Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

O lol.... Gdzie teraz Jasia obsadzą?? Coś mi się to nie podoba...
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

33

• Krzychu

32

• -Raven-

30

• Koper137

24

Top użytkownicy w tym temacie

Co do WM to liczę tylko na Morrisona w Money in the Bank Ladder Matchu. Moonsault z drabiną w rękach... Co do streaku U-Takera to może jakaś interwencja Kozlova? Tylko wtedy mecz musiałby być ze stypulacją No DQ. A Jasiu pewnie będzie w jakieś walce o no.1 Contender.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Big Show jak na moje wygra na WM z Edgem, od powrotu nie mial zadnego pasa a na WM24 dostał po pysku od Mayweathera wiec czas na mistrzostwo.

Cieszy przerwanie streaku Kozlova przez HBK, ale myślałem ze ta walka będzie ciekawsza.

Kane w MiTB to bardzo ciekawa opcja, i nie obrażę się jak wygra.

jak dobrze pójdzie to jaśka nie zobaczymy :twisted:

boje się jedynie opcji wielkiego powrotu Batisty do WM i walki z Johnem

Co do WM to liczę tylko na Morrisona w Money in the Bank Ladder Matchu. Moonsault z drabiną w rękach...

To już było... oczywiście nie przeczę że Morrison się nie nadaje, ale raczej nic nowego by nie pokazał bo jak wiemy WWE staje się coraz bardziej "bezpieczne".

Co do streaku U-Takera to może jakaś interwencja Kozlova? Tylko wtedy mecz musiałby być ze stypulacją No DQ.

Nie wiem czy przypadkiem "stypulacja" to nie jest coś takiego jak np. Loser leave Town?

Na pewno nie chciałbym aby coś w streaku Tekera się zmieniło, chcoiaż z drugiej strony szkoda mi troche HBK, ale imo tradycja to tradycja czyli 17-0

A Jasiu pewnie będzie w jakieś walce o no.1 Contender.

Lub dokooptują go do walki Big Slow vs Edźź

Big Show jak na moje wygra na WM z Edgem, od powrotu nie mial zadnego pasa a na WM24 dostał po pysku od Mayweathera wiec czas na mistrzostwo

IMO nie po to odsunęli Cena'e żeby teraz miał przegrac z Big Slowem, myśle że jak zwykle dzieki jakiemuś cheat'owi wygra a 8 dni po WM zostanie przeniesiony na RAW gdzie będzie już inny GM i Vickie nie będzie mogła dać rewanżu swojemu 'kochankowi' ^^

Cieszy przerwanie streaku Kozlova przez HBK, ale myślałem ze ta walka będzie ciekawsza.

W sumie to była pierwsza walka Kozlova, która jako tako wyglądała... nie było tak źle jak sie spodziewałem... szybkie w miarę zakończenie i imo nie dało sie tu nic lepszego sklecic...

Kane w MiTB to bardzo ciekawa opcja, i nie obrażę się jak wygra.

Drewno, ktore sie juz dawno wypaliło i jobowało Reyowi, Kofiemu itp teraz ma mieć tittle shot? Niet...

jak dobrze pójdzie to jaśka nie zobaczymy :twisted:

boje się jedynie opcji wielkiego powrotu Batisty do WM i walki z Johnem

To chyba byłoby najgorsze rozwiązanie z możliwych... ale raczej bez super promowania taki pojedynek nie może się odbyć.

Time to retire - i will join TNA.

Nie po to Jasiu przegrał na Raw z Edgem żeby zostaćbez "pracy" na WM. Jestem pewnien na 99% że to jego obsadzą w MITB i to on (niestety) wygra walizeczke i będzie straszył Edga żeby miał się na baczności. Ale że Jasiek jest honorowy to pewnie będzie chcial się zmieżyć na Backlash z WHC i podpisze kontrakt.....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

No tego to tylko jeszcze na drabinie nie było :shock:

Cena w MiTB sprawiłby, że ta walka byłaby po raz pierwszy drętwa i wolna.

A Dlaczego akurat on?Gorzej z tej walki zrobi drewno Kane...
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Porownojesz Kejna do Jasia? I to w przypadku techniki? To jakies nieporozumienie...

Kane potrafi walczyć bardzo przyzwoicie w walkach z drabinami i pomimo gabarytów skakanie z wysokości mu wychodzi, a Cena to zawodnik nieprzystosowany do takich stypulacji (on jest w ogóle przystosowany do czegokolwiek?).

oczywiście dodaje, że boje się iż zabraknie Austina na WM25 :P

Dlatego ON, bo będzie chciał to wygrać i jeśli trafi do rywalizacji w drabinami z tym pushem staje się niemalże stuprocentowym faworytem do wygrania, przez co oglądanie tej walki może z marszu stać sie nudne. Dlatego ON, gdyż będzie chciał machać tylko Attitude Adjustment, skoro STF nic mu nie da. Dlatego ON, gdyż dawno w tej stymulacji nie występował. Kane ma doświadczenie, jest dobrym workerem, jeśli ma wygrać to wygra, jesli ma dostać drabina prosto w czoło, to dostanie, jeśli ma spaść z drabiny poza ring, to spadnie. Poza tym, Kane jak heel będzie miał wielką radochę ze zrzucania innych zawodników z drabiny :twisted: :twisted: A jeśli Cena znajdzie w tej walce czas na 5knuckle shuffle, to już będzie przegięcie.

A w sprawie walki Edge'a i Big Showna, myslicie że Vickie puści się z wielkoludem? :D ale by były jaja, Edge bez pasa i w dodatku rogacz :lol: :lol: (ale taką głupotę wymysliłem)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Dlatego że Cena jest słaby w ringu i potrafi zepsuć każdą akcję i każdą walkę, a Kane pomimo gabarytów i wieku potrafi jeszcze skleić niezła walkę, a szczególnie z użyciem drabiny.

P.S Jasiu jest w TOP 3 najgorszych wrestlerów ^^( według atti).

Edytowane przez Hrystek
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Wiecie Vickie pociągają duży umięśnieni mężczyźni :D / :?

Jeżeli nie MITB to mam jeszcze jeden pomysł a mianowicie wracam do tego że mógłby się odbyć Lumberjack match tylko że J2H zmierzyłby się z Ceną a na około ringu stali by HOF.....

Wiecie Cena nie jest w Main Evencie, nie walczy o pas, a może pofeudować z Jericho jak na obrońce uciśnionych przystało :?

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

ajstylesfan napisał/a:

Co do streaku U-Takera to może jakaś interwencja Kozlova? Tylko wtedy mecz musiałby być ze stypulacją No DQ.

Nie wiem czy przypadkiem "stypulacja" to nie jest coś takiego jak np. Loser leave Town?

Na pewno nie chciałbym aby coś w streaku Tekera się zmieniło, chcoiaż z drugiej strony szkoda mi troche HBK, ale imo tradycja to tradycja czyli 17-0

Nie no to tylko takie moje domysły są :)

Co do Jasia to dla mnie może nawet nie walczyć, albo jobbnąć Jericho :P

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Kane nie nadaje się zbytnio do spotów z drabinami i w MITB będzie pełnić pewnie rolę typowego czyściciela który nie będzie angażował się w bardziej ryzykowne akcje(wolałbym Reya). Nie chciałbym zobaczyć tam Morrisona, bo skoro przegrał walkę eliminacyjną to swoją szansę stracił i mam nadzieje, że Vince będzie trzymać się storyline'u, zresztą wydaje mi się, że na WM możemy zobaczyć walkę Morrison/Miz vs Carlito/Primo.

Sugerując się newsami pewne było to, że Cena nie będzie walczyć o pas(chociaż jeszcze różnie to może być, wiadomo jak to jest z newsami) i może dostanie mniej ważną walkę. Osobiście z przyjemnością zobaczyłbym walkę z Hoganem i nie wiem dlaczego wielu narzeka, że walka byłaby słaba itp. przecież nie o to chodzi, a wydarzenie byłoby niesamowite. Ciekawi mnie też kogo dostanie Jericho i boje się, że może dostać jakiegoś emeryta typu Piper z którym nie zrobi w ringu niczego, bo w walkę z kimś pokroju Austina nie wierze.

Undertaker vs HBK stało się faktem, więc mam nadzieje, że zobaczymy świetne widowisko, oby tylko Kozlov nie wmieszał się podczas walki. ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

A w sprawie walki Edge'a i Big Showna, myslicie że Vickie puści się z wielkoludem? :D ale by były jaja, Edge bez pasa i w dodatku rogacz :lol: :lol: (ale taką głupotę wymysliłem)

No wiesz... w sumie to Edge zdradził ją pierwszy ;D Także Vickie mogła by się zemścić :twisted: Pole manewru mają dość spore, wracając trochę wstecz, najpierw było słodko, później Edge prześladował Vickie, a następnie ni z gruchy ni z pietruchy Vickie wpuszcza Edge`a (tak gdyby nigdy nic się nie stało) do walki na SS... Także coś tu nie gra w tej telenoweli ;D