Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Karta na EWF Wrestlepalooza XCV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EWF Wrestlepalooza XCV, Poznań (22.02.2009)

Karta:

01. Hardcore Battle Royal (na takich samych zasadach jak ten z Paloozy 39) z udziałem wrestlerów nie biorących udziału w finałowej rundzie turnieju (czyli: Randy Moon, Hendrixon, Ritari, SeBa, Flying Man, Izzy Nilsen, Tool, Mind Mower, Nas Jazzowski, Scotty Whiped, Ordinary Mortal, Vaclav, Rottweiler + goście specjalni). Zwycięzca otrzyma EWF FTW title shot na następnej gali. Oprócz tego do zdobycia będą (ale to już nie dla zwycięzcy): EWF Evolution title oraz Puchar Szczęściarza (edycja IV).

02. Finał turnieju o EWF World title, w którym wezmą udział: Chris "More" Attitude (reprezentujący Kravena), Jupiter, Scyther, Psycho oraz El Masturbator. Turniej rozgrywany będzie na podobnych zasadach jak dwa poprzednie turnieje czyli każdy z każdym, punkty przyznawane będą następująco:

- 20 punktów -> za zwycięstwo,

- 10 punktów -> za no contest,

- 05 punktów -> za zwycięstwo przez DQ,

- 05 punktów -> za przekroczenie limitu czasu walki

Inne informacje:

- długość walk nadal będzie ograniczana,

- od tej pory wywiady w EWF przeprowadzać będzie także Ulryka Rothschild,

- casting na asystentkę Esmeraldy trwa. Tym razem panie zostały przydzielone określonym wrestlerom "do pomocy", uwzględnienie tego w eRPach jest wymagane! Dla przypomnienia przydział wygląda następująco: Monika "Aintza" Lewińska (Tool), Tamara "Antonella" Ostrowska (Vaclav), Ximenella (Mind Mower), Katarzyna "Vianca" Pogwizd (Rottweiler), Hasmik "Ofelia" Wiśniewska (Ordinary Mortal), Agnieszka "Alienor" Sorel (Nas Jazzowski)

RP do wtorku (24.02.2009) do godziny 23:58. Wszelkie spóźnienia należy konsultować ze mną.

Edytowane przez Robespierre

Podpis.png

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 7,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
powiem tak - o kurwa ! :twisted: :twisted: zajebista karta :twisted: aż mnie zatkało :twisted: :twisted:

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Opublikowano

harta jaknajbardziej zajebista .

janinka , pokaż jaja . :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Opublikowano
Karta super, Battle Royal zapowiada się świetnie (choć oczywiście nie robię sobie nadziei na długie pozostanie w ringu.) RP powinien być w sobotę.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Opublikowano
Gala zapowiada się cuuudnie :) Kurde pas zdobyłem i już go bronić :?: No trzeba się postarać :)

8363302634890420816486.jpg

Opublikowano
Gala zapowiada się cuuudnie Kurde pas zdobyłem i już go bronić No trzeba się postarać

tak zdecydowanie :twisted: i co obronisz :twisted: ?

Opublikowano
Gala zapowiada się cuuudnie Kurde pas zdobyłem i już go bronić No trzeba się postarać

tak zdecydowanie :twisted: i co obronisz :twisted: ?

W walce z tobą królowo to zawsze 8) Napisz najpierw RP 8)

Opublikowano
W walce z tobą królowo to zawsze Napisz najpierw RP

Cieszy mnie to :twisted: oddam, oddam , dla Twej wiadomości nie oddałem poprzedniego bo w szpitalu byłem. :)

Opublikowano
W walce z tobą królowo to zawsze Napisz najpierw RP

Cieszy mnie to :twisted: oddam, oddam , dla Twej wiadomości nie oddałem poprzedniego bo w szpitalu byłem. :)

Dla twojej wiadomości, miałeś neta i pewnie masę wolnego czasu :) Ja byłem po dość skomplikowanym zabiegu i RP jakoś napisałem :)

Opublikowano
Dla twojej wiadomości, miałeś neta i pewnie masę wolnego czasu Ja byłem po dość skomplikowanym zabiegu i RP jakoś napisałem

Nie odbieraj tego źle, ale ja nie lubie oddawać rzeczy do których mam wątpliwości, że są 'jakieś'. Zawsze narzekam, że słabo napisałem a dodaj do tego jak 'pozytywnie' jest w szpitalu to się domyślisz dlaczego nie oddałem. ( Dostęp do netu miałem przez jeden dzień tylko ) :)

Opublikowano
Dla twojej wiadomości, miałeś neta i pewnie masę wolnego czasu Ja byłem po dość skomplikowanym zabiegu i RP jakoś napisałem

Nie odbieraj tego źle, ale ja nie lubie oddawać rzeczy do których mam wątpliwości, że są 'jakieś'. Zawsze narzekam, że słabo napisałem a dodaj do tego jak 'pozytywnie' jest w szpitalu to się domyślisz dlaczego nie oddałem. ( Dostęp do netu miałem przez jeden dzień tylko ) :)

Aha, no to w porządku, teraz rozumiem King :)

Opublikowano
Aha, no to w porządku, teraz rozumiem King

cieszy mnie to, teraz trzeba tylko napisać a sądzę, że gala będzie bombowa :twisted: nie wskazując kto wygra, kto zachowa i kto przegra. EWF jest nasze i to jest nasza chwała. :twisted:

Opublikowano
Aha, no to w porządku, teraz rozumiem King

cieszy mnie to, teraz trzeba tylko napisać a sądzę, że gala będzie bombowa :twisted: nie wskazując kto wygra, kto zachowa i kto przegra. EWF jest nasze i to jest nasza chwała. :twisted:

Doookładnie :) A ja mam zamiar zaskoczyć 8) Pooozytywnie zaskoczyć :D

Opublikowano
Doookładnie A ja mam zamiar zaskoczyć Pooozytywnie zaskoczyć

znów komuś ciśnienie podskoczy ale :twisted: ... musimy pokazać gdzie jest poziom w e-fedzie a gdzie go nie ma nie ? :twisted:

[ Dodano: 2009-03-01, 19:43 ]

Jeśli ktoś będzie miał ochotę czytać mojego eRPa to część I jest uzupełniona a musiałem to podzielić na 2 części bo się zmieścić nie chciało. Wolę uprzedzić , żeby ktoś czasem tylko części 2 nie otwierał :)

Więc Part I a potem II ;P