywa IC, potem pojawia się w MITB kosztem Kofiego (żal mi "Jamajczyka" ) a następnie po walce Edge vs Big Show vs John Cena wbiega na arene z sędzią robi CFH i opuszcza arene jako nowy WHC.........

Wyczyn będzie historyczny bo jednego wieczoru wystąpi w 3 walkach i jednego wieczoru będzie IC i WHC oby żadnemu bookerowi nie wpadło to do głowy bo to będzie tragedia.......

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

33

• Krzychu

32

• -Raven-

30

• Koper137

24

Top użytkownicy w tym temacie

Racja, w mojej ocenie proma na Raw były fantastyczne :) Najpierw HBK, który dał nam znać, że jego walka na WM może mieć stypulacje "Buried Alive match", potem Orton, który całuje nieprzytomną Stephani, a Triple H przypięty do narożnika jest bardzo zdenerwowany :) Co tu dużo gadać, muszę pochwalić booker'ów Raw za to jak przed samą WM podgrzewają atmosferę. W walce uczestników MITB Christian pokazał się z fantastycznej strony, ten wrestler zasługuje na push! Tak więc mimo źle obstawionych walk, WM zapowiada się całkiem, całkiem :)
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Rey będzie walczył na WM pierwszy raz od WM 21 gdzie zdobył WHC

Od WM 22. Na WrestleManii 21 pokonał Eddiego Guerrero :)

Oby nie było coś w stylu Edga że w pierwszej walce przegrywa IC, potem pojawia się w MITB kosztem Kofiego (żal mi "Jamajczyka" ) a następnie po walce Edge vs Big Show vs John Cena wbiega na arene z sędzią robi CFH i opuszcza arene jako nowy WHC.........

Myślę , że dwa razy chyba coś takiego się nie zdarzy , zbyt oklepany schemat :)

A samo Raw rzeczywiście było świetne i umiejętnie elektryzuje przed nadchodzącą Wrestlemanią . Niezłe promo Johna Ceny , który oczywiście wskazał siebie jako przyszłego zdobywcę pasa WHC . Jeffowi dali Ziglera chłopca do bicia w walce " extreme " by pokazać nam co on potrafi . Można już zacierać ręce na walkę pomiędzy braćmi na WM . Nie musi też być wcale gimmick matchu na WM pomiędzy HBK a Takerem bo i bez tego panowie stworzą na pewno świetne widowisko ...

Finly za stary...

No co ty po 8 tag team matchu wszystkich wydupił z pomocą drabiny , trzeba się go bać :lol:

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

eee tam narzekacie według mnie walka jericho vs legendy to jest jedna z nielicznych walk w których można spodziewać się krwi

a raw był znakomity fajne walki i świetne promo walk które odbędą się na WM szkoda że Marella nie będzie walczyć w MITB może dzięki walizce zdobył by women champion albo divas champion

eee tam narzekacie według mnie walka jericho vs legendy to jest jedna z nielicznych walk w których można spodziewać się krwi

Chyba jak dziaduniom wysiądą rozruszniki serca i będziemy mieli wylew ;D

12135614384eeb824360301.jpg

Ja zawiodłem się, że Santino przegrał :D:D Ostatnio (no trochę czasu temu) IC, a teraz biją go kobiety.. ale i tak go lubię, fajnie by było zobaczyć go jako Miss Wrestlemania :D

12501231434d3da85730ba0.png

Promo HBK było naprawdę mocne, a Taker na sam koniec omal co nie wybuchł. W sumie to był to nóż w plecy, ponieważ HBK wykorzystał motyw Taker`a, oraz dodał swoją wizję walki na WM 25. Świetnie by było, gdyby doszła jeszcze do tego meczu stypulacja o której wspominali poprzednicy, czyli Buried Alive Match :) Feud Triple H vs. Legacy jest interesująco rozgrywany, w zeszłym tygodniu "znęcanie się" Triple`a nad Rhodes`em, a wczoraj zemsta z kajdankami oraz Stephani w roli głównej. Sam nie wiem czego spodziewać się w przyszłym tygodniu...

O tym, jak dobry jest feud HHH vs Orton, świadczy fakt, że praktycznie nie ma tutaj mowy o pasie mistrzowskim. Wszystko to osobiste porachunki. Największy i jak się wydaje najważniejszy feud na WM 25, który nie stawia na pierwszym miejscu pasa to duży wyczyn.

Oby tak dalej.

Ogolnie dobrze podkręcono storyline przez wczorajszą akcję Ortona. Walka ma ogromny potencjał, do tego dochodzi pewna interwencja Legacy oraz możliwa interwencja Vince'a albo Shane'a (lub obu). Jeśli bookerzy nie zmarnują tego wszystkiego to może wyjść naprawdę walka godna main eventu największej gali wrestlingowej świata.

@up

Wszystko byłoby ok jakby Orton wpierw nie rozwalił wszystkich swoich pracodawców, bez żadnych konsekwencji... Dalej - HHH przyznaje się do bycia ze Steph po czym ląduje w handicap matchu, a przecież walki ustalane są przez takie osoby jak Steph, wiec dlaczego HHH był na straconej pozycji?! Brak tzw "Ochrony", która występuje bardzo często czy to w postaci sędziów, innych wrestlerów czy security, wiem, wiem czym jest wrestling ale takie coś jest baaardzo naciągane.

To jest tak śmieszne jak to że gimmick match jakim jest "Extreme Rules" poprawi walkę dwóch średniaków i jobowanie ludzi z potencjałem tylko po to aby Dżef mógł ich przypiąć po 2-3 akcjach jakby co najmniej był postury Khaliego...

Time to retire - i will join TNA.

No właśnie i tutaj pojawia się pytanie która walka będzie ostatnią walką na WM i będzie typowym Main Eventem... Jak dla mnie powinno wyglądać tak 3 walką od końca powinien być Triple Threat Match o WHC potemOrton vs HHH i ostatnią walka Undertaker vs HBK

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

No właśnie i tutaj pojawia się pytanie która walka będzie ostatnią walką na WM i będzie typowym Main Eventem... Jak dla mnie powinno wyglądać tak 3 walką od końca powinien być Triple Threat Match o WHC potemOrton vs HHH i ostatnią walka Undertaker vs HBK

Main eventem na pewno nie bedzie walka Taker - HBK. Co do reszty ciezko wyczuc. Tu bardziej chodzi nie o promocje a o wybor zwyciezcy, WWE raczej nie zamknie tej gali wygrana heela. To tak jak w weszlym roku gdy wszyscy spodziewali sie, ze ME gali bedzie mecz o pas WWE tymczasem to Taker jednak konczyl WM z tytulem z racji zwyciestwa Ortona.

moim zdaniem mogl iby zrobić tak :

orton vs triple h last man standing

hbk vs taker buried alive

cena vs edge vs big show tak jak jest tylko ze jeden zostaje wyeliminowany w walce a potem 2 sie bije o pas

matt vs jeff jest dobrze extr rls

walka jericho to nieporozumienie jakies ;/ a tak liczyłem ze scsa bedzie jednak ;/ a tak to syf

walka reya z jbl tez nie za fajna

ogólnie co najmniej 2 walki bede przewijał :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

• Urządzenie:  Windows

Nie wiem czemu wszyscy tak chcecie Buried Alive, ja wole normalny one fall

Zdecydowanie sądzę, że One Fall, ale zrobiony porządnie (na co liczę, bo jednak zarówno Taker, jak i Heart Break Kid w ringu potrafią zrobić wiele) będzie lepszy od Buried Alive (z resztą walenie stypulacji do każdej ważniejszej walki jest złym pomysłem).