Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Christian *SPOILER*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Myśle, że Christian chciał po prostu wrócic do pierwszej ligi. Co by nie mówic o WWE to jest to jednak zdecydowanie największa i najpopularniejsza federacja w USA. Kolejną przewagą WWE jest to że potrafią tworzyc zdecydowanie lepsze, bardziej pamiętne i wciągające storyline'y i niezależnie od pozycji w karcie jest możliwośc zapisania sie w historii wrestlingu. Docelowym programem dla Christiana będzie feud z Edgem i obaj panowie zapewne włożą maksimum wysiłku aby feud był jak najlepszy. Co do pozycji CC w WWE to trzeba będzie zaczekac, ale raczej na stały main event nie ma co liczyc. W najlepszym wypadku będzie sie przewijał raz od wielkiego dzwonu w głownych walkach jako uzupełnienie do 3 waya, chamberu czy innego scramble matchu.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

• Odpowiedzi 47
  • Wyświetleń 14,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Szczerze? Nie wkurze się jeśli Christian zostanie źle czy beznadziejnie wykorzystany przez WWE. Ja nie będę miał żalu, jeśli on w ogóle nie zostanie wykorzystany poza ECW.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Opublikowano
Szczerze? Nie wkurze się jeśli Christian zostanie źle czy beznadziejnie wykorzystany przez WWE. Ja nie będę miał żalu, jeśli on w ogóle nie zostanie wykorzystany poza ECW.

Mi to też lata i powiewa, bo u Vince'a jest sporo wrestlerów zdecydowanie lepszych niż Cage. Po prostu - jeżeli Christian zrobił to dla kasy, to dokonał pierwszorzędnego wyboru. Jeśli nie - nigdy w WWE nie będzie miał takiej pozycji jaką miał w TNA. Wszystko na ten temat.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg