Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Nie jest to zbyt realne jak zawodnik co ma winning streak 100:0, nagle go ktoś pokonuje po czym zaczyna jobować na lewo i prawo mimo że wygrywał z każdym.

Jest to jak najbardziej realne. Jako przykłady można podać chociażby dwóch Samoańczyków z najbardziej rozpoznawalnych federacji w USA. Umaga po porażce z Ceną na New Years Revolution rozpoczął wędrówke w dół i nie minęło sporo czasu, nim zaczął jobbować dla Lashleya, Hardy'ego, czy.. Marelli :? Podobną sytuację mamy z Joe. Po porażce z Kurtem (do dziś, kurwa, nie mogę tego wybaczyć) nie zaczął jobbować wprawdzie na lewo i prawo, jednak zdarzyło mu się wtopić nawet w walce z Tomko.

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

33

• Krzychu

32

• -Raven-

30

• Koper137

24

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Chyba się popłaczesz, bo Randy w ringu jest słabszy od Huntera.

Ja płacze nad losem obydwu wrestlerów. Triple H jest tragicznie schematyczny a Orton zajmuje się swoimi eunuchami i do jasnej cholery jego forma spada gdyż zawsze się z nimi pojawia, writerzy doprowadzają do lenistwa RAndy'iego. :P

Na wrestlemanii na 100% obejrzę money in the BANK, tylko oby był HARDCORE :twisted:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

co do ewentualnej walki hogana z cena to podbnie jak ktos wczesniej pisal chyba tez przewine

ngdy nie lubiłem oglądać walk hogana ani ceny ( zwlaszcza hogana , strasznie nudne)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

HBK vs Undertaker - Ja tam się nie głowię nad tym kto komuś ma zajobbować i kto ma przerwać czyiś streak . Zresztą , Undertaker podobnie jak i Michaels z jobbnięciem nie robiliby żadnego problemu . Oczekuje po prostu zajebistej walki , bo obaj panowie mimo swoich lat na karku potrafią stworzyć świetne widowisko . A i można spodziewać się , że WWE czymś nas zaskoczy .

Money in the bank - Mamy już Cm Punka , kto następny ? Możemy spodziewać się , że zobaczymy wrestlerów lubiących polatać w powietrzu . Kogo bym chciał zobaczyć , a raczej kogo powinniśmy zobaczyć :

- Cm Punk - Jak wiadomo już jest zaklepany

-Kofi Kingston - Mimo , że w tym roku trochę pojobbował , to w miarę regularnie pojawiał się na PPV i w tym przypadku nie powinno być inaczej

- Evan Bourne - Wraca po kontuzji i ze wzgledu na jego niesamowite akcje w powietzru jego obecność byłaby wskazana

- Brian Kendrick - Chciałbym go zobaczyć , choć mam wrażenie , że ostatnio jest trochę pomijany

Kto jescze ? Morrison , może Carlito , Christian ?

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Trypel może i jest schematyczny ale potrafi poprowadzić walkę i jeśli się obaj postarają to zrobią z Randym świetny main event, bookerzy już zbudowali im świetne pole do popisu.

Tylko oby dalej ten feud rozwijał się w tym kierunku jak to czego próbkę dastaliśmy na ostatnim RAW.

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Uwaga - spoiler z ostatniego Smacka!!!!

Warto wspomnieć, że HBK walczył z Takerem na Bad Blood 1997 w pierwszym Hell In A Cell Matchu(dodatkowo jest to też debiut Glena w gimmicku Kane'a). Walczył z nim na Royal Rumble 1998 w Casket Matchu(też o pas) i jedynie walka z Ground Zero była mniejszej rangi i nie pozostaje nic innego jak tylko czekać, bo ta walka może skraść show. Oczywiście jeżeli do niej dojdzie(Vince może pójść na łatwiznę i zabookować do walki Kozlova, bo przerwanie jego streaku będzie bardziej rozsądne niż przerwanie go na RAW w walce z Shawnem).

Bonkol - po ostatnim Smacku, w ciemno obstawiam, że na WM'ce spotka się Rusek z Grabarzem. Nie wiem w jaki sposób (nie oglądałem jeszcze gali), ale Koziołek wygrał z Takerem na Smacku, tak więc Vince będzie miał podbudówkę pod ich pojedynek (streak na WM vs. winning streak Ruska + "pokonałem Grabarza na SmackDown! a więc i dokopię mu na WM'ce").

Teraz pewnie na RAW (wiem, że łamię Ci serce...:) podłożą Kozlov'owi HBK'a i powinni zrobić to czysto, jeśli Rusek ma być choć trochę wiarygodny stając na przeciwko DeadMan'a na WrestleManii. Do tej pory Koziołek, pomimo swojego streaku, nie pokonał żadnych zbyt wielkich nazwisk ("największy" upolowany przez niego, to chyba Jeff Hardy, ale ten był wówczas dopiero w drodze na main eventera) i jego szanse (w oczach nawet marków) na przerwanie streaku Takera, to po prostu śmiech na sali! Władek musi jak najszybciej pokonać kogoś konkretnego (i to najlepiej czysto, lub quasi-czysto) aby w ogóle jakoś uwiarygodnić się przed wyzwaniem tego kalibru jak Taker na WrestleManii.

Swoją drogą, jeżeli faktycznie dojdzie do takiej walki na WM'ce, to można postawić swoją ostatnią prezerwatywę podczas imprezy u Hugh Heffnera, że Grabarz przerobi Koziołka na Matrioszki (możemy spać spokojnie. Streak za Chiny nie zostanie przerwany).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

O to właśnie chodzi. HHH jest nudny. Oglądając jego walki, w większości można przewidywać kto wygra. Pozatym wydaje mi się że nie jest już tak dobry w ringu jak kiedyś. No i denerwuje jego ingerencja w storyline'y...

Jeżeli WWE zdecyduje sie zrezygnowac z walki Taker - HBK to bylaby to dla mnie kpina. Walka, ktora z pewnoscia skradlaby show z dwoma legendami federacji miedzy ktorymi zawsze wystepowala chemia jest godna 25 lecia Wrestlemanii. Zwlaszcza, ze Shawn jest wiarygodna osoba do przerwana streaku Takera (oczywiscie nie sadze, ze tak sie stanie ale jednak). A Kozlov? Kozlov jest nikim, moga mu zabookwac walke z grabarzem na dowolnym innym PPV a i tak nie bedzie to nic nadzwyczajnego. Mam nadzieje, ze federacja Vince'a ma jeszcze odrobine instynktu samozachowawczego.

Mogliby zrobić taki myk, że Kolzov czysto przegrywa z Michaelsem i wtedy Michaels, jest z punkt wypromowania cholernie silnym przeciwnikiem dla Takera. Sam nie wierze, ze tak się, stanie, ale wierze, że będzie walka HBK vs Undertaker. To w końcu WM 25, jubileuszowa gala, więc potrzeba wielkich nazwisk, a Kolzov, jak wspomnieli inni, jest obecnie nikim, nawet ze swoim streakiem.

• Reputacja:   396

Sam nie wierze, ze tak się, stanie, ale wierze, że będzie walka HBK vs Undertaker.

Ja już w to nie wierzę, zwłaszcza po ostatniej walce Grabarza z Ruskiem na Smacku. Szkoda, bo tak jak wspominał Xero - pojedynek Michaelsa z Calawayem pewnie byłby najlepszą walką na tym PPV :sad:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

pojedynek Michaelsa z Calawayem pewnie byłby najlepszą walką na tym PPV

Uwierz mi, że ten pojedynek BĘDZIE najlepszą walką na WM XXV. Ja wciąż jestem przekonany, że HBK pyknie ruska. Kozlov pokonuje Deadman'a na Smacku, większość sądzi, że na WM Kozlov vs Taker i na najbliższym RAW Shawn przegra z ruskiem. O to właśnie chodzi Vincowi. Niepewność. Moja opinia jest taka: HBK pokonuje ruska, do czasu Wrestlemanii panowie jeszcze pare razy się obiją, ale i tak to HBK spotka się na WueMce z Grabarzem. W międzyczasie Shawn pokrzyczy, że jeden streak przerwany (Kozlov) i teraz kolej na kolejny (Taker)

Co do walki HHH vs. Orton to mam nadzieje, że Triple H postara się chociarz zbliżyć formą do czasów Evolution. Będzie trudno, ale nie niemożliwie. Feud jest budowany świetnie. Obecnie według mnie najlepiej prowadzony feud w ostatnich czasach w WWE.

Na Wrestlemanii Hunter pewnie już nie będzie chciał jobbnąć, więc raczej pomści żonke. Do czasu Wrestlemanii, Triple H posprząta troche w Legacy. Mam na myśli to, że będzie dochodziło do starć między Hunterem, a DiBiase i Rhodes (nie na ringu a na backstage'u). Trypl ich obije, i na Wrestlemanii, Orton zostanie bez przyjaciół.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Bonkol - po ostatnim Smacku, w ciemno obstawiam, że na WM'ce spotka się Rusek z Grabarzem. Nie wiem w jaki sposób (nie oglądałem jeszcze gali), ale Koziołek wygrał z Takerem na Smacku, tak więc Vince będzie miał podbudówkę pod ich pojedynek (streak na WM vs. winning streak Ruska + "pokonałem Grabarza na SmackDown! a więc i dokopię mu na WM'ce").

Teraz pewnie na RAW (wiem, że łamię Ci serce...:) podłożą Kozlov'owi HBK'a i powinni zrobić to czysto, jeśli Rusek ma być choć trochę wiarygodny stając na przeciwko DeadMan'a na WrestleManii.

Hehe, wiesz jak to jest z markowaniem jakiemuś wrestlerowi. Od początku w głowie ułożył mi się scenariusz, że Shawn przegra na RAW i weźmie udział w MITB, który oczywiście by wygrał(tak, marzenia, ale przecież on zasługuje na to żeby znowu trzymać pas jak nikt inny). Z drugiej jednak strony chciałbym też zobaczyć jego walkę z Takerem, bo byłaby ozdobą PPV, a walizkę mógłby zgarnąć ktoś inny(MVP?). ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

MVP? Byłoby ciekawie :) W sumie pomysł ten jest bardzo realny, patrząc na ostatni push jaki dostaje, oraz wolną transformację w face`a. Skoro rok temu Punk, to dlaczego nie MVP w tym roku ?

Co do walki HBK vs. Undetaker, również jestem pełen nadziei tego, że obaj spotkają się na ringu 5 kwietnia. Zupełnie nie podoba mi się styl walki Kozlov`a, a już zupełnie akcja w stylu "dzięcioła" xD (Chodzi mi o przytrzymywanie przeciwnika i uderzanie go głową w klatkę piersiową). Trzeba czekać do poniedziałkowej walki, choć moim zdaniem ona i tak nie przesądzi o tym, kto zawalczy z Taker`em na WM25.

Kurcze... nie pomyślałem nad jednym, strasznie durnym, ale jakże możliwym w realiach WWE 4 Kids pomysłem... walka Streak vs. Streak Taker vs. Kozlov, bo w przypadku wygranej Michaelsa, któryś z dwójki HBK Taker, musiałby przejść heel turn, ale który... raczej Shawn, który jest świetny i jako face i jako heel (kiedyś widziałem jakieś rankingi na jakiejś zagranicznej stronce Top 25 Faces i Top 25 Heels i w obu HBK był wysoko, ale i wiem z własnego doświadczenia)...

MITB - już kiedyś pisałem z okazji Royal Rumble Matchu, kiedy sporo userów twierdziło, że "Odbicie się od dna" Montela to właśnie wygrana w tymże matchu, ale ja miałem właśnie poczucie, że MVP ma większą szanse na wygraną w Money in The Bank niż w Royal Rumble, a po RR to uczucie się tylko nasiliło.

@down: Też fakt... znów nie pomyślałem... Efekt mainstreamowego przyzwyczajenia, że walki są Heel vs. Face

Edytowane przez Simson

Nikt nie musiałby przechodzić heelturnu :) . Popatrz sobie na walki Batista vs Taker, czy Michaels vs Cena na WM 23. 2 walki o pas i nie było w nich heela. Co innego, gdyby obydwaj byli heelami, ale w momencie, gdy są face'ami, nie ma żadnego problemu. Storyline moga oprzeć na historii ich dawnej rywalizacji, na streaku Takera - czyli bez żadnej potrzeby heelturnu, któregokolwiek wrestlera.