Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Undertaker vs HBK stało się faktem, więc mam nadzieje, że zobaczymy świetne widowisko, oby tylko Kozlov nie wmieszał się podczas walki. ;)

IMHO Vince nie zaryzukuje takiego shitu, jak interference na jednej z kluczowych walk na WM.

Na dobra sprawe jak na razie tylko jedna pozycja w dotychczasowej karcie WM mnie elektryzuje. Triple H - Orton w jakims matchu typu grudge (za Steph) vs grudge (za Evolution).

MITB spisalem na straty, gdy stalo sie faktem, ze wystapia Henry z Kane'm. Ktos pisal, ze Kane pasuje do takiego typu walk i dobrze sobie daje rade "w powietrzu". Zgadzam sie w 100% - to najdobitniej widac przy jego super-zgrabnych diving clothesline'ach z naroznika :lol:, innych powietrznych akcji nie stwierdzono :lol:

Storyline Y2J przypomina mi ten napisany dla Ortona, czyli "Legend Killer". Wypisz-wymaluj. Gnojenie HOFow, kozackie speeche, a na koniec wpierdol od jakiejs legendki na WM (akurat Orton wygral na zakonczenie z Rhodesem, ale w tym przypadku spodziewam sie odwrotnej sytuacji). Coz, kijem rzeki nie cofniemy, wypada miec nadzieje, ze koncowym przystankiem w tej zenadzie nie bedzie wspomniany juz Piper (tfu, tfu).

Co tam jeszcze... Christian vs Swagger, jakis tag team, wcisniecie Ceny do jakiegos single'a i oto mamy do czynienia z najgorsza karta na najwazniejszej gali roku (w dodatku jubileuszowej). WWE nie jest na dnie. WWE juz puka w dno od spodu.

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29914]UFC: it's damn real! - pierwsze diary o MMA[/url]

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=18744]Ring of Honor: Trochę inny booking.[/url]

ZAPRASZAM!
  • Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

33

• Krzychu

32

• -Raven-

30

• Koper137

24

Top użytkownicy w tym temacie

MITB spisalem na straty, gdy stalo sie faktem, ze wystapia Henry z Kane'm

No już nie przesadzajmy,że będzie tak źle. A czujecie opcję Khali in THE BANK?? To byłyby dopiero jaja i karykatura wrestlingu.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Styl:  Jasny

Może nie gańmy dnia przed zachodem słońca, WWE mimo ostatnio sypania się potrafi czasem wpaść na coś oryginalnego, efektownego i przed wszystkim zaskakującego. Krytycy niech się odezwą po MitB, mam przeczucie, że nie będzie tak źle jak to wygląda.

To jest nie możliwe, w poprzednim poście żartowałem że tak może się stać ale w to w sumie nie wierzyłem... moim zdaniem Henry lub Kane złapie "niespodziewana" kontuzje przed WM i przez to zostanie zastąpiony jakimś highflayerem (Bourne?), bo nie rozumiem po co 2 power wrestlerów w ladder matchu?! Jeden to jeszcze możemy zrozumieć ale dwóch? I w tym jeden ktory jobbuje Reyowi a drugi, który jest szerszy niż wyższy po 2 shoot'ach w nogę się składa jakby go bejsbolami klepali -.-'. To jest nie możliwe aby dwóch sta... "doświadczonych" było w MITB, Kane już raz wystąpił ale World Hungriest Man, przecież on nawet na drabine nie wlezie :|.

Narazie karta na tą WMke jest dość słaba? Dojdzie pewnie pojedynek o tag team tittle, ktore pewnie wygrają Colonsy i zobaczymy rozpad MnM. Intercontinental już jest w MITB wiec matchu nie będzie, pozostaje US a jego pewnie włożą gdzieś na Smackdown i pozostaną jakieś śmieszne bez feudowe pojedynki.

@2up

Khali mógłby "podsadzać" bez użycia drabiny - lol

Time to retire - i will join TNA.

• Reputacja:   1

WWE nie jest na dnie. WWE juz puka w dno od spodu.

W takim razie powiedz dlaczego to oglądasz? Jak dla mnie obecne WWE jest nieszablonowe i ciekawe. Owszem, odejście od brutalności i polityka przyjazna dzieciom mocno ogranicza scenariusze, ale i tak show jest w stanie przykuć moją uwagę. Mam to do siebie, że jak mi się coś nie podoba to tego nie oglądam. Nie marnuję czasu na ściąganie gal TNA gdyż po danym im przeze mnie kredycie zaufania, totalnie mnie zawiodły. WWE natomiast oglądam wciąż z zainteresowaniem. Lata 2006 i 2007 były dla tej federacji jednym, wielkim nieporozumieniem. Ale tak mniej więcej od Armageddon 2007 nastąpiła poprawa, która sukcesywnie trwa nadal. Nie ma już "RAW is Cena" i "SD! is Batista". Nowi zawodnicy dostali szansę aby zabłysnąć. Wprowadzani są utalentowani aspiranci do sławy, prezentujący różne style walki (Bourne, Kofi, Swagger). A co do aktualnych powodów do waszych narzekań:

*Tracenie i wygrywanie pasów przez Edge'a - identyczna sytuacja miała miejsce podczas Attitude Ery a jej bohaterem był The Rock. Ich statystyka posiadania pasów wraz z częstotliwością tracenia i zdobywania, jest bardzo podobna.

*Push dla Swaggera - WWE MUSI wprowadzać nowych zawodników. Swagger dał ciała w walkach z Mattem i Finlayem, ale już z Christianem pokazał kawał dobrego wrestlingu. Dajcie mu szansę.

*Henry i Kane w MITB - ludzie, tam jeszcze będzie 6 innych zawodników. Przy tak dużej ilości osób raczej nie będzie miejsca na zamulanie. Mark jest tam po to żeby porzucać konusami jak workami kartofli, potem wypaść za ring i przeleżeć tam 15 minut, zobaczycie.

*Scenariusz Y2J kontra legendy - nie bądźmy samolubni, wielu starszych fanów wciąż chciałoby zobaczyć Hogana na Wrestlemanii. Fanom Attitude ery zakręciłaby się łezka w oku na widok walczącego Austina. Tego rodzaju walki, uwzględniające zawodników nie będących aktywnymi wrestlerami są już pewną tradycją Wrestlemanii. A Jericho jest naprawdę dobrym zawodnikiem i sporo może wykrzesać z przeciwnika.

*Triple H to drewno - gdzieś przeczytałem na forum taką opinię. Moim zdaniem to totalna ignorancja. Zwłaszcza, że autor tego stwierdzenia rozpływał się z zachwytu nad umiejętnościami Ortona :D

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Co do Money in the Bank Ladder Match zauważyłem, że WWE nie umie co roku zrobić porządnych roszad co do zmian składu tego matchu. Jak na razie jest 6 z 8 wg spoilerów. 3/6 wyłonionych są sprzed roku

Punk,Shelton,MVP

. Powrócił po dwóch latach

Finlay

. Mark Henry może będzie czyścił i wypadnie z ringu do końca walki ale gdy on dojdzie na dłuższy czas do prania ludu w ringu to sleeper gwarantowany. Kane jak to Kane może wolny ale za to na drabine się potrafi wspinać. Zostało dwóch prawdopodobnie meksykanski zbawca dzieci Rey Mysterio i Air Bourne. Oni powinni szybko wypełnić luki w tych miejscach. Mam nadzieję, że ta walka będzie znośna bo chcę tą nockę zarwać i obejrzeć na żywo WrestleManię, która nie powinna zawieść ze względu na "25th Anniversary"

WWE nie jest na dnie. WWE juz puka w dno od spodu.

W takim razie powiedz dlaczego to oglądasz?

Z przyzwyczajenia i w nadziei, ze Vince jednak pojdzie po rozum do glowy. Moja cierpliwosc tez ma swoje granice i tylko czekam jak zaprezentuja sie tygodniowki RoH. Jesli nie bedzie klapy, to ogladanie produktow z Mcmaholondii ogranicze jeno do PPV. Dla mnie w tej chwili WWE jest sztampa na miare Mody na Sukces (przykre, ze jako widz niejako sie autodissuje).

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29914]UFC: it's damn real! - pierwsze diary o MMA[/url]

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=18744]Ring of Honor: Trochę inny booking.[/url]

ZAPRASZAM!

ehhh no to super kane i mark henry w mitb :/ niech dodadzą jeszcze moze khaliego i big showa(lol) i bedzie totolne dno (i tak pewnie bedzie , jedynie cm punk bedzie ratowac znajac zycie ale pewnie nie wygra 2 raz)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

miszcz_94, tylko tutaj jest problem kto ma wygrać walizeczke.... z osób które wymieniłeś wydaje mi się że powinien ją wygrać Rey Mysterio.... ja coprawda chciałbym go wreszcie zobaczyć z jakimś pasem bo dawno go nie miał a ostatnio widać że jest w dobrej formie i powinni to wykorzystać, ale niektórym na pewno ten pomysł by się nie spodobał.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Jest to temat o PPV wiec spoilerów nie trzeba ukrywać.

Shelton w MITB więc nie będzie US tittle matchu na WMce, pewnie straci go na SD! ;/

MVP zapewne dostanie pas US i potem jeszcze walizeczkę :x

Finlay może coś zrobić bo w gimmick matchach jest dość dobry.

Dwa spoty pewnie dla Bourne/Carlito/Kozlov/Chavo bo nikogo więcej bym tutaj nie widział.

Time to retire - i will join TNA.

ok ok carlito kozlov itd. A co z Reyem Mysterio ? nagle przegrał z joobujacym mu Kane'm i go nie ma w MITB. Jakoś nie wyobrażam sobie brak baby face na WM 25. Chyba ze WWE ma dla niego inne plany. Jednak jest w znakomitej formie i od 3 lat nic nie wygral. Podobno ma wrócić na SD! wiec ja uwazam ze jednak wystapi w MITB po wygraniu battle royal. Co wiecej uwazam ze to on zgarnie walizke zeby jak podobno mowia plany ma odebrać pas Edgowi ktory ma przejsc na RAW. W ten sposob WHC wrocilby do niebieskich.

A ja tam jestem ciekaw jaka rola przypadnie Henry'emu. Gdyby bookerzy nie szykowali czegoś zaskakującego, to pewnie by go w tej walce nie umieścili, więc może szykuje się jakieś miłe zaskoczenie.

POczatkowo byłem niechętny walce Orton vs Triple H, ale storyline ma naprawdę dobre podłoże, bo oparty jest na faktach (rodzina Triple H'a). Ja bym poszedł na całość i walkę zrobił No DQ, do tego interwencja Legacy, familii McMahonów i mogłoby być naprawdę ciekawie. Choć i bez DQ pewnie namiesza jedna i druga strona.

Vovi, wątpię aby MVP dostał taki push - US Title a później jeszcze walizkę. Tak więc Montel zgarnie wkrótce tylko US Championship. Rey faworytem, czy to było w jakimś newsie, że chcą go wsadzić? Przecież przegrał swoją szansę nie powinien dostawać drugiej. Ale jak się znajdzie ostatecznie w tej walce będzie największym faworytem, nie wiem kto może jeszcze wygrać ten MitB.

POczatkowo byłem niechętny walce Orton vs Triple H, ale storyline ma naprawdę dobre podłoże, bo oparty jest na faktach (rodzina Triple H'a)

to mi sie podobalo w ostatnim speechu tripla na raw gdy mowil, ze zlamanie obojczyka ortonowi bylo tylko biznesem, ale teraz skrecenie mu karku bedzie tylko i wylaczenie sprawa osobista xd.

Ja tylko czekam kiedy wszadza Cene do walki o WHC. Bo przeciez nie zaserwuja nam na WM pojedynku heel vs heel a za malo jest czasu na jakis wiarygodny turn ktoregos z panow (chociaz jesli do czegos takiego dojdzie to moze to byc tylko Edge).