Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Streak Takera- WrestleMania XXV (dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W każdym razie ja się zgadzam z RR. Cały streak Kozlov'a jest cholernie naciągany. Wg. mnie osoba która ma się kojarzyć z niepokonanym to osoba, która naprawdę nigdy nie przegrała.

Co do streak'u Undertaker'a to pewnie nie zostanie on przerwany do końca jego kariery, choć sam Undertaker przyznał, że nie ma nic przeciwko temu, by przegrał :)

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

15

• Slasher

14

• -Raven-

5

• Krzychu

5

Top użytkownicy w tym temacie

A ja jeśli chodzi o moje poglądy zaliczam zupełnie inaczej. Według mnie nie wygranie meczu( i nie zostanie spinowanym) to i tak porażka. I jak dla mnie dobry streak to streak z matchy z których zawsze wychodzi się zwycięsko.

O streak Taker'a się nie martwię. Równie dobrze chciałbym żeby zakończył on streak Kozlova, a równie dobrze chciałbym zobaczyć walkę HBK vs Undertaker.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Cały streak Kozlov'a jest cholernie naciągany. Wg. mnie osoba która ma się kojarzyć z niepokonanym to osoba, która naprawdę nigdy nie przegrała.

Dokładnie. Dochodzi do tego fakt z No Way Out. Został spinowany, więc jego streak został zburzony. Jeszcze moment w jakim spinował go Taker (kto ostatnio został spinowany po Last Ride przez Taker'a ?) jest żenujący.

a równie dobrze chciałbym zobaczyć walkę HBK vs Undertaker.

To jest akurat pewne.

Cały streak Kozlov'a jest cholernie naciągany. Wg. mnie osoba która ma się kojarzyć z niepokonanym to osoba, która naprawdę nigdy nie przegrała.

Dokładnie. Dochodzi do tego fakt z No Way Out. Został spinowany, więc jego streak został zburzony. Jeszcze moment w jakim spinował go Taker (kto ostatnio został spinowany po Last Ride przez Taker'a ?) jest żenujący.

a równie dobrze chciałbym zobaczyć walkę HBK vs Undertaker.

To jest akurat pewne.

Według "ekspertów" to się nie liczy. Liczy się tylko 1 vs 1...

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Tylko widzisz Hrystek, ci sami eksperci zaliczyli Takerowi do streaku walke handicapową z Wrestlemanii XIX. Więc o co tu biega ? Przecierz to nie była walka 1 na 1.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Tylko widzisz Hrystek, ci sami eksperci zaliczyli Takerowi do streaku walke handicapową z Wrestlemanii XIX. Więc o co tu biega ? Przecierz to nie była walka 1 na 1.

Tylko, że streak Takera to streak który dotyczy TYLKO WM i nawet gdyby Mark uczestniczył w walce 3 vs 3 i jego team tej walki by nie wygrał to jego rekord stałby się historią.

Streak Kozlova jest promowany jako streak jeden na jednego i do tej pory(nie licząc house showów) nikt nie zdołał go pokonać. Jak dla mnie wcale nie jest taka pewna walka Taker vs HBK, bo bardzo głupio będzie to wyglądać jeżeli Ukrainiec swoją pierwszą porażkę poniesie na RAW, a nie na jakimś ważnym PPV, przecież nie po to go tak promują.

15974308365193fac7b7921.jpg

ja to widzę tak, trochę scenariusz kombinowany ale jest

za tydzień do walki wtrąca się JBL i jest DQ

za 2 tygodnie walczą w trojkę i HBK pinuje JBLa.

HBK na WM25 a Kozlov nie przerywa streaku :D

Ja dalej bym sie trzymal tego, ze walka Taker - HBK to pewniak. Jezeli Micheals by przegral to gdzye by go wcisneli na WM? A powiedzmy sobie szczerze - taka postac musi tam wystapic. Co innego Kozlov...

Tylko, że streak Takera to streak który dotyczy TYLKO WM i nawet gdyby Mark uczestniczył w walce 3 vs 3 i jego team tej walki by nie wygrał to jego rekord stałby się historią.

Dzięi tobie wpadłem na nierelany pomysł. Niektórzy myślą o walce 3, 4 zawodników naprzeciwko siebie. A może spotkają się dwóch wrestlerów przeciwko kolejnej dwójce? Undertaker i HBK vs Kozlov i JBL. Face wygrywają i dwa winning streaki się uratują (już nie będę komentował tych zwycięstw Kozlova, lecz zostaje przy swoim!!)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Dzięi tobie wpadłem na nierelany pomysł. Niektórzy myślą o walce 3, 4 zawodników naprzeciwko siebie. A może spotkają się dwóch wrestlerów przeciwko kolejnej dwójce? Undertaker i HBK vs Kozlov i JBL. Face wygrywają i dwa winning streaki się uratują (już nie będę komentował tych zwycięstw Kozlova, lecz zostaje przy swoim!!)

Tak, walka mogłaby być dobra. Dawno nie widziałem tag team match'u w którym bierze udział dwójka solidnych main eventer'ów :) Może JBL i Kozlov to niezbyt dobrzy wrestlerzy, ale HBK i Undertaker mają zdolności 'wskrzeszać" swoich rywali :P

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Streak Kozlova jest promowany jako streak jeden na jednego i do tej pory(nie licząc house showów) nikt nie zdołał go pokonać. Jak dla mnie wcale nie jest taka pewna walka Taker vs HBK, bo bardzo głupio będzie to wyglądać jeżeli Ukrainiec swoją pierwszą porażkę poniesie na RAW, a nie na jakimś ważnym PPV, przecież nie po to go tak promują.

Ja jakoś nie jestem w stanie sobie wyobrazić walki streak vs. streak na WM. Przypuśćmy, że do walki dochodzi. Gdzie w tym momencie umieszczamy HBK'a ? Jedynie do walki RAW vs. SmackDown (jeśli takowa będzie). Najlepszym argumentem na walke Taker vs. Michaels jest miejsce rozgrywania WueMki i jej poniekąd jubileusz. Do tego dochodzi fakt, że następnej szansy na taką walkę może już nie być. Ale jak to mówi Vince "wszystko może się zdarzyć w WWE"

• Urządzenie:  Android

A nie wydaje się wam, że Vickie, podczas swojego obecnego feudu z Ceną na WM da dla Johnowi do walki niepokonanego ruska? (bo chyba nie myślicie o kolejnej walce Egde vs Cena) W takim wypadku walka na RAW musiałaby być bez rozstrzygnięcia i przerwanie streaku zastanie dla Ceny.

Ja dalej bym sie trzymal tego, ze walka Taker - HBK to pewniak.
Ja również.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Ja bardzo chętnie obejrzał bym pojedynek HBKvsUndertaker.Lubie obydwóch tych wrestlerów i na WM to oni potrafią zrobić dobre show.Więc HBK DAWAJ DAWAJ

P.S Dla mnie to obojętne kto wygra... :)