Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PSW Wywiady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
i zmien te pytaia. kazda osoba powinna miec INNE pytania. teraz to tak naprawde sa flaki z olejem ):

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sama inicjatywa bardzo ciekawa i godna pochwały, kompletnie nieprzemyślany jest natomiast wybór "rozmówców" (napisałem w cudzysłowie, bo z tego co widzę rozmowy są prowadzone via mail lub ew. komunikator). Z jednej strony ktoś kto w biznesie siedzi od paru ładnych lat, za chwilę jakiś świeżak który kilka miesięcy temu przypadkiem włączył ESC i mu się spodobało...

Wydaje mi się, że w pierwszej kolejności powinny być odpytane jakieś bardziej "kumate" osoby z branży: RazorR, Sixkiller, Raven, Przemk0, FH, Boryss (gwarantuję, że Ci oglądalność przy tej ksywce skoczy kilka razy przynajmniej ;) )...

No i każda rozmowa powinna być przeprowadzona indywidualnie, a nie na podstawie kwestionariusza kilku pytań, tak jak zauważył RazorR. W sumie bardziej mi to przypomina temat, który jest pewnie na każdym forum, u nas brzmi "Poznajmy się ;)" i daje każdemu nowemu i staremu użytkownikowi okazję do dokłądnego przedstawienia swojej osoby.

Widzę też, że w ogóle nie zwracasz uwagę na ortografię i składnię swoich rozmówców...Sorry, ale jak czytam, że ktoś był "u wójka w Stanach" to z miejsca wyrabiam sobie o takim serwisie opinię :/

Ale żeby nie było...ma to jakiś tam potencjał ;)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Opublikowano
Wydaje mi się, że w pierwszej kolejności powinny być odpytane jakieś bardziej "kumate" osoby z branży: RazorR, Sixkiller, Raven, Przemk0, FH, Boryss

Ostatniej osoby nie znam, ale rzeczywiście wywiad z Razorem czy Ravenem bym przeczytał...

Do listy dodałbym jeszcze GrimmReapera, tyż obeznany w branży :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Opublikowano
  • Autor

Odniosę się do zarzutów

Widzę też, że w ogóle nie zwracasz uwagę na ortografię i składnię swoich rozmówców...Sorry, ale jak czytam, że ktoś był "u wójka w Stanach" to z miejsca wyrabiam sobie o takim serwisie opinię

Faktycznie mój błąd przyznaje się do niego, po prostu nie dokładnie przestudiowałem odpowiedź. Wynika to z tego że gdy się prowadzi 3 wywiady naraz czasami można coś przegapić :oops:

Wydaje mi się, że w pierwszej kolejności powinny być odpytane jakieś bardziej "kumate" osoby z branży: RazorR, Sixkiller, Raven, Przemk0, FH, Boryss (gwarantuję, że Ci oglądalność przy tej ksywce skoczy kilka razy przynajmniej ;) )...

Co do tych osób spora część z nich nie ma zbyt wiele czasu, choć prawdą jest że większości się nie pytałem. Chciałbym też powiedzieć że na początku brałem wszystkich chętnych aby jakoś rozruszać bloga bo od czegoś trzeba zacząć :roll:

A pytania postaram się zmienić

Dziękuje bardzo za obiektywną krytykę i obiecuje poprawę

http://wywiady-psw.blogspot.com/ - mój blog Wywiady PSW

366034736498156ba4f22c.jpg