Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Christian *SPOILER*

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zastanawia mnie jedna rzezc kto pojawi się w walce MITB na WM ?? no wkońcu ktoś musi wygrać a oprócz Jeffa który raczej będzie walczył z Mattem, to tylko są tylko 2 opcje.

1. Wygra John Morrison i jego TT zostanie rozbity a jak wiemy w WWE takie rzezcy mają miejsce (no chyba że będzie dalej walczył w TT ale z pasem Mistrzowskim ?? raczej odpada)

2. Wygra CC a jeżeli potwierdzi się to że draft będzie 8 dni po WM to pewnie właśnie na drafcie zostanie przeniesiony na któryś z rosterów głównych i tego samego wieczora pokona któregoś z mistrzów sądze że padnie na SD! na mistrza WWE.... chyba :P

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

3

• Krzychu

3

• K-PEL-K

3

• Cezet

3

Top użytkownicy w tym temacie

ale to DDT było piękne

nie ma co

z takim impetem nikt dawno tego nie zrobił :P

Sama walka była nawet dobra, spodziewałem się czegoś gorszego, lecz Swagger udowodnił, że w ringu jest świetny a Christian w prawdzie dużo nie pokazał, lecz z drugiej strony nic nie zepsuł.

A sam powrót Christiana do WWE w taki sposób był dla mnie niespodzianką, żę akurat do ECW. Przecież ile mieliśmy pomysłów na jego powrót na Royal Rumble!? Teraz Christian musi coś udowodnić w tym brandzie, a na pewno będzie się kręcił wokół pasa ECW, tylko czy kiedykolwiek go zdobędzie?

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Sama walka była raczej rozczarowująca, ale nie ma się co oszukiwać, że dadzą z siebie wszystko już w pierwszym non-title matchu na tygodniówce.

Choć Christian sprawiał wrażenie, jakby miał problemy z kondycją. Inna sprawa, że widać różnicę w budowie ciała pomiędzy gwiazdą TNA a gwiazdą WWE. Ciekawe czy Christian 'urośnie' przez najbliższe miesiące.

213559901458cecbdd39123.jpg

Nie wiem czemu, ale rozbawiacie mnie... Swagger był świetny w tym meczu? Jaja sobie robicie? Czy podążacie za głosem ludu? Przecież te nędzne submission'y i te take-downy... to było takie "super"? Najciekawsze momenty były wtedy, gdy Christian przejmował pałeczkę... ale nie mogło być takich dużo, w końcu kreują Jacka na machinę. Weźmy to DDT. Pięknie sprzedane. Dawno takiego nie widziałem... Christian miał problem z kondycją? Gdzie ty to widziałeś? ;) ;-) Na pewno oglądaliśmy ten sam mecz? Fakt faktem, że to Swagger dominował, co było błędem... Tak więc... Christian jest na ECW... nic z tym nie zrobimy, ale ja jestem optymistycznie nastawiony (patrz draft). Jeśli długo tam pobędzie, to prędzej czy później powinien dostać tytuł.

5690973004a22822db1a74.jpg

@2x up

Pewnie tak jak każdy będzie musiał przykoxac, tak więc za jakiś czas zobaczymy więcej Christiana?:P

@up

Lul, to że jesteś markiem nie zwalnia cię od trzeźwego myślenia.

Po co dawać CC do jakiegoś 1 storyline a potem mialby spaśc do mid i nie pokazywać się prawie wcale? Na ECW może się trochę pokazać i dzieci mogą go pokochać, a jak wiemy dzięki temu w WWE można zajść na prawdę daleko.

Save.ECW.CC

Time to retire - i will join TNA.

walka była średnia chociaż biorąc pod uwagę że to ECW to można stwierdzić że była dobra nie wiem za jakie grzechy fani musieli słuchać haaa haaa w wykonaniu Hornswoggle ale po za DDT christiana i wyrzut za ring christiana al'a Big Show to jedyne akcje jakie mi się podobały podczas tej walki christian był dość szybki ale siły mu coś brakowało przez najbliższe tygodnie musi trochę nad tym popracować zapowiada się ciekawa walka na NWO o ECW champion jestem w ręcz pewnym że pojawi się na niej christian może nie jako pretendent ale pomoże np. Irlandczykowi mi bardziej pasuję że christian jest w ECW a nie w SD znając życie pewnie skończył by storyline z Jeffem i pewnie by zaczął walczyć z jakimiś Kung Funaki, Jesse itd. a tak to będzie w ECW sądzę że będzie tam dłużej niż do draftu później go przerzucą może do RAW i pewnie będzie walczył co najwyżej IC championa.

ps. Ale miny Swagger są bezcenne :D i do tego jego wpadki na samym ECW miał dwie na początku spadł mu pas a przed walką potknął się na schodach

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

No to Christian zrobił interes życia:)))) Facet cały czas ględził, że jest na tyle ustawiony, bo robić to co lubi i jak lubi, a tu porzucił TNA gdzie był main eventerem na rzecz... ECW, gdzie nawet main eventer gówno znaczy.

Jeżeli Christian zrobiłby to dla kasy - mógłbym to jeszcze skumać, ale w kontekście tego co gadał przechodząc do TNA ("mam wystarczająco szmalu by to nie ona decydowała o moich wyborach", "kasa nie jest najważniejsza" itp.) facet strzelił sobie w stopę:))) No chyba, że jego debiut w ECW to chwilowy kaprys Vince'a i Christian po kilku tygodniach zmieni brand.

Z resztą nie podniecałbym się tak tym Christianem w WWE, bo gość ostatnio miał mocny spadek formy i dobre walki robił bardzo sporadycznie (najczęściej w gimmick match'ach), tak więc jakiejś rewolucji i podniesienia poziomu walk u Vince'a nie spowoduje.

Lukaszzz - czy WWE jest zaskakujące? Może i tak, ale w negatywny sposób (np. te ciągłe zmiany pasów HW, czy właśnie debiut Christiana w ECW). To tak jakbyś sobie poszedł do sklepu po bułki a ktoś po drodze skopał Ci tyłek. Zaskakujące? Na pewno (no bo kto mógł to przewidzieć?)! Pozytywne? Ni cholery!

K-Pel - zgadzam się z Xero, że dla Vince'a tytuły HW (TNA) Christiana nic nie znaczą. Tak samo jak np. nic nie znaczyły tytuły HW (WCW) w przypadku DDP, który po przejściu do McMachonlandii dostał kretyński gimmick Stalkera i musiał jobbować żonie Grabarza (Sic!).

W ogóle zastanawiam się, czy Vince nie łyknął Cage'a między innymi dla tego, że... mógł to zrobić i aby odebrać go Dixie, na zasadzie "może mi się zbytnio nie przyda, ale przynajmniej TNA nie będzie go miało" :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

że dla Vince'a tytuły HW (TNA) Christiana nic nie znaczą

Chciałem tylko zauważyć, że coś jednak osiągnął. Wiem, że Vince'a to nie obchodzi, ale jednak Christian to coś więcej niż midcarder. Nie jest może geniuszem w ringu, ale da radę sklecić coś porządnego.

A tak liczyłem, że Christian jednak się zdecyduje zostać w TNA, ehh...

No to Christian zrobił interes życia:))))

Patrząc na to co sie ostatnio dzieje w TNA to można uznac, że Christian przeskoczył z 4 brandu do 3 ;)

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Dobrze, że Christian zadebiutował w ECW. Vince wie dokładnie co Cage zrobił w TNA i na pewno nie chce od razu promować byłej gwiazdy tej federacji. Feud ze Swaggerem wyjdzie im obu na dobre, bo nie byłoby sprawiedliwe gdyby Instant Classic powrócił od razu do jednego z 2 najważniejszych brandów i dostał natychmiast push na miarę main eventów. Jestem jednocześnie przekonany, że podczas tego runu w federacji wujka Vince'a Christian będzie znaczyć dużo więcej, a wszystko wokół niego będzie systematycznie budowane.

Patrząc na to co sie ostatnio dzieje w TNA to można uznac, że Christian przeskoczył z 4 brandu do 3 ;)

Lepiej bym tego nie ujął.

15974308365193fac7b7921.jpg

A ja wypowiem sie na temat draftu, cos czuje ze bedzie tam walka Edge vs Christian, wygra Edge a Christian (ktory bedzie Mr. Money in the Bank) zostanie przedraftowany na SD! i tam po walce Edga z kims tam wkroczy niczym CM Punk na Raw i zdobedzie WWE Title. Dodajac ze mysle iz Edge bedzie dlugo trzymal Pas :P

5944677854b349bd3406ba.png

A ja wypowiem sie na temat draftu, cos czuje ze bedzie tam walka Edge vs Christian, wygra Edge a Christian (ktory bedzie Mr. Money in the Bank) zostanie przedraftowany na SD! i tam po walce Edga z kims tam wkroczy niczym CM Punk na Raw i zdobedzie WWE Title. Dodajac ze mysle iz Edge bedzie dlugo trzymal Pas :P

Takich opowieści możemy wymyślać tysiące, a i tak pewnie żadna się nie sprawdzi. :) Jeżeli chodzi o Christian'a to myślę podobnie jak wy. Cage w wyniku draftu przejdzie na Raw, lub Smackdown.

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Wiesz Raven... lepsze zaskoczenia jakiekolwiek, nawet negatywne które wywołują jakieś tam emocje, niż ciągła monotonia.

Co do CC, to wcale nie musi byc przedraftowany ponieważ wystarczy to że zdobędzie walizke ;] jeśli wygra pas to przechodzi do danego brandu.

tak pozatym, solidny pomysł z draftem już na początku kwietnia, przyda się, i oby panowie z bookingu zaczęli o nim myślec już teraz.

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

Patrząc na to co sie ostatnio dzieje w TNA to można uznac, że Christian przeskoczył z 4 brandu do 3

Ktoś mądry kiedyś powiedział - "Lepiej być królem w piekle niż sługą w niebie". Christian (jeżeli faktycznie nie poleciał na kasę a cały czas twierdził, że jest już wystarczająco ustawiony) powinien 2 razy się zastanowić zanim wrócił do Vince'a, bo sądzę że może mieć obecnie w McMachonlandii taką samą (midcard, max - uper midcard) pozycję jak przed przejściem do TNA.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg