Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A ja jednak będe sie upierał ze to będzie Shawn , mam nadzieje ze wygrana Ruskiej Maszyny nad Takerem było właśnie zmylenie fanów którzy byli pewnie ze Shawn pojedzie Kozłova a tak daje to troche do myslenia:) a Taker tak czy siak moze pojechac spokojnie Ruska czysto do Wrestlemanii.( zreszta ta porażka Calaway moze byc odpwiedzia na na pin w Chambersie;)

Rodzinne miasto (Grabarza jak Showstoppera)Texas bedzię jeszcze bardziej dodawac pikanteri tej walce.

Dla mnie Kozlov jest za mało wiarygodny i nie godzien walczyc z Takerem na WM.

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

33

• Krzychu

32

• -Raven-

30

• Koper137

24

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Wg mnie zdecydowanie shanw bedzie walczyl z takerem moga jeszcze nie robic ze streak kozlova bedzie przerwany wg mnie albo jbl zaatakuje hbka albo hbk wygra prze count out Ten Kacap machine napewno nie bedzie walczyl z grabarzem chyba ze vince jest tak glupi zeby najlepsza walkę na wmce i do tego jubileszowej zamieniac na jakies ruskie zapasy o nie hbk vs taker na wrestlemani

11806779274e2ad9a9ac528.jpg

Ja również uważam, że ta sprawa nie rozstrzygnie się już jutro. Moim zdaniem na końcu walki wbiegnie ktoś trzeci (czyt. JBL), a tym samym sędzia zarządzi uderzenie w gong, co będzie oznaczało koniec walki przez dyskwalifikację. Kozlov zachowa swój streak, JBL "odpłaci" się Shawn`owi, a feud potoczy się dalej.

Dla mnie Kozlov jest za mało wiarygodny i nie godzien walczyc z Takerem na WM.

To też, ale według mnie jest jeden wielki minus tego rozwiązania. Pojedynek Kozlov vs Deadman będzie KURWA GNIOTEM nadającym się do dark matchu. Oczywiście jeśli się odbędzie to Undertaker będzie ją prowadził i pewnie coś z niej wykrzesa, lecz na walkę na największej gali roku to za mało. Choć z drugiej strony, jest to na rękę Grabaża, że bez stresowo odchaczy kolejny krzyżyk w swojej tabeli pt. Ryje zmłucone na Wrestlemanii.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Undertaker nic by nie wykrzesał bo ''z pustego i Salomon nie naleje'' ,z całym szacunkiem dla Deadmana ale rozruszać tego drewniaka nawet Benoit ani Michals nie dali by rady w dwóch to jest poprostu 'mission imposible'. Ruska można by było upchnąć do grona panów starających się o walizkę i zabookować szybkie jego wyeliminowanie żeby nie przeszkadzał.

no bez przesady, Kozlov nie jest taki beznadziejny po prostu póki co zbyt mało doświadczony by wystąpić na WM z Takerem

Undertaker nic by nie wykrzesał bo ''z pustego i Salomon nie naleje'' ,z całym szacunkiem dla Deadmana ale rozruszać tego drewniaka nawet Benoit ani Michals nie dali by rady w dwóch to jest poprostu 'mission imposible'. Ruska można by było upchnąć do grona panów starających się o walizkę i zabookować szybkie jego wyeliminowanie żeby nie przeszkadzał.

No chance in hell, jakby powiedzial pan z Twojej sygnatury. Vinnie jest swiecie przekonany ze Kozlov to wymarzony Main Eventer i bedzie go promowac wszedzie gdzie tylko sie da i jak najwiekszym kosztem, i NIGDY nie przyzna sie do bledu ze wsadzil do ME slabego wrestlera. Od niemal roku daje ogromy push marnemu zawodnikowi, i co najgorsze ten caly push nie jest jakos specjalnie efektywny, wiekszosc nie-markow postrzega kacapa jako slabego wrestlera (i prawidlowo). Jak dla mnie Taker-Kozlov na WM bedzie na podobnym poziomie co Triple H-Kozlov na SS (nadal przechodza mnie ciarki jak sobie przypomne te walke).

Z kim wtedy bedzie walczyc Shawn na WM, najwiekszej i do tego jubileuszowej gali odbywajacej sie w jego stanie? (Texas). No bo chyba nie maja zamiaru go pominac? Znowu walka z JBL? Stanie w obronie HoF's i zawalczy z Jericho? Czy wsadza go do MiTB?

Na pierwszy rzut oka wydaje sie ze pojedynek Taker-Kozlov zniszczy streak ktoregos z panow. Jednak nie zdziwie sie jesli w czasie walki wbiegnie np. Michaels co doprowadzi do DQ - czyli zarowno streak Takera jak i Kozlova nadal bedzie aktualny, mimo nierozstrzygnietej walki.

Jest jeden problem: scenariusz ten jest niesamowicie debilny, bo zepchniecie Michaelsa do roli interference na WM to strzal w stope McMahona.

Mam jednak nadzieje ze bookerzy wymysla cos sensownego w zwiazku z trojkatem HBK-Taker-Kozlov.

9591089054c460696b3c7d.jpg

Jak już by miało dojsć do walki z Ruskiem na WM (w co nie wierze :-) to wcale nie musi byc wcale taki gniot wszystko zalerzy od dobrego bookingu.Calaway jest takim typem ze z kazdego moze wykrzesac cos zjadliwego (patrz np. walke z Mark Henry na WM).A nikt mi chyba nie powie ze Kozlov jest gorszym wrestlerm niż były mistrz ECW.Myśle jednak ze walko by było zjadliwa oczywiscie przy odpowiednim bookingu albo jakiejś stypulacji no ale gdzie to do pojedynku z HBK :)

[ Dodano: 2009-03-02, 09:14 ]

Na pierwszy rzut oka wydaje sie ze pojedynek Taker-Kozlov zniszczy streak ktoregos z panow. Jednak nie zdziwie sie jesli w czasie walki wbiegnie np. Michaels co doprowadzi do DQ - czyli zarowno streak Takera jak i Kozlova nadal bedzie aktualny, mimo nierozstrzygnietej walki.

Nie ma takiej opcji:) zeby walka na WM zakończyła się DQ tym bardziej Takera 8)

458954520447d6ce7641a4.jpg

A ja w dalszym ciągu podtrzymuje że Kozlov jest bardziej drewniany od stuletniego dębu i nie potrafi nic. I z pewnością jest gorszy od Henry'ego. Henry pomimo swojej masy porusza się jako tako w ringu i swoje trademarkowe spoty wykonuje znośnie, a Kozlov w ringu zachowuje się jak zagubione dziecko na koronie Stadionu X-lecia. Już miałem okazje zobaczyc walkę Ruska z Deadmanem i nie chce tego oglądac nigdy więcej, nie mówiąc już o najważniejszej gali roku. Jeśli Triple H nie mógł z Władka wyciągnąc chocby przeciętnego pojedynku to i Taker wiele z niego nie wykrzesze.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/9473426

Jeeee...nazywajmy go Streak-Stopper!Pokonał go czysto Władka :D

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

• Reputacja:   1

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/9472986

Do Money In The Bank Ladder Match zakwalifikował się jako drugi Kane. Przynajmniej znalazło się miejsce dla BRM, jeśli można go tak nazwać. Najgorsze jest jednak to, że na ECW odbędzie się walka kwalifikacyjna do tego matchu Mark Henry vs Santino Marella. Santina w tym meczu bym przełknął entertainment i wspiął by się przynajmniej na tą drabinę. Co innego jest Henrym, który wejdzie na pierwszą stopkę i się zmęczy albo ją złamie. Ta walka kwalifikacyjna całkowicie zniszczyła tegoroczny MitB składem, bo pewnie Marella dostanie WSS i niby najsilniejszy, najpotężniejszy mół wejdzie do MitB (Dźzas tragedia).

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/9472890

Tu nie ma się czemu dziwić tylko czekaliśmy na potwierdzenie tej walki.

Jest jeszcze coś na koniec RAW kochana Vickie wyszła i powiedziała, że no.1 contender for the WH Championship został... Big Show. Zonksior na twarzy Edga i kapa dla BezCennego. Sam nie wiem co o tym myśleć.

O proszę bardz potwierdznie...

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/9473020

Jasiu dostał po dupie. Nie będzie miał pasa. ^^

Edge w mniejszym stopniu, ale też wyłapał :D

Byk Show vs. Edge... Hmm... Myślę, że walka może być ciekawa. Jeśli dobrze to rozegrają, to luz. Tutaj liczę na zwycięstwo Edge'a, a kilka dni później ląduje on na Raw.

Kane w MiTB... A to ciekawe... :P

Wrzucili jakiegoś Heavyweighta, jak zacznie skakać, to będzie poezja :D

Liczę jeszcze na Marellę, Christiana, może Kozlova, Benjamina, Kendricka i MVP.

Właśnie... Marella vs. Henry na ECW... Co to ma być do cholery? O.o

Jak Henry będzie w MiTB to nudna śmierć na WMce gwarantowana...

Oczekuję jakiegoś przypłyu sił Marelli i pokona Ynrego.

Kozłowski już pokonany :)

Wierzyłem w to odkąd było pewne, że Michaels wygrał z JBLem.

Co jeszcze?

Na pewno Hardy vs Hardy.

Jeśli Christian się nie zakwalifikuje do MiTB, to Swagger vs. Christian...

Nie można zapominać o Divach...

Może jakaś Bunnymania? Niee...

Zróbcie jakąś porządną walkę div...

Michelle McCool (albo Natalya, Beth) vs. Trish Stratus.

• Reputacja:   1

Najlepszym wynikiem walki Marella vs Henry na ECW będzie double count-out :P CM Punk, Kane dwa typy, które przewidywałem, no oprócz Punka, no ale co mogliby zrobić z pasem IC na WM? walke one on one? Drugi rok z rzędu dają mistrz tego pasa do MitB (wcześniej Jericho). Intuicja podpowiada mi że z pewnością zobaczymy Kendicka i MVP. Ehh można tu gdybać wieki ale najważniejsze jest to, żeby do tej walki nie wszedł Henry ;)

jakoś nie wydaje mi sie żeby Kendrik dostał szanse na MITB, nie zapominajmy że wraca powoli Bourne, MVP też powninien sie pojawić. licze na kogoś z duetu WWE Tag champów. pamietam jak rok temu tempo nakrecali Morisson i Carlito, tez tak powinno być w tym roku. a jeśli chodzi o dzisiejsze ECW to myśle że predzej na ringu zobaczymy beth niż Santino i to ona pokona WSM:) wcale bym nie wykluczał Ceny jako kandydata, już kilka razy było to zmieniane( RAW EC, SS i wybryk punka, nie wspominając o No mercy i edge'u) a jeśli chodzi o reszte na razie nie mam zdania. sie zobaczy jeszcze miesiąc:) wszystko sie może zdarzyć, może jakiś test na sterydy jak rok temu??:)
show hogan, siła goldberga, odwaga jeffa hardego, blada twarz stinga... czego więcej potrzeba??

5204694374947fff7d1497.jpg

Oby do MITB doszedł World Hunrgiest Man PLAX on sie tam nada, tak jak Kane plax i jeszcze niech dadzą więcej takich highflayerów!! Aaa jeszcze "prawie jak undefeated" pan Kozlov!

A tak really to Santino mógłby wygrać i być pierwszym, który przegra squash o pas dzięki brifcase :D byłoby ciekawie jakby schoolboyem wziął henrego buahaha...

[nie czytam spoilerów z ECW wiec mysle ze bd ciekawie :D]

Time to retire - i will join TNA.