Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Streak Takera- WrestleMania XXV (dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Schemat chyba powtarzany co roku przed każdą WrestleManią;)

I znowu te schematy :P.

Chyba właśnie te informacje o rzekomym przerwaniu streaku przez HBKa czy niby "przecieki" zza kulis WWE że Mark nie miałby nic przeciwko zajobbowaniu na WMce mają za zadanie nakręcić fanów na przegraną Takera.

Teraz może i wkradnie się lekka nutka niepewności co do dalszych losów streaku, ale po głębszym przemyśleniu każdy zda sobie sprawe, że to niemożliwe.

I dlatego sądze, że gadanie przed samą walką, że "streak Takera jest zagrożony" nic nie da. Walka ma nas zakręcić i to walka ma w nas obudzić niepewność. HBK jak mało kto nadaje się do tej roli, ale i tak nic z tego :P. 17-0 (i będę to podkreślał po każdym poście w tym temacie:P)

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

15

• Slasher

14

• -Raven-

5

• Krzychu

5

Top użytkownicy w tym temacie

A może HBK przejdzie heel turn i pokona takera nie czysto :D ? wszystko możliwe...druga opcja to interference JBL'A :D
Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

• Reputacja:   714
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

A ja myślę, że to jednak Moscow Mauler zmierzy się z Deadmanem na WMce :D

nie po to robili cały ten streak Kozlova i promowali ruska, żeby teraz się podkładał ;)

Czyli powinno być streak vs streak. A jeżeli nie to będziemy mieli 2 legendy coś w rodzaju icon vs icon. Ciężki orzech nam dało do zgryzienia wwe :P

Poza tym Taker utrzyma swój streak. :)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

A może HBK przejdzie heel turn i pokona takera nie czysto :D ? wszystko możliwe...druga opcja to interference JBL'A :D

Wg. mnie postać Takera i podniosłość jego walk na Wrestlemanii jest tak godna szacunku, że interwencja w takiej walce byłaby po prostu bluźnierstwem. Walki Takera na WM muszą kończyć się czysto, inaczej streak nie byłby wiarygodny.

12135614384eeb824360301.jpg

A ja myślę, że to jednak Moscow Mauler zmierzy się z Deadmanem na WMce

Oby nie. Kozlov w ringu jest okropny. Trudno mi znaleźc w obecnym WWE bardziej przepushowanego w stosunku do swoich umiejętności wrestlera. Gościu potrafił spierdolic nawet Snake Eyes! Myśle, że WWE mając do wyboru klasyk typu HBK vs Taker, a beznadziejny match z Kozlovem na najważniejszej gali roku zdecyduje się na to pierwsze. A Władek zamiast na WrestleManie powinien powędrowac na Florydę do rozwojówki. Swoją drogą, ciekawe jak mu wyjdzie walka z Shawnem na RAW. Jak nawet Michaels nie będzie w stanie poprowadzic Ruska do znośnego pojedynku, to ja nie wiem co ten koleś robi w WWE, nie mówiąc już o main eventach.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

A ja myślę, że to jednak Moscow Mauler zmierzy się z Deadmanem na WMce

nie po to robili cały ten streak Kozlova i promowali ruska, żeby teraz się podkładał

Popatrz na to z innej strony CzaQ. HBK pokonuje Kozlova i przed walką z Takerem na WM szczyci się tym, że przerwał nie tak dawno inny streak (Kozlov). I tak Shawn z nową ksywą "The Streak stopper":P.

• Reputacja:   1

A propos

na wczorajszym tapingu SmackDown Kozlov CZYSTO spinował Takera... Nie wiem po co ten zabieg ze strony WWE żeby tak zeszmacić Takera;/ Jedno wiem... Jeśli Kozlov uzyskuje czysty pin na Takerze to marnie widzę szanse Shawna w przyszłotygodniowej walce

TakerFanKrk, może dlatego aby

wygrana Michaelsea za tydzień nie była aż tak oczywista :P, teraz większa niepewność kto wygra i zmierzy się z Takerem

No nieeeee no. Przecież to jest Wrestlemania 25, miech sobie WWE nie robi jaj i niech nie wrzuca tam Kozlova, czy to się sprzeda? Na Kozlova lubie patrzeć, jak siedzę w rózowych okularach lub po piwku, jest to dla mnie taka atrakcja z naszego europejskiego podwórka. HBK vs Undertaker= to się sprzeda i to będzie atrakcja, z tego będą eciepecie :D a Vince będzie się cieszył

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

trzeba teraz pomyśleć czy ważniejszy dla Vinca jest streak Kozlova czy prestiżowa walka HBL z Takerem na WM 25, no chyba,że Michaels miałby pokonać Władka jakoś nieczysto czy coś nie przerywając streaku

Moze z tego wyniknac triple threat match. Tym bardziej byloby to na reke Vince'owi, ze na wrestlemani procz MiTB, wszystkie walki beda zabookowane one vs one. korzysci?

- wciaz niepokonany Kozlov

- mr. Wrestlemania on Wrestlemania :)

- fajny storyline: dwoch wojownikow łasych na streak Undertakera (bo to jego trzeba bedzie spinowac) vs Deadman

tylko jak to rozwiazac na RAW? :) double-DQ? wtedy moglby sie wmieszac JBL i co mamy? Fatal-4-Way? :lol:

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29914]UFC: it's damn real! - pierwsze diary o MMA[/url]

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=18744]Ring of Honor: Trochę inny booking.[/url]

ZAPRASZAM!

• Reputacja:   1

wszystkie walki beda zabookowane one vs one.

No nie bądź taki pewien , pamiętasz chyba że na jednej z poprzednich WMek był handicap match Taker vs Big Show & A-Train...

Ta opcja z tym Triple Threat Matchem lub Fatal 4 Wayem jest całkiem możliwa moim zdaniem...

Mamy przecież trójkę zawodników łakomych na streak Takera (HBK, Kozlov, JBL) w tym dwóch heeli...

Nie sądzę żeby Kozlov i JBL tak po prostu odpuścili...

Więc rozważam dwie opcje:

1) interwencja w jakiś sposób tej dwójki w meczu= DQ na korzyść Takera

2) Ogłoszenie walki Triple Threat lub Fatal 4 Way

Oba te rozwiązania są równie ciekawe ponieważ niezależnie od liczby wrestlerów w ringu trzeba będzie spinować jedną osobę - Takera...

A jestem pewien że każdy będzie działał na swój własny rachunek....

Ja jednak cały czas sądze, że dojdzie do pojedynku one vs. one. Jeśli JBL w jakiś sposób zainterweniuje w HBK vs. Kozlov to nie sądze, że coś to zmieni. Po prostu dojdzie do Triple threat match na którymś z RAW i zwycięzca JBL vs. HBK vs. Kozlov jedzie na Wrestlemanie przeciwko Takerowi.

Nie wiem, czy ja szukam dziury w całym, czy sie kompletnie nie znam, ale jaki to jest winning streak Kozlova, skoro był pinnowany na No way out? Dla mnie obecny status Kozlova brzmi- LOOOOOOSER

A walka Triple Threat jeszcze jakoś będzie wyglądała, lecz 4 chłopa w ringu to będzie przekombinowane polowanie na Undertakera i jego zajebiście prawdziwy winning streak na Wrestlemanii. No, czy ktoś mysli o Handicap Matchu? Jeśli tak, to w jakim ustawieniu?- dla mnies sprawa wątpliwa.

Ja jednak cały czas sądze, że dojdzie do pojedynku one vs. one

Też tak sądze.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

RR, bylo mowione ze to streak w single match'ach

5944677854b349bd3406ba.png