Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

HWC - High Wrestling Creating

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

HWC

Informacje:

Pierwsza gala zapowiada się 23 lutego.

Mamy Ponad 20+ Super Star

Właściciel :

???

Pasy:

HWC World Title-

HWC Tag Team Title-

HWC Unsputited Hardcore title

Zawodnicy:

Christian - Hwc Tag Team Champ

Triple h

Batista

Matt Hardy

Kurt Angle

Chris Hero

Rey Mysterio

Jeff Hardy - Hwc Tag Team Champ

Jamie Noble

Randy Orton

John Cena – Hwc World Champ

Edge

Jack Swagger

Finlay

Kane

Undertaker

Mvp – Hwc Unsputited Hardcore Champ

Vladimir Kozlov

Chris Jericho

Na Następnej Gali HWC!

Wybory Nowego Gm HWC !

Zobaczymy walke o Hwc Unsputited champion!

Kilka Segmentów

Krótki Wstęp Gali

Słychać ,, Here Comes The Money !! „ Na ring wchodzi Vince McMahon.

Zaczyna Przemawiać.

Mahon- Witam was jak wiecie startuje w konkursie wyboru GM ! , Mam zamiar wygrać wybory i zostanie po raz trzeci z rzędu!!

Gdy Vince odkłada Mikrofon słychać Them Song Kurta(jego mina nie mówi dobrze)…

Fani – YOU SUCK!! YOU SUCK!!!

Mahon – Co tu robisz Kurt ?

Kurt – Startuje w wyborze na Gm’a HWC !

Mahon – Ty i Gm ?

Kurt – Tak i Nawet powiem ci że wygram !!

Mahon – Jasne Powodzenia ale mówie ci i tak nie wygrasz !!!!

Kurt – You Suc….

(nagle słychać them song !! O mój boże! to Steve Austin

)

Kurt – Co ty tu robisz ??

Austin – Wow wy nie wiecie startuje w wyborze gm’a HWC! Aha i wygram.

Mahon – Robi się zamieszanie ide(Mahon schodzi z ringu i zmierza w kierunku titaronu .)

Kurt – Dobra idz stąd i tak ja wygram! WYPIERDZIELAJ Z TĄD !

Austin – Ok sam tego chciałeś (Austin wykonuje Stunner na Kurci’e)

Austin - Widzisz po co ci to było?! Dawać Piwo ( Asustin tradycyjnie konsumuje Piwo w narożniku, schodzi z ringu przy Wielkim Cherze!)

HWC schodzi z anteny.

Proszę o oceny i komentarze!

Ja się staram !!

23 Lutego Będzie gala !

https://forum.wrestling.pl/topic/13876-hwc-high-wrestling-creating/

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patik421

3

• nekrophage

2

• johniss

1

• ruffryder

1

Top użytkownicy w tym temacie

jezeli to zart, to kiepski :roll:
https://forum.wrestling.pl/topic/13876-hwc-high-wrestling-creating/#findComment-124522

jezeli to zart, to kiepski :roll:

I, Fuckin', agree. Szczena czyści dywan.

Hwc Unsputited Hardcore Champ

Jeeee. Też chce być Unsputited Champem!!! Taaaaak, i mam wszystkie pokemony!

Kurt – Co ty tu robisz ??

Austin – Wow wy nie wiecie startuje w wyborze gm’a HWC! Aha i wygram.

Mahon – Robi się zamieszanie ide(Mahon schodzi z ringu i zmierza w kierunku titaronu .)

- Łatta Fak Ju Dułing Hir?!

- Terefere...

- Ty też terefere...

Ja się staram !!

Nooo... Widać :) :twisted:

John Cena – Hwc World Champ

Jupiii!! Jak Ja się cieszę :)

prosze o komentarze

Bez Komentarza...

https://forum.wrestling.pl/topic/13876-hwc-high-wrestling-creating/#findComment-124523

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

Właściciel :

???

Dobrze , rozumiem że właściciel jest tajemniczy. To podsyca emocje w oczekiwaniu kto nim zostanie. Świetnie to rozegrałeś - teraz fani HWC będą bardziej się emocjonować w obawie , któż taki bookuje walki - kto tu rządzi w ogóle...

Pasy:

HWC World Title-

HWC Tag Team Title-

HWC Unsputited Hardcore title

I tu proszę , kolejna rozbierzność od standardowych fedów , kolejna Innowacja !!- fani mają już dość setnego fedu w którym jest pas mistrza WWE a mistrzem jest tripleH...Od dziś , gorąco kibicuje każdemu Unsputited Championowi HWC !!

Na Następnej Gali HWC!

Wybory Nowego Gm HWC !

Zobaczymy walke o Hwc Unsputited champion!

Dajesz zapowiedź, bardzo dobrze - już wiemy czego spodziewać się na następnej gali. Najbardziej oczekuje gorączkowo matchu o tytuł Usputited Championa - jestem ciekaw jak potoczą się losy tego pasa.

Krótki Wstęp Gali

Słychać ,, Here Comes The Money !! „ Na ring wchodzi Vince McMahon.

Zaczyna Przemawiać.

Ty masz jednak innowacyjne pomysł jak z rękawa ! Proszę bardzo , no przecież ile razy można do znudzenia czytać jak Vince wychodzi przy No chance in hell ...to się staje nudne.. A tu proszę , Vince zrobił nam psikus i pomieniałsię z Synkiem na theme song. Kto wie...moze na kolejnej gali HWC zapowiedzianej na 23 lutego Vince wyjdzie przy "The Game" Motorhead'a ?

Mahon

Rozumiem , że Mahoń , to nowy pseudonim ringowy Vince'a pod którym ubiega się o stanowisko GM'a ? ...fascynujące.

Fani – YOU SUCK!! YOU SUCK!!!

Kurt – Tak i Nawet powiem ci że wygram !!

Mahon – Jasne Powodzenia ale mówie ci i tak nie wygrasz !!!!

Zawsze ceniłem sobie aktywną publiczność , oraz dobre i innowacyjne speeche w ringu. Mahoń widzę w formie ...Kurt'a pewnie zatkało.

Kurde , liczyłem , że Mahoń jest w formie a tu takie rozczarowanie ... zrobiło się zamieszanie i poszedł... damn. Ale widze , że Kurt znakomicie pełni rolę heel'a .. Ma pytanie ? Czy relacja z tego co dzieje się na ringu ...pokazywana jest w Titaronie ?

Asustin tradycyjnie konsumuje Piwo w narożniku

Asustin ...hmmm..wiedziałem , że Austin grał w filmach , ale żeby od razu do telenowel go wywiało to nie słyszałem. No chyba , że ten Agustin - to kolejny pseudonim ringowy mający odwrócić uwagę czytelnika - jesli tak - FASCYNUJĄCE.

schodzi z ringu przy Wielkim Cherze!)

My God ! To Hera zmieniła Płeć ? ...biedny Zeus.

Kurcze ...troche krótko ...następnym razem postaraj się żeby HWC nie zesżło tak prędko z anteny.

https://forum.wrestling.pl/topic/13876-hwc-high-wrestling-creating/#findComment-124529

Wydaje mi się, że już dość po nim pojechaliście i zrozumiał przesłanie - nie ma co tego dalej ciągnąć :D
https://forum.wrestling.pl/topic/13876-hwc-high-wrestling-creating/#findComment-124532

IOOT_DZIKO

Sorry ale bez obrazy

Rozumiem , że Mahoń , to nowy pseudonim ringowy Vince'a pod którym ubiega się o stanowisko GM'a ? ...fascynujące

Mahoń ? Ja Napisałem Mahon bez obrazy ale Troche Czytania nie boli ?

https://forum.wrestling.pl/topic/13876-hwc-high-wrestling-creating/#findComment-124634

a może jakies walki byś dał bo mi to nie wygląda na normalną gale
https://forum.wrestling.pl/topic/13876-hwc-high-wrestling-creating/#findComment-124635

IOOT_DZIKO

Sorry ale bez obrazy

Rozumiem , że Mahoń , to nowy pseudonim ringowy Vince'a pod którym ubiega się o stanowisko GM'a ? ...fascynujące

Mahoń ? Ja Napisałem Mahon bez obrazy ale Troche Czytania nie boli ?

Uważne słuchanie innych i kupno nowego mózgu też nie bolą... (No chyba, że będziesz montował ten mózg...)

Mahon można zrozumieć jako Mahoń, tym bardziej, jeśli piszesz bez polskich znaków, młocie.

On sobie jaja z Ciebie robił, bo pochwały to Ci się nie należą...

https://forum.wrestling.pl/topic/13876-hwc-high-wrestling-creating/#findComment-124637

Gotix

No dobra może troche się zmyliłem ale nie trzeba odrazu Kurw* wyzywać.

Mahon można zrozumieć jako Mahoń, tym bardziej, jeśli piszesz bez polskich znaków, młocie.

Jak ja bym tak powiedział to by był odrazu Warn :D

https://forum.wrestling.pl/topic/13876-hwc-high-wrestling-creating/#findComment-124640

Gotix

No dobra może troche się zmyliłem ale nie trzeba odrazu Kurw* wyzywać.

Jak ja bym tak powiedział to by był odrazu Warn :D

Czy w regulaminie jest powiedziane, ze uzytkownicy są dzieleni na jakieś grupy? np. te które mogą klnąć na innych uzytkowników bez zadnych skrupułów, i na tych, co jak przeklną do kogoś to odrazu dostają warna? Nie ma takiego punktu w regulaminie, więc nie wiem co ty tutaj wymyślasz..

PS: Zmylić to mozesz kogoś...

Co do gali jak tak wszystko sobie zmieniasz i w ogóle, to zapewne na najblizszej gali wprowadzisz do rosteru Hornswoggle'a i Khal'iego, będą mieli walkę między sobą, więc mozemy się spodziewać jak Hornswoggle wykonuje Chokeslam'a dla giganta...

https://forum.wrestling.pl/topic/13876-hwc-high-wrestling-creating/#findComment-124647

EOT? :roll:
https://forum.wrestling.pl/topic/13876-hwc-high-wrestling-creating/#findComment-124668

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Kiedyś próbowałem znaleźć, ale nie udało się. Nie ma nic z PXW w necie. Przynajmniej ja nie znalazłem. Trzeba by było się pytać samego Shadowa 🤣
    • IIL
      Słyszałem o tej walce Shadowa z backyardu. To taka trochę legenda polskiej sceny. Ma ktoś linka do niej? Jest to jeszcze gdzieś dostępne?
    • HeymanGuy
      TNA Genesis 2025 - 19.01.2025 TNA X-Division Title Match - Moose (c) vs. Ace Austin: Austin zaczyna z dużym impetem, momentalnie zaskakuje Moosa, ale ten odpiera atak i zaczyna dominować. Ta walka była pełna przeplatanych momentów, od przewagi Moosa do zaskakujących powrotów Austina. Wyjątkowy moment, gdy Moose przypadkowo trafił JDC spearem, a Austin wykorzystał to, by zadać mocny cios, a potem jeszcze wskoczyć na Myersa i Edwardsa! Końcówka była brutalna – dwa speary Moosa na pewno były godne mistrza, ale Austin nie dawał za wygraną. W końcu Moose broni pas, ale trochę irytuje ta pomoc JDC w tle, przypominam że Moose jest byłym mistrzem TNA i broni pasa X-D kantem. Steve Maclin & Eric Young vs. The System: Tu już od samego początku czuć było chaos. Każdy z panów miał swoje momenty, a Alisha Edwards trochę podgrzewała atmosferę, wkładając swoje trzy grosze. Maclin i Young jednak finalnie zdominowali, z Youngiem, który jak zwykle rozkręcił walkę, by potem zakończyć ją mocnym KIA, świat idzie dalej a Eddie Edwards od kilkunastu lat stoi w miejscu.  TNA Knockouts World Tag Team Titles - Spitfire (c) vs. Ash by Elegance & Heather by Elegance: Walka miała swoją dynamikę. Spitfire pokazały, że nie zamierzają odpuszczać. Luna i Threat rozbiły przeciwniczki solidnymi akcjami i ostatecznie obroniły pasy. Słusznie, bo naprawdę trzymały poziom i dały niezłą walkę. Tessa Blanchard vs. Jordynne Grace: Tu emocje sięgały zenitu. Grace od razu zaczęła od mocnych akcji, ale Blanchard nie dała się łatwo złamać. Wymiana ciosów, suplexów i brutalnych uderzeń. Blanchard w końcu znalazła sposób na Grace i przy pomocy kilku ładnych akcji, jak jej Magnum (diving codebreaker), zakończyła tę konfrontację na swoją korzyść. Było ostro, nie powiem, że nie. I Quit Match – Mike Santana vs. Josh Alexander: To była prawdziwa bitwa. Alexander dominował, ale Santana wcale nie zamierzał odpuszczać. Ich wymiana ciosów, brutalne akcje i kontuzje – to wszystko sprawiało, że ta walka wciągała na maksa. W końcu Santana pokazał charakter, przymusił Alexandera do poddania się i to on wychodzi z tego jako zwycięzca. To co, Josh w Rumble za niedługo?  TNA World Tag Team Titles - The Hardys (c) vs. The Rascalz: No i tu się działo. Szybkie tempo, przeplatające się momenty dominacji obu drużyn. The Rascalz świetnie się trzymali, ale w końcu to Hardys wytrzymali presję i wygrali, kończąc walkę efektownym połączeniem Swanton/Twist of Fate. TNA Knockouts World Title - Clockwork Orange House of Fun Match – Masha Slamovich (c) vs. Rosemary: Ciężka walka, pełna brutalnych momentów, takich jak staplowanie, pinezki czy chociażby Janice (pozdrawiam Abyssa). Widać, że obie zawodniczki szły na całość. Masha wygrała po naprawdę mrocznej akcji, ale czuć było, że Rosemary dała z siebie wszystko. TNA World Title Match - Joe Hendry vs. Nic Nemeth (c): To był epicki finał! Hendry pokazał ogromną siłę woli i ostatecznie, po wielu zwrotach akcji, wywalczył pas, pokonując Nemetha. Bardzo emocjonująca końcówka, Hendry zasłużenie dostał swoją szansę, którą powinien już dostać dawno temu. Tym ruchem załatwili sobie brak przejścia Hendryego na Full-Time w WWE, przynajmniej na jakiś czas. Gala była pełna emocji, większych i mniejszych niespodzianek i świetnych walk. Dużo akcji, dużo walk o mistrzostwa, a zwłaszcza finał, w którym Hendry po długiej batalii zdobył pas, zostanie w pamięci na długo, dobry początek roku dla TNA, byleby Hendry dowiózł jako główny mistrz, bo z jego poprzednikiem bywało różnie.
    • Mr_Hardy
      Pamiętam to, oglądałem. Shadow vs Joker super walka. Najlepsza walka w polskim backyardzie ever. Oglądałem ich regularnie. Tak jak @ HeymanGuy napisał PXW.
    • HeymanGuy
      NJPW Wrestling Life 40th Anniversary Yuji Nagata Produce Blue Justice XV 2025 - 19.01.2025 NJPW wraca do akcji po noworocznych galach, a "Blue Justice XV" to klasyczny mix nostalgii, emocji i trochę tego, co można nazwać... "przeciętną rutyną." Gala w małej siłowni, jakieś tysiąc osób na widowni, ale klimat typowy dla NJPW – surowo i z szacunkiem do każdego wejścia na ring. Lecimy! United Empire vs. Shota Umino & Shoma Kato & Katsuya Murashima: Shota, który jeszcze niedawno brylował w main evencie Wrestle Kingdom, teraz grzeje opener z młodziakami? Trochę zjazd, ale hej – ktoś musi ogarniać te pierwsze starcia. Jakob, O-Khan i Akira robią swoje, a Young Lions jak zawsze: walecznie, dynamicznie, ale koniec końców to Akira zamyka show "Fireballem". Dobra rozgrzewka, ale bez szału. TMDK vs. YOH & El Desperado & Tomoaki Honma: Fajny mix! Fujita i Oiwa to te młode wilki, które wnoszą do każdego starcia sporo energii. Honma dalej w formie, choć ten jego "Kokeshi" to raczej już mem w ruchu. Oiwa kończy Honmę, co jest sporym zaskoczeniem. Ogólnie – szybka, czysta akcja. Na plus. Los Ingobernables de Japon vs. TenKoji: Tetsuya Naito w trybie "snuję się, bo mogę". Po raz kolejny ta jego żółwia szybkość przy rozbieraniu się z płaszcza wywołuje u mnie ziewanie. Starcie z weteranami w sumie dość płaskie, choć Hiromu i tak wyciągnął trochę energii. Końcówka to szybki roll-up i LIJ wychodzą zwycięsko. Meh, Naito, ogarnij się, bo usypiasz i widać że ci się chce coraz mniej.  Bullet Club War Dogs vs. Just 4 Guys: Sanada i Taichi wciąż w tej dziwnej dynamice "powinniśmy już dawno zamknąć nasz feud". Walka w sumie spoko, ale czuć zmęczenie materiału. Bullet Club War Dogs ratują to starcie swoją agresją, ale J4G bez Doukiego to jak pizza bez sera – niby coś jest, ale czuć, że czegoś brakuje. Sanada kończy Taka, i idziemy dalej. Los Ingobernables de Japon vs. Bullet Club War Dogs: Tu już lepsza zabawa! Shingo i Drilla to dwie maszynki do unicestwiania, a ich starcia to coś, na co czekam w przyszłości. Yota Tsuji pokazuje, że jest przyszłością NJPW, ale to Drilla kończy Bushiego swoją niszczycielską "Drilla Killą". Solidny tag, świetne tempo, fajny storytelling. Bishamon vs. TMDK: Zack Sabre Jr. to profesor wrestlingu, ale Bishamon wciąż trzymają formę jako świetny tag. Hartley Jackson to ciekawy dodatek – wielki, potężny i z klimatem, choć jeszcze brakuje mu polotu. Bishamon wygrywają, a Sabre zostaje ustawiony jako ten, którego trzeba pokonać. Fajne, klasyczne starcie drużynowe. Yuji Nagata & Hiroshi Tanahashi & Toru Yano & Oleg Boltin vs. House of Torture: Yuji Nagata – ikona, która nadal potrafi porwać publiczność. Tanahashi i Yano w roli "kreatywnego wsparcia", a Boltin Oleg to chodząca siła i przyszłość tej federacji. House of Torture robi swoje: podstępne zagrania, trochę chaosu, ale koniec końców to Oleg zamyka walkę potężnym Kamikaze. Świetny moment dla niego, choć spodziewałem się, że Nagata zgarnie pin z uwagi na jego rolę w ME i rangę samej gali. "Blue Justice XV" to gala bardziej przejściowa niż coś, co zapamiętamy na lata. NJPW buduje feudy, ale czuć zmęczenie rosteru i brak kilku kluczowych nazwisk (Finlay, Cobb, El Phantasmo – gdzie wy jesteście?). Plusy? LIJ vs. Bullet Club, mocny występ młodych lwów i momenty Olega. Minusy? Naito na autopilocie, za dużo weteranów i niedomknięte wątki (Sanada vs. Taichi). Solidnie, ale bez jakiegoś ognia.
  • Dodaj nową pozycję...