Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Lepiej niech już wykorzysta na pas ECW niż WHC.Wyobrażasz sobie koleś który jest chudszy odemnie(Spike Dudley też chudszy i Colin Delaney) wygrywa WHC.

Nie ma bata Bourne nie wygra.

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]
  • Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

33

• Krzychu

32

• -Raven-

30

• Koper137

24

Top użytkownicy w tym temacie

Lepiej niech już wykorzysta na pas ECW niż WHC.Wyobrażasz sobie koleś który jest chudszy odemnie(Spike Dudley też chudszy i Colin Delaney) wygrywa WHC.

Zawsze jest jeszcze WWE Championship ;) zobaczymy, ja stawiam na MVP lub Benjamina w tej walce.

No , raczej mało prawdopodobne jest , to że Bourne wygra , ale nigdy nic nie wiadomo . Moim cichym faworytem jest MVP . A co do samej walizki to wątpię by chcieliby ją wykorzystać na zdobycie pasa ECW :)

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Wunderteam vs HBK - Proszę cię byś nie mieszał w ten match Kozlova lub JBL'a który czeka z jakąś zaskakującym wydarzeniem.

Co do samej walki to czeka nas wiele wyśmienitych akcji i emocji. Szkoda że wynik jest przewidywalny, lecz jestem pewien że to nadrobią. Czeka nas pięciogwiazdkowy pojedynek z najlepszymi Face'ami w WWE. Nie z żadnymi pierdołami typu Cena, Batista czy Rey.

Randy Orton vs Triple H - Myślę że będzie co oglądać. Słyszałem że mają dać walkę na WM'ke Cena vs Hogan i mam nadzieję że nie będzie to Main Event, bo to by było totalne olanie Legend Killer'a i Royal Rumble. Wygra Randy bo przecież któryś z pasów raczej trafi na RAW, a ani myślę by był to World Heavyweight Championship Title.

Edge vs Big Show - Myślę że Big Show zaczyna coś knuć z Vickie przeciwko Edge'owi. Jednak on jakiś oszustwem wygra i pokona Big Show'a.

Mitb - Napewno zobaczymy Chokeslam z drabiny lub na drabinę w wykonaniu Kane'a. Parę high fly'igowych akcji. I myślę że MVP zgarnie walizkę, ale nie wykorzysta jej na WWE lub WHC Championship tylko na US Championship.

Napewno zobaczymy jeszcze Brother vs Brother match.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

I myślę że MVP zgarnie walizkę, ale nie wykorzysta jej na WWE lub WHC Championship tylko na US Championship.

Tylko nie to. Wydaje mi się że walizeczka jest przeznaczona na wyższe cele niż zeszmacone US, IC i ECW title.

MVP? No też są spore szansę, ponieważ miał okres, że ciągle przegrywał, a ostatnio ciągle wygrywa, może zrobi sensacje na WM i wygra walkę MITB. Jednak sam już bardziej liczę na Sheltona Benjamina niż na MVP'iego. Shelton ostatnio mało robi w WWE, może ta wygrana dała, by mu większy push. Hrystek, tu się mylisz mi w 100% wydaje się, że walkę wygra Big Show.

Ja również stawiałbym na MVP w MITB. Mało kto się spodziewał, że na poprzedniej WM`ce wygra Punk. Czekam na emocjonujący pojedynek, z ciekawym i zaskakującym zakończeniem.

• Styl:  Jasny

Ale popatrzcie na skład MITB, MVP, Mark Henry, Shelton, Kane, CM Punk. Kto tutaj najbardziej pasuje na WHC, WWE Champ'a? No własnie jak narazie to tylko CM Punk, Henry lub Kane bo jakoś nie wierze, ze np. MVP lub Shelton wygra MITB. No i jeszcze pewnie dojdzie Rey Mysterio i Evan Bourne, to ten pierwszy tez będzie miał szanse na wygranie MITB. Bo nie sądze, ze Evan po powrocie odrazu dostanie wygraną na MITB. Z tego co wynika ze skryptów Raw które przedostały się do sieci, Evan ma powrócić 3marca, Batista w Maju a Kennedy w Kwietniu(czy nawet w maju), więc raczej Batista i Kennedy nie dostanie się do zadnej walki.

7894118684ede4cf290d46.jpg

Mysterio jest że tak powiem Na zwolnieniu :) Żona w ciąży, więc tutaj nie liczę na jego miejsce w Mani In De Benk :D.
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Ale popatrzcie na skład MITB, MVP, Mark Henry, Shelton, Kane, CM Punk. Kto tutaj najbardziej pasuje na WHC, WWE Champ'a? No własnie jak narazie to tylko CM Punk, Henry lub Kane bo jakoś nie wierze, ze np. MVP lub Shelton wygra MITB. No i jeszcze pewnie dojdzie Rey Mysterio i Evan Bourne, to ten pierwszy tez będzie miał szanse na wygranie MITB. Bo nie sądze, ze Evan po powrocie odrazu dostanie wygraną na MITB. Z tego co wynika ze skryptów Raw które przedostały się do sieci, Evan ma powrócić 3marca, Batista w Maju a Kennedy w Kwietniu(czy nawet w maju), więc raczej Batista i Kennedy nie dostanie się do zadnej walki.

Henry na WHC, nie strasz ;P gdyby Kane wygrał Mitb, pewnie bym się nie obraził bo należy mu się w końcu jakiś sensowny push. A to że Batisty nie będzie na WM to zdecydowany plus tej gali :D

Każdy łudzi się jeszcze na "niespodziankę" w postaci wygranej MVP w MITB, to już jest praktycznie pewne, no chyba że jakiś Main Eventer dojdzie do teamu... W tym roku chciałbym zobaczyć jak ktoś wykorzysta walizkę od razu na WMce lub przegra pojedynek "na kontrakcie".

Tak sobie przemyślałem że pasy mogłyby zostać u tego superstarsa, u którego są i to jest nawet dobra opcja, lepsze to na pewno niż comiesięczna zmiana właścicieli najlepszych pasów.

Czekam jeszcze tylko na jakąś niespodziankę i dobrze uzupełniony team w MITB i WMka może wypaść nawet, nawet oczywiście z dobrym bookingiem.

Time to retire - i will join TNA.

Rey Mysterio nie mógł, by walczyć w MITB, ponieważ to była by porażka od strony WWE. Pewnie, by wygrał na drafcie został przeniesiony do SD i zdobył pas mistrzowski. Bardzo ciekawi mnie walka, która ma się odbyć pomiędzy Johnem Ceną, a Hulkiem Hoganem. Oczywiście wygra Hulk, ale miło było by na nowo zobaczyć Hulka w akcji. Już widzę, jak Cena leży w ringu i łapie się za głowę, a Hogan przemawia do publiki. To znaczy nie wiem czy plus z tym Batistą, przecież jak, by wrócił w maju czy czerwcu to i tak od razu miał by walkę o pas i by go wygrał.

Bardzo ciekawi mnie walka, która ma się odbyć pomiędzy Johnem Ceną, a Hulkiem Hoganem.

Takiej walki chyba nie zobaczymy, ponieważ Cena ma być dołączony do walki o pas WHC z Big Show'em i Edge'm.

Ja duże nadzieje wiąże z Money In The Bank, te 3 wolne sloty moga zostać wypełnione przez jakis ciekawych zawodników, ale nie zastanawiałem się jakich :D Mam nadzieję, że kane i henry nie spowolnią tej walki i że będzie się tam duzo działo ;)

12501231434d3da85730ba0.png

• Styl:  Jasny

Przez Showa jest możliwe, że nie będzie walki Show vs Edge vs Jasiu. Choć jakby Vince mógł odebrać Cenie szansę na pas... Może Hogan porozmawia z Y2J na jakimś RAW, w którym wyzwie go na pojedynek i zawalczą na WM.

Karpin, dobrze mówi Big Show może wiele namieszać, ponieważ widać, że wyraźnie coś planują z Vickie Guerrero. Wtedy doszło, by do walki Big Show vs Edge i Cena nie miał, by przeciwnika to mogło, by oznaczać jedno, a krócej mówiąc Hulk Hogan vs John Cena na Wrestlemani 25.